• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar hepimizi tebrik ediyorumm
Gecen haftaya oranla toparlandıgımızı düşünüyorum bu arada caglacım gecmiş olsun yha eda sana birsey soracagım bu aof ilgili bilgin oldugunu düşünüyorum
Ben 3. Sınıfa gectim ama bılıyosun bu bolumu okumak istemiyorum şimdi bolum degiştirmk veya istedıgım bölümü okumak için ne uapmm gerekır
Aof bolumune yazdım ama kimse yardımcı olmadı canm yha

Kızlar hepimizi tebrik ediyorumm
Gecen haftaya oranla toparlandıgımızı düşünüyorum bu arada caglacım gecmiş olsun yha eda sana birsey soracagım bu aof ilgili bilgin oldugunu düşünüyorum
Ben 3. Sınıfa gectim ama bılıyosun bu bolumu okumak istemiyorum şimdi bolum degiştirmk veya istedıgım bölümü okumak için ne uapmm gerekır
Aof bolumune yazdım ama kimse yardımcı olmadı canm yha

Canım 2 .ci sınıf derslerinin tamamını verdiysen ve genel not ortalaman 2,00 den az değilse aöfye gidip kaydını sildirip 2 yıllık ön lisans diplomanı alabilirsin.
Eğer istediğin bölüme geçiş var ise 3 . sınıftan istediğin bölümden devam edersin aksi halde 1 . sınıftan tekrar kayıt olman lazım. bunuda 2 . üniversite kapsamında yapabilirsin. ön lisans diplomanı almazsan komple bırakırsan tekrar sınava girmen gerekir. Fakat bu sene geçti ancak seneye eylülde yapabilirsin. Ayrıca kayıt yenilemezsende harcın tahakkuk eder bu nedenle kayıt sildirmeye gittiğinde bu borcuda ödemek zorundasın. Aklına başka birşey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım

Canım 2 .ci sınıf derslerinin tamamını verdiysen ve genel not ortalaman 2,00 den az değilse aöfye gidip kaydını sildirip 2 yıllık ön lisans diplomanı alabilirsin.
Eğer istediğin bölüme geçiş var ise 3 . sınıftan istediğin bölümden devam edersin aksi halde 1 . sınıftan tekrar kayıt olman lazım. bunuda 2 . üniversite kapsamında yapabilirsin. ön lisans diplomanı almazsan komple bırakırsan tekrar sınava girmen gerekir. Fakat bu sene geçti ancak seneye eylülde yapabilirsin. Ayrıca kayıt yenilemezsende harcın tahakkuk eder bu nedenle kayıt sildirmeye gittiğinde bu borcuda ödemek zorundasın. Aklına başka birşey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım

2.sııftanda dersim var galiba yha 2 tane napsam bilmiyorum

Bu sene sınava giremiyomuyum ben üniversite sınavına yani

Tülin'cim bildirim yapmadın. 2 defa daha bildirim yapmadığın takdirde diskalifiye oluyorsun canım.
Ozur dilerim dun elektrikler gitti bende telefonun isigini kullanarak sokaga cikcam telefonun şarjı bitti ben inerkeb son merdivenleri kayarak indim :( bisiy yok kirik falan ama gece agridan uyuyamadim sabaha karsi uyudum öyle olunca ogleden sonra kalktim cuma oldugu aklimdan cikmis

***14. TAKIM 334. ETAP ***

Valkyrie89 : (87,3/86,2 /1,1 / %1,26 )
cglaa16 : (67,2/66,8 / 0,40 / %0,60)
Ryeo : (60,3/ / / % )
Ftm86 : (75,7/75,00 /0,7 / % 0,92 )
Humeyrasağlam : (65,0/63,2 /1,8 / %2,77 )
kelebekolacam : (88,5/ 88,0/0,5 / % 0,56)
pofuduk18 : (78,5/78,0 /0,50 / %0,64 )

14. TAKIM ORTALAMASI : %

en az ben vermişim yaa ama adetim daha bitmedi haftaya 1 kilo veeririm inş.

Verirsin canım daha durrr az kaldı
Yha okulumu bıtırmk dıplomayı almk daha mntuklı ama ewde calışmayla olmuyo yha

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkeze slm bende 92 kiloyum zayıflamak istiyorum sitede neler yapılıyor bilmiyorum yardımcı olup benide aranıza alırmısınız
:56:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkeze slm bende 92 kiloyum zayıflamak istiyorum sitede neler yapılıyor bilmiyorum yardımcı olup benide aranıza alırmısınız

Canm hoşgeldin aramıza takım kaptanından dawet aldın mı almadıysanda bizim kaptanımız seni eder inş
Kac yasındasındasın
Hedef kılon boyun kaç
Biraz kendin hakkında bilgi verirsen seviniriz;)

Edacim evet bu hafta gecen haftaya bakis daha güzel kilo verdim, yani 100gram nereyeee 700gram nereyee, ama yinede hedef kiloma ulasamadim :50:

Bu hafta yine senin listelerden gidip birde sporumu yapacagim, bakalim söyle rahat rahat her hafta tikir tikir giden kilo verme sekli bulmam lazim :52:

Bu arada yeni gelen arkadasimiz hosgeldin ben Fatma :34:

Sa kızlar nasılsınız güne enerjık ve dinç başlamak için erkenden kalktımmmm ve güzel bi yürüyüş yaptımmm şimdi ewdeyimm ve birazdan duş alcam ve kendime güzellllll bi yeşilçay yapıcam tv mi acıp karsısında yudumlucammm
Eweeet eden kımse yok buralarda
Kaptan yardımcısı çagla hanım nerelerdesiniz
Bu hafta kım kımle eş acabaa

Sa kızlar nasılsınız güne enerjık ve dinç başlamak için erkenden kalktımmmm ve güzel bi yürüyüş yaptımmm şimdi ewdeyimm ve birazdan duş alcam ve kendime güzellllll bi yeşilçay yapıcam tv mi acıp karsısında yudumlucammm
Eweeet eden kımse yok buralarda
Kaptan yardımcısı çagla hanım nerelerdesiniz
Bu hafta kım kımle eş acabaa

Burdaim canim tamam ben es yapaim ozaman bu hafta eda yok sanirimm

Mercecim sen fatmayla essin
Yasemincim sen benle
Pelinlede tulin
Edalada yeni gelen arkadas
Opuorum siziii

Cuma:sabah nesfit 15 dk sonra yeşilcay
Ögle:pilav üstü tavuk ayran mevlüt
Ara:salata (yogurtlu mayonezli)ödilim
Aksam
Salata
Mercimek
Kuru fasulye (birer porsüyon)
Yar porsiyon yahni et
2 dilim bug ekm
Su;1 lt
Spor;27 dk yürüyüs
Mesaj;5 i geçti
Kaşori:1100
Cumartesi
Sabah:omlet yagsız lor peynirli matdanozlu
2 dilm kep ek
Domattes zeytin 4 tane
Şekeraiz 2 cay
Ara yok
Ögle
Tawuk kıArtma gögüs etinden yarım por
Ayran 3 bardak
Aksam
Salata bol yeşillikli bir kase
Bir kade yogurtttt
2 dil ekmk
Su:1 lt
Spor;yok
Mesaj;6
Kalori:984
Pazar
Sabah
Patetes kızartması 5 tane hemdeee
Pırasalı yumurta
Domates
Zeytin 2 peynir 2 kb kut kadar
(Pazar kahvaltısı biraz aşdı)
Ara biberiye
Ögle
Balık ızgara bir yarım por palamut
Bol salata
Akdam
Bılgur pılavı
As corbası yarım por
Ayran 3 batdak
Kalori:1195
Su/1 lt
Apor:yok

Selam ben eda takım kaptanıyım. Birinci sayfada takım kurallarımız var. Onları oku. Kabul edersen 2 hafta deneme süren var.
Biraz kendinden bahseder misin? Adın ne? Yaş kaç? Boy?

Edacim evet bu hafta gecen haftaya bakis daha güzel kilo verdim, yani 100gram nereyeee 700gram nereyee, ama yinede hedef kiloma ulasamadim :50:

Bu hafta yine senin listelerden gidip birde sporumu yapacagim, bakalim söyle rahat rahat her hafta tikir tikir giden kilo verme sekli bulmam lazim :52:

Bu arada yeni gelen arkadasimiz hosgeldin ben Fatma :34:

Canım sen sporunu yap. Listeyi uygula bak ne kadar güzel olacak...

Cuma:sabah nesfit 15 dk sonra yeşilcay
Ögle:pilav üstü tavuk ayran mevlüt
Ara:salata (yogurtlu mayonezli)ödilim
Aksam
Salata
Mercimek
Kuru fasulye (birer porsüyon)
Yar porsiyon yahni et
2 dilim bug ekm
Su;1 lt
Spor;27 dk yürüyüs
Mesaj;5 i geçti
Kaşori:1100
Cumartesi
Sabah:omlet yagsız lor peynirli matdanozlu
2 dilm kep ek
Domattes zeytin 4 tane
Şekeraiz 2 cay
Ara yok
Ögle
Tawuk kıArtma gögüs etinden yarım por
Ayran 3 bardak
Aksam
Salata bol yeşillikli bir kase
Bir kade yogurtttt
2 dil ekmk
Su:1 lt
Spor;yok
Mesaj;6
Kalori:984
Pazar
Sabah
Patetes kızartması 5 tane hemdeee
Pırasalı yumurta
Domates
Zeytin 2 peynir 2 kb kut kadar
(Pazar kahvaltısı biraz aşdı)
Ara biberiye
Ögle
Balık ızgara bir yarım por palamut
Bol salata
Akdam
Bılgur pılavı
As corbası yarım por
Ayran 3 batdak
Kalori:1195
Su/1 lt
Apor:yok

Patetes kızartmasının 5 tanecik yani 5 çataldan bahsettiğini umuyorum. 5 adet koca patates kızartması değildir dimi. :9:

Back
X