Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar selam pazariniz nasil geciyor. Ben dha oturmadim y evde olmak ne zor bi is buluyorum kendime. Bu saate oturmadim yeter dedim fitnese kactim burdanda havuza girip dus alıp sifra hazirlarim. Yemeklerim hazir kara lahana sardim meshir karadeniz yemegi :KK66: bahcemde 5 dal lahanam vardi sabah topladim onlari sardim. Biberlerimde dokmus ince citir citir allah bereket versin
Karadenizlimisin kaptan karalahana sarmasina bayilirim hele corbasi offff
Afiyet olsun size

Merhaba kizlar ,

bugünkü iftar menüsü

ezo gelin çorbası
fırında Patlıcanlı etli antep tava
pirinç pilavı
salata
karpuz
dondurmalı pasta

misafirim olduğu için çorbamı hazırladım .. fırına koydum tavamı iftara 1,5 saat kala pişirmeye başlarım...
pilav ve salata kaldı .. Kızım uyumuşken masamı bile hazırladım:KK45::KK45: uyanırsa biraz zor iş yaptırıyor bana ....

ben kaçar akşama damlarım yineeee :KK66:)
Kolay gelsin canim cocukla is yapmak gercekten zor bi bakan olmasi lazim cocuga ki sende rahat rahat yapasin sagolsun esim bazi aksamlar cocuklari cikartiyorda disari bende o ara hemen ev isine girisiyorum sonra eve geliyilar hersey eski haline donuyo

Menumude yazayim
Sabah
Dimates salatalik peynir zeytin az pide

Ogle
Biraz taze fasulye ve pilav

Ara
Bir avuc dut bir bardak ayran

Aksam
1 kase corba
Az fasulye pide
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
1 litre

Iyi aksamlar tatlislaaaar. Yatmadan bir gireyim dedim. Dun kayinvalideme iftara davetliydik. Oruc tutmuyor da olsam iftarlari kacirmam hehe. Neler yapacagini tahmin ettigimden butun gunu 1 kahve ile gecirdim.
Cumartesi menusu
Kahve
Iftarda
Bir kasik kizartma
1 dilim su boregi
Kofte 1 tane
Dondurma

Pazar menu
Kahve

Aksam
5 kofte
1 kasik kepekli bulgur pilavi

Ya yine bozuldu duzenimiz eve tatli girmeye basladi esim hasta diye naz yapip bozdu 1 aylik cabasini. Bu hafta toparliyorum insallah.

Iyi geceleeer

Gunaydin
Herkese iyi haftalar
Ben 50 dk yuruyusumu yaptim geldim bidigi uyutabilirsem karin calismayi dusunuyorum bakalim

Kolay gelsin canim cocukla is yapmak gercekten zor bi bakan olmasi lazim cocuga ki sende rahat rahat yapasin sagolsun esim bazi aksamlar cocuklari cikartiyorda disari bende o ara hemen ev isine girisiyorum sonra eve geliyilar hersey eski haline donuyo
Öyle canım çok haklısın bir yerden topluyorum arkamı dönüyorum ki yine herşey eski halinde ...Artık gelen misafirleirminde iki çocuğu var diyorlar aynısı bizim başımızda dert etme diyorlar....

Merhaba Kızlar

dünkü menü ve neler yedim yazayım

sabah
3 ceviz
biraz beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 küçük domates

iftara kadar bişey yemedim sadece su ve çay içtim

iftar
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık fırında antep tava bol sebzeli
1 top dondurma

2,5 lt su....

Dün iftara gelen arkadaşım çoook zayıfladığımı söyledi çok şaşırdım halbuki beni görmeyeli 25 gün olmuştu sadece ...Ada göbek gitmiş diyor şaşırdım ki kolay kolay zayıflamışsın diyen biri değil...Dün reglimin ilk günü çok şişkinlik ve kabızlık problemim olmasına rağmen zayıf göründüm gözüne ;)))))ne yapıyorsan devam et dedi bende ... sadece oruç tutuyorum sahurluk yapmıyorum ama iftarımı güzel yapıyorum dedim...

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür gelebildim :KK68:

Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik :KK66:
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridir o_O Kızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum :KK57:
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım o_O

Sabah uyandım tabi hala devam ediyor o_O sıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor :KK53: su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor o_O
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır :KK64:

Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridir o_O Kızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum :KK57:
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım o_O

Sabah uyandım tabi hala devam ediyor o_O sıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor :KK53: su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor o_O
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır :KK64:
Gecmis olsun canim tez iyilesirsin insallah

kızlar ofise geldim sabah sabah saçmalık yaşadım, bunaldım, kafam allak pullak oldu, az canım sıkkın geçmişide okuyamadım beni mazur görün toparlanıp gelirim gene kendinize ii bakın

zayıflama konusunda ben annemden çok çekiyorum yaa. hep moralimi bozuyor cnımı sıkacak lflar ediyor bana çok mutsuzum
Canim bu yuzden neden mutsuz ediyorsun kendini. Biliyorsun ki hersey senin elinde. Laflar sozler hic canini sıkmasin seni hirslandirsin. Krizi firsata cevir. Her gecen gun bir onceki gunden daha iyi gozukmek icin kendinle yaris. O can sikan sozleri gun gectikce duymamaya basliyacaksin

Cok gecmis olsun niye onemsemediniz ki bobrek durduk yere agrimaz bence bir doktora gozukun allah korusun kum taş biseyler varsa sonra cok sanci yapar

Çok geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış kiraz sapı varsa kaynat iç böbreklere iyi geliyor ...

Back
X