- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #93.301
off günü yani aslında faydalı olur.diyetisyene giden arkadasa söyleseydik bizim için diyetisyeninde fikrini alırdı.aslında böyle şeylerin metabolizmayı şaşırtıp duraklamayı önlediği söylenir.Ablacım. Takımda tatlı krizleri hep geliyor...
Benimde aklıma şu geldi. Tatlı krizini için haftada bir gün yemek isteyen yesin ama cuma günü tartıldıktan sonra yesin ve yediğini paylaşsın. O günde dengelesin. En azından kilo bildirimini daha az etkiler. Hemde bütün bir hafta cumanın gelmesini iple çekerken bir nevi ödül olur. Miktarı sınırlarız. Herkes kabul ederse en azından bu tatlı krizi kaçamak olmaktan çıkar daha düzenli ve kontrollü olur ? Light sütlü az şekerli tatlılardan falan olsa? Her hafta olmak zorunda değil elbette. Kriz geldikçe yenilse?
( ben yemeyeceğim ama kriz tutan arkadaşlar için öneriyorum bunu :) )
ben öyle yogun bir hayatın içindeyimki sanki tek lüksüm yemek.özellikle tatlı.gece olupta 5dk oturdugumda aklıma ilk gelen şey tatlı hemde gec saatde.canım inan bende kendime dur demesem eğer 90 ları görücek moddayım![]()
tanıştığımıza memnun oldum canım.inşallah hedefine ulaşırsın kuğu gibi bir gelin olursun.kızlar ben işimi söylemedim sanırım ve genel bilgilendirmedim kendim hakkımda asistanlık yapıyorum 4 buçuk yıldır aynı yerdeyim av. bürosundayım hukuk öğrencisiyim gerçi halaaa 2. sınıfta takılıp kaldım okulu dondurmuştum bu sene tekrar devam edicem Allah izin verirse
nişanlıyım istanbulda yaşıyorum Allah izin verirse yeni yıl gelemden evlenmeyi düşünüyoruz (bana kalsa seneye felan evlenirimde)
iş yerinde yoğunluk yaşıyorum ama bazen sakin oluyor gün içinde mutlaka paylaşımda bulunurum akşamlarıda telefonumdan girerrim evde internet var
spor olarak yürüyüş yapabilirim kızlar sabahları işe nişanlım bırakıyor akşamlarıda ben kendim 45 dakika yürürüm onun dışında yapabileceğim başka mekik çekiyim diyorum olurmu acaba yada bildiğiniz başka evde yapılabilecek hareketler varsa paylaşırsanız sevinirimnakşam eve gittiim zaman yemek hazırla evi temizle derken z<aman geçiyor zaten babam kardeşim ve ben yaşıyoruz iki erkekle yaşamakta biraz zor alıştım ama halaaa dağınıklar:)))
sabahları herzaman aç karnına büyükk bir bardak su içerim mutlaka
abur cubur fazla tükettiğim için onlardan vazgeçiyorum
yemek öyle aman aman fazla yemem o konuda zorlanmam ama abur cubur konusunda fazlasıylaaa tüketiciydim
demir anemisi hastalığım var onun için bir karışım var onu içiyorum ama kilo yapıcak bir şey değil şekersiz çünki ilaç kullanıyorudm ama nişanlım onuda almış hani doğal takviye alıyım diye :)
başkaa başkaa böyle yani kızlar günlük hayatım böyle geçiyor işten eve evden işe![]()
en güzel diyet yemeği banada yollagünaydın arkadaşlar nasılsınız okul bitti geldim tavuğun haşlanmasını bekliyorum :)))