Öncelikle lütfen bana kızma. Kırmak şevkini kırmak için yazmıyorum. Daha önce genel olarak gruba yazmıştım. Patates yememeliyiz. Çok aşırı canın çektiyse belki haşlayıp yağsız tuzsuz yemelisin.
Ayrıca turşu olmamış. Hem turşu hem az su içmen vücudunun ödem tutmasına neden olur. Kilo versende ödemden dolayı verdiğini göremezssin. Tuzlu salamura nişastalı beyaz unlu hiçbir şey yenmemeli. Bunlar sadece senin için değil herkes için geçerli...
öğlen biraz fazla olmuş canım. ama genel olarak yaptığın sporla dengelemişsin tebrikler..
Canım menün güzel. form bisküvilerinden biran önce kurtulmalısın.
Nedenine gelince. Ne kadar hazır gıda alırsan o kadar zarardasın demektir. Ayrıca diyet yapmaya başladıktan sonra fark ettiğim bir şeydir bu. O diyetten önce çikolatalar abur cuburlar var ya? İçinde her ne varsa bağımlılık yapıyor. Ayrıca daha çok yeme eğiliminde oluyorsun.Bu bile sana kaçamak yaptırabilir... su az olmuş.
Canım takıma hoşgeldin.
2 haftalık deneme süren var. ayrı bir mesajda paylaştığım takım kurallarını okuyup kabul ediorum mesajını gönder
Şuanki kilon?
Hedef kilon?
diyet arkadasim.coma üye ol. bazal metabolizmanıda bildir.
Cuma günü mutlaka 12 ye kalmadan aç karnına tartıldığn kilonuda bildireceksin.
aklına takılan herşeyi sorabilirsin...
Canım o hamsi tava kızartma mı ? kızartmaysa olmamış.
Sayfa aralarında kaçamak yaptığını yazmışsın. CEzanı kesiyorum hemen cumaya kadar gnlük spor hariç 3 mile cezan var. çok dersen 2mil +2 mil olarak 2 güne yayabilirsin.
Şimdi gelelim kaçamağına.
Canım 1044 kalori alıyorsun. Ara öğünlerini mutlaka güçlendiriyorsun. bazal metabolizmanı hatırlamıyorum tekrar paylaş sana bunlarıda yiyeceksin dediğimde yiyeceksin sözümden çıkmayacaksın ve kaçamak yapmaktan kurtulacaksın.
Kaçamak yapmaya meyilli olman muhtemelen aç kalman meyve yemediğin için şekere hasret kalmandır.
Şu ara öğünlere meyveyi bir koysanız çok güzel olarak. İnan canın tatlı çekmez alışıyorsun. Tatlı çikolata bir bağımlılık nasıl sigara alkol bir bağımlılıksa aynı öyle. yedikçe yemek istiyoruz. Meyve bunun tek çaresii. Hem sağlıklı ve vitaminlli.
Kısaca kalorinizi arttırın dememin tek nednei bu.
Canım naptın sen ya. İnş açlk krizine gitmezsin. Keşke normal yeseydin bu kadar spor zaten fazlasıyla direncini kırardı.
Ama sen bilirsin tabi:) Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın.
Canım h.geldinnn

Spora başla 2 gün devam et gerisi gelir zaten. Bu kadar yeter diyenleri duymamazlıktan gel. Ver 5 kilonuda kaçamak payın olsun diyetin bitince. Bazı insanlar kıskançllıklarından der yapma etme diye. Sen aklındaki yap. Daha mutlu olacaksın. Hem her istediğin kıyafetin bedenni bulmakt hiç zorlanmayacağını hayal et daha güzel olmaz mı ?
Canım ben çift taraflı çay süzgeçi aldım. Isırgan otunu yaprak yaprak içine koyuyorum(dağılınca telin arasından suya karışıyor) 15 dk bekletiyorum. Az bekletirsen miden rahatsız olabilirmiş. İçine de bir tane tatlandırıcı atıyorum.
Aklından bile geçirme doğru cezanı yapmaya. Sana dediğim gibi meyve yemeye başlyorsun hemen...