Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah
Bugün son kez kapılar için gelecekler

peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek

Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye

Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek
Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak

Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması

Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını

normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll

hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye

)
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız
Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde

Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim

okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için

Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma

ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum

ancak koruyorum

bünyem cins diyorum ya hep

Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık

Rabbim inşallah gönlüne göre bir iş nasip eder en kısa zamanda

Aminnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım canım inşallah karşılığını fazla fazla alırsın

Valla bende cuma eksi yada sabit çıkmazsam ( şu an 600 gr fazla görünüyorum okadar dikkat etmeme rağmen ) yine 5de 5e sarılacağım çünkü artık o 2li rakamları görmezsem iyice sinir olacağım

okadar kaçamaksız gidiyorum yediklerim ortada ve bol sıvı tükettiğim halde artı görmeyi kabul edemiyorum artık

o 2li rakamlar buraya gelecek