- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.021
mervaaaa süpersin yaaaabravo valla :) kız eltinlere kalmadan ben kıskancam seni ha az kaldı
![]()
Canmm tesekkürr ederimm bundan sonraa hafsta 500 gr wersemm yeterr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mervaaaa süpersin yaaaabravo valla :) kız eltinlere kalmadan ben kıskancam seni ha az kaldı
![]()
Artı cıkıcam diyee cookk korkutodummm
Kızlar denizz ablanın nesi warr nneden girmiyo dün listeyi yazmış bırakmış bunda bişi war ama inş kötü bişi yokturr
evet bence de bir gariplik var. daha önceden de girmediği oluyodu ama en azından haber veriyodu giremicem diye. bir de bildirim haftası kesin bir organizasyon yapardı kendi gelemicek bile olsa:44:
Takım sesiz olunca motivasyon düsüyor degil mi ama duygu giriyorum bakıyorum yorumuma yorum yok ortalık tık ses uokk bayram öncesi heralde bence bayramda kımse ugramaz ama ben yınede ugrıcam bakıcamm
evet cnm... ben de fırsat buldukça girmeye çalışıcam... hergün menü paylaşımı yapamam ama çünkü cepten giriyor olucam zor olur...
evet cnm... ben de fırsat buldukça girmeye çalışıcam... hergün menü paylaşımı yapamam ama çünkü cepten giriyor olucam zor olur...
1,22 olarak ben düzelttim canım.Kızlar yanlışş mı hesapladımm edacım bakabilirmisin
Canmm tesekkürr ederimm bundan sonraa hafsta 500 gr wersemm yeterr
Hayırlısı bakalım aman kötü bişi olmasında ;((
Merak ettim şimdi görüyomusun eda kızz sana bişi dedimi deniz abla
Takım sessiz olabilir. Geçen bayrama göre durumu süper sayıladabilir.Takım sesiz olunca motivasyon düsüyor degil mi ama duygu giriyorum bakıyorum yorumuma yorum yok ortalık tık ses uokk bayram öncesi heralde bence bayramda kımse ugramaz ama ben yınede ugrıcam bakıcamm
Ahh eltücükleeriimm ahhhh bakalıö neyime kusur bulacaksınızzzz
Kız ne demişler kumakumayla anlasır elti eltiyle anlasamzmışş yüzüne gülüyolar ama arkandan neşer diyolarr
Ben kendşme 65 dıyeyımm ohhh bayrama 65 te kaldımm inşşş bayramda almam bayramdan sonra sıkı yönetim var 60 mış olmm lazımm yılbasına nasıl olacaksamm
***14. TAKIM 330. ETAP ***
Valkyrie89 : (90.3/89,8 /0,50 / %0,55 )
cglaa1667.5/ 67,5/0 / % ) Kilosu sabit.
Ryeo60.2/59,9 /0,30 / % 0,50 )
Ftm86: (76.6/76,5 /0,10 /% 0,13 )
Humeyrasağlam: (65.6/64,8 /0,8 /% 1,22 )
morkurbaga: (60.4/ 60,4/ / % ) Kilosu sabit.
mutlulukperisii: (77.5/75 /2.5 / 3.23 % )izinli
edia91,6/ / / % )
kelebekolacam: ( 89.6/89,0 /0,60 / % 0,67 )
14. TAKIM ORTALAMASI :%
denizcim neredesin kilo bildirimine geç kalıyorsun.
en kısa zamanda gerı donmek istiyorum
kac hafta izinli yazılma hakkım var
evet kızlar bu hafta 59 kilo ile mezun oluyorum ilk 3 ayda hedefim 61 kilonun üstüne çıkmamak olacak edaaaaa denizzzzz mezun oluyorum ama sizi bırakmıcam![]()
Canım 2 hafta izinli oluyorsun eğer ekimin 25.inde bildirim yapacaksan hiç izinli yazmayalım seni ?