- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.621
Tatlı degilde yogurtlu mayanezli kırmızı lahana salatası yaptım onu yıyorum valla 3 aydır canm şstıyodu mayanez var dıye yıyemıyodumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı degilde yogurtlu mayanezli kırmızı lahana salatası yaptım onu yıyorum valla 3 aydır canm şstıyodu mayanez var dıye yıyemıyodumm
kızlar hasta yogun bugün cumaya..hep böyle oluyor ben 500gr eksik çıktım.eklerseniz sevirim.
Canım ne güzel direnci kırmışsın tebrik ederim seni...![]()
Daha fazla werdim saniodum boyle cikti yaa senin menuyu sewdim amaa
Kızlar sonuç belli miiii
Kızlar harikasınız hepiniz süper kilolar vermişsiniz bence birincilik gelir bu yüzDelerle... Takım ölü toprağını üzerinden attı sonunda
Ben iyiki yokmuşum bak bi katkım olmazdı 59.5ta kaldım bu hafta yine/) ama 3 gün sonra mens dönemim etkisi vardır diye düşünüyorum :)
Ya bizim aile hekimimiz gercekten aileden gibi:)) gel bakal noldu dio:)) simdide noyin duzlesmesi cikti bende kizlar ya fizik tedavi verdi dr.. Bilegim agriodu 1haftadir boyundanmis![]()
mervecim hamile bile olsan bulantı en erken 6 hafta gibi başlar onun içinde adetinn gec kalmıs olması gerekir.