Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun bi sabah girebildim sinavlar var ustuste bi de yapamayinca daha cok zorluyo sinava hazirlanmak icin kitaplar bitiriyoruz dun spor yapamadim sinavim kotu gecti zateb yarinda sinav var zor is ogrencilik

İi aksamlar kızlar
Menmü yarın paylaşcam üzerinde bir agırlık warr

edala menum halaa aynı öğlen musakka aksam barbunya yedim işte

sabah:2 haslanmıs yurmurta
1dilim ekmek
1kk peynir

ara:sütlü kahve
1çubuk çikolata(diabetikler için şekersiz)

öğle:
1 kase çörekotlu yogurt
1 kase salataya karıstırılmıs nohut yemeği(suyunu süzdüm yağlı yememek için)

ara:1 avuc ciğ fındık
2adet hurma

akşam:1kase yogurt corbası
1 kase salataya karıştırılmıs suyu süzülmüş sulu köfte
4-5 kaşık yogurt

ara:yarım nar
2 mandalina

meyvelerin hepsini beraber yemedim saat 9a kadar ara ara.akşam cok erken yiyoruz.

Kizlar maydonoz suyu yapsam nasil yapabilirim imternette iki secenek var

Canım ben kaynatıp içiyorum.

Dun bi sabah girebildim sinavlar var ustuste bi de yapamayinca daha cok zorluyo sinava hazirlanmak icin kitaplar bitiriyoruz dun spor yapamadim sinavim kotu gecti zateb yarinda sinav var zor is ogrencilik

Üzülme canım halledersin. Benimde bugün dersanem başlıyor 6 hafta sonra sınavlar sonra bir 6 hafta sonra tekrar sınavlar:) Allah hepimize kolaylık versin.

edala menum halaa aynı öğlen musakka aksam barbunya yedim işte

Musakka çok yağlı değildir inş. Bu hafta iyi kilo verirsen komple toparlanırsın bence.

Afiyet olsun canım.
Güzel bir menü olmuş. Bu hafta güzel sonuç alacaksın. Bak buraya yazıyorum eda demişti dersin

(1 avuç fındık 10 taneden fazla olmamalı canım :))

Fatma pelin neredesiniz siz bakim Valla kızıyorum hemen buraya gelin tüm menülerinizi paylaşın bakim.
Eşlerinizi zor durumda bırakıyorsunuz.

Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim light peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
domates-salatalık

Ara:
1 muz

Öğle:
2 kepçe şehriyeli mantar çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek
(tavuk şiş yüzünden salata ve yoğurt yemeedim ayrıca ekmekte yarım dilim dengelemesini umuyorum)
yarım dilim kepek ekmek

Ara:
1 elma

Ara : activia+2 ceviz

Akşam:

Mantar çorbası
salata
yoğurt
1 dilim çavdar ekmek

Spor: Yarım saat yürüyüş
Su: 3 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın canım Menü diyetisyen menüsü mü yoksa sen kendin mi yapıyorsun?

Günaydın canım Menü diyetisyen menüsü mü yoksa sen kendin mi yapıyorsun?

Günaydın canım. Nasılsın ?

Menü diyetisyen menüsü ama öğle yemeği listeyle uyumsuz oldu ama olsun yapacak bir şey yok. Bir de sabahki pekmez ekstra(kansızlıktan dolayı yiyorum:)

Öğle şöyle olmalıydı:

Sebze yemeği
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek
Salata

Son düzenleyen: Moderatör:

Edaa musakka gibi bi yemegi 1kasik yagla yaptim:))) esim yemedi ama napiim ya:))

bende tartı kacamagı yaptım sabah azda olsa kilo vermişim gözüküodu:)) direnc kırılmıss

aslında ben bugün detox mu diyorsunuz öyle bişey yapacaktım.kahvaltı sonrasında 2 saatde 1 yeşil elma
ama ne yazıkki kosturmaktan fırsat olmadı.işten izin alıp eşimin vize işlemleri için gerekli bir belge peşinde gecti günüm.
bu aday memurluk dersinden yırttım die hemşire arkadaslara tatlı sözü vermiştim.bugün onu aldım ekler aldım.veee 1 tane bile yemedim.
sabah:işteydim.asmde çalışanımız menemen yapmıs ondan 3-4 kasık yedim
1kk peynir ne peyniri bilemiyorum
salatalık domates
2dilim kepek ekmek

ara: yollardaydım

öğle:1 tabak yogurtlu ıspanak

ara:nescafe sütlü
2 stick şekersiz diabetik çiko(ekler niyetiine)

edacım ara ara burayı bıraksammı die düşünüyorum ama yapamıyorum.tüm gerekenleri yapamıyorum kalori hesaplaması gibi.inanın dün 10u gecmişti hepsini uyutup net üzerinden ders zorunlulugu var ona gectim.tam sınav açtım en ufak uyandı.sınavı kapatamadımda.9dklık sınavı bir solukta yapıp kapattım.6 soruda 4 yapmısım çok şükür gectim.ama gruba negatif etkim söyleyin.

Edaa musakka gibi bi yemegi 1kasik yagla yaptim:))) esim yemedi ama napiim ya:))

Eee biraz sabretsin kocacığın Şaka bir yana diyet harbiden zor oluyor sizin için...Ama pes etmek yok.

bende tartı kacamagı yaptım sabah azda olsa kilo vermişim gözüküodu:)) direnc kırılmıss

Tebrikler canım bak direnç gittii. Birazda spor yapsan kesin iyice toparlanacaksın...

Olsun canım olduğu kadar yapıyorsun yapmaya çalışıyorsun elinden geleni de yaptığına inanıyorum. Gruba negatif bir etkin yok. Hiç uğramassan neyse haklısın derim ama öyle değil. bu nedenle vazgeçmeni istemiyorum. Bırakmak yok. Sen yeterki elinden geleni yapmaya devam et. Bu aralar vakitsizlik sıkıntılar hep başına üst üste geldi buradan ayrılmak sana fayda değil zarar getirir diye düşünüyorum. Hergün menülerini paylaşamaya devam et. Sen menü yazacağım düşüncesiyle bile daha dikkatli yiyeceksin bundan eminim. Tabi karar elbette senindir. Ama iyi gittiğini düşünüyordum...

***14. TAKIM 334. ETAP ***

Valkyrie89 : (87,3/ / / % )
cglaa16 : (67,2/ / / % )
Ryeo : (60,3/ / / % )
Ftm86 : (75,7/ / / % )
Humeyrasağlam : (65,0/ / / % )
kelebekolacam : (88,5/ / / % )
pofuduk18 : (78,5/ / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Arkadaşlar yarın birinci olursak ve kilo alıp gelmemiş herkes bir porsiyon sütlü tatlı ödülü yiyebilir diyorum(yemek istemeyen yemesin sadece nefsiyle mücadele edip bu günü bekleyenler için diyorum şahsen ben yemeyeceğim) ve bunu cuma veya cumartesi yapın sonrasına bırakmayın olur mu ?

Ben cumartesi puding yiyeyim ozamaan:)) walla ayva tatlisi sutlac neler yaptim bu hafta bakmadim bile halettim ben:))

Tülincim kusura bakma bu hafta ben cok yogun bir hafta gecirdigim icin cok fazla giremedim. Ama menümü aksatmiyorum ve yarin sabaha insallah güzel haberler verebilmeyi umuyorum

Iki gündür uyguladigim menü:

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
1 yumurta
5 tane zeytin
Domates, salatalık

Ara:
1 porsiyon meyve + yarim bardak süt

Öğle:

200 gr balık firinda
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı ayran

Ara :
1 porsiyon meyve ve 1 fincan kahve

Ara:
1 activia (kayısılı), 5 fındık

Akşam:
8 yk fasülye yemeği
salata(yağsız tuzsuz)
Bir su bardağı yoğurt

Ara : 1 porsiyon meyve

Su: 2 litre yaklasik iciyorum
Spor: Kostur kostur gectiginden hayatim firsat bulamadim bu hafta hic. Ama rahatsiz oluyorum yinede yapamayinca
Cay: 1er fincan yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…