• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün aldığımkalori 1000i bile gecmedi waaww bende cok yedim sanıyordum

canım you tubeden yapıyoruz....:8:

öğlen olmamış canım:19:akşamda ekmek miktarını biraz azaltabilirsek çok daha iyi olur....
çikolata sınvını geçtim diyorsun sende:9::46:

ekmekçi hilalcim benim....:9:canım güne muz yerine 1 koca bardak su içerek başlasan çok daha iyi olur...birde kahvaltını normal kahvaltı yaparsan çok daha iyi olur....ekmeği biraz azaltalım diyorum:16:

geçmiş olsun canım....dikkat et kendine....

toplam kalori miktarı:????:34:

akşamı çok hafif geçirmişsin acıkmazsan sorun yok...gayet iyi menün.....:46::46::46:
acıkırsan da yoğurt yada tarçınlı süt içebilirsin.......

düzenli menü paylaşımı ::46::46::46:

884 yazıyo ama kactı heralde deniz abla acıkmadım yha ilk gaftalarda acıkıyodumda
Bole bnm için iyi oluyo sabahleyın saat 7 gıbı kahvaltımı yapmış oluyorum acıktıgım için sabaha dogru
Yoksa uyurum öglnr kadar
Karar almıstım Zatn aksam 7 den sonra bşsi yemk yok
Cok acıkırsam süt içiyorum tarcınlı yada yogurt dedıgın gıbı tada suya dayanıyom

:16:KIZLAR MENÜLERİMİZİ LÜTFEN BU ŞEKİLDE PAYLAŞALIM:16:

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:
toplam kalori miktarı : ?
:32:

Son düzenleme:
benim çizelgede bi tuhaf çıkıyor.aynen anlatıldıgı gibi yapıyorum.

884 yazıyo ama kactı heralde deniz abla acıkmadım yha ilk gaftalarda acıkıyodumda
Bole bnm için iyi oluyo sabahleyın saat 7 gıbı kahvaltımı yapmış oluyorum acıktıgım için sabaha dogru
Yoksa uyurum öglnr kadar
Karar almıstım Zatn aksam 7 den sonra bşsi yemk yok
Cok acıkırsam süt içiyorum tarcınlı yada yogurt dedıgın gıbı tada suya dayanıyom

anladım canım....özellikle yoğurt karın yağlarını eritmekte etkili.....tarçın ilavesiyle yiyebilirsin akşam arasında....böylece kalori toplamında normalin altında kalmaz....süpersin aynen devam :nazar::16:

Selamlar herkese vee sonunda evimdeyiimmm offf çok özlüyorum ben bu rahatı yaa annemin evi bile olsa:(( neyse hatunlar ikinci olmuş takım tebrik ederim yine güzel bi başarıya imza atılmış ve malesef ben sabit kalmasaydım kaptancım dediğin gibi kesindi birincilik:(((kusuruma bakmayın kızlar yaaa malesef hayaım hala düzensiz ve kilo vermek çokdaha zorlaşıyor:((bu aralar bi çiftlik projesinin gelme ihtimali çok yüksek eğero gelirsebenim daha da yoğun bi hayatım olacak ve malesef paylaşım hedef kilo vs konusunda yine fire vericem:(((deniz kaptanım yaa ben takımdan ayrılsam eesmiyette ama uygulama da yine burada bulunsam olmaz mı her hafta biley çıkıyo ve zaten diğer kızlargibi1-2 kilo dil sadece 0,5gidyo maximum.ve üztelik bundan daha hızlı olmamamsı lazım şu an:(nasıl yapsak sizi sürekli gerletmek istemiyorum ama aynı zamanda yoğun bi iş temposu sürecine giricem üzerine bi de kpss hazırlık haftanın 3 günü yarım gün dışarda iş takiplerim var bi de ufaklık ve eşimin ailesinin ortak programları derken sanki hem hedef kilo konusunda hem paylaşım hem de spor konusunda çok fire verecek bi döneme giriyormuşum gibi geliyor:(((nasıl yapmak lazım i yardımcı olsanız keşke:((

Selamlar herkese vee sonunda evimdeyiimmm offf çok özlüyorum ben bu rahatı yaa annemin evi bile olsa:(( neyse hatunlar ikinci olmuş takım tebrik ederim yine güzel bi başarıya imza atılmış ve malesef ben sabit kalmasaydım kaptancım dediğin gibi kesindi birincilik:(((kusuruma bakmayın kızlar yaaa malesef hayaım hala düzensiz ve kilo vermek çokdaha zorlaşıyor:((bu aralar bi çiftlik projesinin gelme ihtimali çok yüksek eğero gelirsebenim daha da yoğun bi hayatım olacak ve malesef paylaşım hedef kilo vs konusunda yine fire vericem:(((deniz kaptanım yaa ben takımdan ayrılsam eesmiyette ama uygulama da yine burada bulunsam olmaz mı her hafta biley çıkıyo ve zaten diğer kızlargibi1-2 kilo dil sadece 0,5gidyo maximum.ve üztelik bundan daha hızlı olmamamsı lazım şu an:(nasıl yapsak sizi sürekli gerletmek istemiyorum ama aynı zamanda yoğun bi iş temposu sürecine giricem üzerine bi de kpss hazırlık haftanın 3 günü yarım gün dışarda iş takiplerim var bi de ufaklık ve eşimin ailesinin ortak programları derken sanki hem hedef kilo konusunda hem paylaşım hem de spor konusunda çok fire verecek bi döneme giriyormuşum gibi geliyor:(((nasıl yapmak lazım i yardımcı olsanız keşke:((

selam fatmacım...öncelikle güzel dilek ve düşüncelerin için teşekkürler cnm....ben takımda kalıp kilolarını versen ve mezun olup ayrılsan çok mutlu olurum....ama durumun buraya zaman ayırmaya elvermiyorsa herşey gönlünce olsun diyorum cnm....bebeğin biraz büyüdüğünde ve iş güç düzene girdiğinde sendeki azimle kilolarını vereceğine canı gönülden inanıyorum....:16:

Cnm adetteykn biş yiyemiuotum midem bulsnıyo bunlarıda zar zor yıyorumm
anladım cnm
**14. TAKIM 327. ETAP *** İKİNCİ

Valkyrie89 : (92,3/91,00/1,30 / 1,41 %)
faTTa83 : (81.5/81,5 /0 / 0%) kilosu sabit
cglaa16:(68.8/ 68,00/0,80 /1,16 %) izne ayrıldı.
Ryeo:(61,1/60,6 /0,5 /0,82 %)
Ftm86: (77.9/77,2 /0,70 /0,90 %)
zordegil: (70.4/69,4 /1,00 /1,42 %)
Humeyrasağlam: (70.3/69,6 /0,70 / 1,00%)
morkurbaga: (61.5/60,6 /0,90 / 1,46 %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/78,6 /0,80 /1,01 %) yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 1,02

evet yine yine yeniden bir ikincilik:nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9:
kızlar tek kelimeyle süpersiniz hepinize tek tet teşekkür ve tebrik ediyorum....yani birinci olsaydık hiç fena olmazdı.....haftaya inşallah diyorummmmmm:52::46::46::46::52::16::7::8::10::12:
cok güzel olmuuşşş :) haftaya birinci olalım
hadi spora :)))
kızlar siz kilo verdikçe takımımız bu başarılara ulaşıyor....burdaki püf nokta bundan sonra kesinlikle herkes haftalık hedef kilosunu belirleyecek...bu kilo normalde verilebilecek kilodan biraz fazla olmalı ki normal kiloya garanti olarak ulaşalım....ve bunuda menü sonuna yazalım demiştim geçen ama dikkatken kaçtı sanırım...bu konuda fikriniz....takım ortalamasına bakılırsa 1 kg çok rahatlıkla verilebilir.....0.5 kg ve 0.9 kg arasında zaten sıkıntı yok....fatmada sabit kalmasaydı zaten doğal olarak birinci oluyorduk....

sizlerden ricam sık sık takım kurallarımızı okuyup gözden geçirmeniz...zaten fazla bir kaçamağımız yok ama bu şekilde daha disiplinli olursunuz ve kaçamaklara yönelmezsiniz....

spor konusunda zeynebin mazereti dışında sanırım herkesin yapma imkanı var....bu yüzden pazartesiden itibaren herkes günlük 3 mil leslie sensoi ile yürüyüşünü yapıyor....listelerde kesinlikle paylaşıyor....
kesinlikle öğün atlamıyoruz.....
kalori hesabı kesinlikle yapılıyor.....
su ve bitki çayları yine aynı şekilde.....

ve mesaj sayımı konusundada kesinlikle menü sonuna kurallarımızdaki gibi günlük mesaj sayınızı yazıyorsunuz.....şuanda mesaj konusunda en kolay uygulama bu....eğer aksatırsak tek tek sayıma geçeriz ki daha zor....
kurallar böyle otoriter bi şekilde değilde arkadaşça hatırlatıldıkca daha cok azim geliyoo :))
Sabah
1 tane muz
20dakka sonra 1kase çorba
1 tavuk but tavada kızarmış
2 dilim ekmek

ara
üzüm
5-6 tane fistik

öğle
2 dilim ekmek arasna tavada kızarmış tavuk

ara
2 kaşık müsli
1 çay bardagindan az süt

akşam
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
3- 4 kasık kadar menemen
2 dilim çavdar ekmeği

menüm biraz karışık oldu ama bugün kaçamak yook bu hafta 2 kilo vercm inşallaaah :16:
biraz karışık olmuş dediğin gibi mesela sabah normal kahvaltı yapmalısın imkanın varsa
kızlar merhaba menümü yazayım hemen :)))

sabah :2 dilim kepek ekmeği
peynir
domates
1 bardak çay

ara :1 armut

öğle:1 tabak brokoli haşlama
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek kepekli

ara
4 yulaflı bisküvi
1 çb süt

akşam ::1 çiğköfte dürüm :((
2 yudum şalgam suyu

ara ::: elma yerim

1050 kalori
dürüm ben burdayım diyo ama genel olarak iyi görünüyo cumaya kadar telafi edersin :34:
sabah:
yağsız peynirle omlet
yeşillik
2dilimçavdar

ara:2porsiyon meyve:25:biraz fazla oldu

öğle:2paket kelogs kraker
yanımda bio vardı

ara:2 adet erik

akşam:2dilim ekmek
1tabak mantar sote
1 kocaman bardak ayran
yarım porsiyon salata

menümü begenmedim.bugün moralim cok bozuk evde sıkıntım var.normalde menüyüde salmışken kesin 1 paket nasılsa bitter çikolata deyip hüpletirdim.önüme geldi ama ben paketi burdaki sorumlulugumu okadarda dumura uğratmayım die açmadım bile.
güzel menu :34:
Merhaba kızlaar :16: Tanışalıım mıı ?:3: Ben Pelin, 18 yaşındayım lise son sınıftayım 75-76 gidip geliyorum boyum da 174 :15: Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :9::9::9::52::52:
hoş geldin :34:
haftalık hedef kilolarımızı düşündükmü kızlar:9::8::7::16:
benn ne desem ne desemmm
77.5
1100 gr
Kızlarrrr dışarıdayım cepten giriyorum
Eve gidince menü paylaşımımı yapıcam ama ben gelene kadar uyumayın sakın :))
ben burdayıımmmm :34::3::3:

canım you tubeden yapıyoruz....:8:

öğlen olmamış canım:19:akşamda ekmek miktarını biraz azaltabilirsek çok daha iyi olur....
çikolata sınvını geçtim diyorsun sende:9::46:

ekmekçi hilalcim benim....:9:canım güne muz yerine 1 koca bardak su içerek başlasan çok daha iyi olur...birde kahvaltını normal kahvaltı yaparsan çok daha iyi olur....ekmeği biraz azaltalım diyorum:16:

Ama. ama canım yazmamış
im güne kocaman iki büyük bardak su icerek başladım zaten sonra muz yedm :1: :9: muzu o saatte yedimki diyete uygun değil diye sabah saatlerinde :1:
holahopumda yok ki burda çevireyim :9:

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve (59 kcal) 59 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Barbunya Pilaki (265 kcal) 265 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Adet Armut (70 kcal) 35 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal) 58 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 81 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (152 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
4.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1132 kcal
spor: jullian+yarım saat hafif tempolu yürüyüş
çay: yeşil çay+ ısırgan otlu formula 7
su: 2 lt anca olmuştur :( şişemi unutmuşum bugün bardakla çok zor içiyorum su

kızlar kısır döngüye girdim yaaa... kanım düştükçe kan ilacı alıyorum kan ilacı aldıkça da kabız oluyorum, e kabız olunca da kilo vermem yavaş oluyo:( bağırsaklara bir çözüm bulmam lazımmm. ilaç içmeme rağmen çok zorlanıyorum bazen... zeytinyağı içsem işe yarar mı? :44:

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve (59 kcal) 59 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Barbunya Pilaki (265 kcal) 265 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Adet Armut (70 kcal) 35 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Organik Süt (116 kcal) 58 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 81 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (152 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
4.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1132 kcal
spor: jullian+yarım saat hafif tempolu yürüyüş
çay: yeşil çay+ ısırgan otlu formula 7
su: 2 lt anca olmuştur :( şişemi unutmuşum bugün bardakla çok zor içiyorum su
menün sporun çok iyi
kızlar kısır döngüye girdim yaaa... kanım düştükçe kan ilacı alıyorum kan ilacı aldıkça da kabız oluyorum, e kabız olunca da kilo vermem yavaş oluyo:( bağırsaklara bir çözüm bulmam lazımmm. ilaç içmeme rağmen çok zorlanıyorum bazen... zeytinyağı içsem işe yarar mı? :44:

sinameki çayı iyi gelir

Back
X