Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu haftaki menüm

Kalkış: 1 bardak ılık su

Kalvaltı: 1 su bardağı light süt
6 kaşık sade nesfit
Yarım porsiyon meyve
2 ceviz

Ara:1 porsiyon meyve

Öğle: 120 gr et-tavuk-balık
Salata
1 bardka ayran
1 dilim kepek ekmek

Ara 1 porsiyon meyve

ara: 1 pors. meyve + fındık

Akşam : 1 yumurta ile yapılmış yağsız menemen
Salata
1 dilim kepek ekmek

ara 1 porsiyon meyve

Geçen haftanın sonuçları

Kızlar 2 . ci olduk. Çok çekişmeli bir haftaydı.
Kilo veren vermek için çabayalan herkesi tebrik ederim.
Mervecim sana iki kere alkş. bireysel yarışta 2.ci olmuşsun.

CUMA zayiflama YARIŞMASI 334. ETAP SONUC LİSTELERİ
1 - 8 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM

İKİNCİ .................14. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................3.85%
İKİNCİ
14. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,77%
ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............nueva48 .....................2.70%

Sa kızlar canlarım bnm suan elma yıyorum birazdan yeşilcay içcem buyrun sizede yapayımm fatmacım buyur

Patetes kızartmasının 5 tanecik yani 5 çataldan bahsettiğini umuyorum. 5 adet koca patates kızartması değildir dimi. :9:

Kız allah seni kürdan etsin 5 catal tabi bu kadar kılo vermişken 1 patates kızartması bişle yemem
Bu arada teşekkür ederim 2. Olduguma sewindm toparlandm şükr yhaa
Tek eksıgım su ve spora tekrar baslamak

Canm hoşgeldin aramıza takım kaptanından dawet aldın mı almadıysanda bizim kaptanımız seni eder inş
Kac yasındasındasın
Hedef kılon boyun kaç
Biraz kendin hakkında bilgi verirsen seviniriz;)

hoşbulduk tşkr ederim ben 80 dogumluyum istanbuldayım 15 ve 8 yaşlarında 2 oglum var ben 2008 kadar 63 kiloydum bi anda 93 lere kadar geldim 168 boyum hedef kilom 65 perşembeden beri zencefil karışımdan yiyorum bu sabah 91 olmuşum şu an ii gidiyor allah hepimizin yardımcısı olsun
:46:

hoşbulduk tşkr ederim ben 80 dogumluyum istanbuldayım 15 ve 8 yaşlarında 2 oglum var ben 2008 kadar 63 kiloydum bi anda 93 lere kadar geldim 168 boyum hedef kilom 65 perşembeden beri zencefil karışımdan yiyorum bu sabah 91 olmuşum şu an ii gidiyor allah hepimizin yardımcısı olsun
:46:

Memnun oldum canım bnm bende merve suan 63.2 kıloyum hedefim 60 olmak
Tabikide bu kiloda degildim ama kac la basladıgımı hatırlamıyorum bile yha ;)) ama 02.09 da basladım bu zamana kadar yaklasık 10 kılo werdim takım kurallatına uyarak kaptan dana bilgi verdi bi göz geçir canm gadi gayırlısı o kılolar verilcekkkk arkadass;)))
Bu arada bende 23 yasındayım 15 aylık prensesim var onun için zayıflıyorum ki ben 89 görmüş biriyim canm istersek yapabılıız bunu önce bi yerleştir kafaya gerisi coraaap sokugu gibbi gelcekkk
Tejrar hosgeldinnn

selm kardeş takım nasılsınız hümeyracım tebrik ederim yine ilk 3 e gşrmişsin bireyselde bende mezuniyetimin 3 haftasındayım ilk hafta kilo verip 2. hafta 1.9 kilo aldım vermeye çalışıyorum hoş verdim sanırım ama inat ettim cumaya kadar tartılmıcam öle işte hepinize çok kilo vermelerrrr :16:

Kızlar nerdesiniz yha yıne noluyo yha lutfennn bozmayalım gıdısatı en azından payladım yapalım yha cagla yasemın eda ftma tülin kızlarrr nerdesinizzzz

selm kardeş takım nasılsınız hümeyracım tebrik ederim yine ilk 3 e gşrmişsin bireyselde bende mezuniyetimin 3 haftasındayım ilk hafta kilo verip 2. hafta 1.9 kilo aldım vermeye çalışıyorum hoş verdim sanırım ama inat ettim cumaya kadar tartılmıcam öle işte hepinize çok kilo vermelerrrr :16:

Saol canm inş verirsin sende dert etme bnm de 3 kılom kaldı inş cok mutluyum aslında hayalımdekı kıloya ulasıcam bakalımm

Dün kü menüm
Sabah
Nesfit
Birtane elma
Ara
Yeşilçay
Ögle
Mercemk corbası
Kepk makarna
Birkase yogurt
Ara
Birbardak t süt
Aksam
3 kofte
Salata bolll
Ayran 2 bardak
Su:1 lt
Spor:yok
Kalıri:987
Bitki cayı:1 kupa(yeşilçay)
Mesaj;5 olmuştur

Saol canm inş verirsin sende dert etme bnm de 3 kılom kaldı inş cok mutluyum aslında hayalımdekı kıloya ulasıcam bakalımm

mezun olduğuma pişmanım kuzum keşke olmasaydım ama inat ettim 55 e kadar düşücem
Dün kü menüm
Sabah
Nesfit
Birtane elma
Ara
Yeşilçay
Ögle
Mercemk corbası
Kepk makarna
Birkase yogurt
Ara
Birbardak t süt
Aksam
3 kofte
Salata bolll
Ayran 2 bardak
Su:1 lt
Spor:yok
Kalıri:987
Bitki cayı:1 kupa(yeşilçay)
Mesaj;5 olmuştur

kepekli makarna bizim takımda olsa seni taşlarlar ama sizin takım kalori hesabı yapıyo ve bence çok güzel

mezun olduğuma pişmanım kuzum keşke olmasaydım ama inat ettim 55 e kadar düşücem

kepekli makarna bizim takımda olsa seni taşlarlar ama sizin takım kalori hesabı yapıyo ve bence çok güzel

Yeşekkür ederim cnmm bnde 60 mış dedim ama biraz 60 da kalıp sunea 55 istıyorum bu arslarda su içmkte problem yasıyorum bir litre anca ama devam yani zorlıvaö bide spor a üşeniyorum napcam bilmıyorum leslie yapıyoduk biz ki hala olede sıkıldım mı naptım bılmıyorum

Selam kızlar. :3:

Diyeti bırakmayıda buralardan uzaklaşmayıda düşünmüyorum fakat takımı toparlayamıyorum ben.
Takımın dağılmasını da arzu etmiyorum fakat anlaşıldığı üzere takımla çok ilgilenemiyorum.
İş yerimde artık yoğun zamanlar başladı ve takıma giremiyorum. Bu nedenle ben izine ayrılacağım. Takıma bir kaptan bulamadık.
Gidişatta pek düzelmiyor. Eğer şu süre içerisinde toparlanmasını sağladığımız arkadaşlarımız varsa çok güzel ama daha fazla ben yapamayacağım. Ne işlerimi tam yapabiliyorum. çünkü aklım burada kalıyor) ne de takımı layığıyla idare edebiliyorum.
cuma bildirim gününe kadar takım araştırması yapabilirsiniz. Eğer üye sayısı az takım var ise o grubun kaptanıyla görüşüp toplu olarak takımı kaydırabiliriz böylece kopmayız.
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Not: Konu ile ilgili dönüş yapmayan üyeler izine ayrılacak. 6 ay içinde durumunu bildirerek yarışmaya katılmak isteyenler topiğine gidip yarışmaya geri dönebilir. Aksi halde diskalifiye olunur.

Bu hafta 14. takım olarak son haftamız.
bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım verdiğine sevindim. Toparladın demek ki. Üzülme sıkılma. Keşke sen takımdan ayrılmasaydında izine ayrılsaydın koruma diyetini daha sıkı yapardın

Kızlar nerdesiniz yha yıne noluyo yha lutfennn bozmayalım gıdısatı en azından payladım yapalım yha cagla yasemın eda ftma tülin kızlarrr nerdesinizzzz

Canım ben yukarıda açıklama yaptım. Ben bu işi yapamıyorum diye. Hedef kilona çok az kaldı.
Sakın pes etme.

İyi olur edacım ne doyelim baksana kımse yok gerçi benmde sınavlaracalışmm gerekıyor izin kullanıcaktım bnde ama bılmıyorum kararvermiş degılım

İyi olur edacım ne doyelim baksana kımse yok gerçi benmde sınavlaracalışmm gerekıyor izin kullanıcaktım bnde ama bılmıyorum kararvermiş degılım

Canım senin çok az kaldı. Bence devam et ver sonra izine ayrıl. Böylece kilo alsanda geri gelirsin. Toparlarsın hemen. 3. takımın üyesi az ve kaptanı iyi özverili biri seveceğinizi düşünüyorum.
Herkes tamam derse ve takım kaptanı kabul ederse hepimiz 3. takıma transfer olabiliriz. Başka takım isteyenler belirtsinler. Fakat kimse gelip gitmiyor kim cevap verecek bilmiyorum.
13. takımda çok iyi bir takım. Üye sayısı fazla bu nedenle bireysel olarak kaptana sormanız da fayda var.
Benim tavsiyelerim bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşekkür ederim cnmm bnde 60 mış dedim ama biraz 60 da kalıp sunea 55 istıyorum bu arslarda su içmkte problem yasıyorum bir litre anca ama devam yani zorlıvaö bide spor a üşeniyorum napcam bilmıyorum leslie yapıyoduk biz ki hala olede sıkıldım mı naptım bılmıyorum

suda bende çok zorlanıyorum canım eskiden 3 ten aşağı içmezdim şimdi 2 yi bulmuyorum dikkat etmezsem yada 2.5 u zor yapıyorum canım zaten izindeydim ama izindeyken hiç veremedim ve ilk hedefim 60 tı mezun olmaya karar verdim
Selam kızlar. :3:

Diyeti bırakmayıda buralardan uzaklaşmayıda düşünmüyorum fakat takımı toparlayamıyorum ben.
Takımın dağılmasını da arzu etmiyorum fakat anlaşıldığı üzere takımla çok ilgilenemiyorum.
İş yerimde artık yoğun zamanlar başladı ve takıma giremiyorum. Bu nedenle ben izine ayrılacağım. Takıma bir kaptan bulamadık.
Gidişatta pek düzelmiyor. Eğer şu süre içerisinde toparlanmasını sağladığımız arkadaşlarımız varsa çok güzel ama daha fazla ben yapamayacağım. Ne işlerimi tam yapabiliyorum. çünkü aklım burada kalıyor) ne de takımı layığıyla idare edebiliyorum.
cuma bildirim gününe kadar takım araştırması yapabilirsiniz. Eğer üye sayısı az takım var ise o grubun kaptanıyla görüşüp toplu olarak takımı kaydırabiliriz böylece kopmayız.
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Not: Konu ile ilgili dönüş yapmayan üyeler izine ayrılacak. 6 ay içinde durumunu bildirerek yarışmaya katılmak isteyenler topiğine gidip yarışmaya geri dönebilir. Aksi halde diskalifiye olunur.

Bu hafta 14. takım olarak son haftamız.
bilginize.

canım keşke bırakmasan ama sorumluluk çok ağır dimi bence 3. takıma transfer olsunlar başımızın üstünde yerleri var ama 3. takım hala toparlanamadı

Back
X