- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.521
aslında dikkatli bakınca dijital olmayandada gramaj
evet o konuda haklısınız.
mervecim fiyatlar değişiyor.yağ oranı felan göstermeyenler 30 civarı,eğer analizli istersen 60 civarı.ben fiyatlara netten baktım.iki tane dijitale güzel yorum yazmışlar yer değişsede aynı ölçüyormus.bu dijitalllerde en büyük sorun.
1.cide gram gösteriyorsa 1.ciyi al o zaman :9 Bende böyle bir şey almayı düşünüyorum. Gramıda gösteren cinsten:) Eski usul daha iyidir:)
Bu haftaki menüm
Kalkış: Maydanoz suyu
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1,5 dilim kepek-çavdar-tam buğday ekmek
domates-salata-yeşillik (sınırsız)
4 tane zeytin
Ara:
1 porsiyon meyve
Öğle:
8 yk sebze yemeği yada bakliyat
1 çay bardağı yoğurt
salata (yağsız tuzsuz sınırsız)
1,5 dilim kepek ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
Ara 2
1 activia (ananas veya kayısılı ) + 2 ceviz
Akşam
1 porsiyon çorba ( 2 kepçe )
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bardağı yoğurt
salata(yağsız tuzsuz sınırsız)
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Haftada 3 gün sade soda
inş canıım yaa dün küçük bi parca cikolata yedim dayanamayıp 100gr vermiştim yine aldım böyle oluncada canım sıkılıo yaaa ama bu hafta düzenli olabilirim gcen hafta eşim 12bucukta geliodu elinde dürümler cigköftelerKızlar nerdesiniz bakayım çaglacım sen bu hafta en az bie kilo verirsin canmmm merak etme
Bnde bu hafta cok ugrascamm
Şimdi leslie yapacagım kızlarrrr yada mekik falan cekeyımm
Canım tek korkum yine az yiyip bıkma noktasına gelmeniz. Hem sen hem çağla cidden 1000 kalorinin altına kalınca vücut yoruluyor.
Guzelmis bu hafta:) maydonoz suyunu nasil yapiosun eda bende uygulamak istiorum
inş canıım yaa dün küçük bi parca cikolata yedim dayanamayıp 100gr vermiştim yine aldım böyle oluncada canım sıkılıo yaaa ama bu hafta düzenli olabilirim gcen hafta eşim 12bucukta geliodu elinde dürümler cigköfteler
walla bende bi bıkkınlık olusmus ta ben artıkk 62yi falan görmek istiorum ya
Eki Görüntüle 848734 Eki Görüntüle 848735 bu ikisi arasında kaldım çok güzel yorumlar yazmıslar.
Çezveye su koyup içine bir tutam maydanoz atıp kaynatıyorum içine azıcık limon ekliyorum burnumu kapatıp içiyorum
Canım aslında bir toparlansan bir ayda vereceksin o kiloyuda toparlanamadın.
Birde tartıyı ortadan kaldır haftada bir kere tartılmak lazım. Hadi gönlün elvermedi 2 kere tartıl. Ama hergün değil... İnan kendi psikolojinin bozuyorsun
:)) okadarmı kötüD taamdır bende senin menuyu uygulayım bu hafta yaa ama haslama yumurta yıyemıorum ben yagsız omlet yapıorum tek yumurtadan
eşimde kızıo yakırdırcan o tartıyı bana dio:) ben ona söz wermiştim haftada 1 tartılcam dıye simdi hani haftada 1 di dio hadi persembeye kadar tartılmıorum tamam D:
Kızlar
Her ay güncellenen kim kaç kilo verdi kaçıncı listesi sonuçları aşağıdaki gibidir.
Takımdaki herkesi tebrik ederim. Bir ay öncesine göre iyi bir yükseliş sergilemişiz.
Çağla ve mervecim sizde gelecek ay bence ilk 10 a girebilirsiniz. :)
Listeyi görmek için tıklayınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html
Ay canım yağsız olduktan sonra omlet yapsan fark etmez. Ben sadece kolayıma geldiğinden haşlanmış yiyorum.
Omlet gibi yapınca içine birşeyler koyasım geliyor öyle oluncada abartıyorum.Listede haşlanmış diye yazmıyor yani.
Kızlar
Her ay güncellenen kim kaç kilo verdi kaçıncı listesi sonuçları aşağıdaki gibidir.
Takımdaki herkesi tebrik ederim. Bir ay öncesine göre iyi bir yükseliş sergilemişiz.
Çağla ve mervecim sizde gelecek ay bence ilk 10 a girebilirsiniz. :)
Listeyi görmek için tıklayınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html
tebrikleerrr 6. olmussunnn
:)) tamam ozaaman bende yapıorum o light peyniri koyabiilrim içine 1 dilim birazda maydonoz aslında gecende denemiştim light peynirlede güzel oluo erio falanmaydonoz suyunu Allah kimsenin basına vermesin ya:))) lahana suyundan sonra içtiğim en kötü tattı:)))
okadar badireler atlattım yınede 13. olmusum okadanda kötu deil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?