Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cankarım ve caglacım nasılsınız
Hafta basına gırdık ve teni mararon başladı

Bende almayı düşünüyorum bir tartı ama banada 1. İyi geldi dijital sanki dpgru göstermıyomus gibi ama edacımında dedıgı gıbı gram gormek için dijital tercıh etmelisin
Canm yasemn fıyatları ne kadar acaba bılgın warmı

Dün kü menüm;
(çok sağlıksız)

Sabah:
omlet (1 yumurta ile yağsız)
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
1 dilim light peynir
Domates - salatalık

Öğle: 2 activia

Ara: 1 mandalina

Akşam:
1 muz + activia

(canım hiç birşey istemiyordu bende böyle geçiştirdim. )

Spor: 1 saat hafif tempo yürüyüş
Su: 1,5 litr(biliyorum çok az oldu )
Çay: yok

Bencede 1. cisi iyi ama gramları göremeyiz onunla. Kilo verdikten sonra ömürlük için 1.ci ideal şuan dijital daha faydalı.

Paylaş bakalım menünü bakalım ne yaptın dün:)))

Sabah
Haşlanmış 1.5 yumurta
Bol yeşillikli salata
Sekersiz 2 cay
Zeytşn 3
Peynir birkt kadar
Bir cay kasıgı bal
Ekmk yarım dilim kep
Ara
4 tane kestane
Ögle
Tarhana bir kase
Mezgit balık 5 tane tawada
Salata
Ara
Yok
Aksam
Birkase yogurt
4 yemk kasıgı ıspank yemegi
Yarım kase sütlaç
Ara
Yeşilçay
Kalori:1021 civarında
Sy:4 bardak
Mesaj;5
Bitki çayı:1 kupa

Ewet kaptan geçiştirmişsin ama suda var arada sırada ınsan arıyo yani hep tek düzen olmuyo malesef bugunden baslarsın dıyet lıstene olyr biter no problem yanii

Bu haftaki menüm

Kalkış: Maydanoz suyu

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1,5 dilim kepek-çavdar-tam buğday ekmek
domates-salata-yeşillik (sınırsız)
4 tane zeytin

Ara:
1 porsiyon meyve

Öğle:

8 yk sebze yemeği yada bakliyat
1 çay bardağı yoğurt
salata (yağsız tuzsuz sınırsız)
1,5 dilim kepek ekmek

Ara

1 porsiyon meyve

Ara 2

1 activia (ananas veya kayısılı ) + 2 ceviz

Akşam

1 porsiyon çorba ( 2 kepçe )
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bardağı yoğurt
salata(yağsız tuzsuz sınırsız)

2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Haftada 3 gün sade soda

Ewet kaptan geçiştirmişsin ama suda var arada sırada ınsan arıyo yani hep tek düzen olmuyo malesef bugunden baslarsın dıyet lıstene olyr biter no problem yanii

Aynen öyle. Zaten dün çok tembellik yaptım çok bile yedim

Olur bu kadar yahu...:) Diyetisyenim bana kızıyor ama o kızarkende kıpkırmızı oluyorum aha böyle

Kızlar nerdesiniz bakayım çaglacım sen bu hafta en az bie kilo verirsin canmmm merak etme
Bnde bu hafta cok ugrascamm
Şimdi leslie yapacagım kızlarrrr yada mekik falan cekeyımm

Canım sütlacı yarım kaseye indirmeni tebrik ediyorum yani gerisini yemediğin için bu hafta daha tatlı yemesen ? Cuma günü tartıdan sonra istersen bir kase yiyebilirsin. Takımdaki herkes için geçerli. Ödül gibi olsun ne dersin ? ayrıca kalori miktarını beğendim.
Artık eksisi kadar çabuk bıkkınlık yorgunluk gelmez. Böyle devam :)

Kızlar nerdesiniz bakayım çaglacım sen bu hafta en az bie kilo verirsin canmmm merak etme
Bnde bu hafta cok ugrascamm
Şimdi leslie yapacagım kızlarrrr yada mekik falan cekeyımm

Canım kendini çok zorlama olur mu 3 milden fazla yapma. Eğer mekik falan çekiceksen 2 mile yap.

Bende regl oldum. Karnım burnumda hamile bir hatun gibi görünüyorum ama moralimi bozamaz.44 beden pantolan aldım dün kendime.

Bende regl oldum. Karnım burnumda hamile bir hatun gibi görünüyorum ama moralimi bozamaz.44 beden pantolan aldım dün kendime.
Reglden sonra rahatlatsın ama
Canım kendini çok zorlama olur mu 3 milden fazla yapma. Eğer mekik falan çekiceksen 2 mile yap.
Zaten öle ayarlamayı düşünüyorum bnde canm yha
Haftada bi defa yesemde olur canm yha tatlı fazla ilgimi çekmiyo artık sofraya konmuştu kayınvalimdeydik oda bn hastaydım diye yapmış ole aldım birazz ama canm çekmiyo yani artık bu şekil dewam yola

Canım tek korkum yine az yiyip bıkma noktasına gelmeniz. Hem sen hem çağla cidden 1000 kalorinin altına kalınca vücut yoruluyor.

Canım tek korkum yine az yiyip bıkma noktasına gelmeniz. Hem sen hem çağla cidden 1000 kalorinin altına kalınca vücut yoruluyor.

Yok yha kaloriyi dengelemem gerwk bana iyi gelmiyo az yemek ))
Sık sık az az teorisini uygulamam gerekk

Bencede 1. cisi iyi ama gramları göremeyiz onunla. Kilo verdikten sonra ömürlük için 1.ci ideal şuan dijital daha faydalı.

evet o konuda haklısınız.

mervecim fiyatlar değişiyor.yağ oranı felan göstermeyenler 30 civarı,eğer analizli istersen 60 civarı.ben fiyatlara netten baktım.iki tane dijitale güzel yorum yazmışlar yer değişsede aynı ölçüyormus.bu dijitalllerde en büyük sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…