Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar nerdesınz yha özelemi gectiniz
Bi sorum daha var
Bu bitki çaylarını ac mı içeyım tok mu nasıl içeyım sizceee

Kızlar buun bir karar verdim
Ekmegi tamamn kesiyorum
Yeşilcay gunde 3 defa düEnli içiyorum
Sabahcok erken kalkıpac karna yürüyüse gidiyorum( havalar soguyana kadar en azından)
Aksam en gec ama en geç 19;30 da bitiyorum yeme işini oldu ki ogun aksam gecikti o zaman bile yemicem yemek saatim gelince bişiler yicem
Atıyorum elma bisküvi form olandan gibi gibi seler
Suyu 3 lt cıkarmaya baslıyorum yarından ıtıbaren
Sizce nasıl

canım benim diyetisyen her öğünde 21 grmlık 2veya 3 dilim ekmek ye demişti yavas yavas kescez ekmegi dedi birden kesersen wucudun ona alısıcak bidaha yememen lazımki kilo alma

2013-09-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[2] Şeftali 1 ADET 60
Öğle
[3] Köy Peyniri 100 GRAM 98
[4] Eti Form Mısır Ve Pirinç Patlağı 1 PAKET 137
Ara
[5] CEVİZ 4 adet 108
Akşam
[6] Palamut 50 GRAM 84
[7] mavi yeşil kepekli tarçınlı light bisküvi 1 paket 152
Ara
[8] dost süt 1 200ml 59
Toplam : 746 kal.
Spor:45 dk yürüyüş
Çay:2 kupa ısırgan otu
Su:2 lt
Kızlar kusurmua bakmayın bugün çok yoruldum hem pazara git hemarkadaşa uğra oturma vardı bebek hediyesini verdim kaçtır gitmemiştim hem eve gel market alışverişi ufaklığı yıka yemek hazırla onu yatır derken busaat oldu ama bacaklarımı hissetmiyorum şu an.acayip yorgunum şimdi yatıyım sabah vam ederiz çok öptüm hepinizi

Kızlar buun bir karar verdim
Ekmegi tamamn kesiyorum
Yeşilcay gunde 3 defa düEnli içiyorum
Sabahcok erken kalkıpac karna yürüyüse gidiyorum( havalar soguyana kadar en azından)
Aksam en gec ama en geç 19;30 da bitiyorum yeme işini oldu ki ogun aksam gecikti o zaman bile yemicem yemek saatim gelince bişiler yicem
Atıyorum elma bisküvi form olandan gibi gibi seler
Suyu 3 lt cıkarmaya baslıyorum yarından ıtıbaren
Sizce nasıl

öncelikle azmini kutlarım canım... çok kararlısın gerçekten... bu azimle kilo vermemen mümkün değil zaten. ama ben de çağlanın dediğine katılıyorum... şuanda zaten kaloriyi azaltarak ve spor yaparak vücuduna bir değişiklik yapıyosun... vücudun buna alışana kadar kilo vermeyi sürdürecek... ne zaman ki kilo verişin duracak o zaman ekstra şeyler ekleyebilirsin... örneğin ekmeği azaltmak sonradan da kesmek gibi... bu benim şahsi düşüncem tabi :)

kızlar ben de sabah işte bir yeşil çay içicem... evde de formula 7 diye bir çay vardı hatırlar mısınız? ona başlıyorum hatta şimdi içicem bakalım...

Sporu acken mı toksa toklen mı yapmak makbul hanımlar yhaaa yada en verimli spor sizce hangi saatlerde
gece açken yatmadan önce yapıp hiç bişey yemeden yatarsan daha verimli oluyo
Hoşgeldin canımmmmmm
hoşbulduukkk :)))
Diyetarkadasım.com a üye ol
Orda kalori hesabı yapabilirsin cnm
tamam üye olcam teşekkürlerrr
Merhabalar kızlar. ...
Sabah;
1dilim kepek ekmegi
1adet haslanmis yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
1kibrit kutusu zeytin
Ara;
1adet armut
Aksam;
Salata
Yogurt
Yesil fasulye
Üzüm
Toplam kalori: 600
Su:1litre
Spor:2 mil leslie (25dk )
Cay gece icicem
Meaaj: cok :)
aslında iyi görünüyo ama 600 kalori çok az cnm bide spor yapmışsın
Diyetisyenin 1500 kalorilik liste verdiyse bence ona uymalısın. Bildiği bir şey vardır elbette.
ayda 3.5 4 kilo verebilirsin dedi bana az geldide ondan dedimm :)))
Sabah (çok kansız olduğum için hem kan sağlaması hem de c vitamini olsun diye her sabah bu ikiliyi tüketicem-kışa hazırlık bir nevi)
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
Kahvaltı:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı) (139 kcal)35 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)203 kcal (aslında yarım porsiyondan da az yedim. 1/3 kadar ama yemekhaneden yiyorum ve ne çıkarsa bahtıma oluyor genelde... bunu yemesem sadece çorba ve 1 porsiyonun çeyreği kadar salata ile erik vardı... doyamayıp başka şeylere saldıracağımı düşündüğüm için azıcık yedim)
4.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)75 kcal (çok acıktım öyle böyle değil, öğleyi iyi yemediğim için ve mens dönemine yaklaşıp metabolizmam hızlı çalıştığı için çok acıktım sanırım. başka da bir şey yoktu elimin altında ve sdc 1 kuru pasta ve 1 lira büyüklüğünde yuvarlak bir kuru pastaydı ama tabi affı yok :( )
0.50 x 100gr Palamut (168 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
0.50 x 1 Duble (100gr) Rakı (250 kcal) 125 kcal (bunun da affı yok;bilinçli tüketici :)
Alınan Kalori Toplamı:1201 kcal

Sanırım artık sadece spor yapıp yeşil çayımı içip yatmalıyım. ağzıma hiç bir şey sürmicem şu saatten sonra.

Şimdiye kadar su: 2 lt
Mesaj: takip edemiyorum, siz nasıl beceriyosunuz, bir yerde mi yazıyor? 5 falan olmuştur diye tahmin ediyorum..
bunu daha sonra inceleyeceğim pek bişey anlamadıımm:17:
ben anlamadımki nota dan :(

bugunku menum

sabah
*2 dılım kızarmıs kepeklı ekmek
*25gr peynır
*4 zeytın
*domates
*salatalık

ara
*sekersız kahve

oğle
*2 dılım ekmek
*tavuk sote
*100gr yogurt

ara
*elma

aksam
*tonbalıklı salata
*2 dılım ekmek

toplam kalori:900
su:3lt
bıtkı cayı :1 kupa
spor:45dk leslie

öpüldünüzz
gayet güzel görünüyo
Sabah
5 zeytin
Yar kib kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalık
Sekerseiz 2 bardak cay
2 dilim kep ekmegi
1 tatlı kadıgı kusvurnu marmelatı
Yarım haslanmıs yumurta

Ara:
Elma ve yeşil üzüm

Öglen saat 3 bıcuk 4 gıbı yemek zorunda kaldım piknige gittik ben o arada form bisküvi yesim 6 adet

2 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş domates .biber sogan ve payates 1,5 ( hepsi kçzlenmiş)
Malesef yarım avuc cekirdek 126 kalorilik diyim size ( hesaplayıp ole yedim
Ayran 2 bardak
Et yemedim kızlar yiyemedim daha dogrusu
Etleri bn hazırlayınca iştahım kaçtı
Kokudan dolayı
En gec 18 45 ti yemegi bıraktigöda
Sonrasında kahve
Spor: leslie 3 mil
40 dk yürüyüs
Ewe geldikten 1 saat sonra 17 mekik cekebişdim
Kalori:803
Su;2 lt
Bitki çayı ; 3 kupa
Mesaj;17
Bugun biraz öenü saatlerim karısık oldu
YORUMLARINIZI BEKLIYORUMMM CANLARIM
güzel geldi bana
Kızlar nerdesınz yha özelemi gectiniz
Bi sorum daha var
Bu bitki çaylarını ac mı içeyım tok mu nasıl içeyım sizceee

canım benim diyetisyen her öğünde 21 grmlık 2veya 3 dilim ekmek ye demişti yavas yavas kescez ekmegi dedi birden kesersen wucudun ona alısıcak bidaha yememen lazımki kilo alma
katılıyorumm doğru söylüyosun
2013-09-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
Sabah
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[2] Şeftali 1 ADET 60
Öğle
[3] Köy Peyniri 100 GRAM 98
[4] Eti Form Mısır Ve Pirinç Patlağı 1 PAKET 137
Ara
[5] CEVİZ 4 adet 108
Akşam
[6] Palamut 50 GRAM 84
[7] mavi yeşil kepekli tarçınlı light bisküvi 1 paket 152
Ara
[8] dost süt 1 200ml 59
Toplam : 746 kal.
Spor:45 dk yürüyüş
Çay:2 kupa ısırgan otu
Su:2 lt
Kızlar kusurmua bakmayın bugün çok yoruldum hem pazara git hemarkadaşa uğra oturma vardı bebek hediyesini verdim kaçtır gitmemiştim hem eve gel market alışverişi ufaklığı yıka yemek hazırla onu yatır derken busaat oldu ama bacaklarımı hissetmiyorum şu an.acayip yorgunum şimdi yatıyım sabah vam ederiz çok öptüm hepinizi

begendimm

Komşu ablalarla dısarda oturuyoduk kalkın hem yuruyelim hem konusalım dedım vala 1 saatte yurumuşuz cok cabuk gectı
Bugun çayı şekersiz içmeye alısmısım onu anladım
Cay içerken içine yanlışlkla seker attım bi kaşık bide karıstırmadım he farkedıncw o bile bana şerbet gibi geldi içrmedim
Bn normalde 1.5 hafta önce caya 2 kasık dolu dolu hemde seker atardım
Cok sevındım buna kendımce
İnsanlık için kücük bnm için cok buyuk bî gelişme

öncelikle azmini kutlarım canım... çok kararlısın gerçekten... bu azimle kilo vermemen mümkün değil zaten. ama ben de çağlanın dediğine katılıyorum... şuanda zaten kaloriyi azaltarak ve spor yaparak vücuduna bir değişiklik yapıyosun... vücudun buna alışana kadar kilo vermeyi sürdürecek... ne zaman ki kilo verişin duracak o zaman ekstra şeyler ekleyebilirsin... örneğin ekmeği azaltmak sonradan da kesmek gibi... bu benim şahsi düşüncem tabi :)

Ekmek konusundakı kararımı erteleyıp önerinize uyabilieim öpüldünüz cagla ve duygu;)))))

Canlarım ben erkenden yatıyorum yani şimdi
Yarın doktora gidicem ama girmeye calısıcam
Hepinizi sewıyorum
Allaha emanet oln
İyi gecelerrrrrrrrr
:))))))))

ceza veren merciilerimiz bu akşamki menüleri henüz değerlendiremedikleri için cezaları da veremediler dolayısıyla ama yarına verilse bile, ekstradan spor yapamam bugün hazır vaktim varken yapayım dediğim için kendi cezamı kendim vermiş bulunuyorum :) normal hergün yaptığım sporun üstüne 3 mile Lesslie yaptım ve ölüyorum ve şimdi yatmaya gidiyorum :)

İiyi geceler olsun!!!

Komşu ablalarla dısarda oturuyoduk kalkın hem yuruyelim hem konusalım dedım vala 1 saatte yurumuşuz cok cabuk gectı
Bugun çayı şekersiz içmeye alısmısım onu anladım
Cay içerken içine yanlışlkla seker attım bi kaşık bide karıstırmadım he farkedıncw o bile bana şerbet gibi geldi içrmedim
Bn normalde 1.5 hafta önce caya 2 kasık dolu dolu hemde seker atardım
Cok sevındım buna kendımce
İnsanlık için kücük bnm için cok buyuk bî gelişme

süpersin canım yaa:)) walla seni görünce ben niye bukadar azimli olamıorum diorumm

merhabalar davetiniz için teşekkür ederim görünce hemen geldim çok azimliyim ama desteğede ihtiyacım var inşallah hep birlikte amacımıza ulaşacağız

hoşgeldin canım ...rica ederim :34:burda hepbirlikte birbirimize destek vererek sağlıkla ve keyifle kilolarımızı vereceğiz:8::10::12:bu arada bendeniz deniz :21:cnm:16:
Yeni gelen tüm arkadaslara benden kocaman bir hosgeldinizz :16::16:

Bu arada Denizcim bende katiliyorum degisiklik konusuna. Aslinda takimlarin yeniden motive olmasi icin güzel bir uygulama bu notalarin silinmesi, ama diger yandan ugrasip cabalayip kilo veren takimlara haksizlik yapiliyor gibi :34:

teşekkürler fatmacım...:16:

Bu arada hepinize de mutlu, huzurlu veee az kalorili bir hafta diliyoruumm :8::8:

Ablacım h.geldin. Sıkıntı çıkmadı çok şükür. Birinci olduk ve çok mutlu oldum:)
Gözlerimiz seni aradı. Sana bir hediye vermiş olduk hep beraber...
performans uygulaması ile ilgili konuda evet diyorum mantıklı.

hoşbuldum edacım:16:nasıl mutlu oldum anlatamam canım....:46::46::46:bundan daha güzel bir hediye, süpriz olamazdı canım.....çok teşekkür ediyorum kızlar ve takrardan tebrik ediyorum hepinizi:54::54::54:

ben hiç bilemem ki yediklerimin kalorisini hesaplamayı :(

diyetisyenimin verdiği liste 1500 kalorilik eğer yardımcı olursanız o lsteyi 1000 yada 1200 kaloriye düşürüp daha iyi kilo vermek istiyorum

canım diyetisyenemi gidiyorsun....

Hosgeldın abla nasılsın ?

hoşbuldum canım....çok iyiyim ,ailemle hasret giderdim geldim....temiz hava bol gıda :9:kilo almadım tabi:34:
gördüğüm kadarıyla sizlerde çok iyisiniz:nazar:

Sporu acken mı toksa toklen mı yapmak makbul hanımlar yhaaa yada en verimli spor sizce hangi saatlerde

genelde açken öneriliyor cnm...özellikle tempolu yürüyüşleri açken yaparsın...
ben mesela tempolu yürüyüşleri sabah aç karına ;leslie yürüyüşüde sabah arasından sonra yapıyordum....

Deniz abla önerilerini oludum da gercekten bunun düzeltilmesi lazım sonucta bizim takımlar arasında kıyaslamamız var dedıgın gibi olursa motivasyon düser gittikçe

teşekkürler canım :16:

Merhabalar kızlar. ...
Sabah;
1dilim kepek ekmegi
1adet haslanmis yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
1kibrit kutusu zeytin
Ara;
1adet armut
Aksam;
Salata
Yogurt
Yesil fasulye
Üzüm
Toplam kalori: 600
Su:1litre
Spor:2 mil leslie (25dk )
Cay gece icicem
Meaaj: cok :)

kalori toplamının bu kadar az olmasının sebebi öğün atlaman canım....ve de bizim hiç yapmamamız gereken birşey bu....özellikle ana öğünün yok :20:sabah ve akşam gayet güzel ;öğlen nerde peki...
suyuda en az 2 litre içmeye çalış canım....
spor::46:
bitki çayı::46:

kızlar mesajlarınızı profilinizden kolayca sayabilirsiniz ....:34::46:

İnsan 6 ögün yiyince sanki zayıflayamayacakmıs gıbıme geliyı;)))) heralde mervişdede bu duum söz konusu edacm;)))))
Yok kesinlikle dil onuverdiği listelerdenen ufak bi kısmayı ile anlyıo
DUYGUUUU ...FATMAAAA.... MERVEEE... OZEL MESAJInIZ VAR :) :)
Sağol canım
canlarımmmmmm merhabalar:16:
büyük bir özlem ve hasretle geldim:54::54::54:
edacım sanırım cuma günü bir sorun çıkmadı....çok teşekkür ediyorum canım:54:
kızlar süper süper süpersinizzzzzzzz.....hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorummmmmmmmmm:16::54:
takımımızın başarıları taktire şayan ve bu sizlerin azmi ve başarılarıyla daha daha dahada artacak....

perşembeden bu yana annemlerdeydim ve nete girme imkanım yoktu ne yazık ki ama aklım hep burda acaba ne oldu neler yapıyor kızlar diye....ama :nazar: maşallah coşmuşsunuz:9::9::9:

bu arada paylaşım alanında %30 kuralıyla ilgili kural konusu gündeme gelmiş ve bu konuyla ilgili ortak karar vermemiz gerekiyor kızlar....

Hoşgeldin kaptancımmm

Performans uygulamasında bana göre mantıksız gelen 2 nokta şu:

1- 4 hafta bitince alınan notalar siliniyor.
Ve ilk üçe girince de notalar siliniyor.

O halde bu hafta ilk üçe giren takımın, sadece 4 hafta bitti diye notası silinen takımdan ne üstünlüğü var? Niye çabaladı da ilk üçe girdi o zaman?

2- 4 hafta bitince notalar siliniyor ancak sarı kart kalıcı oluyor.
Şu anda biz ikinci 4 haftalık döneme girdik ve duruma bakınca sadece 2.takımın sarı kartı var.
Ceza için bir takımın her iki dönemde de sarı kart alması yani toplamda 2 sarı kart alması lazım.

Şimdi bir tek 2.takımın sarı kartı olduğuna göre, ceza alma riski olan tek takım da 2.takım oluyor.
E o zaman diğer takımların önümüzdeki 4 haftalık dönemde riski yoksa, takım ortalamalarını %0,30 altına düşürmemek için gayret etmeleri gerekmeyecek. Mantık bunun neresinde?

Bunlar tespit.

Önerim:

Sarı kart ve notalar sadece ve sadece takımlar ilk üçe girince silinsin.
Her performans turu, dönem arası olmadan kesintisiz 8 hafta sürsün.
Eğer bu düzenlemeyi yaparsak; yukarıda açıkladığım mantıksızlar ortadan kalkar diye düşünüyor ve önerimi oylamaya sunuyorum:

2. Takım EVET / HAYIR
3. Takım EVET / HAYIRb
4. Takım EVET / HAYIR
5. Takım EVET / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR

Öneri kabul edilirse 325.etap sonuçlarını buna göre yeniden düzenleyeceğim, bilginize...

Kaptan tamamen çoğunluktan yana olitin bu konuda

Back
X