- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.081
Canım maalesef bildirim saati geçtiğinden şuan yapabileceğim bir şey yok.
Takıma gelip düzenli bildirimde yapmıyor zaten.
Yarışma kurallarını şuan net hatırlamıyorum. Ayrılan üyenin geri dönüşünü araştıracağım merve takım kurallarına uyacaksa ve kendini hazır hissediyorsa takıma gelebilir(yarışma kurallarına göre engel yoksa) fakat şuan hem önceki istediği+ paylaşım eksikliği+ bildirim eksikliğinden takımdan çıkartıldı. diskalifiye sayılıyormu bilmiyorum. Bakacağım...
burcucum seni burada görmek ne güzel geçen mesajlarına cevap verdim ama denk gelemedik canım....umarım biraz daha iyileşmişsinizdir....ben bir süre takımdan ayrı olacağım canım....en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
hmm demek bu hafta varmısım.bilmiyordum.yazmıstım aslında evdeki rutin baskulum eror verdi sanırım pili bitti.eve gecerken alacam.asmdeki baskülde 89 çıktım.evdekine eve gecerken pil alıp aynı olması içim yarın sabah tartılıp bildireyim olur mu.Kelebek olacam( sanırım yasemindi adın :26: ) sen bu hafta listedeymişsin ama atlamışız.
Haftaya cuma günü erkenden bildirim yapmanı rica ediyorum. bu sabah tartıldın mı ? göremedim ben bildirimini . tekrar bildirim yaparsan sevinirim.
***2. TAKIM 328. ETAP***
akrep33 ( 63,9 / 63.9 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1,35%)
seldom (87,1/86,8/0,3/0,34%)
trabzonspor(90,2 / 89,2/ 1,00 / 1,11 %)
hedef52 (64,8 /64,8 / 0/ 0 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
2. takım ortalaması: 0,02 %
bu şekilde olmalı canım
trabzonsporunki yanlış yazılmış...
hmm demek bu hafta varmısım.bilmiyordum.yazmıstım aslında evdeki rutin baskulum eror verdi sanırım pili bitti.eve gecerken alacam.asmdeki baskülde 89 çıktım.evdekine eve gecerken pil alıp aynı olması içim yarın sabah tartılıp bildireyim olur mu.
Bunada şükür dedigin gibi edacım napalım yhaa
Bundan sonra ki haflarda bnm herallde 1 kılo 1 kılo gıder o zaman bayrama kac kılo olurum tahmınen 65 oluyeum hemen gemen allahım inş inşş
Canım sen pil diyince hatırladım. Kusurma bakma ne olur. Deniz ablanın listesinden devam ettim. Kontrol etmedim. Lütfen kusuruma bakma.
Yarın kilo bildirimi yap bende not alayım haftaya cuma için:)
Canım haftada 1 kilo çok iyi bir kilo.
Bayrama süper olacaksın yeterki kaçamak yapma. Hem sende benim gibi yeminlisin kaçamak yapamazsın.
hala kırgınlığım var canım ödemliyim bi 59.9 u göremedim bilmiyorum nolcak en kısa zamanda görüşmek üzere kuzuum
kızlar bu hafta da 2.yiz sanırım....herşeye rağmen (ayrılmalara ve kilo bildirimlerinin eksik olmasına)güzel bir başarı....
tekrardan hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum....umarım hep ilk üçte ve deeeeeeeeee 1.de oluruz....
sevgi ve sağlılka inşallah
edacım yaseminin takıma giriş tarihi----->>>>> 18/09/2013 bu haftada sıkıntı yok yani
haftaya tüm arkadaşlar listedeler hadi kolay gelsin kızlar
Ayy inşş haftays daha kalabalık olcazzzhadi bakslım
evet + 3 olacakbirde edacım bir arkadaş daha dacet etmiş ama mesajına rastlamadım....herşey çok daha güzel olacak haftaya çağlada listede +4 oldu
olsun denizcim (doğru di mi?) bir kaçamak olur o kadar.. daha yeni başlıyosun sonuçta... yavaş yavaş bünye istemicek zati o kaçamakları, iraden çok zorlanmıcak... bir de kaptan deniz bir günlüğüne azcık kaçamak yapabilirsiniz demişti ama işte cuma günü yapsak o kaçamağı cuma günkü kilo bildirimimizi etkilemez diye düşünüyorum
ohhh gerisi de gelsin inşallaahhh!!! çok sevindim canım senin adına... emeğinin karşılığın aldığını görmek müthiş :) emin adımlarla ilerliyosun harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?