- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.601
Ben cumartesi puding yiyeyim ozamaan:)) walla ayva tatlisi sutlac neler yaptim bu hafta bakmadim bile halettim ben:))
Bu arada Edacim benim bu yagsiz tuzsuz sinirsiz salatalarim sirf marul salatasi olmuyor. Marulla beraber roka, yarim havuc, domates ve salatalik ile beraber karisik salata yapiyorum. Bu listedeki salataya aykiri degildir umarim
Canlarım nasılsınız yha k. Bakmayın giremedim hhiç bugün aşı oldumartık fazla ilerlemeden ddedim
Ama bı kullndıgım ilaç beni mahwediyo gündüz iyiyim aksam midem bulanıyo hemde et tawuk görürsem veya kokusunu alırsam istifar ediyorum şüphe ediyorum kendimden))
Saka bi yana haftaya muayene olmaya gitcemm artık ultrasanlamı bakıyo napıyosayapsın yhaa
Kızlar kılo werme işine gelince bu hafta kendımde hıssedılır sekılde hafıflık hıssedıyorumm gecen haftakı enkazdan sonra inanın yarım kılo wersem yeter
Sabah erkenden kalkıp eczeneye gidecegim tartılcam bakalım
Doktora gıttıgımdede ayrıntılı olan tartıya tartılıp size büldrcem
Arkadaslar ben 75,0 ciktim eger birisi benim icin listemi yapabilirse cok memnun olurum. Sonra görüsmek üzere
Tülincim kusura bakma bu hafta ben cok yogun bir hafta gecirdigim icin cok fazla giremedim. Ama menümü aksatmiyorum ve yarin sabaha insallah güzel haberler verebilmeyi umuyorum
Iki gündür uyguladigim menü:
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
1 yumurta
5 tane zeytin
Domates, salatalık
Ara:
1 porsiyon meyve + yarim bardak süt
Öğle:
200 gr balık firinda
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı ayran
Ara :
1 porsiyon meyve ve 1 fincan kahve
Ara:
1 activia (kayısılı), 5 fındık
Akşam:
8 yk fasülye yemeği
salata(yağsız tuzsuz)
Bir su bardağı yoğurt
Ara : 1 porsiyon meyve
Su: 2 litre yaklasik iciyorum
Spor: Kostur kostur gectiginden hayatim firsat bulamadim bu hafta hic. Ama rahatsiz oluyorum yinede yapamayinca
Cay: 1er fincan yesil cay
Kızlar tam tamına 63.2 cıktım ewe gıdıyorum şimdi
66.8 ciktimda teldeyim hesaplama bilgisayara kayitli yapamadim..mervee maasallah canim sana yaaa
Teşekkür ederim canm şükürler olsun yaaaaTebrikler canım çok güzel bir sonuç elde etmişsin.
1,8 % 2,77 Evvet süpersin kuzucum yaa
Kılo veren arkadaslar tebrikler***14. TAKIM 334. ETAP ***
Valkyrie89 : (87,3/86,2 /1,1 / %1,26 )
cglaa16 : (67,2/ / / % )
Ryeo : (60,3/ / / % )
Ftm86 : (75,7/75,00 /0,7 / % 0,92 )
Humeyrasağlam : (65,0/63,2 /1,8 / %2,77 )
kelebekolacam : (88,5/ / / % )
pofuduk18 : (78,5/ / / % )
14. TAKIM ORTALAMASI : %
Caglacım direncin kırılmış artık daha da fazla kılo wermeye baslarsın diye düşünüyorum ve cok saol canm66.8 ciktimda teldeyim hesaplama bilgisayara kayitli yapamadim..mervee maasallah canim sana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?