Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eferin cimcime bana bunlarla gel. spor çok önemli sağlıklı bi yaşam için. hadi sıkılaştırıyoz kurtuluyoz kilolardan
:KK66:

katremim burda okullar 3 gun tatil size tatil yokmu :KK43: gerçi öğretmenlere yokmuş galiba yazık olmuş bebekle ilgilenirdin iyi olurdu kuzum

bizim okul ikili öğretim yapıyor :( biz 13.30 da derse başlıyoruz ya o yüzden tatil vermediler

Merhabaaaaaa,
Ben takımınızın yeni üyesi Fulya
28 yaşındayım, 29 da olabilir karar veremiyorum.
Daha önce cuma yarışmasında 4 yıl önce ve 2 yıl önce bende vardım. 2 sinde de mezun oldum ve kilomu koruyamadığım için yine burdayım. Masa başı ofis hayatım var bu sebepten gün içinde hareketim çok az.
Kilom'un 59 olduğunu tahmin ediyorum. 2 ay önce 55 olmuştum iki ayda cozuttum. Net kilomu yarın sabah söyleyeceğim sizin için uygunsa.
Hedef kilom şimdilik: 50kg
Pazartesi günü kendime uygun diyetime başladım. Daha önce deneyimlediğim için burda yarışanlardan öğrenecek şeylerim olduğunu ve takım olarak birşeyler başarmanın daha motive edici olduğunu düşünüyorum.
Kesintilerle süren bir spor hayatım var. En son eylülde başlayıp 2 ay önce bıraktım. Haftaya tekrar başlıyorum.

ayyy kabızlıktan cecom ya . bugunde çıkamazsan yarın acıcehremi içsenki napsan
zeytinyağıda içebilirsen bugun akşam yemekten önce iç bakalım
Bu acı cehre tohumundan aldık geçen gün aktardan az bişey ben de çok kabizlik çekiyorum herşeyi denedim herkesi ishal yapan şeyler bana hiç etki etmiyor acı cehre yi de devamli değil de çok bunalıma evde bulunsun dedim ama hiç etki etmedi bi de aktar tembihliyor sakin evden çıkma diye üç gün denedim hiç bişey olmadı eşime bile denetim onda da ise yaramadi aktar mi yanlış verdi anlamadim

Merhabaaaaaa,
Daha önce cuma yarışmasında 4 yıl önce ve 2 yıl önce bende vardım. 2 sinde de mezun oldum ve kilomu koruyamadığım için yine burdayım. Masa başı ofis hayatım var bu sebepten gün içinde hareketim çok az.
Kilom'un 59 olduğunu tahmin ediyorum. 2 ay önce 55 olmuştum iki ayda cozuttum. Net kilomu yarın sabah söyleyeceğim sizin için uygunsa.
Pazartesi günü kendime uygun diyetime başladım. Daha önce deneyimlediğim için burda yarışanlardan öğrenecek şeylerim olduğunu ve takım olarak birşeyler başarmanın daha motive edici olduğunu düşünüyorum.
Kesintilerle süren bir spor hayatım var. En son eylülde başlayıp 2 ay önce bıraktım. Haftaya tekrar başlıyorum.
Hosgeldiniz:KK3:
Hareketsizlik zaten bence de kilonun baslangici. Ben su an yediklerimi hareketli yogun zamanlarimda yeseydim coktan ideal kilomda olurdum sanirim. Hareket gitti kilolar yapisti malesef.
Cok fazlaniz yokmus hep birlikte guzel guzel kilolar verecegimize inaniyorum ben:KK5:

Hosgeldiniz:KK3:
Hareketsizlik zaten bence de kilonun baslangici. Ben su an yediklerimi hareketli yogun zamanlarimda yeseydim coktan ideal kilomda olurdum sanirim. Hareket gitti kilolar yapisti malesef.
Cok fazlaniz yokmus hep birlikte guzel guzel kilolar verecegimize inaniyorum ben:KK5:

Hoşbuldumm.
Teşekkür ederim.

Menum
sabah
iki parca sucuk bir dilim tam bugday ekmegi
oglen
Dort kasarli kofte yesillik acili ezme
bir kasik pilav
bir bardak ayran
aksam
Bir kucuk lahmacun bir bardak ayran

Spor kardiyo 30 dakika
Yuruyus 20 dakika
su iki litre
agzima bir parca çikolata atmış bulundum bu arada

Bugunku menum:
Meyve gunu

Sabah
7 cilek
1 dilim ananas
Yarim eksi elma
1 kivi

Aksam
3 kasik salcali makarna
Yaninda domates ve yesil sogan
Cok guzel koktu aslinda makarnayi canim cekmez onun icin anneme makarna yap demistim ama bu diyet insani mahvediyor evde yemek olarak kuru sogan, ekmek yeseler canim cekecek hale geldim artik hic benlik degilmis. Kendi uyguladigim acken ne istersen yavas yavas ye ve doyunca birak metoduna can kurban. Yarinki yogurt gunu de bitsin direk ona donecegim. Zaten bu diyetin de bende bir ise yarayacagini zannetmiyorum hic.

Bugun ne su ictim ne cay ne yesilcay.
Aksam yuklenecegim bakalim
Sporum da aksam. Leslie 3 mil.

Bundan sonra acikinca yine birkac cilek ananas kivi ve elma yerim. Ne ise yarayacaksa artik giden gitti yani:KK14:

Bu gunku menum:
Sabah 1 cafe latte
Oglen 1 tabak etli sebze yemegi,2 adet form misir gevregi,4 y.k yogurt
Ara 3 c.k uzum pekmezi,3 adet form misir gevregi(1 adeti 28 kalori),1 bardak yesil cay
Aksam 2 yumurta,1.5 bardak ayran,1 misir gevregi
Su 3 litre(yaklasik)
1 bardak yesil cay icip uyuyacagim

genç kıslarr ben geldim :) hayırlı akşamlar herkese
hemen menümü paylaşayım
sabah
bir fincan nescafe ve bir burçak :)

öğle
2 dilim tb ekmek karışık tost
2 çatal bal ve peynir

ara
2 tane patlak
halley

ara
5 tane çilek

akşam
fırında bir tane tavuk pirzola
3 tane köfte

su 2 lt

Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...

Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.

Bugün, diyetimin 33. gününde, 80.9 kiloyum :) 81 değil dikkatinizi çekerim :)))

Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.

Umarım beraberce veririz bu kiloları , herkese kocaman öpücükler :KK31:
canımm hoşgeldinn :KK19:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik
1 dilim peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
Form cayi

Ara
5 tane altinbasak biskuvi
5 tane çilek

ÖĞLE
Bir tabak makarna

Aksam
5 kasik zeytinyagli fasulye
1 kase cacik

Spor
60 dkyuruyus

Su
2 litre

Ben geldim... saat 8 de isim bitti bugun kizlar ofisin yolunu bulamadim 3 servis verdim hepside olumsuz kararsiz oldu kismet artik. Evde yemwkte yoktu patateslerimde ofiste kaldi sabah ogle yedim aksam kahvalti ettim yarin s3bze gunum isallah daha basarili olucam ;)
Gecmise dalip geliyom :KK55::KK55::KK59:

Hosgeldiniizzz mesleginiz harikaaa bir ayda da süper vermissinizz insallah devamı gelir :)
Aycanim nasilsin hayat nasil gidiyor..

bizim okul ikili öğretim yapıyor :KK43: biz 13.30 da derse başlıyoruz ya o yüzden tatil vermediler
yazik olmus yapacak da bisi yok kuzum
bizim cocuklar evde aksama kadar sitede bisiklet surup tv izlemisler abla kardes tabi birazda kitap okumislar keyifleri keyff.

Merhabaaaaaa,
Fulyacim hosgeldin cnm. Azmin daim olsun
ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiini beyan et kuzum. Birde kilonla boyunukacu da bildir Cnm. Bend3 masa basi calisirken 90 kiloya ciktim di. Nihayet 75 lerdeyim kalan 8kg mida beraber verivez canim
Bu acı cehre tohumundan aldık geçen gün aktardan az bişey ben de çok kabizlik çekiyorum herşeyi denedim herkesi ishal yapan şeyler bana hiç etki etmiyor acı cehre yi de devamli değil de çok bunalıma evde bulunsun dedim ama hiç etki etmedi bi de aktar tembihliyor sakin evden çıkma diye üç gün denedim hiç bişey olmadı eşime bile denetim onda da ise yaramadi aktar mi yanlış verdi anlamadim
canim bazilarina yaramazmis dogru ama ben ishal oluyom form cayla bile. Gunde afedersin 4 kez cikmazsam kabiz olmus kadar rahatsiz olurum. Demekki metabolizma meselesi

Menum
sabah
iki parca sucuk bir dilim tam bugday ekmegi
oglen
Dort kasarli kofte yesillik acili ezme
bir kasik pilav
bir bardak ayran
aksam
Bir kucuk lahmacun bir bardak ayran

Spor kardiyo 30 dakika
Yuruyus 20 dakika
su iki litre
agzima bir parca çikolata atmış bulundum bu arada
d3ngeli olmus bir parcaysa sorun yok
yarin tum cislar yasak kizlar unutmayin

Bugunku menum:
Meyve gunu

Sabah
7 cilek
1 dilim ananas
Yarim eksi elma
1 kivi

Aksam
3 kasik salcali makarna
Yaninda domates ve yesil sogan
Cok guzel koktu aslinda makarnayi canim cekmez onun icin anneme makarna yap demistim ama bu diyet insani mahvediyor evde yemek olarak kuru sogan, ekmek yeseler canim cekecek hale geldim artik hic benlik degilmis. Kendi uyguladigim acken ne istersen yavas yavas ye ve doyunca birak metoduna can kurban. Yarinki yogurt gunu de bitsin direk ona donecegim. Zaten bu diyetin de bende bir ise yarayacagini zannetmiyorum hic.

Bugun ne su ictim ne cay ne yesilcay.
Aksam yuklenecegim bakalim
Sporum da aksam. Leslie 3 mil.

Bundan sonra acikinca yine birkac cilek ananas kivi ve elma yerim. Ne ise yarayacaksa artik giden gitti yani:KK14:
Ruveydamm:KK70:s3nde yorum katmissin. Bosver inanmadigin bisi uygulama zaten ;)
Bu gunku menum:
Sabah 1 cafe latte
Oglen 1 tabak etli sebze yemegi,2 adet form misir gevregi,4 y.k yogurt
Ara 3 c.k uzum pekmezi,3 adet form misir gevregi(1 adeti 28 kalori),1 bardak yesil cay
Aksam 2 yumurta,1.5 bardak ayran,1 misir gevregi
Su 3 litre(yaklasik)
1 bardak yesil cay icip uyuyacagim
Spor nerde tatlim . Sahi neler yapabilirsin spor olarak
canımm hoşgeldinn :KK19:
Nurgulum nasilsin haber ciktimi isten cnm
hayirlisiyla
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik