Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah:
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)112 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Porsiyon Kabak Dolma (247 kcal)247 kcal
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)80 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
Ara:
2.00 x 1 Dilim (8gr) Kuru Elma (22 kcal)44 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Light) (70 kcal)35 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Adet (300ml) Burger King İçim Ayran (106 kcal)106 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Adet (22gr) Solevita Etsiz Çiğ Köfte (41 kcal)41 kcal
Ara:
1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt (78 kcal)78 kcal
Alınan Kalori Toplamı1303 kcal
sabah
*1,5 dılım ekmek
*40 gr beyaz peynir
*cay(sekersiz)
*yarım domates
*1 salatalık
ara
*50 gr üzüm
öğle
*1 dılım ekmek
*1 tabak bamya
*1 bardak ayran
ara
*sekersiz türk kahvesi
aksam
*1 kepce yogurt corbası
*1 dılım ekmek
*yarım porsiyon kapuska
bu arada günaydın :)
dünkü menüm
sabah: 2 yumurta beyazı
yarım yumurta sarısı
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 dilim keçi peyniri
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşığı bal
ara: yarım mandalina
öğlen: etsiz dürüm çiğ köfte (260 kalori) yiyebiliceğim tek düzgün şey bu okulda paketli gıda yiyince daha çok acıkıyorum
ara: 1 kutu yarım yağlı süt (200ml)
akşam:100 gr ton balığı
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
Ahh Denizcim bu mesaj konusunda cok mahcupum :26:, ama cidden isyerim konusunda cok cok yogunum Ama eminim herkesin islerinde kendine göre yogunluk vardir ve yinede buraya zaman ayirabiliyor diyerek bende bu hafta daha cok paylasim icin dikkat edecegim. :18:
Bu arada kilo veren tüm arkadaslarida tebrik ediyorum
Ahh Denizcim bu mesaj konusunda cok mahcupum :26:, ama cidden isyerim konusunda cok cok yogunum Ama eminim herkesin islerinde kendine göre yogunluk vardir ve yinede buraya zaman ayirabiliyor diyerek bende bu hafta daha cok paylasim icin dikkat edecegim. :18:
Bu arada kilo veren tüm arkadaslarida tebrik ediyorum
merhaba fatmacım.....mahçup olduğun konuyu takım kurallarımızda ilk başta kabul ediyoruz cnm....bu konu sadece senin için değil zaman zaman diğer arkadaşlar içinde geçerli....
hepimiz çok zor ama bir o kadar da çok güzel bir amaç için burdayız....ve ciddi emek ve zaman harcıyoruz....aslında yapılacak şey bir zorunluluk olarak görülmese biraz zaman ayrılsa hem sorun olmaz ve keyifli bir hal alır.....
bundan önce bu konuda çok esneklik oldu....bu yüzden bazı arkadaşların ve doğal olarak genel takımın perfonmansı ve motivasyonu
olumsuz yönde etkilendi....
bundan sonra ne yazık ki bu konuda gösterdiğim müsammayı gösteremeyeceğim....
daha geçen hafta kendi adıma böyle bir durumla karşılaştım ki ;şaşırsam mı üzülsem mi kızsam mı bilemedim....
bu yüzden bundan sonra ciddi anlamda burda hepbirlikte kilo vermek ve keyifli bir şekilde bu yola devam etmek isteyen arkadaşlar ,kurallara uyacak canım...yoksa herşey laçkalaşıyor ve buda hem kişisel ,hem takım başarısını olumsuz etkiliyor ki bu benim hiç istemediğim ve tahammül edemediğim birşey......
gecmişi çok ayrıntılı okuyamadım ama msj konusunda eksiğim olmaz,benim son bi haftadır evde herkesin hasta ve küçük olması dolayısıyla biraz menülerim aksadı.arkadasların menülerinede yorum yapamıyorum,oda zamanla olacak tecrübe kazanmam lazım kim neyi nasıl uyguluyor.
ah denizcim ben hamile olmaktan korkuyorum düşünmesi bile kabus gibi.bende gecikme genelde olmaz.wcye gidip gelmekten anam ağladı.büyük umutlarla gidip yıkıntı olarak geliyorum.ay bana dua edin bunu kaldıramam.
bunu bilsemde rahatlayamıyorum.ben bu kabusu bi kere yaşadım.bi regl olayım tüp ligasyonu yaptıracam gerekirse.yoksa kafayı bozacam ben ya.bizim ailecek dogurganlık oranımız cok yüksek ve kontrolyöntemlerinin cogu bize uyum sağlamıyor.
ah denizcim ben hamile olmaktan korkuyorum düşünmesi bile kabus gibi.bende gecikme genelde olmaz.wcye gidip gelmekten anam ağladı.büyük umutlarla gidip yıkıntı olarak geliyorum.ay bana dua edin bunu kaldıramam.