• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama eda benim canm bisey yemek istemiyorki benim derdi m cikolata ... ben rejim yapmasamda 6 öğün falan yiyemem canim ya.. benim hic karnim acikmio aclik hissetmiyorum tabi cayinda etkisi var ama .. kahvaltimi yapıyorum oglumla ilgileniyorum bak suan kucagimda uyudu saat 3 simdi leslie 5 mil yapicam ins 4 olacak fus falan derken 5 olacak sonra 6 da esim gelio yemek hazırlıyorum tamam iste aksam yemegi :) sonrada spora gidiyorum bazen edacim. Ben niye kilo aliyordum bilio musun cikolatalari aliyordum bi saatte bi kola cikolata bisküvi aksamlari gece hatta beni onlari yememek yoruo :) ama alistim. Bende sıkıntı yok yani simdilik ins sonrada olmaz.

canlarımmmmmm merhabalar:16:
büyük bir özlem ve hasretle geldim:54::54::54:
edacım sanırım cuma günü bir sorun çıkmadı....çok teşekkür ediyorum canım:54:
kızlar süper süper süpersinizzzzzzzz.....hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorummmmmmmmmm:16::54:
takımımızın başarıları taktire şayan ve bu sizlerin azmi ve başarılarıyla daha daha dahada artacak....

perşembeden bu yana annemlerdeydim ve nete girme imkanım yoktu ne yazık ki ama aklım hep burda acaba ne oldu neler yapıyor kızlar diye....ama :nazar: maşallah coşmuşsunuz:9::9::9:

bu arada paylaşım alanında %30 kuralıyla ilgili kural konusu gündeme gelmiş ve bu konuyla ilgili ortak karar vermemiz gerekiyor kızlar....

Performans uygulamasında bana göre mantıksız gelen 2 nokta şu:

1- 4 hafta bitince alınan notalar siliniyor.
Ve ilk üçe girince de notalar siliniyor.

O halde bu hafta ilk üçe giren takımın, sadece 4 hafta bitti diye notası silinen takımdan ne üstünlüğü var? Niye çabaladı da ilk üçe girdi o zaman?

2- 4 hafta bitince notalar siliniyor ancak sarı kart kalıcı oluyor.
Şu anda biz ikinci 4 haftalık döneme girdik ve duruma bakınca sadece 2.takımın sarı kartı var.
Ceza için bir takımın her iki dönemde de sarı kart alması yani toplamda 2 sarı kart alması lazım.

Şimdi bir tek 2.takımın sarı kartı olduğuna göre, ceza alma riski olan tek takım da 2.takım oluyor.
E o zaman diğer takımların önümüzdeki 4 haftalık dönemde riski yoksa, takım ortalamalarını %0,30 altına düşürmemek için gayret etmeleri gerekmeyecek. Mantık bunun neresinde?

Bunlar tespit.

Önerim:

Sarı kart ve notalar sadece ve sadece takımlar ilk üçe girince silinsin.
Her performans turu, dönem arası olmadan kesintisiz 8 hafta sürsün.
Eğer bu düzenlemeyi yaparsak; yukarıda açıkladığım mantıksızlar ortadan kalkar diye düşünüyor ve önerimi oylamaya sunuyorum:

2. Takım EVET / HAYIR
3. Takım EVET / HAYIR
4. Takım EVET / HAYIR
5. Takım EVET / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR

Öneri kabul edilirse 325.etap sonuçlarını buna göre yeniden düzenleyeceğim, bilginize...

Önerim:

Eğer bu düzenlemeyi yaparsak; yukarıda açıkladığım mantıksızlar ortadan kalkar diye düşünüyor ve önerimi oylamaya sunuyorum:

2. Takım EVET
3. Takım EVET /
4. Takım EVET /
5. Takım / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR
:???????

Öneri kabul edilirse 325.etap sonuçlarını buna göre yeniden düzenleyeceğim, bilginize...

Önerim:

2. Takım EVET
3. Takım EVET /
4. Takım EVET /
5. Takım / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR
:???????

Merhaba Deniz...

Hoşgeldin :) seninle tanışma fırsatımız olamamıştı. beni takıma çağırdın, ben geldim ve sonra sen gittin sanırım. takım kaç kişiden oluşuyor bilmiyorum ama şuana kadar 6 takım üyesi ile tanışmışlığım ve diyet kardeşliği yapmışlığım var. seninle beraber 7 oldu şimdi :) Ben Duygu...

Ayağının tozuyla bazı kararlarla gelmişsin ne güsel :) Söylediklerinle ilgili sadece yorum yapmak isterim... aynen katılıyorum... çok mantıklı noktalara parmağını basmışsın :) hatta birinci olan takım bir başka takıma daha nota verme hakkına sahip olsun :) ve bir takımı da koruma altına alsın :)) surviver gibi :) şaka tabii ki... genel kurallara bizler de zaman geçtikçe hakim olup, alışacağız inşallah...

hayır emzirmiyorum canım. 11 aylıkken emzirmeyi bıraktık maalesef. benim ikizlerim 2,5 yaşında. söylediğin sayfayı inceleyeceğim. aslında benim kilolarım pek doğum kilosu değil. doğumdan sonra dikkat etmemem kilosu.

hoşgelmişsin canım....bendeniz deniz:16:....sağlıkla ve keyifle hepbirlikte vereceğiz fazla kilolarımızı:8::10::12:

şuanki kilo :????
hedef kilo:????
boy:????

yazarsan sevinirim cnm:34:

Bencede haklısın deniz abla.. söyledik lerin cok mantıklı bencede. Bana göre de disiplinsizlik olmasina neden olur diger türlü. Senin dedigin gayet mantikli

Merhaba Deniz...

Hoşgeldin :) seninle tanışma fırsatımız olamamıştı. beni takıma çağırdın, ben geldim ve sonra sen gittin sanırım. takım kaç kişiden oluşuyor bilmiyorum ama şuana kadar 6 takım üyesi ile tanışmışlığım ve diyet kardeşliği yapmışlığım var. seninle beraber 7 oldu şimdi :) Ben Duygu...

Ayağının tozuyla bazı kararlarla gelmişsin ne güsel :) Söylediklerinle ilgili sadece yorum yapmak isterim... aynen katılıyorum... çok mantıklı noktalara parmağını basmışsın :) hatta birinci olan takım bir başka takıma daha nota verme hakkına sahip olsun :) ve bir takımı da koruma altına alsın :)) surviver gibi :) şaka tabii ki... genel kurallara bizler de zaman geçtikçe hakim olup, alışacağız inşallah...

merhaba duygucum....evet seninle tanışıp konuşma fırsatımız olmadı ne yazıkki ....bundan sonra burdayım canım....malum yaz dönemi memleket ziyareti ,izin vs derken şu sıralar oldukça yoğundu benim için:8::10::12:

daha önce yarışmada bulundunmu canım:????

duygucum kuralla ilgili fikrin için teşekkürler cnm....:46:ilk oyumuzu aldık :34:
canım bu öneri püsküütün önerisi; takımlar kendi arasında karar verip daha sonrasındada takım oylamalarına bakılarak ortak karar verilecek....

Performans uygulamasında bana göre mantıksız gelen 2 nokta şu:

1- 4 hafta bitince alınan notalar siliniyor.
Ve ilk üçe girince de notalar siliniyor.

O halde bu hafta ilk üçe giren takımın, sadece 4 hafta bitti diye notası silinen takımdan ne üstünlüğü var? Niye çabaladı da ilk üçe girdi o zaman?

2- 4 hafta bitince notalar siliniyor ancak sarı kart kalıcı oluyor.
Şu anda biz ikinci 4 haftalık döneme girdik ve duruma bakınca sadece 2.takımın sarı kartı var.
Ceza için bir takımın her iki dönemde de sarı kart alması yani toplamda 2 sarı kart alması lazım.

Şimdi bir tek 2.takımın sarı kartı olduğuna göre, ceza alma riski olan tek takım da 2.takım oluyor.
E o zaman diğer takımların önümüzdeki 4 haftalık dönemde riski yoksa, takım ortalamalarını %0,30 altına düşürmemek için gayret etmeleri gerekmeyecek. Mantık bunun neresinde?

Bunlar tespit.

Önerim:

2. Takım EVET / HAYIR
3. Takım EVET / HAYIR
4. Takım EVET / HAYIR
5. Takım EVET / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR

Öneri kabul edilirse 325.etap sonuçlarını buna göre yeniden düzenleyeceğim, bilginize....

daha önce yarışmada bulundunmu canım:????

Hayır daha önceden böyle bir şeye girmemiştim. temmuz 15te başladım sağlıklı beslenme olayına. hatta bu sitede "tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum" konu başlığı altında kendi çapımda çırpınışlarımı bulabilir herkes :) esasen orada da burada yaptığım şeyi yapıyordum. günlük menümü yazıyor yaptığklarımı hissettiklerimi yazıyordum ama burada yorumlar motivasyonlar daha motive edici oluyor... o sebeple buradayım :)

Yeni gelen tüm arkadaslara benden kocaman bir hosgeldinizz :16::16:

Bu arada Denizcim bende katiliyorum degisiklik konusuna. Aslinda takimlarin yeniden motive olmasi icin güzel bir uygulama bu notalarin silinmesi, ama diger yandan ugrasip cabalayip kilo veren takimlara haksizlik yapiliyor gibi :34:

Bu arada hepinize de mutlu, huzurlu veee az kalorili bir hafta diliyoruumm :8::8:

Yeni gelen tüm arkadaslara benden kocaman bir hosgeldinizz :16::16:

Bu arada Denizcim bende katiliyorum degisiklik konusuna. Aslinda takimlarin yeniden motive olmasi icin güzel bir uygulama bu notalarin silinmesi, ama diger yandan ugrasip cabalayip kilo veren takimlara haksizlik yapiliyor gibi :34:

Bu arada hepinize de mutlu, huzurlu veee az kalorili bir hafta diliyoruumm :8::8:

hoşbulduk teşekkürler :))

canlarımmmmmm merhabalar:16:
büyük bir özlem ve hasretle geldim:54::54::54:
edacım sanırım cuma günü bir sorun çıkmadı....çok teşekkür ediyorum canım:54:
kızlar süper süper süpersinizzzzzzzz.....hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorummmmmmmmmm:16::54:
takımımızın başarıları taktire şayan ve bu sizlerin azmi ve başarılarıyla daha daha dahada artacak....

perşembeden bu yana annemlerdeydim ve nete girme imkanım yoktu ne yazık ki ama aklım hep burda acaba ne oldu neler yapıyor kızlar diye....ama :nazar: maşallah coşmuşsunuz:9::9::9:

bu arada paylaşım alanında %30 kuralıyla ilgili kural konusu gündeme gelmiş ve bu konuyla ilgili ortak karar vermemiz gerekiyor kızlar....

Ablacım h.geldin. Sıkıntı çıkmadı çok şükür. Birinci olduk ve çok mutlu oldum:)
Gözlerimiz seni aradı. Sana bir hediye vermiş olduk hep beraber...
performans uygulaması ile ilgili konuda evet diyorum mantıklı.

merhabalar davetiniz için teşekkür ederim görünce hemen geldim çok azimliyim ama desteğede ihtiyacım var inşallah hep birlikte amacımıza ulaşacağız

:71: :71: :71:
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

Back
X