• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablacım. Takımda tatlı krizleri hep geliyor...
Benimde aklıma şu geldi. Tatlı krizini için haftada bir gün yemek isteyen yesin ama cuma günü tartıldıktan sonra yesin ve yediğini paylaşsın. O günde dengelesin. En azından kilo bildirimini daha az etkiler. Hemde bütün bir hafta cumanın gelmesini iple çekerken bir nevi ödül olur. Miktarı sınırlarız. Herkes kabul ederse en azından bu tatlı krizi kaçamak olmaktan çıkar daha düzenli ve kontrollü olur ? Light sütlü az şekerli tatlılardan falan olsa? Her hafta olmak zorunda değil elbette. Kriz geldikçe yenilse?
( ben yemeyeceğim ama kriz tutan arkadaşlar için öneriyorum bunu :) )
off günü yani aslında faydalı olur.diyetisyene giden arkadasa söyleseydik bizim için diyetisyeninde fikrini alırdı.aslında böyle şeylerin metabolizmayı şaşırtıp duraklamayı önlediği söylenir.

canım inan bende kendime dur demesem eğer 90 ları görücek moddayım :5::5::5::5:
ben öyle yogun bir hayatın içindeyimki sanki tek lüksüm yemek.özellikle tatlı.gece olupta 5dk oturdugumda aklıma ilk gelen şey tatlı hemde gec saatde.

kızlar ben işimi söylemedim sanırım ve genel bilgilendirmedim kendim hakkımda asistanlık yapıyorum 4 buçuk yıldır aynı yerdeyim av. bürosundayım hukuk öğrencisiyim gerçi halaaa 2. sınıfta takılıp kaldım okulu dondurmuştum bu sene tekrar devam edicem Allah izin verirse :31::31::31::31::31:
nişanlıyım istanbulda yaşıyorum Allah izin verirse yeni yıl gelemden evlenmeyi düşünüyoruz (bana kalsa seneye felan evlenirimde)
iş yerinde yoğunluk yaşıyorum ama bazen sakin oluyor gün içinde mutlaka paylaşımda bulunurum akşamlarıda telefonumdan girerrim evde internet var :ssz::ssz::ssz:
spor olarak yürüyüş yapabilirim kızlar sabahları işe nişanlım bırakıyor akşamlarıda ben kendim 45 dakika yürürüm onun dışında yapabileceğim başka mekik çekiyim diyorum olurmu acaba yada bildiğiniz başka evde yapılabilecek hareketler varsa paylaşırsanız sevinirimn:ssz::ssz::ssz: akşam eve gittiim zaman yemek hazırla evi temizle derken z<aman geçiyor zaten babam kardeşim ve ben yaşıyoruz iki erkekle yaşamakta biraz zor alıştım ama halaaa dağınıklar:)))
sabahları herzaman aç karnına büyükk bir bardak su içerim mutlaka
abur cubur fazla tükettiğim için onlardan vazgeçiyorum :47::47::47::47::47:
yemek öyle aman aman fazla yemem o konuda zorlanmam ama abur cubur konusunda fazlasıylaaa tüketiciydim :17::17::17::17:
demir anemisi hastalığım var onun için bir karışım var onu içiyorum ama kilo yapıcak bir şey değil şekersiz çünki ilaç kullanıyorudm ama nişanlım onuda almış hani doğal takviye alıyım diye :)
başkaa başkaa böyle yani kızlar günlük hayatım böyle geçiyor işten eve evden işe :4::4::4::4::4::4::4::4:
tanıştığımıza memnun oldum canım.inşallah hedefine ulaşırsın kuğu gibi bir gelin olursun.

günaydın arkadaşlar nasılsınız okul bitti geldim tavuğun haşlanmasını bekliyorum :)))
en güzel diyet yemeği banada yolla:54:

Kızlar ewınin işini bitirdim yemegımıde yaptımmm kızımı uyku saatıne yarım saat wardı hmn leslie 2 mil yaptımmm boşluk doldu acayıp ter attım kızımla duş aldık brbegımı uyuttum bnde ögle yemegımı yedım şimdi sekersız bı kahve ii gider buyrun kahveee

en güzel diyet yemeği banada yolla:54:[/QUOTE]

valla canım böyle kepekli makarnalı yoğurtlu bir salata yae ama bayıldım ptım kırmızı lahanayla :))uyduruk işte ama bayıldım:)

sabah:0,5litre su
1 fincan sütlü kahve
1saat sonra
2 dilim çavdar ek.
1 kaşık acılı kahvaltılık
5-6 çatal yağsız peynirden yapılmış omlet
2 küçük salatalık
1 orta boy domates
bol yeşillik

ara:1yeşil elma

öğle:
1paket special kraker 62 kaloriymiş
1kase yoğurt
yemek yemeye fırsatım yok canım tuzlu bişey istedi bunu buldum

Deniz abla ben bu hafta eksi cıkmayabılırım cunku adetimin 2. Günü ve acayıp şişim anlatamm yani şimdiden söylimdee

off günü yani aslında faydalı olur.diyetisyene giden arkadasa söyleseydik bizim için diyetisyeninde fikrini alırdı.aslında böyle şeylerin metabolizmayı şaşırtıp duraklamayı önlediği söylenir.

ben öyle yogun bir hayatın içindeyimki sanki tek lüksüm yemek.özellikle tatlı.gece olupta 5dk oturdugumda aklıma ilk gelen şey tatlı hemde gec saatde.

tanıştığımıza memnun oldum canım.inşallah hedefine ulaşırsın kuğu gibi bir gelin olursun.

Canım benim diyetisyenim kesinlikle yasak dedi daha ilk günden. Ben arkadaşlar kendini tutamıyor diye dedim. en azından bir kaç günde bir kaçamaktan iyidir. Ben tam üç haftadır kaçamak yapmadım:) Aferin bana. Çikolatasız yaşayabiliyorum ne kadar güzel. en güzel yanı cebimde kalan para. Onu da diyetisyene veriyorum :9:

Kızlar ewınin işini bitirdim yemegımıde yaptımmm kızımı uyku saatıne yarım saat wardı hmn leslie 2 mil yaptımmm boşluk doldu acayıp ter attım kızımla duş aldık brbegımı uyuttum bnde ögle yemegımı yedım şimdi sekersız bı kahve ii gider buyrun kahveee

oh ne güzel anne kız ..sefanıı olsun..bende minik kuzumu evde bırakıp geliyorum.beni görünce nasıl heyecan yapıyor yavrum.eve koşarak gidiyorum 3 çift parlayan göz açıyor kapıyı..kuzularım benim.bende onların hepsiyle akşam ter atsam fena olmaz.

Son düzenleme:
Kızlar ben bu hafta 89,9 u görmek istiyordum yani 80 li rakamları görmek istiyordum fakat olucakmış gibi gelmiyor nedense. Sanırım hızım yavaşlıyor yada bana öyle geliyor. Çünkü diyetisyenin tartısıyla evdeki tartım arasında fark var kafam karışıyor. Evdeki tartı daha fazla diyetisyendeki tartı 1 kilo küsürat az gösteriyor. Sanırım kafa karşıklığındna oluyor :25:

oh ne güzel anne kız ..sefanıı olsun..bende minik kuzumu evde bırakıp geliyorum.beni görünce nasıl heyecan yapıyor yavrum.eve koşarak gidiyorum 3 çift parlayan göz açıyor kapıyı..kuzularım benim.bende onların hepsiyle akşam ter atsam fena olmaz.

Ewet insanın ewladıyla gecirdıgı vakıt bnce en degerli en zengin en kslıtelı vakıtttt

selamm kızlar sabah arkadaşıma gitmiştim ewe geldim braya geldim hemn geçmişe baktım

Alınan Kalori (17/09/2013)
sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)20 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Getir
öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Getir
2.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt (50 kcal)100 kcal Getir
x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)
ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal Getir
akşam
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)125 kcal Getir

Alınan Kalori Toplamı1242 kcal
Spor: yarım saat yürüyüş
Çay: 2 kupa yeşilçay

Alınan Kalori (18/09/2013)
sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)20 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Getir
öğle
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)125 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal Getir
akşam
1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal

Alınan Kalori Toplamı1287 kcal
Spor: yarım saat yürüyüş
Çay: 2 kupa yeşilçay+1 bardak ısırgan otu
güzell kaçamaksız her zamanki gibi :)))
Ablacım. Takımda tatlı krizleri hep geliyor...
Benimde aklıma şu geldi. Tatlı krizini için haftada bir gün yemek isteyen yesin ama cuma günü tartıldıktan sonra yesin ve yediğini paylaşsın. O günde dengelesin. En azından kilo bildirimini daha az etkiler. Hemde bütün bir hafta cumanın gelmesini iple çekerken bir nevi ödül olur. Miktarı sınırlarız. Herkes kabul ederse en azından bu tatlı krizi kaçamak olmaktan çıkar daha düzenli ve kontrollü olur ? Light sütlü az şekerli tatlılardan falan olsa? Her hafta olmak zorunda değil elbette. Kriz geldikçe yenilse?
( ben yemeyeceğim ama kriz tutan arkadaşlar için öneriyorum bunu :) )

katılıyorum benim önerim de bu şekildeydi bikaç gün önce yazmıştım bence iyi bir fikir
genel olarak herkes tatlıyı çok seviyor birden bırakmak olmaz vucudu zorluyo insülin direnci bakımındann

günaydın arkadaşlar nasılsınız okul bitti geldim tavuğun haşlanmasını bekliyorum :)))

biraz açççç çookkk fazlaaa halsiz sen nasılsın canım:41::41::41::41:

canım benim çokk teşekkürr ederim inşallahh söylediğin gibi olurum umutsuz olmak istemiyorumm :43::43::43::43::43::43::43:

afiyet olsun canımm türk kahvesini çok severim :7::7::7::7::7:

sabah:0,5litre su
1 fincan sütlü kahve
1saat sonra
2 dilim çavdar ek.
1 kaşık acılı kahvaltılık
5-6 çatal yağsız peynirden yapılmış omlet
2 küçük salatalık
1 orta boy domates
bol yeşillik

ara:1yeşil elma

öğle:
1paket special kraker 62 kaloriymiş
1kase yoğurt
yemek yemeye fırsatım yok canım tuzlu bişey istedi bunu buldum

menü bol yeşillik ohhh :46::46::46::46:

Canım benim diyetisyenim kesinlikle yasak dedi daha ilk günden. Ben arkadaşlar kendini tutamıyor diye dedim. en azından bir kaç günde bir kaçamaktan iyidir. Ben tam üç haftadır kaçamak yapmadım:) Aferin bana. Çikolatasız yaşayabiliyorum ne kadar güzel. en güzel yanı cebimde kalan para. Onu da diyetisyene veriyorum :9:

bendeee çikolataya dayanamıyorum demir anemisi olduğu için bende bazen öyle kötü oluyorum ki hemen bi çikolata tamm kendime geliyorum :43::43::43::43::43::43::43: ama tabi sağlıksız beslendiğim için böyle oluyorum

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kırkbinkere MAŞAALLAHH nasıl özendim sana canım anlatamam evde bekleyen yavrularr kıyamam :4::4::4::4::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar ben bu hafta 89,9 u görmek istiyordum yani 80 li rakamları görmek istiyordum fakat olucakmış gibi gelmiyor nedense. Sanırım hızım yavaşlıyor yada bana öyle geliyor. Çünkü diyetisyenin tartısıyla evdeki tartım arasında fark var kafam karışıyor. Evdeki tartı daha fazla diyetisyendeki tartı 1 kilo küsürat az gösteriyor. Sanırım kafa karşıklığındna oluyor :25:

canım benim duraklama yaşıyorsun hiç moralini bozma ben dahaa önce yaşadım ama sonrasında nasıl gidiyo kilolar bi bilsenn hemde fazla fazlaa:52:

kızlar bugün abla şinitzel makarna ve sigara böreği yapmış yemek olarak:43:
14:30
ama benüm menüm
3. çatal makarna (tabağımın kenarına koydum)
1 adet şinitzel
2 bardak su

15:00
1. ara
form plus kiraz saplı çay

bendeee çikolataya dayanamıyorum demir anemisi olduğu için bende bazen öyle kötü oluyorum ki hemen bi çikolata tamm kendime geliyorum :43::43::43::43::43::43::43: ama tabi sağlıksız beslendiğim için böyle oluyorum

QUOTE]

Bende de kansızlık var malesef :( ferritinim 5ti en son... aslında ferritinin de en az 15 olması lazımmış. yoksa vücut çok zor kilo verirmiş. ben de ilaç kullanıyorum yine. artık o kadar bıktım ki... ne serumlar ne iğneler ne haplar ne şuruplar kullandım. yok yani biraz düzelir gibi oluyor sonra hoooop tekrar başladığım yerdeyim. ileride çocuk istesem bu kansızlıkla olmaz valla :(

arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfen :46: yine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)

QUOTE]

Bende de kansızlık var malesef :( ferritinim 5ti en son... aslında ferritinin de en az 15 olması lazımmış. yoksa vücut çok zor kilo verirmiş. ben de ilaç kullanıyorum yine. artık o kadar bıktım ki... ne serumlar ne iğneler ne haplar ne şuruplar kullandım. yok yani biraz düzelir gibi oluyor sonra hoooop tekrar başladığım yerdeyim. ileride çocuk istesem bu kansızlıkla olmaz valla :(

bende neler içtim kullandım ama halaaa aynıı günde 2 ye çıkardı doktor demir ilacını sonra kontrole gitmedim :43:
neler içtim nelerrr pekmezler kuru üzümler şimdi bi bugday çimi var uhud tatlısı diye bişey var onu içiyorum sabahları aç karnına ama nasıl şekersizzz bişeyyy kusmamak için hemen peşine su içiyorum :25::25::25::25:

arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfen :46: yine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)

tebrikler tebrikler tebriklerrr:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
nutellaaaa ve yememekkk harikasın bence :42::42::42::42::42::42::42::42::42:

selam kızlar:16:
nasılsınız keyifler yerinde değilmi:21:

yarın büyük gün :52:bugün biraz dikkat edin lütfen....bitki çaylarınızı ihmal etmeyin.....

edacım takım tabikide arada küçük kaçamaklarımız olacak ,ödüllerimiz olacak....yalnız bu kaçamaklar kilomuzu etkilemeyecek hafif şeyler olacak....geçen haftalardada bu konuyu konuştuk haftada 1-2 gün 'dediğin gibi cuma sonrası olmalı:56::39::9:) sütlü tatlı tüketebiliriz kızlar...bunu yerken tarçınını eklemeyi unutmayın ama:27::52:

süpersin canım....büyük ve zorlu bir sınavı başarıyla geçmişsin.....eğer çok acıkırsan yoğurt ye tokluk hissi verir....akşam öğününüde normal yap....

Back
X