- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.201
Ben saatin farkima varamadim simdi dersteyim sabah tartildigimda 63.4tu siz ayarlarsiniz yapamadim cok uzgunum teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde hedefim 87 hadi bakalım kim yaman.bende sana rakibim ozamankendimi gaza getirip 66yı görmek hedefim:))
benimde hedefim 87 hadi bakalım kim yaman.
hehehewuuu:)) kıran kırana bi mücadele bizi beklio yasemin vs cagla :))
eda nerde acaba kızlar.listeyi dolduralım benim hatırladıgım 2 hafta bildiirm yapılmadıgından yüzdeler 2ye bölünecek.
14. TAKIM 332. ETAP ***
Valkyrie89 : (89,8/ / /% )
cglaa1667.5/ / / % )
Ryeo59,9/ / / % )
Ftm86: (76.5/ / /% )
Humeyrasağlam: (64,8/ / /% )
morkurbaga: (60.4/ / / % )
mutlulukperisii: (75/ / / % )
edia91,6/ / / % ) izinli
kelebekolacam: ( 89/89 /0 / % 0 )
14. TAKIM ORTALAMASI
yardım edebilirim kızlar isterseniz
et valla ya naapmamız lazımm
çağla16'cım mutlulukperisi ve edia izine ayrılmış geçen hafta listenizi düzenledim kaptan bi baksın buraya paylaşcam sadece eda kalmış bildirim yapmamış
tamam cok tesekkür ederizz ya saolasınn
önemli değil canım ama edayı merak ettim niye gelmedi ki? :26:
14. TAKIM 332. ETAP ***
Valkyrie89 : (89,8/ / /% )
cglaa1667.5/67.2 /0.3 / %0.22 )
Ryeo59,9/ 63.4/-3.5 / %-2.92 )
Ftm86: (76.5/75.8 /0.7 /%0.46 )
Humeyrasağlam: (64,8/ 65/-0.2 /% -0.15)
morkurbaga: (60.4/59.9 /0.5 / %0.41 )
kelebekolacam: ( 89/89 /0 / % 0 ) kilosu sabit.
14. TAKIM ORTALAMASI : %
eda gelirse zaten listeye kendini ekleyip paylaşır gelmezse siz yanına bildirimde bulunmadı yazarak ortalamayı hesaplayıp paylaşın kızlar ben ara ara bakarım zaten![]()
tamamdırr saolll burcuydu galiba tesekkür ederizz
evet canım burcu. ne demek kardeş takıma yardım etmişiz çok mu![]()
tamamdırr saolll burcuydu galiba tesekkür ederizz
Canlarım sabah doktora gittim ancak geldim. Burcucum ellerine sağlık teşekkür ederim.
Maalesef bugün yoğunum müsait olunca tüm mesajlara tek tek yanıt vereceğim.
Cağlacım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun. Şu başımdaki kalabalığı atlatınca seninle detaylı konuşuruz.
Kendinize iyi bakın.
Selam kizlaar bugun orucluydum yeminimi tutamadim o yuzden simdi menum.
sahur
2dilim kizarmis ekmek
50gr peynir
Cay
İftar
2dilim kepekli ekmek
1kase tarhana corbasi
Haslanmis but
2 parca patates
Havuc turp salatasi
1kase yogurt
İftardan sonra
2mandalina
2kestane
Toplam 880 kalori
Su simdilik 1litre iciorum daha
Mesaj 5
Spor yapamdim ya bugun oruc vurdu birazdanda 2saat falan utu yapmam lazimm
Optumm
ben kaza dedim sonrasını getirmedim onu anlatıyım aslında şimdi nasıl yaptım diyorum ama anlatıyım :)
benim başparmağımda batık var arife günü işte annemdeydim temizlik falan ben koltuğu batık olan parmağımın üstüne bırakmışımtabii kaslıyım ya koltuğu taşıyom
başparmak mor gezindim birde o kadar çok acıyo ki
gören bir daha bakmadı teyzenin biride operasyonla içindeki tırnağı çıkartır demez mi kalpten oracıkta gitcektim ama sanırım öyle olcak benim batık kökten geliyo anormal tarzda
yürüyemedim falan başka bir teyzede bana evlenmeyi düşünüyon mu dedi birde oğlunu övüyo allahım geç karşısına al patlamış mısırı izle kadını dedim yok 28 yaşından önce evlenmeye kalksam babam izin vermez bu sefer kadın korku filmine döndü
canımı zor kurtardım hepinizin başına gelmiştir heralde böylesi bana 16 yaşında bile olmuştu
çok büyük gösteriyom çok
Kızlaaarrr günaydınnn!!!!
Beklenen an geldiiii!!! 59.9'ummmm :) çok şükür 5li rakamları görebildim :) en son kaç göründüğümü hatırlamıyorum bayram öncesi o yüsden yüzde hesabı yapamıyorum :)
ya bişi sorcam sizeee benim kilom hemen hemen aynı ama göbek yaptım yaa yani gecen ay daha azdı niye bu yine fazlalastı yaa