• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mutlu günler BLUEDENİZ :16:

nasıl dahil olayım ben şimdi, bugünden itibaren yazayım mı menulerimi filan?

hoşgeldin canım:16:sanada mutlu günler:21:bendeniz takım kaptanı deniz :16:
şimdi takım kurallarımızı paylaşıcam senin için:46:
okudum ve kabulediyorum yorumundan sonra bizimlesin:16:

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

kızlar bir şey sorucam da...
sabah kahvaltısında sadece bir bardak süt içsem ve bir tane incir yesem tok tutar mı öğlene kadar?

kahvaltı olarak olmaz duygu;ara öğün olarak yapabilirsin....süt öğleden sonra ara öğün için iyi bir seçenek+kahve ilavelide içebilirsin...kahvaltımızı düzenli yaparsak güne güzel enerjiyle başlar ve açlık krizlerimiz olmaz...sadece yapmamız gereken dengeli ve düzenli beslenip su+spor+bitki çayımız ...bu tür şok öğünlere gerek yok hiç bir zaman:34:

Gunaydinn
Ay ben bugunu cuma sandim gozler yari acik girdim buraya cuma olmadigini gordum geri yattim :D
Uzun zamandir giremiyorum okulda çok zorlandim adapte olamadim sanirim noldu bilmiyorum felsefe beni zorluyor :( dusunme olayi degil kişilerin düşünceleri zorluyo beynim çok calisti galiba 10da uyuyorum hep :(
Aksatmak istemezdim burayi zaten tum gun okuldayim derste ya da arkadaslarla onlarin yaninda giremiyorum sonra dinlenirken elim telefona gitmeyince unutuyorum

Rapor veriyim :) demiştim ya arkadas gofret almis ondan onceki gun 2 saat spor yapmıştım gofreti aldim herkese dagittim bana anca iki tane kaldi :D hani az kalsinda yemiyim diye dagitsam kimse almaz ama yinede 2 saat yaptim sporu ertesi gun kalkamiyodum nerdeyse :( yorgunluk sebebimde bu galiba ama cok eglendim pisman degilim yine olsa yine yaparim :D

Duygu eger 9da kalkip kahvaltiyi 10-11 gibi yapcaksan tutar elbette ama 7de kalkip 8-9da yapicaksan hayatta tutmaz oglen kriz gelir

sen çok yaşa tülin:9::9::9:
:8:sporda süper ama biraz fazla yormuşsun sanırım kendini....insan yaparken anlamıyorda sonrası biraz zorluyor...45 dk -1 saat yeterlidir gün içinde :46:
:39:gofret içinde ayrıca:46::nazar:

Ablacım. Bizim işyerinde bir kız var. 55 - 56 kilo civarında o da aynı diyetisyene gidiyor. Onunda menüsü neredeyse aynı. Yani kısaca 3+3 şeklinde beslenme standart. Yiyeceklerde standart. Sanırım kilo verimi azaldığından özel detoks yaptırıyor. Onu da detoks diye ayrıca paylaşırım arkadaşlarda ona göre kilo vermnesi durdu mu uygularlar. Diyetten çok sağlıklı beslenme programı olduğundan sanırım herkes uygulayabilir durumda...

ilk diyetisyene başladığında bunu konuşmuştuk zaten beslenme düzenin bizimkinden çok farklı değil diye...buna çok sevinmiştim ....
denemekte fayda var tabi ki ....akşamda yazdım sonuçta profesyonel biri hazırlıyor listeyi ve ayrıca motive eder belki denizi:16:

Ay canım benim pes etme. Git doktoruna. Olmazsa tek seferlik falan bir profesyonele danışssan olmaz mı ? :26:

Hoşgeldin ablacım. Ben elimden geleni yaptım ama beceremedim bu sefer toparlayamadım kimseyi üzgünüm:14:

Güzel menü kalori miktarını aşağıya çekebildiğin için tebrik ediyorum. :46:

Benimde heryerim şişti sanki bu hafta hiç kilo veremedim. Halbuki diyetisyen benden bu hafta 1,800 gram bekliyor. 1 kilo olursa yine iyi :14:

Bende oynamıyoruz. :27:
%30 performansın altında kalmazsak öpüp başıma koyacağım. :43:

hoşbuldum edacım...:16:
kesinlikle moral bozmak yok....doğrusu şaşırmadım desem yalan olur.....ancak ben cuma heyecanı sardı diyorum...ve bu haftada çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum:21:

yaa noldu bu havalara böyle yaa spor yapcam beeen azcık gunesı göreyımde enerjım gelsın:))

kış sporuna alıştır kendini:9:hafta sonundan sonra biraz ısınacak sanırım....

okudum ve kabul ediyorum.

tekrardan hoşgeldin cnm....sağlıkla ve keyifle vereceğiz fazla kilolarımızı...
ismin nedir:?

boy:???
şu anki kilo:????
hedef kilo:?????
bazal metabolizma hızı:?

vs yazarsan sevinirim....:16:

ısınsınn yaa bayramda istanbulda bogazda teknede dugun var ve ben cok kalın bi elbise almadım yaa donarım walla:))

bencede ısınsın..hatta şuan evdede üşüyorum desem yeri var...iyi cesaret bu mevsimde boğazda teknede düğün....kısmet bakalım....inşallah çok soğuk olmaz bayramda:16:

herkese selamlar kızlar =)

adım selin 22 yaşındayım. boyum 160 cm,kilom 70. ilk hedefim 10 kg vermek.
bazal metabolizma hızım 1510
midem yandığı için hala öğle yemeği yiyemedim. hafiften bi reflü problemim var da malesef

Son düzenleme:

bazal metabolizma hızım 1950
midem yandığı için hala öğle yemeği yiyemedim. hafiften bi reflü problemim var da malesef

Selam selin hoşgeldin.
Ben eda. Kaptan yardımcısıyım.
Bazal metabolizma hızını nereden hesapladın bana biraz çok geldi de.:26:
diyetarkadasim.com a üye olup oradan bakabilir günlük menülerinin kalorilerini takip edebilirsin...

Selam selin hoşgeldin.
Ben eda. Kaptan yardımcısıyım.
Bazal metabolizma hızını nereden hesapladın bana biraz çok geldi de.:26:
diyetarkadasim.com a üye olup oradan bakabilir günlük menülerinin kalorilerini takip edebilirsin...

:D evet bana da çok yüksek geldi karşıma ilk çıkan siteden hesapladım ama ben onu bi düzelteyim

teşekkürler selincim...2 haftalık deneme sresinden sonra listede olacaksın:16:burda paylaşım ne kadar çok olursa motivasyon o kadar çok oluyor ve en önemli kuralımız diyebilirim:31::32:

bazal metabolizma hızın:1518 kal.

1518-100(200)kal eksik gıda-300 kal egzersiz=1000 /1100kal ile gayet güzel kilolar vereceksin inşallah....
hedef kilon 60 kg olarak notumu aldım....50 kg'ye kadar çekebilirsin daha sonrasında istersen....

hosgeldin selinnn yakın kilolarımızz hadi bakalımm bende 60 olmak istiorum umarım oluruzz

Back
X