Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zor degil mervecim bildirim yapmadın. Daha önce takımdan ayrılmak istediğini bildirmiştin kalabilirsin dedik sanırım kararından vazgeçmedin.
Bu hafta seni takımdan çıkartıyoruz.

Arkadaşlar takım listemiz aşağıdaki gibidir.
Maalesef bildirimde bulunmayan arkadaşlarımız ve + kilo olduğundan takım ortalamamız bayağı düştü.
Bir daha başımıza gelmemesi dileğiyle.

***14. TAKIM 328. ETAP ***

Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
Bildirimde bulunmadı Kendi isteğiyle ayrıldı

Ryeo60.6/61.6 /-1,00/ -1,65 %)
Ftm86: (77.2/77,0 /0,20 /0,26 %)
zordegil: (69.4/ / / %) Bildirimde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
Humeyrasağlam: (69.6/67.2 /2.4 /3,45%)
morkurbaga: (60.6/60,2 /0,40 /0,66 %)
mutlulukperisii: (78.6/77,6 /1 /1,27 %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%0,65

kızlarrr ortalamamız aynı 13. ve 14. takım ortalama % 0.65 bu sefer denk geldi 1 . olmayı bilmem diger takımlarda çok iyi değil

kızlarrr ortalamamız aynı 13. ve 14. takım ortalama % 0.65 bu sefer denk geldi 1. olmayı bilmem diger takımlarda çok iyi değil

İlla iyisi çıkar. İnş birlikte derece paylaşırız. Ama sinir oldum. Ayrıca söyledim bildiriminizi yapın diye ama nerede???
Gerçi şükrediyorum daha kötü olabilirdi. Böyle olunca benim motivasyonum düşüyor. Sen kaçamak yapma elinden geleni yap sonra başkalarının sorumsuzluğundan böyle olsun. Aman bunun için laf söylemeye ne gerek var diyebilir arkadaşlar ama ben burada ciddi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Emek veriyoruz zaman ayırıyoruz. Sorumluluğumuzu bilmemiz gerekiyor... Takım ruhu bu şekilde olur.
Benim motivasyonum gitti şimdi ne olacak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu

Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:

Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim

Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam

aynen canım bizim takımdada + var ama işte heves çok önemli herkesin hakkına giriyor bildirimde bulunmayanları direk diskalifiye edin canım ders olsun derim ben

edacım listemizi paylaşmışsın canım....teşekkürler.....cuma saatini beklemiştim azmin heyecanın süper :13:

gelelim bu haftaya;

artık nazara mı geldik yoksa istikrarsızlıkmı yoksa diyetin gerçekten zor olduğumu bilemedim ama çok ta keyifli bir hafta geçiremedik....burda herzaman dile getirdiğim kilolarımızı kendimiz için veriyoruz ancak takım ruhunu ve bütünlüğünü etkileyecek durumlarıda unutmamalıyız...ve şu anda bunun iki örneğini görmüş bulunuyoruz....
ısrarla takım kuralları takım kuralları dememim sebebi bu arkadaşlar....zaman zaman sıkıcıda olsa üzerimize düşen görvi yerine getirince keyifli bir oyun aslında cuma zayıflama yarışması....ödülüde sağlıklı bir şekilde kilo vermek....neyse geride kalanlar bizimdir deyip aynen devam ediyoruz yolumuza....

artık bir an önce başarı öykülerimizi yazmak dileğiyle

gelelim bana
önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bir dönemim olacak arkadaşlar.....bu sebeple bir süre takımdan ve sizlerden ayrı kalacağım....
fırsat buldukça gelirim umarım....şu an için süre konusunda bende bilmiyorum ne kadar sürer ancak ara ara uğramaya çalışırım inşallah...

edacım ve kızlar takım size emanet ben en iyi şekilde kilolarınızı verip takımımızı çok güzel başarılara götüreceğinizi biliyor ve inanıyorum.....şimdilik benden haberler böyle sevgiyle ve sağlıkla kalın....
hepinizi

Ablacım diğer takımlara bakıyorum onlar takım kurallarına uymayanlara dah asert tepki veriyorlar. Bizim takım güllük gülistanlık hep pozitif hep yapıcı davranıyoruz. Bilmiyorum yumuşak olduğumuzdan mı böyle diye?
Ama ben bu hafta çok üzüldüm çok kızdım maalesef...

Kendine iyi bak ablacım. Gözün arkada kalmasın ben varım. Sen yokken daha acımasız oluyorum.

bu arada haftaya
edia
kelebekolcam
prettygirl59
bu kişiler listeye giriyor değil mi?
Atladığım var mı bilmiyorum şuan...

***2. TAKIM 328. ETAP***

akrep33 ( 63,9 / 63.9 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1,35%)
seldom (87,1/86,8/0,3/0,34%)
trabzonspor(90,2 / 89,2/ 0,6/ 0,66%)
hedef52 (64,8 /64,8 / 0/ 0 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.

2. takım ortalaması: -0,07 %

kızlar bu bizim listemiz, kardeş takımımız kimdi hatırlayamadım sizi kardeş gördüm
listeyi siz de kontrol eder misiniz? sonra ben de paylaşayım (paylaşışacak liste değil amma ne edersiniz)

selam kızlaar ya ben aynıyım kilom deişmemiş hastanede dikkat edememiştim 2 ekimde ameliyat olsun kayınvalidem dönücem aranıza inşş şimdi ara ara giriorum yinee öptüm sizi basarılaar

***2. TAKIM 328. ETAP***

akrep33 ( 63,9 / 63.9 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1,35%)
seldom (87,1/86,8/0,3/0,34%)
trabzonspor(90,2 / 89,2/ 1,00 / 1,11 %)
hedef52 (64,8 /64,8 / 0/ 0 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.

2. takım ortalaması: 0,02 %

bu şekilde olmalı canım
trabzonsporunki yanlış yazılmış...

......düzeltme
.......

Son düzenleme:

mervecimm süpersin yaa maasallah sana edacım sende 8li rakamlara gecmişsin hayırlı olsunn

takıma giriş tarihlerine göre hazırlıyorum listeyi edacım.....eksik yok sıralama bu şekilde...

canım aradaki farkın farkına varmaktır önemli olan bazen....diğer takımların üyelerine tepkileri değil ;bizim takımımızın başarısıdır önemli olan....

....burda her takım kendine göre bir proğram uyguluyor bizimde kendimize göre bir uygulamamız var....eğer bu kurallarımızı tam olarak uygularsak motivasyonumuz hiç bir zaman düşmez buna inanmak önemli olan....

birde normal yaşantıda olduğu gibi diyette de stres başarısızlığa ;azim ve istkrar başarıya götürür....

diyetimizde ;
menülerimize;su+egzersiz;bitki çaylarımız;kalori miktarımız(burdada sadece kalori miktarının az olması değildir önemli olan ki bunu biliyoruz....kurallarımızda da yazılı olan yemememiz gereken gıdalardan uzak durmak)
bunları yaptıktan sonra zaten çok güzel ,sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz....

Kelebek olacam( sanırım yasemindi adın :26: ) sen bu hafta listedeymişsin ama atlamışız.
Haftaya cuma günü erkenden bildirim yapmanı rica ediyorum. bu sabah tartıldın mı ? göremedim ben bildirimini . tekrar bildirim yaparsan sevinirim.

Zordegil 68 200 cıkmış
Banlada oldugundan giremmemiş

Canım maalesef bildirim saati geçtiğinden şuan yapabileceğim bir şey yok.
Takıma gelip düzenli bildirimde yapmıyor zaten.
Yarışma kurallarını şuan net hatırlamıyorum. Ayrılan üyenin geri dönüşünü araştıracağım merve takım kurallarına uyacaksa ve kendini hazır hissediyorsa takıma gelebilir(yarışma kurallarına göre engel yoksa) fakat şuan hem önceki istediği+ paylaşım eksikliği+ bildirim eksikliğinden takımdan çıkartıldı. diskalifiye sayılıyormu bilmiyorum. Bakacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…