• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yasemin eşimsin canmm ;))))
İnş bu kıloları vericezzzz catır catır vercez
Çıtır çıtır anne olcaz canm bnm hadi hayırlısı

fatmacımm menuler ne alemdee

:31::31::30: Caglacimm :16:

Eslestigimize cok cok sevindim canim. Valla menülerimi hic hic sorma. Ben tatildeyim diye sevinirken yatiliya misafirlerimiz geldi ve onlarlan beraber abartmamak sarrti ile aslinda diyette yememem gereken seyleri tadimlik yiyorum :30:

Yarin sabah ilk is menümü paylasicam :51:

:31::31::30: Caglacimm :16:

Eslestigimize cok cok sevindim canim. Valla menülerimi hic hic sorma. Ben tatildeyim diye sevinirken yatiliya misafirlerimiz geldi ve onlarlan beraber abartmamak sarrti ile aslinda diyette yememem gereken seyleri tadimlik yiyorum :30:

Yarin sabah ilk is menümü paylasicam :51:

al bendende okadar canım bende yarın spora baslıcam tekrar yaa olmuo leslıe sızzz

333. Etap hedef kilo listesi

Valkyrie89 : 1,2 kg :8:
cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86: 800 gram
Humeyrasağlam:
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:

benim iddiam dünle bugun biraz curudu ama :(((

Ahh sorma benimde öyle ama bu yarin elimizden geldigi kadar dikkat etmeye ve kösesinden iddamizi yinede kurtarmaya engel degil :34: Bak yarin kacamaksiz bir gün yapalim. Görmedigi, bilmedigi halde insan buradan söz verdigi ve taahhütte bulundugu halde bile bir bagliligi oluyor :46:

Ahh sorma benimde öyle ama bu yarin elimizden geldigi kadar dikkat etmeye ve kösesinden iddamizi yinede kurtarmaya engel degil :34: Bak yarin kacamaksiz bir gün yapalim. Görmedigi, bilmedigi halde insan buradan söz verdigi ve taahhütte bulundugu halde bile bir bagliligi oluyor :46:

aynen söz veriyorum ozamn kacamak yok 5 mil var!:)) siz ne tatilidesiniz yaa cadılar bayramımı:))

Edacim simdi biz eslesmis olduk diymi birbirimizi kontrol etcez

Evet canım eşleştik. Dünkü diyet patlatma olayından sonra hedefi düşürmekte fayda var elbette ama şuan bile hedefine ulaşmış vaziyettesin. Bireyselde birinci olabilirsin... :9:

Ben istiyorum ben istiyorum valla 55 olana kadar birakmam tek basina kalsamda devam edebilirim oyle bi olay olur mu acaba elenirdim heralde :D

Takım yerli yerinde devam ediyor sanırım yeni uygulamamız işe yarayacak.
Bende birazdan menümü paylaşayım. :17:

bugünkü menüm olmadı pek ne ara öğün ne su ne de öğle yemeği akşama yüklendim birde :14:

AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı558 kcal

yarın daha dikkat etmeye çalışıcam klinikte yoğundu yemek yiyemedikk :50::50:

Canım dengesiz olmuş fakat az yemişsin yediğini bugünlük hoş görelim ve az yediğini belirtelim..:)

Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
Diyetle alakalı degılmiş canm
Bnde ishal kusma ve ateş vardı üşütmüşüm işte bide biliyosunuz cocugum hastaydı ve onla ilgilenirkn kendimi cok ihmal ettim
Ksnmda ve idrarımda crp ve lökosit degerlerim yuksek cıktı
Binevi iltihap varmış dıyebılırım
Ama gecti şu aralar dıkkat edemıyorum ama kızlar 60 olmm lazım yılbasına takımın toplandıgına coooooook sewındımm

Geçmiş olsun canım. İnş atlatırsın biran önce...

Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
Diyetle alakalı degılmiş canm
Bnde ishal kusma ve ateş vardı üşütmüşüm işte bide biliyosunuz cocugum hastaydı ve onla ilgilenirkn kendimi cok ihmal ettim
Ksnmda ve idrarımda crp ve lökosit degerlerim yuksek cıktı
Binevi iltihap varmış dıyebılırım
Ama gecti şu aralar dıkkat edemıyorum ama kızlar 60 olmm lazım yılbasına takımın toplandıgına coooooook sewındımm
canım gecmiş olsun seni aramak istedim ama bizde tel değişti sime değil tele kayıtlıymıs nolar.

Yasemin eşimsin canmm ;))))
İnş bu kıloları vericezzzz catır catır vercez
Çıtır çıtır anne olcaz canm bnm hadi hayırlısı
:37::12:aminnn.

cadılarrr sizi 5milmiş..nisbetçiler burda spora 2 dk ayıramayanlar var..:120:

Back
X