• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar herkese kızlar :3:

küçük bi tavsiye vereyim ( kendi yaptığım bir şey)
eve geç geldiniz akşam yemeği yemek istemiyorsunuz. (malum geç saatte yemek pek sağlıklı değil) ben böyle durumlarda şunu yiyorum;

1 adet kabuklu salatalık,
pul biber,
kekik,
kara biber,
sarımsak ve ya sarımsak tozu,
3-4 kaşık yoğurt

salatalığı kabuklu şekilde rendeliyoruz, sonra istediğimiz kadar baharatlardan ekliyoruz. yoğurdu da katıp karıştırıyoruz. hem cok lezzetli oluyo hem de tok tutuyor söylediğim baharatların da zayıflamaya yardımcı olduğunu okumuştum internetten :51: cacıktan bir farkı yok gerçi :1:
cacıktan bir farkı yokmuş gibi ama mantıklı sevdim ve bu aralar bunu çok yaşıyorum ben yemek yerdim hiçte alternatif bulamamıştım ya aç kalır uyurdum ya da yerdim yorgun olsam da 4 saat bekler öyle uyurdum beni bundan kurtarmış oldun teşekkür ederim :)

haftasonu lapa diyeti yaptım vücudum çok su tutmuştu ya zaten iyi oldu ben biraz yorgunum beni bir böcek ısırdı garip bişi o zamandan beri bende bişey var korkuyorum azcık
bugün
kahvaltı: 6yk müsli
1 bardak yağsız süt
1 küçük muz

ara öğün: 1 paket form bisküvi

öğlen: 1 tost ( kepek ekmek yağsız beyaz peynir)

akşam: 1 porsiyon biftek
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

spor: 30dk yüksek tempo yürüyüş 15dk bisiklet

spor salonuna yazıldım bana daha program vermediler ağır günler beni bekliyor çünkü artık daha hızlı sonuç almak istiyorum sıkıldım

Kızlar bu gece daha iyiyim
Kan degerlerim ii çıktı
Bugun buraya baktım ama kımse yokk
Bu şekılde kılo vermemizde zor gibi
Bn 2 gun yoktum rahtszlıgımdan dolayı ama burdada kımse yokmuş zatenn
Takım dagılcak gibi zaten 2 3 kısı haricinde kimse girmiyor zayen bu yuzden bnm motıvasyon gitti
Nspcsm blmıyorumm

geçmiş olsun
tam olarak doktorlar ne dediler bunu için? acaba diyete mi bağlı? bunu düşünmeden edemiyorum çünkü sen gerçekten hızlı kilo verdin ve iştahının olmadığını yazıyordun

Canlarım herkese selam nasılsını bn biraz düzeldim ama yınede cok halsizim
Tam 5 tane serum yedim 3 gunde ve beşincisi bu gece nereye gitsem serum sıvı ve vıtamın takviyesiymiş acayıp morelim bızuk ishal ve kusmadan mahvoldum ateşim 38'39 du hep fena halde hasta oldum hafta sonuda bole gecti suanda hastanedeyım kanıma tekrar bakcaklar
Bide grip basladı bugün yine geceden beri öksürük hapsırık
Kızıma sarılıp uyumayı cok ozledimm
Yaklasamıyorum
Anlamadıgım kanmda idrarımda gaitamda mikrop cıktı iltahaplanma vs nasış oldu birden bire anlamadım cumadan beri ugrasıyorum inanın

Geçmiş olsun canım.Umarım iyileşmişsindir. Acaba düşük kalorili beslenmekten vücudun dirençsiz mi kaldı ? diye düşünür oldum. Umarım böyle değildir...

aayh walla cok sıkıldım bu takımdan..takım değiştirebiliomuyuz ya

Canım. Özellikle istediğin bir takım varsa o takım kaptanına sorup anlaşabilir yada yarışmaya katılmak isteyenler topiğine transfer olmak istediğini yazabilir bir kaptanın seni davet etmesini bekleyebilirsin. Disiplin açısından benim en beğendiğim takım 13. takım ve genel olarak iyi derecelere sahip...

Takım kapandıda bnm mi haberim yok yha

Hayır ama kimse uğramıyor. Ben ancak mesai saatleri içinde girebiliyorum pz.tesi yarım gün çalıştım dünde iş yoktu ondan bende yoktum ama kimseler gelmiyor zaten..

haftasonu lapa diyeti yaptım vücudum çok su tutmuştu ya zaten iyi oldu ben biraz yorgunum beni bir böcek ısırdı garip bişi o zamandan beri bende bişey var korkuyorum azcık
bugün
kahvaltı: 6yk müsli
1 bardak yağsız süt
1 küçük muz

ara öğün: 1 paket form bisküvi

öğlen: 1 tost ( kepek ekmek yağsız beyaz peynir)

akşam: 1 porsiyon biftek
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

spor: 30dk yüksek tempo yürüyüş 15dk bisiklet

spor salonuna yazıldım bana daha program vermediler ağır günler beni bekliyor çünkü artık daha hızlı sonuç almak istiyorum sıkıldım

Geçmiş olsun canım. Bende böceklerden müzdaribim sanki başka kimse yok gibi gelip beni ısırıyorlar çok iğrenç

Güzel menü ama az değildir umarım...

Selam kızlar :3:
Bugün diyete yeniden başladığım gündür. Motivasyonum tam yola devam edeceğim.
Dün sabah çok dehşet bir kahvaltı yaptım ardından patlama noktasına geldim.
Hepsi motivasyon bozukluğundan oldu. Neyse sonra dengelemek adına birşeyler yaptım.

Dünkü menüm.
Sabah (10:30) (bildiğiniz kıtlıktan çıkmış gibi umursamadan yedim. Hemde doyduğum halde zorladım kendimi)
2 dilim kepek ekmek.
Yarım Simit (dayanamadım)
6-7 tane zeytin
2 yumurta
2 haşlanmış patates
1domates
1 yk krem peynir.

14:00 Ara

2 dilim ananas

Akşam (18:30)
100 gr yoğurt
150 gr haşlanmış tavuk göğsü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hafta uygulamam gereken menüm

Kalkış:
1 bardak ılık su

Sabah:
1,5 dilim ekmek (kepek-çavdar-tam buğday)
1 yumurta
4 zeytin
domates-salatalık-yeşillik
1 bardak greyfurt suyu

Ara:
1 dilim ananas

Öğle:
150 gr tavuk-et-balık
yağsız salata

Ara1:
1 dilim ananas+ 1 ceviz

Ara2:
2 dilim ananas

Akşam:
9 yk sebze yemeği
1 bardak light ayran

Ara: 1 bardak greyfurt suyu

2 bardak yeşil çay+1 bardak ısırgan otu

evet bi fetret dönemi yaşadık atlattık umarım.bakıyorum kimse yazmamıs kapatıyorum aslında yinede yazmak lazım.herkes böyle yapıyordur.

evet bi fetret dönemi yaşadık atlattık umarım.bakıyorum kimse yazmamıs kapatıyorum aslında yinede yazmak lazım.herkes böyle yapıyordur.

H.geldin...:3:

Dünki yaşadığım patlamadan sonra tekrar diyete başladığım. 20 kilo verdim yine verebilirim diyorum ve devam ediyorum. Tekrar hırslandım. Ben yeterince motive olmuş durumdayım ve herkesi motive etme niyetindeyim. :52:

Not: ne olursa olsun yazalım...

Selam kızlar :3:
Bugün diyete yeniden başladığım gündür. Motivasyonum tam yola devam edeceğim.
Dün sabah çok dehşet bir kahvaltı yaptım ardından patlama noktasına geldim.
Hepsi motivasyon bozukluğundan oldu. Neyse sonra dengelemek adına birşeyler yaptım.

Dünkü menüm.
Sabah (10:30) (bildiğiniz kıtlıktan çıkmış gibi umursamadan yedim. Hemde doyduğum halde zorladım kendimi)
2 dilim kepek ekmek.
Yarım Simit (dayanamadım)
6-7 tane zeytin
2 yumurta
2 haşlanmış patates
1domates
1 yk krem peynir.

14:00 Ara

2 dilim ananas

Akşam (18:30)
100 gr yoğurt
150 gr haşlanmış tavuk göğsü

edacım yine kendine haksızlık yapıyosun... deli gibi yedim kıtlıktan çıkmış gibi yedim diyince benim gözümde neler canlandı neler :) direk açık büfe bruchları düşündüm ama tek fazlalığın haşlanmış patates, 2 yumurta da fazla değil... psikolojini böyle ayarlama lütfen kendine bu eziyeti yapma :) kapanışı zati süper yapmışsın hiç bir sıkıntı yok yani tam gaz yola devam :) :46:

bu cuma benim eksi çıkmam lazım.

valla sizleri bilmem ama ben kesin eksi çıkıcam iddialıyım heyecanlıyım :)
yasemin siz zaten çağla fatma falan hep beraber ayrı bir rekabet içine girmiştiniz sanki? böyle bir iddialaşmalar falan hı? nooldu bakem? :)

Benim en yeni hedefim yılbaşına kadar 5 kilo vermek :16:

Evet arkadaşlar. Daha önce önerdiğim genel olarak dönüşler olumlu olduğundan teklif ettiğim uygulamayı bu hafta deneme olarak yapıyor haftaya kesin başlayacağız.
Önceki mesajım aşağıda buna ek olarak. Ek olarak Bireysel takım sıralaması yapalım.Bunu hedefi tutturma yüzdesine bakara ilk üçe giren kişilere 1. 100 2. 50 3. 25 puan olmak üzere skor tablosu yapalım ve 8 haftalık dönem sonunda puanları toplayıp sıralama yapalım diyorum ne dersiniz? Böylece bireysel olarakta yarışmış kendimizi motive edecek bi uygulama yapmış oluruz.

Ör: Her hafta herkes hedef kilosunu bildirecek ve bildirilen hedef kilonun %50 sinden az ise o hafta üye başarısız olacak. 2 hafta üst üste başarısız olan üye uyarı alır. Sonraki 4 hafta içerisinde üye toparlanıp 2 hafta üst üste hedefini tutturursa uyarısı silinecek. 8 haftalık süre içerisinde 3 uyarı alan kişi diskalifye olacak. not: Hedef kilo haftalık 0,50 gramdan az olamaz. %50 başarı için haftada 0,25 gram verilse bile başarılı olunuyor. Bir hafta için rahatça başarılacak bir kilo. Ayrıca üst üste 2 hafta kuralında 1 haftası regl dönemine denk geldiyse özel mazeret olarak bildirilmesi kaydıyla uyarıya tabi olmayacak. Fakat ertesi hafta da başarılı olunmazsa üye uyarı alacaktır. (3 hafta üst üste başarısız olunması durumu)

Ayrıca sevgili fatmanın önerisini çok beğendim(mesajı aşağıda) ve bunu da yapalım diyorum. :Herkes parterinin sorumluluğunu alınca hem menülerini takip edip yorum yapmak durumda kalacak hemde motive etmek zorunda kalacak. Böylece paylaşım zorunluluğu kendiliğinden çözüm bulmuş olarak.

Fakat nasıl yapalım onu düşünüyorum?

Aklıma gelenler:
1- Yakın kiloya sahip kişiler kendi içinde eşleşsin
2-Bunun içinde 2 aylık liste yapalım. herhaftaya farklı listemiz olur.Her hafta her kişi farklı kişiyle eşleşsin ki kimse ayrışmasın. Herkes elini taşın altına koyup partnerinin motivasyonunu yükseltsin. (Bu bana daha doğru geliyor.)

Not: Takımdan ayrılma, diskalifiye, izin gibi durumda ben yada kaptan yardımcısı eşleşmede yanlız kalan kişiye ek olarak destek sunacak.

Farklı fikriniz var ise bildirin lütfen. Aksi halde 1 yada 2 olarak oylayalım.

Edacim bencede takima tekrar motivasyon ve hareket katmamiz gerekiyor. Bahsettigin fikir cok hosuma gitti, buna ilaveten bende sunu tavsiye edecegim. Toplamda kac kisiyiz suan aktif olarak bilemiyorum, yanliz bir eslestirme yaparak her hafta 2 kisinin birbirinden sorumlu olmasini saglayabiliriz. Yani atiyorum ben bu hafta Cagla ile berabermi eslestim onu motive etmesi, mesajlarina dikkat etmesini saglamasi benim görevim olmasi gerek, ve ayni sekildede Caglanin benim motivasyonumu saglamasi gerek.
Hem böylelikle birbirimizi daha iyi tanimis olur, ve belki bir hareket katmis oluruz takimimiza.
Nacizane fikrim :31::31:

Not: Lütfen herkes bu haftaki hedef kilosunu belirtsin. Bende gerekli hesaplamaları yapıp tabloyu yayınlayayım.

Valkyrie89 :
cglaa16 :
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:

hosbuldum edacım.ben direniyorum resmen.kendime demir çinko magnezyum başladım.sürekli kan kaybediyorum.ara kanama olur demişlerdi ama resmen regl gibiyim.sabahta yüzümgözüm şişti.spiralle uyuşmadık sanırım.eşimde sınav kötü gecti felan dedi.bunca sıkıntıya direniyorum çikolataya vs.eksi çıkmam lazımmm.çünkü bende yogunluk dert sıkıntı hep var bunların gecmesini beklersem bunlara dayanıp yersem hep böyle kalacam buda beni mutsuz edecek.

Evet arkadaşlar. Daha önce önerdiğim genel olarak dönüşler olumlu olduğundan teklif ettiğim uygulamayı bu hafta deneme olarak yapıyor haftaya kesin başlayacağız.
Önceki mesajım aşağıda buna ek olarak. Ek olarak Bireysel takım sıralaması yapalım.Bunu hedefi tutturma yüzdesine bakara ilk üçe giren kişilere 1. 100 2. 50 3. 25 puan olmak üzere skor tablosu yapalım ve 8 haftalık dönem sonunda puanları toplayıp sıralama yapalım diyorum ne dersiniz? Böylece bireysel olarakta yarışmış kendimizi motive edecek bi uygulama yapmış oluruz.

Ör: Her hafta herkes hedef kilosunu bildirecek ve bildirilen hedef kilonun %50 sinden az ise o hafta üye başarısız olacak. 2 hafta üst üste başarısız olan üye uyarı alır. Sonraki 4 hafta içerisinde üye toparlanıp 2 hafta üst üste hedefini tutturursa uyarısı silinecek. 8 haftalık süre içerisinde 3 uyarı alan kişi diskalifye olacak. not: Hedef kilo haftalık 0,50 gramdan az olamaz. %50 başarı için haftada 0,25 gram verilse bile başarılı olunuyor. Bir hafta için rahatça başarılacak bir kilo. Ayrıca üst üste 2 hafta kuralında 1 haftası regl dönemine denk geldiyse özel mazeret olarak bildirilmesi kaydıyla uyarıya tabi olmayacak. Fakat ertesi hafta da başarılı olunmazsa üye uyarı alacaktır. (3 hafta üst üste başarısız olunması durumu)

Ayrıca sevgili fatmanın önerisini çok beğendim(mesajı aşağıda) ve bunu da yapalım diyorum. :Herkes parterinin sorumluluğunu alınca hem menülerini takip edip yorum yapmak durumda kalacak hemde motive etmek zorunda kalacak. Böylece paylaşım zorunluluğu kendiliğinden çözüm bulmuş olarak.

Fakat nasıl yapalım onu düşünüyorum?

Aklıma gelenler:
1- Yakın kiloya sahip kişiler kendi içinde eşleşsin
2-Bunun içinde 2 aylık liste yapalım. herhaftaya farklı listemiz olur.Her hafta her kişi farklı kişiyle eşleşsin ki kimse ayrışmasın. Herkes elini taşın altına koyup partnerinin motivasyonunu yükseltsin. (Bu bana daha doğru geliyor.)

Not: Takımdan ayrılma, diskalifiye, izin gibi durumda ben yada kaptan yardımcısı eşleşmede yanlız kalan kişiye ek olarak destek sunacak.

Farklı fikriniz var ise bildirin lütfen. Aksi halde 1 yada 2 olarak oylayalım.

Not: Lütfen herkes bu haftaki hedef kilosunu belirtsin. Bende gerekli hesaplamaları yapıp tabloyu yayınlayayım.

Valkyrie89 :
cglaa16 :
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
süpperrrrrrrrrrrrr

bu cuma benim eksi çıkmam lazım.

Canım inş. eksi çıkarsın menülerini paylaşırsan seni yönlendiririz.

edacım yine kendine haksızlık yapıyosun... deli gibi yedim kıtlıktan çıkmış gibi yedim diyince benim gözümde neler canlandı neler :) direk açık büfe bruchları düşündüm ama tek fazlalığın haşlanmış patates, 2 yumurta da fazla değil... psikolojini böyle ayarlama lütfen kendine bu eziyeti yapma :) kapanışı zati süper yapmışsın hiç bir sıkıntı yok yani tam gaz yola devam :) :46:

Sağol canım ama yediklerimin kalorisini düşününce bana çok aşırı geldi. hatta yediğim çoğu şey aşırı kaloriliydi. öğle yemedim ve akşamda hafif geçirdim umarım dengelemiştir.

valla sizleri bilmem ama ben kesin eksi çıkıcam iddialıyım heyecanlıyım :)
yasemin siz zaten çağla fatma falan hep beraber ayrı bir rekabet içine girmiştiniz sanki? böyle bir iddialaşmalar falan hı? nooldu bakem? :)

Benim en yeni hedefim yılbaşına kadar 5 kilo vermek :16:

Canım takımdan ayrılmak istediğine emin misin ?
Yeni uygulamalarla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
5 kiloyu hayli hayli verirsin ne dersin ?

hosbuldum edacım.ben direniyorum resmen.kendime demir çinko magnezyum başladım.sürekli kan kaybediyorum.ara kanama olur demişlerdi ama resmen regl gibiyim.sabahta yüzümgözüm şişti.spiralle uyuşmadık sanırım.eşimde sınav kötü gecti felan dedi.bunca sıkıntıya direniyorum çikolataya vs.eksi çıkmam lazımmm.çünkü bende yogunluk dert sıkıntı hep var bunların gecmesini beklersem bunlara dayanıp yersem hep böyle kalacam buda beni mutsuz edecek.

Canım inan bunlar hafifleyecek hepsi geçecek. Eşinin uzakta olması gerçekten zordur. Yaşamadım ama anlattıklarından hissediliyor. Belki yanında olsa daha güçlü olacaksın eminim. Fakat diyet konusunda için rahat olsun. Biz buradayız yanındayız sen yeterki kilo vereceğim diye düşün. Herşey beyinde. Bak kilo verdikçe mutluluğunun artacağını psikolojinin ve olaylara bakışınında olumlu olacağına eminim. Tam olarak eşinin ne tür bir eğitim aldığını bilmiyorum fakat sınav tek değildir umarım. Eğer tek değilse tekrar girer üzme kendini. Bu aralar çok yoğun yorgun hastasın ama biliyorum herşeyin sonu olduğu gibi bu zor günlerinde sonu var. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Ayrıca çoook geçmiş olsun.:..

Pelincim cuma günü kilo bildiriminden sonra seni eşleştirme listesine dahil edeceğim.
Takım performans uygulamasınıda gelecek hafta katacağım çünkü geçen cuma kilonu bilmiyorum. Eğer bildirirsen bu haftadan ekleyebilirim.

duygucum evet iddalıyız.3 kişi öyle demiştik.ben 2 kilo veremem,spiral beni mahvetti.bir haftadır sürekliartan kanamam ve ödemim var.önce ara kanama die hafife aldım ama şimdi resmen regl gibiyim.
saolasın edacım.anlayışın ve güzel dileklerin için.ben cok yogun zamanlarımda ne yazkkı ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorum o yüzden düzenli menü bana cok zor geliyor amabiliyorum kilo vermek için bu şart.

benimiçin gercekten zor bir dönem eşim burdayken en azından geceleri cok sıkıntı olursa onu kaldırıyordum gecen oğluşum gündüz bir yatmıs 4 saat uymus gecede uyumadı sürekli şarkı söylüyor ağlasammı gülsemmi o şarkı söyledikçe 10aylık kızım var o uyanıyor.en sonunda oğlum uyudu bende uyuyayım dedim ama saatlerde alındı ya şimdi 6da kalkıyoruz tatilde bile...amannn yaz yaz bitmez bizdeki durum.bulacaz caresini ben böyle kalmak istemiyorum.bu yaşlarımı böyle gecirmek istemiyorum.:37:

duygucum evet iddalıyız.3 kişi öyle demiştik.ben 2 kilo veremem,spiral beni mahvetti.bir haftadır sürekliartan kanamam ve ödemim var.önce ara kanama die hafife aldım ama şimdi resmen regl gibiyim.
saolasın edacım.anlayışın ve güzel dileklerin için.ben cok yogun zamanlarımda ne yazkkı ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorum o yüzden düzenli menü bana cok zor geliyor amabiliyorum kilo vermek için bu şart.

Vereceksin kiloları dert etme. Olabildiğince yasaklardan uzak dursan o bile fayda sağlar sana...

Canım bu cuma için 2 kilo demişsin ama 0,5 kg yazayım mı hedef kilona?

333. Etap hedef kilo listesi

Valkyrie89 : 1,2 kg :8:
cglaa16 :
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18:

Back
X