• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar :3:

bende aranıza katıldım sanırım :9:

31 yaşındayım,165 boy 70 kg.im öncelikli hedefim 65 sonrasında 60.

inşallah sizinle birlikte güzel kilolar veririz.

şimdi ne yapmam gerekiyor benim,biraz takım kurallarından bahsederseniz memnun olurum :34:

şimdi ne yapmam gerekiyor benim,biraz takım kurallarından bahsederseniz memnun olurum :34:

merhaba hoşgeldin ben de yeni sayılırım takım kaptanımız ilgilenecektir...

hoşgeldin durucum...bendeniz takım kaptanınız deniz:16:takım kurallarımızı paylaşıyorum senin için....
okudum ve kabul ediyorum yorumundan sonra bizimlesin:21:

14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

hoşgeldin durucum...bendeniz takım kaptanınız deniz:16:takım kurallarımızı paylaşıyorum senin için....
okudum ve kabul ediyorum yorumundan sonra bizimlesin:21:

14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

merhaba ablacm benim hedef kilomu 49 olarak değiştirebilirmiyiz acaba
ben 50 li kilolardayken de hep 40 lı kiloları görmek istiyodum ama basaramıyodum hedef olarak belirlersem basarabilirim belki ??

merhaba ablacm benim hedef kilomu 49 olarak değiştirebilirmiyiz acaba
ben 50 li kilolardayken de hep 40 lı kiloları görmek istiyodum ama basaramıyodum hedef olarak belirlersem basarabilirim belki ??

canım bence 55 kg şimdilik kalsın sonrasında yine aşağıya çekmek istersen ki bence 49 kg senin boyuna göre çok az olur diyorum ;yine konuşuruz:16:

bugun ki menümü yazayım

sabah
1 dilim sucuk
domates
biber
1 kkpeynir
çay

ara 1 mandalina

öğlen
bollca salata
4 tane form bisküvi

ara 1 mandalina

akşam
arakadaştaydık yemege gittik 4 kız
yarım kepce şehriye çorbası
patlıcan yemegi değişik bişey ben ilk defa denedim patlıcanları doğramadan bütün olarak pişirmiş 2 patlıcan 2 biber yedim
çok az makarna
2 kase cacık
bide tatlı yapmış tabagın altına seftali dilimi koyup üzerine muhallebi dökmüş muhallebinin içine tarçın koymuş kaşığın ucuyla tadına baktım sadece
1 kahve

su 2.5 lt
spor yarım saat yürüyüş gece tekrar yapıcam spor mekik leslie flan
mesaj 10 du galiba simdi saydım ama hatırlamıyorum
diyet arkadasıma giremiyorum ya giremeyen var mı yoksa benim nettemi bi sorun var

menün çok abartılı değil cnm....patlıcan ve biber kızartma değilse+makarnada yağlı sos yoksa güzel....püf noktamız sabah kahvaltısını doyurucu yapalım....öğlende salata yanında sebze yemeği yada çorba ve 2-3 kaşık yoğurt yiyelim ki akşamı daha hafif geçirelim.....birde sucuğu baya seviyorsun yanlış hatırlamıyorsam.....:34:

bide bugun ki menüm nasıl olmuş dengelemeye çalıştım ama pek yapamadım sanırım
ceza flan yok mu ???:17::18:

ceza almak mı istiyorsun :9::9::9:

kızlar şaka bir yana haftaya bu konuyu konuşucaz ;ama bence ceza yerine kaçamak yapmamak daha iyi....sonuçta emek veriyoruz ki diyetimizde esnek olacağımız şeyleride konuşuyoruz bu yüzden cezaya gerek kalmasın lütfen.....:19:

menün çok abartılı değil cnm....patlıcan ve biber kızartma değilse+makarnada yağlı sos yoksa güzel....püf noktamız sabah kahvaltısını doyurucu yapalım....öğlende salata yanında sebze yemeği yada çorba ve 2-3 kaşık yoğurt yiyelim ki akşamı daha hafif geçirelim.....birde sucuğu baya seviyorsun yanlış hatırlamıyorsam.....:34:

akşam sadece makarna yiyeceğimi zannediyordum 1 porsiyon makarna flan yerim belki diye günü hafif gecirmeye calıştım bi baktım ki akşam yemegi olmuş :)
sucugu cok sevmiyodum aslında ama şimdi biyerden alıyorum özel yapım bi sucuk çok begendim en azından 1 dilim yiyim de canım çekmesin fazla yemeyim diyorum :)

ceza almak mı istiyorsun :9::9::9:

kızlar şaka bir yana haftaya bu konuyu konuşucaz ;ama bence ceza yerine kaçamak yapmamak daha iyi....sonuçta emek veriyoruz ki diyetimizde esnek olacağımız şeyleride konuşuyoruz bu yüzden cezaya gerek kalmasın lütfen.....:19:

akşam makarna çorba flan yedim ya ne bilm faazla gibi göründü gzeme :1::1:

bence herkes çok sevdiği yemeyince canı çok çektiği bişeyi haftada 1 yada iki kere çok az yemeli diye düşünüyorum

akşam makarna çorba flan yedim ya ne bilm faazla gibi göründü gzeme :1::1:

bence herkes çok sevdiği yemeyince canı çok çektiği bişeyi haftada 1 yada iki kere çok az yemeli diye düşünüyorum

ölçüyü fazla kaçırmadığımız sürece sorun yok....+egzersiz+su+bitki çayımız....şarküteriden mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var....özellikle diyetimiz süresince.....dediğin gibi canın çok çekerse yağsız pişirip peçeteye de fazla yağını alırsın o şekilde nadir tüketirsin canım....bir süre sonra yememeye alışıyorsun zaten:9:

vuuu kurallar fenaymış :18:

okudum kabul ettim bakalım.yalnız hergün üç ana üç ara öğün şeklinde gidemeyebilirim,iki küçük çocuğum var,uyku saatleri düzensiz,geç yatıp geç kalkabiliyoruz.ama mümkün mertebe yediklerime dikkat etmeye çalışıcam.şimdi geçmişe bi bakayım kilo çizelgesi falan nasıl yapılıyor :26:

vuuu kurallar fenaymış :18:

okudum kabul ettim bakalım.yalnız hergün üç ana üç ara öğün şeklinde gidemeyebilirim,iki küçük çocuğum var,uyku saatleri düzensiz,geç yatıp geç kalkabiliyoruz.ama mümkün mertebe yediklerime dikkat etmeye çalışıcam.şimdi geçmişe bi bakayım kilo çizelgesi falan nasıl yapılıyor :26:

tekrardan hoşgeldin cnm....olur olur hiç merak etme kısa zamanda düzenini oturtursun sende....

Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?

ölçüyü fazla kaçırmadığımız sürece sorun yok....+egzersiz+su+bitki çayımız....şarküteriden mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var....özellikle diyetimiz süresince.....dediğin gibi canın çok çekerse yağsız pişirip peçeteye de fazla yağını alırsın o şekilde nadir tüketirsin canım....bir süre sonra yememeye alışıyorsun zaten:9:
ewet inşallah bende alışacağım
bana müsade kızlar,iyi geceler size ....yarın görüşürüz güzel haberlerimizle:16::52::54:

iyi gecelerrr
görüşürüz

Son düzenleme:
herkese günaydınnn..
Morkurbaga ve kelebek olucam.bu ne azim kizlar supersiniz:) darisi basima insallah:) beni de guzel motive ediyorsunuz:)
saolasın canım..şimdiye kadar yediklerime sayacam kararlıyım inşallah.yedim yedimde ne oldu.bi vermeye başlasam onun mutlulugu süper bişey.

canım bugün ne kadar ne yedin bilmiyorum ama bence çocuklardan kalanları sakın yeme. böyle alıştırma kendini. çoğu arkadaşım aynı hatayı yaptılar ve hepsi kilo aldı. az gibi görünüyo ama 3er 5er derken hepsi neticede kalori... miden çöplük değil ki :34: annem de biz çocukken yapıyodu hatta ama o da bıraktı en sonunda :) bence bizlerin problemi biraz da o. tabağımıza ne konursa hepsini yememiz gerekiyor diye düşünüyoruz. çünkü biliyoruz ki bırakırsak çöpe gidecek. kıyamıyoruz... dışarıda da öyle parasını verdim çöpe gitmesin diye doysam bile yemeğe devam ediyorum. aslında ilk doyduğun sinyali aldığın an çatalı bırakabilsek yarı yarıya kalori karı sağlarız diye düşünüyorum :))
yok öyle fazla bişey deil 2 köftenin kırıntısı.o bende cok sıkıntı değil.

Kelebekolucam ben de yeni basladim.birkac gun once yani.hadi hayirlisi:)
zaman cok cabuk gececek canım.kararlı olursak bi bakacaz incelmişiz.ama kaçamaktı tembellikti bahaneydi derken bi bakacaz atı alan üsküdara süzülmüş.ben şahsen bi ara bulsamda ne yesem odaklı yaşıyorum.şimdi burasıda olunca bu düşünce kalmadı.bi bakıyorum akşam olmus.önemli olan benim için o akşamı çayın yanında kalori bombaları olmadan atlatmak.

günaydınn
okula yetişmem lazım yazayım kaçayım :))
bu sabah itibariyle kilom 78.1
sevgiler
wawwwww süpermiş tebrikler arkadasım..

Back
X