• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

önemli değil kuzucum geçmiş olsun

Sağol canım. Rutin nöroloji kontrolüm. Şükür artık 6 ayda bir gideceğim. Hastalığımda ilerleme olmadığından tedavide olamadığımdan sadece takipteyim. Sıkıntı olursa sanırım tekrar hastaneye yatacağım. İnş öyle bir atak geçirmem. Şuan çok iyi haber benim için :52:

Canım 1000 kalorinin üstüne çıkmalıyız. Az kalori olunca vücut kendini korumaya alıyor. Oruç nedeniyle çok bir şey diyemiyorum çünkü oruç tutarken 1000 kaloriyi görmek zor oluyor.

Tekrar geçmiş olsun canım. Biliyorum o büyükleri. Benimde başıma ekşimişlerdi :9:

Canım tebrik ederim seni. Bu hafta cidden senin için süper bir sonuç oldu. 50'li rakamlara hoşgeldin der devamını dilerim. Bakkk bu yoğurtlar sana yaradı :9::9::9: Son zamanlarda menünü değiştirince güzel sonuç aldın..

Canım vücudun su tutmuş olabilir. Ayrıca aynı bile olsan vücudunun başka kısımlarında yağ azaldıkça bazı kısımlarında artmış gibi gelebilir. Mesela benim yanlarım eridikçe göbeğim daha çok belli oluyor. Yada alt bacaklarım gittikçe kalçalarım daha çok sırıtıyor gibi. fakat göbeğinde bir süre sonra iner. Sıkıntı etmene gerek yok.
çıkamadım walla ya 1000e.. peki ben sıkıntı etmiorumda etrafta kötü bakıs cok:)

Kızlar selam tekrar.:3:

Aşağıda bu haftaki listemiz var. Kilo veren tüm üyeleri tebrik ediyorum. Kilo artışları bayramdan dolayı yine hoş görüyorum.AMA lütfen artık toparlanalım. Bu takım tekrar açıldığından bu yana hiç %30'luk performans uygulamasının altında kalmamıştı. Bu sadece kişisel başarısızlıklar değil takımın başarısızlığıdır. Artık menüler düzgün paylaşılmıyor. Menü sayımı mesaj sayımı vs bunları paylaştırmak vs değil amaç. Ama gördünüz bir haftalık dağınıklığın bilançosudur bu. Menüler paylaşılsada yorumlar yok. Ee takım üyeleri yok. Bir çok arkadaş izinde. İzinden dönmeyenler var ve artık izinli üyeleri beklemeyi düşünmüyorum. Takımı tekrar canlandırmak için yeni üye almaya başlıyoruz. Çağlacım yarışmaya katılmak isteyenler topiğinden yeni üye davet edeceğiz. Ben görmezsem bile sen edersin olur mu? ( eğer davet başka bir takımdan yapılmışsa o kişilere davet yapmıyoruz. Bir diğer husus davet edeceğimiz kişiler ideal kilosundan fazla olmalı diye düşünüyorum. Mesela Boy 160 ise 60 kilodan fazla olsun gibi gibi. Kısaca verilmesi gereken kilo en az 7-10 olsun)

Ve en önemli noktaya geldik. Arkadaşlar haftaya istisnasız herkesten büyük çaba bekliyorum. Çünkü bu hafta %-0,17 ortalamamız olduğundan uyarı alacağız. bu uyarıyı silmek için BİRİNCİ olmalıyız.
Lütfen bunu kendimiz için yapmalıyız. Gelecek hafta + kilo ile gelenleri izinli yazacağım. (Fakat günlük menü paylaşımlarına yorumlara vs devam edecek. Taki + çıkan kilo - olana dek.)

Eğer çok zorlanmayacağınızı motive olacağınıza inanırsanız performans uygulaması takım içinde kural olarak koyalım. Bunu oylayalım diyorum ne dersiniz?

Ör: Her hafta herkes hedef kilosunu bildirecek ve bildirilen hedef kilonun %50 sinden az ise o hafta üye başarısız olacak. 2 hafta üst üste başarısız olan üye uyarı alır. Sonraki 4 hafta içerisinde üye toparlanıp 2 hafta üst üste hedefini tutturursa uyarısı silinecek. 8 haftalık süre içerisinde 3 uyarı alan kişi diskalifye olacak. not: Hedef kilo haftalık 0,50 gramdan az olamaz. %50 başarı için haftada 0,25 gram verilse bile başarılı olunuyor. Bir hafta için rahatça başarılacak bir kilo. Ayrıca üst üste 2 hafta kuralında 1 haftası regl dönemine denk geldiyse özel mazeret olarak bildirilmesi kaydıyla uyarıya tabi olmayacak. Fakat ertesi hafta da başarılı olunmazsa üye uyarı alacaktır. (3 hafta üst üste başarısız olunması durumu)
Başka fikirleri olan var ise lütfen paylaşsın.

14. TAKIM 332. ETAP ***

Valkyrie89 : (89,8/88,4 /1,4 /%0,78 )
cglaa16 :(67.5/67.2 /0.3 / %0.22 )
Ryeo:(59,9/ 63.4/-3.5 / %-2.92 )
Ftm86: (76.5/75.8 /0.7 /%0.46 )
Humeyrasağlam: (64,8/ 65/-0.2 /% -0.15)
morkurbaga: (60.4/59.9 /0.5 / %0.41 )
kelebekolacam: ( 89/89 /0 / % 0 ) kilosu sabit.

14. TAKIM ORTALAMASI : % -0,17

kızlaaar bi beden küçük aldıgım etegim bayram için almıstım hatırlarsanızz girdim içinee:)) art niyetlilerin dısında gayet güzel yorumlar aldımm

Eki Görüntüle 838994

Kuzucum maşallah çok hoş görünüyorsun. Eee hedefine ulaştın. O eteğin içine girmekti amacın ve oldu. Şimdi son hedefine ulaşarak mezun olacaksın. Bak bu resme o eteğin içine girdiğinde motive olman lazım. Sen bakma milletin nazarı değmiştir. Sıkılmanda ondandır.

Bebişininde maşallahı var:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam tekrar.:3:

Aşağıda bu haftaki listemiz var. Kilo veren tüm üyeleri tebrik ediyorum. Kilo artışları bayramdan dolayı yine hoş görüyorum.AMA lütfen artık toparlanalım. Bu takım tekrar açıldığından bu yana hiç %30'luk performans uygulamasının altında kalmamıştı. Bu sadece kişisel başarısızlıklar değil takımın başarısızlığıdır. Artık menüler düzgün paylaşılmıyor. Menü sayımı mesaj sayımı vs bunları paylaştırmak vs değil amaç. Ama gördünüz bir haftalık dağınıklığın bilançosudur bu. Menüler paylaşılsada yorumlar yok. Ee takım üyeleri yok. Bir çok arkadaş izinde. İzinden dönmeyenler var ve artık izinli üyeleri beklemeyi düşünmüyorum. Takımı tekrar canlandırmak için yeni üye almaya başlıyoruz. Çağlacım yarışmaya katılmak isteyenler topiğinden yeni üye davet edeceğiz. Ben görmezsem bile sen edersin olur mu? ( eğer davet başka bir takımdan yapılmışsa o kişilere davet yapmıyoruz. Bir diğer husus davet edeceğimiz kişiler ideal kilosundan fazla olmalı diye düşünüyorum. Mesela Boy 160 ise 60 kilodan fazla olsun gibi gibi. Kısaca verilmesi gereken kilo en az 7-10 olsun)

Ve en önemli noktaya geldik. Arkadaşlar haftaya istisnasız herkesten büyük çaba bekliyorum. Çünkü bu hafta %-0,17 ortalamamız olduğundan uyarı alacağız. bu uyarıyı silmek için BİRİNCİ olmalıyız.
Lütfen bunu kendimiz için yapmalıyız. Gelecek hafta + kilo ile gelenleri izinli yazacağım. (Fakat günlük menü paylaşımlarına yorumlara vs devam edecek. Taki + çıkan kilo - olana dek.)

Eğer çok zorlanmayacağınızı motive olacağınıza inanırsanız performans uygulaması takım içinde kural olarak koyalım. Bunu oylayalım diyorum ne dersiniz?

Ör: Her hafta herkes hedef kilosunu bildirecek ve bildirilen hedef kilonun %50 sinden az ise o hafta üye başarısız olacak. 2 hafta üst üste başarısız olan üye uyarı alır. Sonraki 4 hafta içerisinde üye toparlanıp 2 hafta üst üste hedefini tutturursa uyarısı silinecek. 8 haftalık süre içerisinde 3 uyarı alan kişi diskalifye olacak. not: Hedef kilo haftalık 0,50 gramdan az olamaz. %50 başarı için haftada 0,25 gram verilse bile başarılı olunuyor. Bir hafta için rahatça başarılacak bir kilo. Ayrıca üst üste 2 hafta kuralında 1 haftası regl dönemine denk geldiyse özel mazeret olarak bildirilmesi kaydıyla uyarıya tabi olmayacak. Fakat ertesi hafta da başarılı olunmazsa üye uyarı alacaktır. (3 hafta üst üste başarısız olunması durumu)
Başka fikirleri olan var ise lütfen paylaşsın.

14. TAKIM 332. ETAP ***

Valkyrie89 : (89,8/88,4 /1,4 /%0,78 )
cglaa16 :(67.5/67.2 /0.3 / %0.22 )
Ryeo:(59,9/ 63.4/-3.5 / %-2.92 )
Ftm86: (76.5/75.8 /0.7 /%0.46 )
Humeyrasağlam: (64,8/ 65/-0.2 /% -0.15)
morkurbaga: (60.4/59.9 /0.5 / %0.41 )
kelebekolacam: ( 89/89 /0 / % 0 ) kilosu sabit.

14. TAKIM ORTALAMASI : % -0,17

tamam canımm.. ben warım olabilir sonucta birlikte kilo veriyoruz amac o ama bide yarısma kısmı war işin yıldırmıcaksa görüş alalım bence uygundur.. herkes artık nekadar werebildiğini bilio kendimizi sınamıs oluruz hem..

Kuzucum maşallah çok hoş görünüyorsun. Eee hedefine ulaştın. O eteğin içine girmekti amacın ve oldu. Şimdi son hedefine ulaşarak mezun olacaksın. Bak bu resme o eteğin içine girdiğinde motive olman lazım. Sen bakma milletin nazarı değmiştir. Sıkılmanda ondandır.

Bebişininde maşallahı var:)

cok tesekkür ederimm evet cok sükür tam oldu ama 1 beden daha inmem lazım benim belki 2 o yuzden vazgecmek yokk..

Caglacım çok güzelsin masallahın varr
Art nıyetlileri bışverr
Bende kendimi toparlayıpp hmn kılı verme yoluna gırcemm
Sporuma suyuma yeşilçayıma sikkat etcemmm

Caglacım çok güzelsin masallahın varr
Art nıyetlileri bışverr
Bende kendimi toparlayıpp hmn kılı verme yoluna gırcemm
Sporuma suyuma yeşilçayıma sikkat etcemmm

saoll canım benımm aynen canımm bende inşş ya yeşilçay bende pek içmiodum buaralar baslıyayım yıne tarcınlı

Son düzenleme:
Aekadaslar bnde ışk gırsatta fotomu ğaylasacammm pc bulup resim eklemyı basarırsam

bende varım.
offf ama başıma gelenleri sormayın cok morlaim bozuldu.bana ders yazmıslar 4 kasım 15 aralık arası akşam 18de hem de şişli etfalde.eşimde yok.moralim cok bozuldu cok.akşamları yemeği var uykusu var cocukları annemle babam zor başa çıkar.1,5 ay.eşimin gelme zamanına ertelemeye çalışacam.yogunnnn bir tempo beni bekliyor.cebede net alacam.yollardan yazarım artık size.

çağlacım gercekten gzel görünüyorsun 60lı rakamlar başımıza..

bende varım.
offf ama başıma gelenleri sormayın cok morlaim bozuldu.bana ders yazmıslar 4 kasım 15 aralık arası akşam 18de hem de şişli etfalde.eşimde yok.moralim cok bozuldu cok.akşamları yemeği var uykusu var cocukları annemle babam zor başa çıkar.1,5 ay.eşimin gelme zamanına ertelemeye çalışacam.yogunnnn bir tempo beni bekliyor.cebede net alacam.yollardan yazarım artık size.

buaralar hersey üstüste geldi canım senin yaa maasalllah sana valla.. erteletemesende basarırsın sen,

Sürekli ğaylaşım yaparsak inanın daha cok motive oluruzz
Herkes bi cırpsın kendini sallasın kendine gelsin
Kızlar bu yola girdik zayıflıcazzz arkedeşşşşş:1::2::3::3::4:

Kızlar ne zaman suyu sooru bıraktım gewesim kacmıştı söa düzeldim yaniiii
Toparlandım diyelimm inşş
Bu arada caglacım yardımcılıgın hayırlıolsun canm

Back
X