• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Helal size valla. Sayenizde uzun zamandır kıramadığım umutsuzluğu kırmaya başladım:)
gelecek hafta böyle sonuçlarla ben de aranıza katılacağım inşallah. Süperizzzz:)

sanırım düzeldiii yaptım yani:44::44::44::44:

evet canım olmuş:)))

Kızlar
Şu sayfanın yanındaki makarnalar sadece benimi cezbediyor merak ediyorum. Siteye girdikçe yemek görmek kötü helede yiyemediğim şeyler bunlar.:19:

valla beni hiç cezbetmiyor et ve et ürünleri daha çok ilgimi çekerdi:))))

Helal size valla. Sayenizde uzun zamandır kıramadığım umutsuzluğu kırmaya başladım:)
gelecek hafta böyle sonuçlarla ben de aranıza katılacağım inşallah. Süperizzzz:)

inşallah canım ben daha listeye giremem herhalde 2 hafta deneme süresinden dolayı:(

Sabah
Nesfit sade 4 kasık
1 su bar süt
15 dk sonra sekersiz cay

Ara
Biberiye cayı
Ögle
Corba 1 kase tawuk suyu
Yogurt bir kase
Kepklı makarna 3 kasık
Salatalık domates

Ara
Yeşilçay

Aksam
Maydanoz tere roka göbek kıvırcık karısık salatA
2 bardak ayran

Ara
Şekersz kahve

Su;2 lt
Kalori;884
Spor; leslıe 3 mil
İi aksamlar kızlar bugyn baya üşüytüm galiba hastayım cnlar görisürz öptüm hepimizi

Kızlar
Şu sayfanın yanındaki makarnalar sadece benimi cezbediyor merak ediyorum. Siteye girdikçe yemek görmek kötü helede yiyemediğim şeyler bunlar.:19:
ben hiç farketmiyorum ya
kızlar bu arada işten çıkışta doğruuuuuuu babanneme gidicemmm domates biber un alınacak yarın bütün gün kışa hazırlık yapılacak
hem kendime hemde babamlara
domates konservesi yapıcaz
hamur kesicez makarna yani
bütün gün perişan olcam kesin Allahtan sevmiyorum kesme makarna felan :32::32::32::32: yemem o yüzdenn:32::32::32:
kolay gelsiinn
Sabah
Nesfit sade 4 kasık
1 su bar süt
15 dk sonra sekersiz cay

Ara
Biberiye cayı
Ögle
Corba 1 kase tawuk suyu
Yogurt bir kase
Kepklı makarna 3 kasık
Salatalık domates

Ara
Yeşilçay

Aksam
2 bardak ayran

Ara
Şekersz kahve

Su;2 lt
Kalori;884
Spor; leslıe 3 mil
İi aksamlar kızlar bugyn baya üşüytüm galiba hastayım cnlar görisürz öptüm hepimizi
akşam yemek yememişsin
onun dışında iyi
geçmiş olsun
iyi akşamlarr

**14. TAKIM 327. ETAP *** İKİNCİ

Valkyrie89 : (92,3/91,00/1,30 / 1,41 %)
faTTa83 : (81.5/81,5 /0 / 0%) kilosu sabit
cglaa16:(68.8/ 68,00/0,80 /1,16 %) izne ayrıldı.
Ryeo:(61,1/60,6 /0,5 /0,82 %)
Ftm86: (77.9/77,2 /0,70 /0,90 %)
zordegil: (70.4/69,4 /1,00 /1,42 %)
Humeyrasağlam: (70.3/69,6 /0,70 / 1,00%)
morkurbaga: (61.5/60,6 /0,90 / 1,46 %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/78,6 /0,80 /1,01 %) yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 1,02

evet yine yine yeniden bir ikincilik:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9:
kızlar tek kelimeyle süpersiniz hepinize tek tet teşekkür ve tebrik ediyorum....yani birinci olsaydık hiç fena olmazdı.....haftaya inşallah diyorummmmmm:52::46::46::46::52::16::7::8::10::12:

çağlacım canım çok büyük geçmiş olsun....allah acil şifalar versin inşallah....durumdan bizi de haberdar et canım.....

**14. TAKIM 327. ETAP *** İKİNCİ

Valkyrie89 : (92,3/91,00/1,30 / 1,41 %)
faTTa83 : (81.5/81,5 /0 / 0%) kilosu sabit
cglaa16:(68.8/ 68,00/0,80 /1,16 %) izne ayrıldı.
Ryeo:(61,1/60,6 /0,5 /0,82 %)
Ftm86: (77.9/77,2 /0,70 /0,90 %)
zordegil: (70.4/69,4 /1,00 /1,42 %)
Humeyrasağlam: (70.3/69,6 /0,70 / 1,00%)
morkurbaga: (61.5/60,6 /0,90 / 1,46 %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/78,6 /0,80 /1,01 %) yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 1,02

evet yine yine yeniden bir ikincilik:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9:
kızlar tek kelimeyle süpersiniz hepinize tek tet teşekkür ve tebrik ediyorum....yani birinci olsaydık hiç fena olmazdı.....haftaya inşallah diyorummmmmm:52::46::46::46::52::16::7::8::10::12:

kızlar siz kilo verdikçe takımımız bu başarılara ulaşıyor....burdaki püf nokta bundan sonra kesinlikle herkes haftalık hedef kilosunu belirleyecek...bu kilo normalde verilebilecek kilodan biraz fazla olmalı ki normal kiloya garanti olarak ulaşalım....ve bunuda menü sonuna yazalım demiştim geçen ama dikkatken kaçtı sanırım...bu konuda fikriniz....takım ortalamasına bakılırsa 1 kg çok rahatlıkla verilebilir.....0.5 kg ve 0.9 kg arasında zaten sıkıntı yok....fatmada sabit kalmasaydı zaten doğal olarak birinci oluyorduk....

sizlerden ricam sık sık takım kurallarımızı okuyup gözden geçirmeniz...zaten fazla bir kaçamağımız yok ama bu şekilde daha disiplinli olursunuz ve kaçamaklara yönelmezsiniz....

spor konusunda zeynebin mazereti dışında sanırım herkesin yapma imkanı var....bu yüzden pazartesiden itibaren herkes günlük 3 mil leslie sensoi ile yürüyüşünü yapıyor....listelerde kesinlikle paylaşıyor....
kesinlikle öğün atlamıyoruz.....
kalori hesabı kesinlikle yapılıyor.....
su ve bitki çayları yine aynı şekilde.....

ve mesaj sayımı konusundada kesinlikle menü sonuna kurallarımızdaki gibi günlük mesaj sayınızı yazıyorsunuz.....şuanda mesaj konusunda en kolay uygulama bu....eğer aksatırsak tek tek sayıma geçeriz ki daha zor....

Sabah
1 tane muz
20dakka sonra 1kase çorba
1 tavuk but tavada kızarmış
2 dilim ekmek

ara
üzüm
5-6 tane fistik

öğle
2 dilim ekmek arasna tavada kızarmış tavuk

ara
2 kaşık müsli
1 çay bardagindan az süt

akşam
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
3- 4 kasık kadar menemen
2 dilim çavdar ekmeği

menüm biraz karışık oldu ama bugün kaçamak yook bu hafta 2 kilo vercm inşallaaah :16:

kızlar merhaba menümü yazayım hemen :)))

sabah :2 dilim kepek ekmeği
peynir
domates
1 bardak çay

ara :1 armut

öğle:1 tabak brokoli haşlama
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek kepekli

ara
4 yulaflı bisküvi
1 çb süt

akşam ::1 çiğköfte dürüm :((
2 yudum şalgam suyu

ara ::: elma yerim

1050 kalori

görüldüğü üzere yeterki isteyelim ve azimli olalım canım.....sağlıklı ve keyifli bir şekilde gidiyor kilolar....:nazar::8::52::16::16:

denizcim adaşım:3:

hedef kilo:58
boy:163
kilo:93.6(94 dum )
metabolizma hızı:1720

Ablacım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz?
Diyet arkadaşımdaki kalori hesabını buraya kopyalayabiliyor muyuz?
Bu arada spora da başladım:34:

spora başlamana çok sevindim canım....ne yaptın spor olarak kaç kalori harcadın:16:
kopyalayabilirsin canım ;
ancak menü palaşımını kurallarımızdaki gibi yapalım lütfen....hangi öğünde ne yedik bilelim ve yorumlamamız daha kolay olur...sen yine kopyalayabilirsin ....kalori toplamınıda diğer arkadaşların menülerinde olduğu gibi menü sonunda paylaşırsın....

kızlar merhaba menümü yazayım hemen :)))

sabah :2 dilim kepek ekmeği
peynir
domates
1 bardak çay

ara :1 armut

öğle:1 tabak brokoli haşlama
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek kepekli

ara
4 yulaflı bisküvi
1 çb süt

akşam ::1 çiğköfte dürüm :((
2 yudum şalgam suyu

ara ::: elma yerim

1050 kalori

merhaba cnm...doğal olarak dürüm diyette olmaması gereken bir şey ki:19::20: sende farkındasın bunun:34::16:birde en büyük hata akşam yenmesi....
bunun için yarın 1 saat yürüyüş yada 45 dk leslie yürüyüş yapmanı istiyorum....
ekmek konusunuda zamanla az da olsa azaltıcaz canım....1/2 dilim gibi ;ama zamanla .....
öğleden sonraki aran benim bir yıldır yaptığım ara:9:ama ben süt ilavesiyle koca bir kupa nescafe içiyorum +4 yulaflı bisküvi:7::39::9:
birde menülerimizi tam paylaşalım canım;su+ bitki çayı+mesaj sayısı+spor

Son düzenleme:
sabah:
yağsız peynirle omlet
yeşillik
2dilimçavdar

ara:2porsiyon meyve:25:biraz fazla oldu

öğle:2paket kelogs kraker
yanımda bio vardı

ara:2 adet erik

akşam:2dilim ekmek
1tabak mantar sote
1 kocaman bardak ayran
yarım porsiyon salata

menümü begenmedim.bugün moralim cok bozuk evde sıkıntım var.normalde menüyüde salmışken kesin 1 paket nasılsa bitter çikolata deyip hüpletirdim.önüme geldi ama ben paketi burdaki sorumlulugumu okadarda dumura uğratmayım die açmadım bile.

Merhaba kızlaar :16: Tanışalıım mıı ?:3: Ben Pelin, 18 yaşındayım lise son sınıftayım 75-76 gidip geliyorum boyum da 174 :15: Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :9::9::9::52::52:

kızlar leslieyi nerden buldunuz

canım you tubeden yapıyoruz....:8:

sabah:
yağsız peynirle omlet
yeşillik
2dilimçavdar

ara:2porsiyon meyve:25:biraz fazla oldu

öğle:2paket kelogs kraker
yanımda bio vardı

ara:2 adet erik

akşam:2dilim ekmek
1tabak mantar sote
1 kocaman bardak ayran
yarım porsiyon salata

menümü begenmedim.bugün moralim cok bozuk evde sıkıntım var.normalde menüyüde salmışken kesin 1 paket nasılsa bitter çikolata deyip hüpletirdim.önüme geldi ama ben paketi burdaki sorumlulugumu okadarda dumura uğratmayım die açmadım bile.

öğlen olmamış canım:19:akşamda ekmek miktarını biraz azaltabilirsek çok daha iyi olur....
çikolata sınvını geçtim diyorsun sende:9::46:

Sabah
1 tane muz
20dakka sonra 1kase çorba
1 tavuk but tavada kızarmış
2 dilim ekmek

ara
üzüm
5-6 tane fistik

öğle
2 dilim ekmek arasna tavada kızarmış tavuk

ara
2 kaşık müsli
1 çay bardagindan az süt

akşam
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
3- 4 kasık kadar menemen
2 dilim çavdar ekmeği

menüm biraz karışık oldu ama bugün kaçamak yook bu hafta 2 kilo vercm inşallaaah :16:

ekmekçi hilalcim benim....:9:canım güne muz yerine 1 koca bardak su içerek başlasan çok daha iyi olur...birde kahvaltını normal kahvaltı yaparsan çok daha iyi olur....ekmeği biraz azaltalım diyorum:16:

Sabah
Nesfit sade 4 kasık
1 su bar süt
15 dk sonra sekersiz cay

Ara
Biberiye cayı
Ögle
Corba 1 kase tawuk suyu
Yogurt bir kase
Kepklı makarna 3 kasık
Salatalık domates

Ara
Yeşilçay

Aksam
2 bardak ayran

Ara
Şekersz kahve

Su;2 lt
Kalori;884
Spor; leslıe 3 mil

geçmiş olsun canım....dikkat et kendine....

toplam kalori miktarı:????:34:

akşamı çok hafif geçirmişsin acıkmazsan sorun yok...gayet iyi menün.....:46::46::46:
acıkırsan da yoğurt yada tarçınlı süt içebilirsin.......

düzenli menü paylaşımı ::46::46::46:

Back
X