• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabah ac karna elma sirkeli su içen varmı bn içiyorumda ama ynı basladım yanı 1.5 hafta oldu
İçim gurul gurulll devam etsemmi ;((( bazen untuyorum
Ne yapmm lasımm

Kızlar sabah ac karna elma sirkeli su içen varmı bn içiyorumda ama ynı basladım yanı 1.5 hafta oldu
Ne yapmm lasımm

Bende kullaniyodum canım fakat pek bi faydasini göremedim onun biraktim onun yerine sabahlari kalkınca 3bardak dolu dolu su içiyodum kahvaltiyi zorla yapiodum hiç canım yemek istemiyodu her ogunde öyle yapiyodum tavsiye ederim canım :)

Ne yapmm lasımm

Canim cok iyi yapiyorsun. Ben sabah bitki cayi içiyorum gece yatarken sirkeli su içiyorum .. benim sirkem farkli ama sen olani icebilrsin. Sirkenin toksin attirici ozelligi varr. Ve bi cok faydasi var yag yakıcı ozelligi var ve daha neler neler kesinlille devam et tatlım. Zayiflama na cok katkısı olacak ..

Bende simdi oturdum
Leslie 3 mil yaptım. Adamlar uyuyolar. Bende biraz dinleniyorum simdi. Sali günü istanbuldan arkadasim gelecek kiz 45 kilo mu ne .. oda kilo almak istio.. kilosu vardi verdi. Simdi de alamio.. Öyle iste.. onu görmek moral olur bana da.

Bende simdi oturdum
Leslie 3 mil yaptım. Adamlar uyuyolar. Bende biraz dinleniyorum simdi. Sali günü istanbuldan arkadasim gelecek kiz 45 kilo mu ne .. oda kilo almak istio.. kilosu vardi verdi. Simdi de alamio.. Öyle iste.. onu görmek moral olur bana da.

Dünya işte biz vermye ugrasıyoz slmaya :))))
Leslie 3 mil he süpersen cnm

Bende kullaniyodum canım fakat pek bi faydasini göremedim onun biraktim onun yerine sabahlari kalkınca 3bardak dolu dolu su içiyodum kahvaltiyi zorla yapiodum hiç canım yemek istemiyodu her ogunde öyle yapiyodum tavsiye ederim canım :)

Ewet insann karnı şiş olunca biş yıyesı gelmiyo ama saglıklı bulmuyorum
Sonradan cok acıkıp cok yerım diye düşünüyorum;))önerın için yınede saol cnm

Kızlar bugun hep yatasım var
Spor yapasımda yok
Yemek yıyesumde yokkkk
Yorganın altıva girip uyuyasım varrrr
Offfffff
Bna bişiker oluyo
Adet gınum yaklasıyı acaba ondanmı
;((((

Ondandir tatlım. . Bende kendi kendimi gaza getiriyorum afedersin.. :) benimde on gün falan var. .salmsmaya çalışıyorum kendimi

Ewet insann karnı şiş olunca biş yıyesı gelmiyo ama saglıklı bulmuyorum
Sonradan cok acıkıp cok yerım diye düşünüyorum;))önerın için yınede saol cnm

Diyetisyen ayça kaya öyle öneriyo canımcm bide yemek yerken yemek boyunca 3 su bardagi suyu tüketmek gerekiyomuş öyle söylüyo sindirimi kolaylastiriyomuş bide karın sistiginden çabuk doyuluyomuş :8::31:

Diyetisyen ayça kaya öyle öneriyo canımcm bide yemek yerken yemek boyunca 3 su bardagi suyu tüketmek gerekiyomuş öyle söylüyo sindirimi kolaylastiriyomuş bide karın sistiginden çabuk doyuluyomuş :8::31:

Bukadar tesaduf
Bende auca kayanın diyetlerini arastırıyodum
Ewet aynn ole yazıyo
Bunuda denıcemm
Diyette monotonluk bna gore degıl hetalde

Kımsede yok yha bu ne arkadas motıve olmaya gelıyorum elim boş dönuyoeum:))
Nerdesınız arkadaslar yha neden gelmıyosunuz destege ihtıyacım var
Tüüüükeennndiiiiimmm ;))))

Gidiyorum arkadaslarrr
Çikolatalarımı yanıma alıp gidiyorummm
Napim artık yha bunaldımmm
Şaka bee şakaaaa
Bu sefer son kararım 60 olana kadar yasaklar yasaktırrrr

bende yemek sırasında hiç su içilmemeli diye okumustum ya sindrimi zorlastırıomus diye okudum hay Allahh

kimsecikler yok :)
bugünkü menümü paylaşıp ben de gideyim madem...

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)130 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal
0.25 x 100gr Tukaş böğürtlen reçeli (277 kcal)69 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) İncir (32 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal