- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.061
kızlarrr ortalamamız aynı 13. ve 14. takım ortalama % 0.65 bu sefer denk geldi 1. olmayı bilmem diger takımlarda çok iyi değil
İlla iyisi çıkar. Ama sinir oldum. Ayrıca söyledim bildiriminizi yapın diye ama nerede???
Gerçi şükrediyorum daha kötü olabilirdi. Böyle olunca benim motivasyonum düşüyor. Sen kaçamak yapma elinden geleni yap sonra başkalarının sorumsuzluğundan böyle olsun. Aman bunun için laf söylemeye ne gerek var diyebilir arkadaşlar ama ben burada ciddi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Emek veriyoruz zaman ayırıyoruz. Sorumluluğumuzu bilmemiz gerekiyor... Takım ruhu bu şekilde olur.
Benim motivasyonum gitti şimdi ne olacak ?
aynen canım bizim takımdada + var ama işte heves çok önemli herkesin hakkına giriyor bildirimde bulunmayanları direk diskalifiye edin canım ders olsun derim ben
edacım listemizi paylaşmışsın canım....teşekkürler.....cuma saatini beklemiştim azmin heyecanın süper:13:
gelelim bu haftaya;
artık nazara mı geldik yoksa istikrarsızlıkmı yoksa diyetin gerçekten zor olduğumu bilemedim ama çok ta keyifli bir hafta geçiremedik....burda herzaman dile getirdiğim kilolarımızı kendimiz için veriyoruz ancak takım ruhunu ve bütünlüğünü etkileyecek durumlarıda unutmamalıyız...ve şu anda bunun iki örneğini görmüş bulunuyoruz....
ısrarla takım kuralları takım kuralları dememim sebebi bu arkadaşlar....zaman zaman sıkıcıda olsa üzerimize düşen görvi yerine getirince keyifli bir oyun aslında cuma zayıflama yarışması....ödülüde sağlıklı bir şekilde kilo vermek....neysegeride kalanlar bizimdir deyip aynen devam ediyoruz yolumuza....
artık bir an önce başarı öykülerimizi yazmak dileğiyle
gelelim bana
önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bir dönemim olacak arkadaşlar.....bu sebeple bir süre takımdan ve sizlerden ayrı kalacağım....
fırsat buldukça gelirim umarım....şu an için süre konusunda bende bilmiyorum ne kadar sürer ancak ara ara uğramaya çalışırım inşallah...
edacım ve kızlar takım size emanet ben en iyi şekilde kilolarınızı verip takımımızı çok güzel başarılara götüreceğinizi biliyor ve inanıyorum.....şimdilik benden haberler böyle sevgiyle ve sağlıkla kalın....
hepinizi
***2. TAKIM 328. ETAP***
akrep33 ( 63,9 / 63.9 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1,35%)
seldom (87,1/86,8/0,3/0,34%)
trabzonspor(90,2 / 89,2/ 0,6/ 0,66%)
hedef52 (64,8 /64,8 / 0/ 0 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
2. takım ortalaması: -0,07 %
kızlar bu bizim listemiz, kardeş takımımız kimdi hatırlayamadım sizi kardeş gördümlisteyi siz de kontrol eder misiniz? sonra ben de paylaşayım (paylaşışacak liste değil amma ne edersiniz )
Arkadaşlar takım listemiz aşağıdaki gibidir.
Maalesef bildirimde bulunmayan arkadaşlarımız ve + kilo olduğundan takım ortalamamız bayağı düştü.
Bir daha başımıza gelmemesi dileğiyle.
***14. TAKIM 328. ETAP ***
Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
faTTa83 : (81.5/ / / %) Bildirimde bulunmadı Kendi isteğiyle ayrıldı
Ryeo60.6/61.6 /-1,00/ -1,65 %)
Ftm86: (77.2/77,0 /0,20 /0,26 %)
zordegil: (69.4/ / / %) Bildirimde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
Humeyrasağlam: (69.6/67.2 /2.4 /3,45%)
morkurbaga: (60.6/60,2 /0,40 /0,66 %)
mutlulukperisii: (78.6/77,6 /1 /1,27 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :%0,65
Kendine iyi bak ablacım. Gözün arkada kalmasın ben varım. Sen yokken daha acımasız oluyorum.
bu arada haftaya
edia -----2-----
kelebekolcam-----3-----
prettygirl59 ------1-----
bu kişiler listeye giriyor değil mi?
Atladığım var mı bilmiyorum şuan...
Ablacım diğer takımlara bakıyorum onlar takım kurallarına uymayanlara dah asert tepki veriyorlar. Bizim takım güllük gülistanlık hep pozitif hep yapıcı davranıyoruz. Bilmiyorum yumuşak olduğumuzdan mı böyle diye?
Ama ben bu hafta çok üzüldüm çok kızdım maalesef...
Zordegil 68 200 cıkmış
Banlada oldugundan giremmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?