• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kusura bakmayın lütfen

Sabah diyetisyene gittim. Resmen su tutmuşun cuma günü sabah 300 gr gitmiş gibigörünüyordu. Bu sabah geçen haftaya göre 1,5 kilo vermiş görünüyordum. yani 1,200 gram su tutmuşum. Neyse 1,5 kilo vermiş olmanın sevincini yaşıyorum

Neden erken gelemedim.Evde değildim çünkü yeni geldim.Kaçamak yok. Ama çok feci üşüttüm. Şuan kıpkırmızı bir burnum var.

Lütfen moraller yukarı. Kaçamak yok. Lütfen hayatınıza elmayı sokun... Bakın tatlı istemekten vazgeçeceksiniz.

Birazdan çıkacağım resmen sürünüyorum.

:2::2:

:71: :71: :71:
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

ewet yaa elma kuru kayısı tatlı krizimi önlüo hakikaten :s resmen 500 kalori aldım kucucuk bişeyle yaa simdi 5 mil yaptım ama kendimi affedemiorum yaa yarında 5 mil yapayım ozaman cezam için 3 mil günlük yapmamız gereken 2 mil de ceza olsun 2 günde bitireim ya 1560 bazal metabolizmam benimm

ewet yaa elma kuru kayısı tatlı krizimi önlüo hakikaten :s resmen 500 kalori aldım kucucuk bişeyle yaa simdi 5 mil yaptım ama kendimi affedemiorum yaa yarında 5 mil yapayım ozaman cezam için 3 mil günlük yapmamız gereken 2 mil de ceza olsun 2 günde bitireim ya 1560 bazal metabolizmam benimm

Canım şimdi yazdıklarımı aklına yaz. Günde iki ara öğünde meyve yiyorsun(avuç için kadar) 1 elma ,bir avuç üzüm, kurutulmuş meyvede olabilir ama onun ölçüsünü bir araştırayım ben...
Birini sabah ile öğle arasında Diğerinide öğle ile akşam arasında Bunun yanına 5,6 tane fındık yada yoğurt ekleyebilirsin. Açıktkça salatalık domates yiyeceksin ve her öğün ayran yada yoğurdu menüne ekleyeceksin.En önemlisi bu hafta 1200 kaloriden az beslenmeyeceksin. Hafta sonuna kadar bunu uygularsan ve de hala kaçamak yapmak istersen kendine uygun bir şeyler deneyebilirsin. Bir hafta dene lütfen. Seni takip edeceğim. İyi yada kötü aradaki farkıda bu cuma takım arkadaşlarımızında faydalanması için paylaşmanı rica ediyorum.

Canım şimdi yazdıklarımı aklına yaz. Günde iki ara öğünde meyve yiyorsun(avuç için kadar) 1 elma ,bir avuç üzüm, kurutulmuş meyvede olabilir ama onun ölçüsünü bir araştırayım ben...
Birini sabah ile öğle arasında Diğerinide öğle ile akşam arasında Bunun yanına 5,6 tane fındık yada yoğurt ekleyebilirsin. Açıktkça salatalık domates yiyeceksin ve her öğün ayran yada yoğurdu menüne ekleyeceksin.En önemlisi bu hafta 1200 kaloriden az beslenmeyeceksin. Hafta sonuna kadar bunu uygularsan ve de hala kaçamak yapmak istersen kendine uygun bir şeyler deneyebilirsin. Bir hafta dene lütfen. Seni takip edeceğim. İyi yada kötü aradaki farkıda bu cuma takım arkadaşlarımızında faydalanması için paylaşmanı rica ediyorum.

tamamdır ben cakılı kaldım 69-68 arasında zate denemekten bişe olmaz

Duygucum sen neler yapıyorsun bakalım. .

canımm ben spor olayını sabahtan bitirdim bugün... öyle yapınca içim daha rahat ediyor günün tadını çıkarabiliyorum :) öbür türlü daha yaptım yapacam diye geçiyo... üşeniyorum, vicdanım rahat olmuyo ama, sürekli kafamı kurcalıyo. en güseli sabah yapmak aslında ama işte haftaiçi çalışınca olmuyo...

şuan ısırgan otlu çayımı içiyorum, eda bununla bağırsak sisteminin iyi çalıştığını söylemişti... bakalım bende de aynı etkiyi yaratacak mı?

Kızlar kusura bakmayın lütfen

Sabah diyetisyene gittim. Resmen su tutmuşun cuma günü sabah 300 gr gitmiş gibigörünüyordu. Bu sabah geçen haftaya göre 1,5 kilo vermiş görünüyordum. yani 1,200 gram su tutmuşum. Neyse 1,5 kilo vermiş olmanın sevincini yaşıyorum

Neden erken gelemedim.Evde değildim çünkü yeni geldim.Kaçamak yok. Ama çok feci üşüttüm. Şuan kıpkırmızı bir burnum var.

Lütfen moraller yukarı. Kaçamak yok. Lütfen hayatınıza elmayı sokun... Bakın tatlı istemekten vazgeçeceksiniz.

Birazdan çıkacağım resmen sürünüyorum.

:2::2:

vuhuuu yaşasınnn :) zati bunu bekliyorduk edacım.. şiş olduğun çok barizdi. hiç kaçamak yapmadan mümkün değil vermemek :) tebriklerrrr...:46:

sabah
*2 dilim kızarmıs kepeklı ekmek
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran
*kunefe

toplam kalori 1350
su:2 lt henuz
spor 5mil leslie
bıtkı cayı 2 kupa

kötü bi gündü kızlae butun motivasyonum gitti altust oldum resmen :(( iradesizliğime isyan ettim..

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal) 62 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal) 130 kcal
0.25 x 100gr Tukaş Kahvaltılık Sos (132 kcal) 33 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal) 130 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal) 108 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 168 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal) 248 kcal
Alınan Kalori Toplamı1126 kcal
sabah 2 dilim de sucuk yedim ama bu şekilde kaç kaloriye tekabül ettiğini bulamadığım için eklemedim. belki az sonra sütlü nescafe içicem bir de. yani bence yine 1300 kalori civarında yediğim içtiğim...

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
Yakılan Kalori Toplamı275 kcal

çay: yeşil çay ve ısırgan otlu çay
su: 2 lt

sabah
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran
*kunefe

toplam kalori 1350
spor 5mil leslie
bıtkı cayı 2 kupa

kötü bi gündü kızlae butun motivasyonum gitti altust oldum resmen :(( iradesizliğime isyan ettim..
baya bir bütün mü yedin bi de? :)) ilahi yaa... ne güsel gidiyodun. nazar değdi sana :) hani daha masum olan tatlılardan da tercih etmemişsin direk büyük oynamışsın helal valla :46: şaka bir yana şimdi kendini kötü hissetme zamanı değil, öyle yaparsan motivasyonun iyice düşer ve burada bizlere veda etmek zorunda kalırsın. kaldığın yerden aynen devam edeceksin. cezalarını uyguladıktan sonra sorun yok sonuçta kilo almazsın sadece daha zor verirsin... sürekli tekrar etmedikçe sıkıntı yok yine de... cezalarını yerine getir ve aynen devam canım :34:

Öncelikle lütfen bana kızma. Kırmak şevkini kırmak için yazmıyorum. Daha önce genel olarak gruba yazmıştım. Patates yememeliyiz. Çok aşırı canın çektiyse belki haşlayıp yağsız tuzsuz yemelisin.
Ayrıca turşu olmamış. Hem turşu hem az su içmen vücudunun ödem tutmasına neden olur. Kilo versende ödemden dolayı verdiğini göremezssin. Tuzlu salamura nişastalı beyaz unlu hiçbir şey yenmemeli. Bunlar sadece senin için değil herkes için geçerli...

öğlen biraz fazla olmuş canım. ama genel olarak yaptığın sporla dengelemişsin tebrikler..:46:

Canım menün güzel. form bisküvilerinden biran önce kurtulmalısın.
Nedenine gelince. Ne kadar hazır gıda alırsan o kadar zarardasın demektir. Ayrıca diyet yapmaya başladıktan sonra fark ettiğim bir şeydir bu. O diyetten önce çikolatalar abur cuburlar var ya? İçinde her ne varsa bağımlılık yapıyor. Ayrıca daha çok yeme eğiliminde oluyorsun.Bu bile sana kaçamak yaptırabilir... su az olmuş.

Canım takıma hoşgeldin.
2 haftalık deneme süren var. ayrı bir mesajda paylaştığım takım kurallarını okuyup kabul ediorum mesajını gönder

Şuanki kilon?
Hedef kilon?
diyet arkadasim.coma üye ol. bazal metabolizmanıda bildir.
Cuma günü mutlaka 12 ye kalmadan aç karnına tartıldığn kilonuda bildireceksin.

aklına takılan herşeyi sorabilirsin...

Canım o hamsi tava kızartma mı ? kızartmaysa olmamış.
Sayfa aralarında kaçamak yaptığını yazmışsın. CEzanı kesiyorum hemen cumaya kadar gnlük spor hariç 3 mile cezan var. çok dersen 2mil +2 mil olarak 2 güne yayabilirsin.

Şimdi gelelim kaçamağına.
Canım 1044 kalori alıyorsun. Ara öğünlerini mutlaka güçlendiriyorsun. bazal metabolizmanı hatırlamıyorum tekrar paylaş sana bunlarıda yiyeceksin dediğimde yiyeceksin sözümden çıkmayacaksın ve kaçamak yapmaktan kurtulacaksın.
Kaçamak yapmaya meyilli olman muhtemelen aç kalman meyve yemediğin için şekere hasret kalmandır.
Şu ara öğünlere meyveyi bir koysanız çok güzel olarak. İnan canın tatlı çekmez alışıyorsun. Tatlı çikolata bir bağımlılık nasıl sigara alkol bir bağımlılıksa aynı öyle. yedikçe yemek istiyoruz. Meyve bunun tek çaresii. Hem sağlıklı ve vitaminlli.
Kısaca kalorinizi arttırın dememin tek nednei bu.

Canım naptın sen ya. İnş açlk krizine gitmezsin. Keşke normal yeseydin bu kadar spor zaten fazlasıyla direncini kırardı.
Ama sen bilirsin tabi:) Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın.

Canım h.geldinnn :16::16:
Spora başla 2 gün devam et gerisi gelir zaten. Bu kadar yeter diyenleri duymamazlıktan gel. Ver 5 kilonuda kaçamak payın olsun diyetin bitince. Bazı insanlar kıskançllıklarından der yapma etme diye. Sen aklındaki yap. Daha mutlu olacaksın. Hem her istediğin kıyafetin bedenni bulmakt hiç zorlanmayacağını hayal et daha güzel olmaz mı ?

Canım ben çift taraflı çay süzgeçi aldım. Isırgan otunu yaprak yaprak içine koyuyorum(dağılınca telin arasından suya karışıyor) 15 dk bekletiyorum. Az bekletirsen miden rahatsız olabilirmiş. İçine de bir tane tatlandırıcı atıyorum.

Aklından bile geçirme doğru cezanı yapmaya. Sana dediğim gibi meyve yemeye başlyorsun hemen...

eda çok haklısın bugün yaptım leslie 5 mil yarın evde yokum ama devam edeceğim spora her türlü okul başlıyo pazartesi program yapcam kendime :52:

baya bir bütün mü yedin bi de? :)) ilahi yaa... ne güsel gidiyodun. nazar değdi sana :) hani daha masum olan tatlılardan da tercih etmemişsin direk büyük oynamışsın helal valla :46: şaka bir yana şimdi kendini kötü hissetme zamanı değil, öyle yaparsan motivasyonun iyice düşer ve burada bizlere veda etmek zorunda kalırsın. kaldığın yerden aynen devam edeceksin. cezalarını uyguladıktan sonra sorun yok sonuçta kilo almazsın sadece daha zor verirsin... sürekli tekrar etmedikçe sıkıntı yok yine de... cezalarını yerine getir ve aynen devam canım :34:

ya hepsini bitiremedimde aksam yemeginden sonra yedim cunku artık midem almıomus eskiden 2 adana dürüm ardından künefe rahat yerdim kıyaaslarsak aksam yemegimle öyle cok değil ama midem kücülmüş işte 4te 3ünü yemişimdir niyeyseee bugn diyete baslayalı tam 1 ay olmustuu

ya hepsini bitiremedimde aksam yemeginden sonra yedim cunku artık midem almıomus eskiden 2 adana dürüm ardından künefe rahat yerdim kıyaaslarsak aksam yemegimle öyle cok değil ama midem kücülmüş işte 4te 3ünü yemişimdir niyeyseee bugn diyete baslayalı tam 1 ay olmustuu

e 1. ayını kutlamışsın o zaman canım:)

çok kötü olmuş ya bol sporla telafi edersin bnce cumaya var daha
sabah
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran
*kunefe

toplam kalori 1350
spor 5mil leslie
bıtkı cayı 2 kupa

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal) 62 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal) 130 kcal
0.25 x 100gr Tukaş Kahvaltılık Sos (132 kcal) 33 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal) 130 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal) 108 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 168 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal) 248 kcal
Alınan Kalori Toplamı1126 kcal
sabah 2 dilim de sucuk yedim ama bu şekilde kaç kaloriye tekabül ettiğini bulamadığım için eklemedim. belki az sonra sütlü nescafe içicem bir de. yani bence yine 1300 kalori civarında yediğim içtiğim...

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
Yakılan Kalori Toplamı275 kcal

çay: yeşil çay ve ısırgan otlu çay
su: 2 lt

güzel olmuş

Sabah;
Domates
Salatalık
Zeytin 8 adet
Peynir az yaglı
Bir kib kutusuna yakın
Bir cay kasıgı bal
Bir tatlı kasıgı kusburnu marmelat