- 18 Mayıs 2012
- 1.029
- 1.019
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #111.001
hoşgeldin canım aramıza...Herkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Davet için çok teşekkür ederimRengarenkNesli
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım aramıza...Herkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
![]()
canım bende yeni aldım çok memnunum ne yalan söyleyeyim... tavsiye ederim kendi adıma...Bu arada kızlar ben bişey danışmak istiyorum size benim normal fırınım var fakat yemek ısıtmak et çözmek vs için Mikrodalga istiyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim
Evet bu casey ho'nun pilates videolari cok kisa ama etkili tatlisYine incelmis sonucta. Sen plates de yapiyosun daha incelirsin zaten :) Incelemeyenler var -BEN-![]()
bende öyle diyordum ama 2li rakamları görünce takıldı kilom.. aslında senin listene benzer bir listeyle başladım. ama çevremdeki herkes tepki gösterdi.... 100 kiloyken 60 kilo gibi biri beslenmen sağlıksız, böyle devam ederse ciddi bir duraklama dönemi geçireceksin demişlerdi... nitekim oldu farkındaysan düşemiyorum98-97-96 bu kadar daha aşağısı yok... çok korkuyorum yeniden 112leri göreceğim diye![]()
Herkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
![]()
kuzucum aslında bi yer oldu işe alındım çok seveceğim bir iş değil ama piyasa çok kötü hiç yoktan kabul ettim ama gönlüm beklediğim bir işten yana o da olumlu olursa çarşamba arayacağız dedi burada evrakları hazırla çarşamba iş başı dedi evrakları her ihtimale karşı hazırladım ama iki arada bir derede kaldımyok tatlım sorun yok.
sahi ruveydam sevdiceğinle ilişkinde bi gelişme varmı soramadım bir turlu
nurgulum iş başvurularından bi haber geldimi canım
Kesinlikle ondandir. Bugibi oz3l gunlerde tartilma kuzum uzulursun. Sevabinla ibad3inle ikgilen moralini yuksek tut tartilmak 2. Planoruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi![]()
Cok uzgunum gene saglik diyecegim lutfen mikrodalga kullanmayin kızlar pratik olabilir ama cok sagliksiz artik tum dunya vazgecerken biz evimize sokmayalim.Bu arada kızlar ben bişey danışmak istiyorum size benim normal fırınım var fakat yemek ısıtmak et çözmek vs için Mikrodalga istiyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim
Kolayina kaciyorsunuz kuzum ama cok sqgliksizcanım bende yeni aldım çok memnunum ne yalan söyleyeyim... tavsiye ederim kendi adıma...
menum
Sabah
iki koy yumurtasindan omlet
sekersiz cay
Oglen
iki parca tavuk sinitzel
bol yesillik
Aksam
iki orta boy acibadem kurabiyesi (sekerim dusmustu sekerli biseyler yemem gerekiyodu ben de acibadem gorunce dayanamadim)
Spor: yarım saat pila
Yavrucum şekerin duser tabi ogleden sonra bisi yememissin bedenin ac kalmis sakin bunu kendine yapma. Seker dusunce aayran.tarcinlisut vs ye bidaha seker sekeri yukselti ama ayn8 zamanda ziplatir oda iyi bisi degil
Himm obur tarafi oyala olmassa haber gelene kadar iyi is herzaman bulunmuyor canimkuzucum aslında bi yer oldu işe alındım çok seveceğim bir iş değil ama piyasa çok kötü hiç yoktan kabul ettim ama gönlüm beklediğim bir işten yana o da olumlu olursa çarşamba arayacağız dedi burada evrakları hazırla çarşamba iş başı dedi evrakları her ihtimale karşı hazırladım ama iki arada bir derede kaldım
aynen kuzucum normalde yarın iş başı yapmam gerekiodu evrakları tamamlayamadım dedim bir gün ileriye attım işbaşını ama olursa diğer iş buraya ne söleyeceğim o da ayrı bir sıkıntıHimm obur tarafi oyala olmassa haber gelene kadar iyi is herzaman bulunmuyor canim
sağlık komusun da dikkatli olunur sa çok pratik bence neleri ısitmaman gerekir yada nasıl kullanman gerekir dikkat etmelisinBu arada kızlar ben bişey danışmak istiyorum size benim normal fırınım var fakat yemek ısıtmak et çözmek vs için Mikrodalga istiyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim
Menud3 sporunda basarili tebrikler cnmsağlık komusun da dikkatli olunur sa çok pratik bence neleri ısitmaman gerekir yada nasıl kullanman gerekir dikkat etmelisin
bugün ki menum
kahvaltı sahanda yumurta domates salatalık peynir zeytin kepek ekmeğim kalmamış o yüzden ekmek yemedim
oglen daha doğrusu ikindi Türk Kahvesi Çağla ceviz
akşam tarhana çorbası yoğurtlu yulaf bir kase
1 saat yürüyüş
2 litre su
tavsiyen için tşk :) özellikleri ile ilgili falanda bilgim yok tecrübelerini paylaşırsan sevinirim olması yada olmaması gereken özellik varsa falancanım bende yeni aldım çok memnunum ne yalan söyleyeyim... tavsiye ederim kendi adıma...
canım haklısın ama çalışırken rahatlık sağlar diye düşünüyorum yemek ısıtmak için falan misal akşam dolaptaki böreği çıkardım normal fırını önceden ısıttım böreği attım fırına çıkardım kurumuştu ama k.validemlerde mikrodalgaya attık saniyeler içinde yeni yapmışsın gibi birde yemeği tabağında ısıt falan pratik geliyorBen geldim masallah sohbet akmis gitmis dilinize saglik
Kesinlikle ondandir. Bugibi oz3l gunlerde tartilma kuzum uzulursun. Sevabinla ibad3inle ikgilen moralini yuksek tut tartilmak 2. Plan
Cok uzgunum gene saglik diyecegim lutfen mikrodalga kullanmayin kızlar pratik olabilir ama cok sagliksiz artik tum dunya vazgecerken biz evimize sokmayalim.
Kolayina kaciyorsunuz kuzum ama cok sqgliksiz
tercih senin canım sadece fikrimi söyledim.inan beslenme sağlık için emek gerektiriyor. elimizden geldiğince artık nasıl istersen öyle olsuncanım haklısın ama çalışırken rahatlık sağlar diye düşünüyorum yemek ısıtmak için falan misal akşam dolaptaki böreği çıkardım normal fırını önceden ısıttım böreği attım fırına çıkardım kurumuştu ama k.validemlerde mikrodalgaya attık saniyeler içinde yeni yapmışsın gibi birde yemeği tabağında ısıt falan pratik geliyor