• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Granola da bi cornfleks çeşidi ben ilk defa aldım. Ofiste yumurta kalmamış. Acil durum dostu oldu fındığı inciri de şahane ama tabi bi kahvaltı gibi değil.
Spor olarak spor salonuna gidiyorum malesef. Dışarda yürüyüş yapmaya uygun yerler evin yakınında yok.
En yakın arkadaşım personal trainer im zaten. Aylık olarak spor programımı yazıyor. 30 dk kardio 1 saat antreman yapıyorum. Antreman hareketlerim sürekli değişiyor. Haftada 3 gün bir gün bacak, bir gün ön kol omuz bir gün arka kol sırt çalışıyorum. Diğer günler ortaya karışık. Hafta sonu genelde spora gitmek yerine geziyorum :KK70:
3 yıllık evliyim
Çocuk yok.
İstanbuldayım.
Sporu iş çıkışı eve yakın bir spor salonunda akşam 7.30 - 9 arasında yapıyoruz. 9.10 da Eve gelip akşam yemeği yiyoruz. Önceden geç oluyor salata falan yiyelim dedik ama spor hocalarım saat kaç olursa olsun protein almam gerektiğini söylediği için baya o saatte akşam yemeği yiyoruz.

Helvayı affettiğin için de teşekkür ederim. Haklısın ceza konusunda. Bir işe kalkışıyoruz tam anlamıyla yapmamız birazcık sabretmemiz lazım.
bende sporu akşam yapıyorum yemeği en geç 7 de yiyip 9 gibide sitedeki fitneste 1 saate yakın kendimce yapıyorum. bende ortaya karışık bacak kol yurume plates lesli step o gun canım neler isterse 40-60dk arası keyfe keder. spordan öce yeme şansık yoksa programın uygun kuzum. sonuçta spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bişi.
çocuk dusunuyormusun peki çalışırken zor ama. cıslar yasak ama nefsi körleyecek ölçude affederim canım abartılırsa ceza gelir ;)

Meraba lar dün menum yazamadım çok yoğun bi gündü eşimin kardeşi geldi taa sirnaktan dünkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi leblebi
arada form çay
akşam kabak yemeği bi kase yogurtla bir de salata
3 litre su
45 dakka yuruyus
maşallah canım beğendim menunu başarı senin olacak merak etme ;)

kimseleri bulamadınmı kuzum. sen musaitttin kimseler yoktu sanırım akşam çay saati mı yapsak buluşmak için :KK66:

aycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım
hadi biraz anlat bize yaşantını tanışalım
biz sitres ve yorgunluğa birebiriz :KK73:

hayırlısı olsun nurgulum. daha sonra daha iyi biyere zıplarsın işallah.
bende bi yerden haber bekliyom eski meslege geri döncem böyle olmuyo dun 8 de eve gidebilidim yazda geldi servisler arttı yorucu sıkıcı boşa kurek çeker gibi tum uyuz musterilerde beni buluyor. emlak danışmanlığı bana göre değil :KK43:

bence menun dengeli akşam pilavı fazla yemediysen :KK66:
tatlıyıda affedelim bu seferlik :KK66:

aman cecom tansiyona dikkat et değmez bebeğim olur böle şeyler sıkma canını
keşke bişiler yeseydin ama bence sitresten artı çıktın sen yarın daha iyi olacak :KK66:

dukan yaptığın ve ne yaptığını bildiğin için yorum yapamadım kuzum
ama şahsi fikrim
ben rafine gıdalara karşıyım
yağsız süt ben liht urunlere toptan karşıyım
jambon rafine bir et o nnada karşıuyım
doğal olmayan hiç bişi sevmiyorum kuzum ben organik ve ekolojık yaşamaya gayret ettiğim için :KK66:

hehehe mandırra filozofum benimmmmmmm herşeye karşı

çoookk özledim :(

bende sporu akşam yapıyorum yemeği en geç 7 de yiyip 9 gibide sitedeki fitneste 1 saate yakın kendimce yapıyorum. bende ortaya karışık bacak kol yurume plates lesli step o gun canım neler isterse 40-60dk arası keyfe keder. spordan öce yeme şansık yoksa programın uygun kuzum. sonuçta spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bişi.
çocuk dusunuyormusun peki çalışırken zor ama. cıslar yasak ama nefsi körleyecek ölçude affederim canım abartılırsa ceza gelir :KK66:
:KK66:

Şimdilik ufukta çocuk göremiyorum. Kısmet işi artık ben isterim olmaz, istemem olur bilimiyiciğim.
Yarın da tatil bütün doktor kontrollerini yarına aldık. Muhtemelen internete giremem. Birazdan bugün yediklerimi yaziyim.

GÜNÜN MÖNÜSÜ

SABAH
1 kase cornfleks + 1.5 çay bardağı süt

ARA
2 adet form mısır patlağı

ÖĞLEN
4 adet ızgara köfte
Bulgur pilavı
Çoban salata (yağsız limonlu)

AKŞAM (Ne yiyeceğim belli olduğu için şimdiden yaziyim dedim.)
150gr tavuk göğsü ızgara
Roka salatası

Su: 1 LT oldu şimdilik. Akşama 1.5 olur sanırım

Tsk ederim kaptanın ama regl olucam şişlik hissediyorum çok dikkat ediyorum ama zor gidiyor işte ins herkes başarılı olur
regl dönemleri şişlik olur ama en fazla kaloride o dönemde gider kuzum olsun varsın sanal artıyı gorelim sonrası ıyı oluyor hiç canını sıkma artı çıkarsan. diğer hafta çifte sevinç yaşarsın

kimseleri bulamadınmı kuzum. sen musaitttin kimseler yoktu sanırım akşam çay saati mı yapsak buluşmak için :KK66:

aycanım evlimisin yoksa o yolda mı ilerliyorsun notlarımda da bulamadım hiç yazmamışsın sanırım

hayırlısı olsun nurgulum. daha sonra daha iyi biyere zıplarsın işallah.
bende bi yerden haber bekliyom eski meslege geri döncem böyle olmuyo dun 8 de eve gidebilidim yazda geldi servisler arttı yorucu sıkıcı boşa kurek çeker gibi tum uyuz musterilerde beni buluyor. emlak danışmanlığı bana göre değil :KK43:

bence menun dengeli akşam pilavı fazla yemediysen :KK66:
tatlıyıda affedelim bu seferlik :KK66:

aman cecom tansiyona dikkat et değmez bebeğim olur böle şeyler sıkma canını
keşke bişiler yeseydin ama bence sitresten artı çıktın sen yarın daha iyi olacak :KK66:

dukan yaptığın ve ne yaptığını bildiğin için yorum yapamadım kuzum
ama şahsi fikrim
ben rafine gıdalara karşıyım
yağsız süt ben liht urunlere toptan karşıyım
jambon rafine bir et o nnada karşıuyım
doğal olmayan hiç bişi sevmiyorum kuzum ben organik ve ekolojık yaşamaya gayret ettiğim için :KK66:
Neslimm çok saol kuzum rabbim neyler neylerse güzel eyler bekleyip görcez artıkın burdan sora inşallah memurluk olur şahsim adına :) emlak danışmanlığı da zor olsa gerek kuzum bisürü insanla uğraşcaksın ev satışı vs poff hayat çok zor beaa :( eski işin neydi ki?

menüm
sabah kalkınca bir fincan nescafe ve 2 burçak

öğle
bir dilim tb ekmek
menemen
1 dilim peynir
2 çatal bal

ara
6 tane çilek

ara
bir bardak tarçınlı ılık süt

akşam
bir tane tavuk pirzola
3 kaşık pilav

spor pilates
su daha hiç içmedim kızmayın akşama 1,5 tamamlıcam söz :KK53:

O yolda ilerliyorum kaptanım bakalım kısmetse iliskimin de okulumun da ikinci yılı. Yazmamış olabilirim Üzgünüm :( benimki biraz degisik evli değiliz ama sık sık mutlaka görüşüyoruz bazen sadece okula bırakmak için bile geldiğini biliyorum :D mesafe olarak evlerimizin arası iki buçuk üç saat ikimizde İstanbulda yasamamiza rağmen ama o bunu bana hiç hissettirmemeye hep yanımda olmaya çalışıyor. Bir kadın bir kız için en güzel duygu sanırım sevgilisinin aynı zamanda en yakın arkadaşı olmasıdır. Allahım herkese her şeyin en hayırlısını nasip etsin

Menum
SABAH
bir koy yumurtasindan omlet
yarim kepekli simit
bir dilim salam
bir parca peynir
bolca yeşillik domates salatalık

OGLEN
bir tabak mercimek çorbası
Dört ızgara köfte
yesillik domates salatalık

ARA
Yarim cay bardagi ceviz

AKSAM
ton balikli marul salatası
yarım domates

Spor 1 saat pilates
SU bir litre

Bugün ki menum
kahvaltı domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi yarım bitter Gofret
akşam patlıcan yemeği tavuk döner üç kaşık ayran
2 litre su
şişkinlik ten spor yok bugün ne yazık ki

Iyi aksamlar meleklerim nihayet gelebildim
bugun boynum daha iyi 15dk esneme germe 30dk yurume bantta yapabildim bu hafta ilk soorumdu bakalim yarin atrtida ne gorucem bende merak ediyorum . Bu arada bugunde 5 de 5 e yorum kattim :KK70::KK70:
Neslimm çok saol kuzum rabbim neyler neylerse güzel eyler bekleyip görcez artıkın burdan sora inşallah memurluk olur şahsim adına :) emlak danışmanlığı da zor olsa gerek kuzum bisürü insanla uğraşcaksın ev satışı vs poff hayat çok zor beaa :KK43: eski işin neydi ki?
Insaat sirketin de muhasebeye bakiyordum ayrica yoneticiydim ofis icinde ama 14 yikdan sonra agir geldi cocuklara yetisemiyom dedim ayrıldım simdide tuhluyom :(
O yolda ilerliyorum kaptanım bakalım kısmetse iliskimin de okulumun da ikinci yılı. Yazmamış olabilirim Üzgünüm :KK43: benimki biraz degisik evli değiliz ama sık sık mutlaka görüşüyoruz bazen sadece okula bırakmak için bile geldiğini biliyorum :KK70: mesafe olarak evlerimizin arası iki buçuk üç saat ikimizde İstanbulda yasamamiza rağmen ama o bunu bana hiç hissettirmemeye hep yanımda olmaya çalışıyor. Bir kadın bir kız için en güzel duygu sanırım sevgilisinin aynı zamanda en yakın arkadaşı olmasıdır. Allahım herkese her şeyin en hayırlısını nasip etsin
Cok normal flort donemide yaninda olmasi. Evlendikten sonrasini ben hic demedim say :)))))))
Menum
SABAH
bir koy yumurtasindan omlet
yarim kepekli simit
bir dilim salam
bir parca peynir
bolca yeşillik domates salatalık

OGLEN
bir tabak mercimek çorbası
Dört ızgara köfte
yesillik domates salatalık

ARA
Yarim cay bardagi ceviz

AKSAM
ton balikli marul salatası
yarım domates

Spor 1 saat pilates
SU bir litre
Tebrikler canim harika bir menu ve spor

Menum

Sabah
Yogurt ve 5 tane hurma

Oglen
Yogurt ve 2 hurma

Ara
3 tane form biskuvi
Yesilcay

Aksam
Yogurt ve 5 hurma

Su: 2 litre
Spor gece yapacagim leslie 2 miles.
Ruveydam nettin hurma diyetimi yaotin kuzum sen. Bid3 b7numu deneyim dedin. Ne diyim sana ben :KK70:yarin tarti yuzune guksun kuzum

Menum

Sabah
Domates salatalik
Peynir
2 dilim ekmek

Öğle
Bir kase yayla corbasi
1 dilim ekmek

Aksam
Bir tabak bulgur pilavi
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
Yatmadan keske oldugun yerde biraz ziplayip yatsan spor yok hic olmazsa ziplayinca az hareketlenirdi metabolizman kuzum
hadi yarin tarti gulsun sanada ;)
Bugün ki menum
kahvaltı domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi yarım bitter Gofret
akşam patlıcan yemeği tavuk döner üç kaşık ayran
2 litre su
şişkinlik ten spor yok bugün ne yazık ki
Menun basarili canim. Zioalayabilirsen yatmadan sende zipla kuzum
ilk tartin yuzune gulsun; )
:KK73:

**kızlar aşagıdaki listeyi alıntılayarak devam edicez. En son liste bildirimi alıntılanacak ( EN SON BİLDİRİMİ YAPAN KİŞİNİN MESAJINDAN BAHSEDİYORUM.) ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak.

**Alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem.ilkkez zorlanabilirsiniz ama bir kez yapınca alışacaksınız merak etmeyin :KK66:

**Sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın

** geçen cuma ve dun( perşembe) ye kadar olan mesajlarınızı da sayıp yazmayı unutmayın

haftalık 35 mesaj altı 1 sarı kart demek uygulamaya koyuyoruz bunuda

NOT

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

***14.TAKIM 411. Etap ***

Nurgul_85(50/ / /% )
Akrepimm(66.// /% )
MasalKusu (97 / //% )
aycanhakan( 69.4 / / /%)
nhtylz. (88 / / / % )
kitap_asigi (65.2 / / / %)

katrem_(75,2 / / / % )
14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ 411. Etap***

Diddah (75,0 / / / % ) boy : 160 , kilo:75 , yaş: 30 , hedef kilosu: 65 , baş.ç tarh. 22/4/2014 , 08/05/15 de listede

Evnscnc (56,5 / / / % ) boy : 161 , kilo:56,5 , yaş: 28 , hedef kilosu:50 , baş.ç tarh. 23/4/2014 , 08/05/15 de listede

nazarenko (81,4 / / / % ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

YazaFitim86 (80,9 / / / % ) boy : 177 , kilo:80,9 , yaş: 28 , hedef kilosu: 70 , baş.ç tarh. 29/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

Fulias (59 / / / % ) boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listede

14.Takım Adaylar Ortalaması:%

Back
X