- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.881
Nerdesınız canlarım bnm napıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sabah ac karna elma sirkeli su içen varmı bn içiyorumda ama ynı basladım yanı 1.5 hafta oldu
İçim gurul gurulll devam etsemmi ;((( bazen untuyorum
Ne yapmm lasımm
Kızlar sabah ac karna elma sirkeli su içen varmı bn içiyorumda ama ynı basladım yanı 1.5 hafta oldu
İçim gurul gurulll devam etsemmi ;((( bazen untuyorum
Ne yapmm lasımm
Bende simdi oturdum
Leslie 3 mil yaptım. Adamlar uyuyolar. Bende biraz dinleniyorum simdi. Sali günü istanbuldan arkadasim gelecek kiz 45 kilo mu ne .. oda kilo almak istio.. kilosu vardi verdi. Simdi de alamio.. Öyle iste.. onu görmek moral olur bana da.
Bende kullaniyodum canım fakat pek bi faydasini göremedim onun biraktim onun yerine sabahlari kalkınca 3bardak dolu dolu su içiyodum kahvaltiyi zorla yapiodum hiç canım yemek istemiyodu her ogunde öyle yapiyodum tavsiye ederim canım :)
Ewet insann karnı şiş olunca biş yıyesı gelmiyo ama saglıklı bulmuyorum
Sonradan cok acıkıp cok yerım diye düşünüyorum)önerın için yınede saol cnm
Diyetisyen ayça kaya öyle öneriyo canımcm bide yemek yerken yemek boyunca 3 su bardagi suyu tüketmek gerekiyomuş öyle söylüyo sindirimi kolaylastiriyomuş bide karın sistiginden çabuk doyuluyomuş![]()
Bukadar tesaduf
Bende auca kayanın diyetlerini arastırıyodum
Ewet aynn ole yazıyo
Bunuda denıcemm
Diyette monotonluk bna gore degıl hetalde
Diyetisyen ayça kaya öyle öneriyo canımcm bide yemek yerken yemek boyunca 3 su bardagi suyu tüketmek gerekiyomuş öyle söylüyo sindirimi kolaylastiriyomuş bide karın sistiginden çabuk doyuluyomuş![]()
Kımsede yok yha bu ne arkadas motıve olmaya gelıyorum elim boş dönuyoeum:))
Nerdesınız arkadaslar yha neden gelmıyosunuz destege ihtıyacım var
Tüüüükeennndiiiiimmm)))