- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.561
Süper bir menün var canm inş zayıflama yolundasınbu arada denetlemeyi atlattım.sadece 1 eksik çıktı 10 gün sonra kontrole gelecekler.
bugünki menüm
sabah:
sütlü kahve
kahvaltı:
maydanoz roka
1kk peynir
2 yumurta yağsız sayılır
1 tk.kahvaltılık kırmızı biber sosu
1 dilim çavdar ekmeği
ara:yok
öğle
çörek otlu 1 bardak light yogurt
1 tabak haşlanmış lahana
ara:5 çiğ badem
1 paket fesleğenlispecial k
akşama lahana sarıyor annem onu atlatmam lazım.sarmadan yapragından yedim.kendime bişeyler yapmam lazım.
Süpee mennSelaam kizlar, umarim herkes cok iyidir :3
Ben c.tesi ve pazar ayni menümü uygladim, söyle ki:
Kahvalti:
1,5 dilim kepek ekmeği.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
1 yumurta
5 tane zeytin(yağsız, tuzsuz)
Domates, salatalık, yeşillik
10 :00 Ara:
1 porsiyon elma
Öğle:
150 gr et haslama
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı light ayran icmem gerekirken erindim ayran yapmaya bende yogurt yedim
Ara :
2 mandalina
Akşam:
8 yk sebze yemeği (brüksel lahanasi yemegi)
salata(yağsız tuzsuz)
100g yogurt
Ara : 1 porsiyon meyve ve kahve
Cumaya kadar tartinmamaya karar verdim, ama simdiden birkac yüz gram verebildigimi düsünüyorum
Edacim bu arada cidden doyurucu bir menün var
ilahi eda beni güldürdün.hemde böyle bir güne demek benden ümidi kesmeye başlamıstın..ben bu dönemleri atlatacamda umarım iz kalmaz.
bugünde başıma gelen birikmiş asme kirası.elimize bir kagıt tutusturdular aile hekimi olarak sağlık ocagının kirasını ödememişiz birikmiş faiz işlemiş ya ödermişiz yada icra gelecekmiş.sağlık ocagı vakıf malı.bize daha evvel kira yebliğinde bulunsalar öderdik.elimde birikmişte yok kara kara düşünüyom ne yapsam acep
yaaa işte böyle edacım.ben, bir rahat bıraksalar.
hayırlı olsun mu denir bilmiyorum.benim oğlan 29 günlüktü sünnet oldugunda.umarım sorunsuz olur.Oğlum yarın sabah sunnet oluo kızlaar yarın gıremeyebılırım ben ugrarım gercı uyudugunda falan
grip aşısı yaptırabilirsin mervecimKızlar leslie 2 milee yaptım ama yıne grıp basladı bende))
Wayy arkadas bu sene gripli olcammm
hayırlı olsun mu denir bilmiyorum.benim oğlan 29 günlüktü sünnet oldugunda.umarım sorunsuz olur.
grip aşısı yaptırabilirsin mervecim
ilahi eda beni güldürdün.hemde böyle bir güne demek benden ümidi kesmeye başlamıstın..ben bu dönemleri atlatacamda umarım iz kalmaz.
bugünde başıma gelen birikmiş asme kirası.elimize bir kagıt tutusturdular aile hekimi olarak sağlık ocagının kirasını ödememişiz birikmiş faiz işlemiş ya ödermişiz yada icra gelecekmiş.sağlık ocagı vakıf malı.bize daha evvel kira yebliğinde bulunsalar öderdik.elimde birikmişte yok kara kara düşünüyom ne yapsam acep
yaaa işte böyle edacım.ben, bir rahat bıraksalar.
Oğlum yarın sabah sunnet oluo kızlaar yarın gıremeyebılırım ben ugrarım gercı uyudugunda falan
Kızlar leslie 2 milee yaptım ama yıne grıp basladı bende))
Wayy arkadas bu sene gripli olcammm
sabah:3-4 kaşık melemen
2 çavdar ekmeği
1kk peynir
ara:yok
öğle:1,5 küçük lahmacun bol salata(diyetisyen en masum dışarı yemeği demişti yoksa yemezdim)
ara:1 avuc badem
nescafe
akşam:8-10 adet yağsız barbun balığı
bol salata
yarım dilim ekmek
ara: yarım nar
ara:2 küçük mandalina
Sabah
Birtane yumurtayla pişmiş lor peynirli maydanozlu omlet
2.5 dilim ekmek kep
1 tk çilek reçeli
1 çk bal
3 tane zeytin
Sekeraiz 1 kupa cay
Ara
Yok malesef
Ögle
Birkase meecimek corbası
Bir kase yogurt
Bir dilim cawdar ek
Ara
2 tane mandalina
7 adet fındık
Aksam
Tawada paşamut
Bol salata
2 dilim ekmek
Kalori;1100
Su:4 bardak anca(yardımmmm)
Bitki çayı:yokkkk
Spor:maleseff 2 mile ama son 5 dk yapamadım
Caglacım ilk yorumumu eşim olarak senden bekliyorum canm
saol inş yaa bende küçükken istiodum iyice hareketlendi işm war bi kac gun artıkk bişi sorucam ya hastaneye yanımda ne götürmeliyim yasemin ne lazım oluo
edacım sana kırılmak mı.seni takdir ediyorum.azimlisin.çaban bizim için.
sanal yanlış anlaşılmak için biçilmiş kaftan beni kimbilir nasıl tahayyül ediyorsunuz.Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmak. Beni genel olarak sivri dilli ve ukala olarak nitelendiriyor beni tanımayan uzaktan bilenler ondan böyle bir kaygı taşıyorum. Aslında hiçte öyle değilimdir ama
günaydın..boynum tutulmuş sabah üzerimi zor giyindim.emzirme dolayısıyla ilaç alamadım dıştan sürdüm bakalım.Günaydın kızceler
Nasılsınz bakalımmmm
Çaglacım hayırlı olsun bebeginede geçmiş ola inss
Grip aşısı bende olmak istyrum ama kzımada olurmu kı yasemın
Günaydın kızceler
Nasılsınz bakalımmmm
sanal yanlış anlaşılmak için biçilmiş kaftan beni kimbilir nasıl tahayyül ediyorsunuz.burcun ne edacım.
günaydın..boynum tutulmuş sabah üzerimi zor giyindim.emzirme dolayısıyla ilaç alamadım dıştan sürdüm bakalım.
olur ama fazla gec kalma.tam zamanı.
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ?
Ne yapıyorsun bakim ?
Sadece sanal değil mesajlaşmada aynı şey. hatta telefonda konuşmak bile bazen yanlış anlaşılmaya neden oluyor.
Bilmem o kadar karakteristik bilgi içeren sohbetimiz olmadı. Hem dediğim gibi yazıya bakarak incelemek çok doğru sonuç vermez.
Ben tipik bir başak burcuyum. Başak burcu olmak çok yorucu. Beyin hep arka planda çalışıyor. Bazen zihnimi boşaltmak istiyorum ama vaktim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?