- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #111.101
bende sporu akşam yapıyorum yemeği en geç 7 de yiyip 9 gibide sitedeki fitneste 1 saate yakın kendimce yapıyorum. bende ortaya karışık bacak kol yurume plates lesli step o gun canım neler isterse 40-60dk arası keyfe keder. spordan öce yeme şansık yoksa programın uygun kuzum. sonuçta spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bişi.Granola da bi cornfleks çeşidi ben ilk defa aldım. Ofiste yumurta kalmamış. Acil durum dostu oldu fındığı inciri de şahane ama tabi bi kahvaltı gibi değil.
Spor olarak spor salonuna gidiyorum malesef. Dışarda yürüyüş yapmaya uygun yerler evin yakınında yok.
En yakın arkadaşım personal trainer im zaten. Aylık olarak spor programımı yazıyor. 30 dk kardio 1 saat antreman yapıyorum. Antreman hareketlerim sürekli değişiyor. Haftada 3 gün bir gün bacak, bir gün ön kol omuz bir gün arka kol sırt çalışıyorum. Diğer günler ortaya karışık. Hafta sonu genelde spora gitmek yerine geziyorum
3 yıllık evliyim
Çocuk yok.
İstanbuldayım.
Sporu iş çıkışı eve yakın bir spor salonunda akşam 7.30 - 9 arasında yapıyoruz. 9.10 da Eve gelip akşam yemeği yiyoruz. Önceden geç oluyor salata falan yiyelim dedik ama spor hocalarım saat kaç olursa olsun protein almam gerektiğini söylediği için baya o saatte akşam yemeği yiyoruz.
Helvayı affettiğin için de teşekkür ederim. Haklısın ceza konusunda. Bir işe kalkışıyoruz tam anlamıyla yapmamız birazcık sabretmemiz lazım.
çocuk dusunuyormusun peki çalışırken zor ama. cıslar yasak ama nefsi körleyecek ölçude affederim canım abartılırsa ceza gelir

maşallah canım beğendim menunu başarı senin olacak merak etmeMeraba lar dün menum yazamadım çok yoğun bi gündü eşimin kardeşi geldi taa sirnaktan dünkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğlen Türk Kahvesi leblebi
arada form çay
akşam kabak yemeği bi kase yogurtla bir de salata
3 litre su
45 dakka yuruyus