• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hilalcim basınız saolsun
Allah rahmet eylesin
Rabbim yakınlarına sabır versin
:((((

Suygucum teşekkür ederim ftm86 saol canımmmmm
Duygu nerdesın yss kıss kimse yok deniz abla olmasa kel kör kendi işini kendin görr yaniii:))
Azcık gelin topllaşalım ıkı lafın belini kıralınm

geldim Merve geldim :)

ya benim mens dönemime 10 gün kalmış :( ne çabuk geliyor bu günler arkadaş anlamıyorum kiii... 3 gün sonra ben işmeye başlıyorum :( ve bi dahaki cuma ödemli olacağım için gerçek kilomu göremicez :( naapmak lasım.. beni katmayalım mı listeye? sarımsaklayıp da mı saklayalım sarımsaklamadan mı bilemedim :44: yok 59ları görmek bana nasip olamıcak galipa :)

şu karanfil tarçın olayını yapsam mı ki diorum yaa... ama çok üşeniyorum :)

ya benim mens dönemime 10 gün kalmış :( ne çabuk geliyor bu günler arkadaş anlamıyorum kiii... 3 gün sonra ben işmeye başlıyorum :( ve bi dahaki cuma ödemli olacağım için gerçek kilomu göremicez :( naapmak lasım.. beni katmayalım mı listeye? sarımsaklayıp da mı saklayalım sarımsaklamadan mı bilemedim :44: yok 59ları görmek bana nasip olamıcak galipa :)

canım eksi kiloları görmeye başladın yine sonunda,tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)))))

Kızlar kuzm yıne hastalndı yha
Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın
Bugun doktora goturdum doktor bişisi yok hafıf üşütmüş dedı
Geldiğimzden beri oksuruyp ğeşinden kusuyo
Yasemın yardım bilgı öneri lutfen canım:((((

Geçmiş olsun canım. Burcunun dediği gibi ballı süt iyi gelir. Balgamı falan söker...

Kızlar eşimin anneannesi vefat etti :( bikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..
Başıınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...

canım eksi kiloları görmeye başladın yine sonunda,tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)))))

ya yok canım benim :( yani en son 60.5tim doğru onun altına inememiştim. şimdi 60.2 oldum ama 4 gündür aynı kilodayım... 100 gram bile olsa 2 günde bir giden razıyım, yeterki durmasın ya... motivasyonum düşüyo... dün spor yapamadım, annem geldi yanıma... bugün de henüz yapmadım, bak saat 11 olmuş... ama bir şekilde yapmak istiyorum :( 59.9 göreyim bi ya nolur yaa :))) parası neyse vericem valla :)))

senin spor nasıl gidiyo?

Bunalım takılıyorum Edaaa:14:beni benimle bırakın giderken:50:

Merveeee çok hakettiğin bir başarıyı elde ettin bugün... Devamının geleceği de azminden belli... Takımımızın gururusun:16:

Bu arada kaptan Deniz ben geldiğimden beri bir türlü düzenli bulunamadı :( onun yerini Edacım sen layıkıyla doldurursun eminim ve senden ricam lütfen hepimizi takip etmeye çalış ve çok sert olmamakla beraber eliştir lütfen... İnsanoğlu biraz kırbaçla gazla çalışan mahluk ve en azından benim buna ihtiyacım var:))

Bunalım falan yokk. :20: Bunalım stres sıkıntı depresyon negatif herşey yasaghh kardeşş :9:
Elimden geldiğince herkesi takip edip yorum yapacağım daha az kızacağım ama kaçamağa deniz abla kadar mühamaha göstermiyorum ben.Çünkü mervede farketti kaçamaksız çok güzel kilo veriliyor. Yani kaçamağınıza laf söylesem bile sizin için söylerim inanın. Daha yumuşak olacağım söz veriyorum. :9:
Amaa hergün hergün kaçamak yapana acımak yok. Mümkünse cuma diye geçen hafta anlaştık sanıyorum :52:

Valla canımcım bende hafta sonra olacağım. Yani muhtemelen gelecek cumadan sonra bende şişmeye başlarım bende kilo veremişiş görüneceğim belki ryeo gibi + kilo görüneceğim. Bu geçici bir durum nihayetinde. Sıkıntı etme şimdiden sen bu kadar karamsar değildin arkadaşım ne oldu sana :17:

Canım sen pil diyince hatırladım. Kusurma bakma ne olur. Deniz ablanın listesinden devam ettim. Kontrol etmedim. Lütfen kusuruma bakma.
Yarın kilo bildirimi yap bende not alayım haftaya cuma için:)
estf.

Kelebekolcam yasemin sendin değil mi?
evet benim
Kızlar kuzm yıne hastalndı yha
Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın
Bugun doktora goturdum doktor bişisi yok hafıf üşütmüş dedı
Geldiğimzden beri oksuruyp ğeşinden kusuyo
Yasemın yardım bilgı öneri lutfen canım:((((
geçmiş olsun mervecim.sorma bende akşamdan beri kusuk temizliyorum anaokuluna giden kızım önce koltuga sonra yatagına sonra bizim yatagımıza kustu üstelik akşama ıspanak yapmıstım her yer yemyeşil.kadın çağırdım yarın halılar yıkanacak temizlik var.havalardan cocuklar bi terliyor bir soguyor üşütüyor.kusmak rahatlatır korkma.balgamınıda bu yolla atar.ateş varmı,öksürük varmı,göğsünden ses geliyor mu?
ben de 2.1 kg vermişim :42: Tabi, daha deneme süresinde olduğum için 1 hafta -10 günlük sonuç bu. Su an 91.9 kiloyum.
eda sen ben yaklaşık aynı kilodayız bakalım zamanla nasıl olacagız.

Sabah
Hastaneye gittiğimden ekmk arası yaptım
Peynir
Yeşilbibee
Maydanoz
Domates 2 dılım

Ara: keyif kahvesi

Ögle
Salata
Yogurt
3 tane yaprak sarma

Ara
Mandalina

Aksam
Yarma corbası
Patlıcan solması
Cacık

Ara
Elma
Yeşilcay

Kalori:1013
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa birazdan ohlamur iççem
Spor:bebişm hastaydı hastane faln bugun izin gunum
hangi hastaneye gittin canım.hiç ilaç vermedimi.

Kızlar eşimin anneannesi vefat etti :( bikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..
Allah rahmet eylesin.

Suygucum teşekkür ederim ftm86 saol canımmmmm
Duygu nerdesın yss kıss kimse yok deniz abla olmasa kel kör kendi işini kendin görr yaniii:))
Azcık gelin topllaşalım ıkı lafın belini kıralınm

Mervecim tebrik ediyorum seni. Kaçamaksız bir haftanın sonunda süper bir kilo verdin.
Başarılarının devamını diliyorum. Kendim 1. olmuşum gibisevindim:)

dediğim gibi kızlar kuzum hasta oldu heryere kustu.okul başlayınca hastalıklarda başlıyor bizde kuzum kosturmayı cok sever terler ee tüm gün okulda ilgilenende olmayınca.umarım mikrobik değildir yoksa ev hastaneye döner.ellerim çamaşır suyundan perişan oldu.
mervecim süt herzman iyi gelmeyebilir.bence sen ıhlamur içir.varsa papatya çayı.

Valla canımcım bende hafta sonra olacağım. Yani muhtemelen gelecek cumadan sonra bende şişmeye başlarım bende kilo veremişiş görüneceğim belki ryeo gibi + kilo görüneceğim. Bu geçici bir durum nihayetinde. Sıkıntı etme şimdiden sen bu kadar karamsar değildin arkadaşım ne oldu sana :17:

ay ne biliyim Eda ya:) diyette oluyo işte böyle zamanlar... yaklaşık 2.5 aydır sürekli diyetteyim... sıfır kaçamağa yakın hem de. işte bazen sapıtabiliyosun... duygu durum değişikliği yaşıyorum bu aralar çok :)

bugünkü menümü de paylaşmak istemesem? 1350 kalori oldu yine fazladan 370 kalori fırında makarna var... öğle yemeğinde çıkmıştı... normalde almazdım bile bugün gerçekten fıttırmıştım. dedim ya çikolatayla bakışıyoruz diye. tamam çikolata yine yiyemedim elim varmadı ama fırında makarnayı affetmedim. hepsini yedim. ama bi hırsla yedim yani:52:
neyse en azından bugün cuma son kaçamağım olsun ne diyim :50:

demek bende artık takımdayım.:18::18::18:eda senden tırstım walla:37::37::37:

Son düzenleme:
dediğim gibi kızlar kuzum hasta oldu heryere kustu.okul başlayınca hastalıklarda başlıyor bizde kuzum kosturmayı cok sever terler ee tüm gün okulda ilgilenende olmayınca.umarım mikrobik değildir yoksa ev hastaneye döner.ellerim çamaşır suyundan perişan oldu.
mervecim süt herzman iyi gelmeyebilir.bence sen ıhlamur içir.varsa papatya çayı.

oyyy geçmiş olsun ya... çocuk çok zor bişi valla böyle duydukça korkuyom ben, soğuyorum biraz çocuk olayından :) çevremde o kadar çocuklu arkadaşım var ki daha çocuk yapmadan çocuktan soğudum valla :44:

oyyy geçmiş olsun ya... çocuk çok zor bişi valla böyle duydukça korkuyom ben, soğuyorum biraz çocuk olayından :) çevremde o kadar çocuklu arkadaşım var ki daha çocuk yapmadan çocuktan soğudum valla :44:
ben herşeye ragmen cok seviyom.cok zorluk yasadım yaşıyorum ama eğer ev hanımı olsaydım hiç affetmezdi en az 5 tane:51::51::51:
oğlum bugün konusmaya başladı diyebilirim.köfte beni giyinirken gördü çok güzel diyor:52::52::52:

estf.

evet benim

geçmiş olsun mervecim.sorma bende akşamdan beri kusuk temizliyorum anaokuluna giden kızım önce koltuga sonra yatagına sonra bizim yatagımıza kustu üstelik akşama ıspanak yapmıstım her yer yemyeşil.kadın çağırdım yarın halılar yıkanacak temizlik var.havalardan cocuklar bi terliyor bir soguyor üşütüyor.kusmak rahatlatır korkma.balgamınıda bu yolla atar.ateş varmı,öksürük varmı,göğsünden ses geliyor mu?
eda sen ben yaklaşık aynı kilodayız bakalım zamanla nasıl olacagız.

hangi hastaneye gittin canım.hiç ilaç vermedimi.

Allah rahmet eylesin.

Yha medıcal park gıttım
Yok ben ewdeki ilacları soledımm
Onları kulln dedı ılk defa o doktora gıttım bu son
Ateş yok düznli takip ediyorum
Hırıltı sıda pek yok cigerlerde degilde daha cok bogazdavar gibi
Balgam atamafıgı zamn daraldığı zamn öksürüyo
Bi tıkanma söz konusu dgil
Düznli tskipteyim
Halsizlikte yok
Peditus soğuk algınlıgı
Levapront öksürüğe kullnıyorumm
Ateşi cıkarsa 38 gıbı dolven verdim
Arada ballı ılık su yapıyorum yarım çay bardagı dün ggece cok öksürdü
Verdim
Kusunca rahatladı canım yha

Mervecim tebrik ediyorum seni. Kaçamaksız bir haftanın sonunda süper bir kilo verdin.
Başarılarının devamını diliyorum. Kendim 1. olmuşum gibisevindim:)

Saol cnm. Bnm hepimizn basarısı bu yoksa ben tek basima sittin sene ugrassam anca yani:1::1::1:

Back
X