• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi gunler,arkadaslar.bu gun itibariyle 5te 5 diyetimi birakmis bulunuyorum.dogru duzgun uymadim zaten.Tekrar baslayacagim.Break-up yaptim :KK43: reglim bitsin,oyle baslayim.
Dun 100 mekik cekemedim.30 mekik cektim,oyle kaldi.Ben niye boyle disiplinsiz oldum,bilmiyorum.Bu gun toparlayacagim,arkadaslar,kusura bakmayin :KK61:
regln bitsin canım da toparlarsın
bak mekiği 30 dan 4 set yap 2-3 saat aralıklarla. 100 tane tek seferde şart değil zorlar zaten oldumu kuzum. zaten alışıncaya kadar sonra 60-70-80-100 diye artar tek sette yaparsın ama şimdi böl 4 sette yap

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah :KK66:

Bugün son kez kapılar için gelecekler :KK53: peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek :KK66:
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye :KK48:
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek :KK66:

Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak :KK48:
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması :KK48:
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını :KK53: normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll :KK70: hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye :KK70: )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız :KK48:

Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde o_O Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim :KK57: okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için :KK12:
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma :KK66: ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum :KK48: ancak koruyorum :KK48: bünyem cins diyorum ya hep :KK48:
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık :21::21::21::21:

ben geldim kıslarr biliosunuz iş arama vs durumlarından dolayı bazen buraya giremeyebiliorum

Rabbim inşallah gönlüne göre bir iş nasip eder en kısa zamanda :KK68:
Aminnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende nihayet niyet ettim 5 de 5 e başladım bu gun. ilk gun patates gunu yağsız tuzsuz zevkli değil ama yapıcam işallah sonuna kadar

Hadi bakalım canım inşallah karşılığını fazla fazla alırsın :KK68:
Valla bende cuma eksi yada sabit çıkmazsam ( şu an 600 gr fazla görünüyorum okadar dikkat etmeme rağmen ) yine 5de 5e sarılacağım çünkü artık o 2li rakamları görmezsem iyice sinir olacağım :KK57: okadar kaçamaksız gidiyorum yediklerim ortada ve bol sıvı tükettiğim halde artı görmeyi kabul edemiyorum artık :KK53: o 2li rakamlar buraya gelecek :KK48:

Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...

Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.

Bugün, diyetimin 33. gününde, 80.9 kiloyum :) 81 değil dikkatinizi çekerim :)))

Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.

Umarım beraberce veririz bu kiloları , herkese kocaman öpücükler :KK31:

Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah :KK66:

Bugün son kez kapılar için gelecekler :KK53: peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek :KK66:
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye :KK48:
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek :KK66:

Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması :KK48:
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını :KK53: normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll :KK70: hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye :KK70: )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız :KK48:

Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde o_O Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim :KK57: okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için :KK12:
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma :KK66: ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum :KK48: ancak koruyorum :KK48: bünyem cins diyorum ya hep :KK48:
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık :21::21::21::21:

Aminnnnnnnnnnnnnn

Valla bende cuma eksi yada sabit çıkmazsam ( şu an 600 gr fazla görünüyorum okadar dikkat etmeme rağmen ) yine 5de 5e sarılacağım çünkü artık o 2li rakamları görmezsem iyice sinir olacağım :KK57: okadar kaçamaksız gidiyorum yediklerim ortada ve bol sıvı tükettiğim halde artı görmeyi kabul edemiyorum artık :KK53: o 2li rakamlar buraya gelecek :KK48:
canım mumkunse bu gun semizotu tuket yogurtla birlikte bol bol. kabızlığını çözer

Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...

Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.

Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.

hoşgeldin şekercim hep beraber kurtulcaz merak etme. ben bile insülin direncimle 15kg verdimse sende veririsin
bilgilerini not alıyorum şimdi. ilk sayfa kuralları oku ve kabul ettiğini beyan et şimdi
2 hafta sonra listedesin
yarından itibaren menu spor paylaşmaya başla her cuma 12 ye kadar kilomuzu tartılıp yazıyoruz sabah aç karna kalktıktan 20dk sonra wc çıkıp su içmeden tartıl kuzum
azmin daim olsun
hala dukanmı yapıyorsun. ben dukanı çok sağlıklı bulmuyorum bende taş devri karatay beslenmesi ile verdim hala uyguluyorum

hoşgeldin şekercim hep beraber kurtulcaz merak etme. ben bile insülin direncimle 15kg verdimse sende veririsin
bilgilerini not alıyorum şimdi. ilk sayfa kuralları oku ve kabul ettiğini beyan et şimdi
2 hafta sonra listedesin
yarından itibaren menu spor paylaşmaya başla her cuma 12 ye kadar kilomuzu tartılıp yazıyoruz sabah aç karna kalktıktan 20dk sonra wc çıkıp su içmeden tartıl kuzum
azmin daim olsun
hala dukanmı yapıyorsun. ben dukanı çok sağlıklı bulmuyorum bende taş devri karatay beslenmesi ile verdim hala uyguluyorum

Hepsini okudum ve kabul ediyorum :)

Ben hala Dukan yapıyorum ama Dukan'ı en sağlıklı şekliyle yapıyorum. Yani, patlıcandan beğendi, fasulyeden salata falan yapıyorum. Baya uğraş gerektirse de, emek olmadan yemek olmazmış :) Dukan'ı daha önce de denedim, salt köfte, ızgara falan yiyip duruyordum, bi süre sonra hem midem bulanıyordu diyetten hem de gözüm dönüyordu. Şimdi ise, yulaf kepeğinden tostlar, hamurlar yapıyorum. Yani bu işi çözdüm ve eskisine nazaran 100 kat daha sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim.

Cumadan cumaya kilo bildirimimi de yapacağım, menümü ve sporumu da her gün sizlerle paylaşacağım. Hoş çok çalıştığım için kayıtlı olduğum halde spor salonuna gidemiyorum ama Dukan amcanın da dediği gibi mutlaka yarım saat yürüyorum gün içinde, bu spor kıyafetlerimi giymeden adliyeler arası yürüyüş oluyor ama :)

Ben hala Dukan yapıyorum ama Dukan'ı en sağlıklı şekliyle yapıyorum. Yani, patlıcandan beğendi, fasulyeden salata falan yapıyorum. Baya uğraş gerektirse de, emek olmadan yemek olmazmış :) Dukan'ı daha önce de denedim, salt köfte, ızgara falan yiyip duruyordum, bi süre sonra hem midem bulanıyordu diyetten hem de gözüm dönüyordu. Şimdi ise, yulaf kepeğinden tostlar, hamurlar yapıyorum. Yani bu işi çözdüm ve eskisine nazaran 100 kat daha sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim.

Cumadan cumaya kilo bildirimimi de yapacağım, menümü ve sporumu da her gün sizlerle paylaşacağım. Hoş çok çalıştığım için kayıtlı olduğum halde spor salonuna gidemiyorum ama Dukan amcanın da dediği gibi mutlaka yarım saat yürüyorum gün içinde, bu spor kıyafetlerimi giymeden adliyeler arası yürüyüş oluyor ama :)
senin dukan zaten olmuş karatay bahsettiğin şekil karatay. sağlıklı dengeli beslenmenin tam karşılığı yani ;)
bak verdiğim linklere göz at işine yarayan bişiler mutlakki olucaktır

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

http://woto.com/onerilerhttps://www.facebook.com/ObezliktenKurtulhttp://woto.com/karatay-menusuhttp://woto.com/karatay-diyetinin-ilkelerihttp://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgihttp://woto.com/gida-takviyeleri

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf buda Karatay kıtap hediyem olsun canım

Abowwwwww 1 ayda maşallah süper gitmiş :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah çok güzel kilolar verip hepimiz son hedeflerimize de ulaşırız Allahın izniyle :KK68:

canım mumkunse bu gun semizotu tuket yogurtla birlikte bol bol. kabızlığını çözer

Sağ olasın Neslim birazdan kızım gelince yollarım hemen manava :KK66: çiğ tüketsem olurmu yoksa yemeğini mi yapayım :KK66:

İnşallah kalan kilocuklarınıda çok rahat verirsin :KK68:

Abowwwwww 1 ayda maşallah süper gitmiş :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah çok güzel kilolar verip hepimiz son hedeflerimize de ulaşırız Allahın izniyle :KK68:

Sağ olasın Neslim birazdan kızım gelince yollarım hemen manava :KK66: çiğ tüketsem olurmu yoksa yemeğini mi yapayım :KK66:

İnşallah kalan kilocuklarınıda çok rahat verirsin :KK68:
çiğ tuket tatlım. blendırda 1 limon suyu ve biraz suyla çekipte içebilirsin. yoğurtla sarımsaklıda yiyebilirsin

tavsiyen için tşk :) özellikleri ile ilgili falanda bilgim yok tecrübelerini paylaşırsan sevinirim olması yada olmaması gereken özellik varsa falan
canım benimde net bir bilgim yok aslında... ben dondurucuda çok fazla malzeme saklıyorum. bir an ne pişireceğimi şaşırdığımda bana çok faydası oluyor bu durumun. mikrodalgayı aldım çünkü bir anda biz geldikk diye gelen bir sürü misafirim oluyor ve bende etleri sebzeleri hemen çözdürüp kullanmaya başlıyorum... yemek ısıtmak için pek kullanmadım ama bazen 1 günlük simit falan kalırsa ya da poğoça falan yaparsam ertesi gün onu ısıtmak için kullanıyorum... ve tazecik çıkıyor içinden... kaptanımın dediği gibi sağlıksız belki ama evde de bence bazı durumlarda büyük kurtarıcı oluyor... ama söyle birşey var ki zaten artık sağlıklı hiç birşey kalmadı... her yerimiz baz istasyonu dolu, artık nükleer santralimiz bile varken bence mikrodalga çokta korkutucu değil :D

hoşgeldin. tebrik ederim çok güzel vermişsin...

Aminnnnnnnnnnnnnn

Oynakbasicim gece yatmadan once bir bardaga su doldur. Icine de 1 tane hurma at. Ramazanda tuketilen hurmalardan. Sonra sabah kalkinca hem suyu ic hem hurmayi ye. Cozuyormus. Bagirsaklari calistiriyormus. Yeni ogrendim henuz denemedim ama bir zarari yok gibi gorunuyor.:KK52:

Hosgeldiniz aramiza :KK3:
Ne guzel vermissiniz 33 gunde. :KK9::nazar:
Devami gelecek insallah hep birlikte guzel guzel verecegiz:KK50:

Back
X