- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.561
Gunaydin
Niyekimsecikler yok ya .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yokken baya boşlanmış dimi yelizim, şimdi pataklıcam hepsiniGunaydin
kızlar gunaydın çok özledim sizi. evdeyim huzurumdayım ev bana çok iyi geldi gelecekte eminim. sabah kalktık oykum oruç tutuyor babasıyla sahur yaptırdım, alimlede biz kalktık kahvaltımızı yaptık, el birliği evi topladım şimdi size bakayım dedim. hemen dalıyorum geçmişe![]()
aynen adacım, bende annemden biliyorum hergun gorusuruz genede gun içi telefon bekler benden napalım yaşlanıyorlar bakalım biz ne olacaz dimi :)aynen yaşladıkça huylarıda değişiyor bazı insnaların anneme yaşlanıyorsun demek büyük bir suç bu dediysen kaç seni topa tutar vallaha))) bizde yazık ablamla diyoruz ki ayyy anne çook iyisin süpersin megasın tatmin oluyor ne yapalım çocuk gibiler .....
))))
nazarım sana nazarmı değdi noldu sendeki sıkıntı ne kuzucum. sıkıntıdan halayamı kalktın naptın28/06/2015
Dün benim için biraz can sıkıcı ve yoğun bir gündü. O yüzden sadece 1,5 kepekli tost yedim.
Su: 2 litre
Spor: Bolca yürüyüş ve halay çekmek.
sabah çok az yemişsin akşama kadar tuttumu seni yelizim.yaaa niye kimse yok kiiii ?
bugün menüm
sabah
biraz peynir
3 yeşil zeytin
3 küçük domates
3 ceviz
akşam saat 17.00 gibi yerim
sebze yemeği
yoğurt bir kase
veeee kapanışşşş
maşallah fulyam menu spor harika. yanlız sabaha 4-5 ceviz badem gibi çerez eklesen karbonhıdrat ihtiyacın için gerekli kuzumGerçekten niye kimseler yoooookkkk
Ben de Menümü yaziyim
Menü
Sabah
2 yumurta 2 dilim yağsız süzme peynir
1 domates
Öğlen
Kabaklı ıspanaklı kapya biberli noodle
Ara
1 kase kiraz
Akşam
1 tabak bezelye
Su: 1 Lt şimdilik
Spor: 30 dk yürüyüş ve 40dk kol ve bacak antremanı + 100 mekik
hadi anlat nen varDünkü moral bozukluğum tam gaz devam ediyor. Attım kendimi spor salonuna :/ 35 dk koşu bandı 25 dk bisiklet. Sonra da çıkarım :/
kaptanim gecmis olsun..is hayati boyle stresli hic biseyi takmayin herseyin hayirlisi olsun hakkinizda....
sağol yelizimAy kaptanim noldu ya merak ettim ama hakkinda da hayirlisi olsun cok gecmis olsun
sağol banum girer elbetSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Kuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedidişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş
neler varmışda haberimiz yokmuş
)
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüzdiğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur
Bugün hazır oruçluda değilken bol bol su içtim ve şükür böbrek ağrısı geçtitahmin ettiğim gibi sussuzluktan ağrım olmuş
artık sahura kadar bol bol su içerim ki fazla sıkıntı olmasın
Canım maalesef bazen büyüklerimiz bizi motive etmeyi hedeflerken ( aklı sıra gaza getirecekler ) insanın daha çok motivasyonunu bozuyor ama farkında bile değiller
Ben iki sene evvel 24 kg verdiğimde ( 120den 96 kgya düşmüştüm ) ve çok büyük bir sevinçle Almanyaya gitmiştim ( Annemlerin verdiğimden haberi yoktu ve ona süpriz yapmak istedimşok olacağını düşünmüştüm )
Öyle bir heycanla havaalanında Annemlerle bir araya geleceğim diye acele ettim ve hatun beni gördüğünde şok olacağına aksine hiç tepki vermedikız sence bende bir fark yokmu dediğimde de çok az süzülmüşsün demezmi
ulen 24 kg azmı
öyle bir canım sıkıldı ki anlatamam ve o tatilde motivasyon yerlere düştü, dönüşte RAmazandı falan derken ben 2 ayda verdiğim kiloların fazlasını geri almıştım
Sonradan bana kilo ver muhabbeti yaptığında heee olur geçen sefer 24 kg verdim süzüldün dedin iyice canımı sıktın ne uğraşacağım demiştimşimdi bir ara yine 3 Aylığına Almanyaya gitmişlerdi ve geldiğinde 10 kg vermiştim ( tabi öncesinde de 14 - 15 kg gitmiştik onlar buradayken
) felaket zayıflamışsın kız helal olsun sana falan diye şaşkıa döndü beni görünce
tabi yaptığım sporunda etkisi vardır bu kez ama cidden artık geçmişte beni yanlış motive ettiğini itiraf etti
Şimdi kendimi şiş hissediyorum dediğimde hemen aman boşver kızım okadar verdin daha verirsin bünye arada dinlenmekte ister diyor
Canım sıkıntı her neyse inşallah tez zamanda rayına girer
Şükür bende çok iyiyim şu anda hatta suyumuda elimden düşürmüyorum![]()
Kaptanim geçmiş olsun kendini üzme bin hersey yoluna girer ben de yogunluktan bakamadım hiç ama yazamadigim için vicdan azabı çektim ev baya dolu annemler deyiz teyzemlerde gelmiş coluk cocuk her kafadan ayrı ses valla
menuler guzel tatlım. fundam sen memleketemi gidicektin, gittin sanırım annenlerdesin oralarda dikkatli ye bariDünki menum
Regl olduğum için oruç tutmadim
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
akşam çorba patlıcan yemeği salata
spor 1 saat yürüyüş
şu 2 buçuk litre
Bugün ki menum
kahvaltı peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
ara kayisi Nescafe
akşam tavuk 2 kaşık pilav salata çorba
Yarım saat kalça bacak hareketi
Su 2 litre
iremcim tek ögunmu yaptın bitanem sahur yokmu .Menü
İftar
salata
mercimek çorbası
3 hurma
3 pirzola
allah kabul etsin cnmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Sahuru yapmadan kızımla oturup bir güzel 2 cüz kuran okuduk
Malum ilk gün başladık üzerinede hemen regl olunca geri kaldık birde Kadir Gecesine yetişsin istiyorum o yüzden artık her gün bir cüzden fazlasını okumaya gayret ediyoruz ( kızımında regl olmasını göz önünde bulundurarak)
Bugün şükür 8çi cüzün ortalarına geldik ve yarında 1.5 cüz okursak 10cu cüzü yakalayacağız4 - 5 gün daha böyle 2 şer 2şer okursak Allahın izniyle yetişir Kadir gecesine diye umuyorum
Şimdi kızım bana şekersiz Türk kahvemi yaptı ( kaç gündür içmiyordum ) sonrada ufak ufak sahurumuzu hazırlar yiyip yatarız Allahın izniyle![]()
maşallah yelizim sporlara bayıldım nazarlıkDunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 tane tb ekmegi
Ogle
Bir kase corba
1 dilim tb ekmegi
Aksam
1 tane kiymali durum
Spor
50 dk yuruyus
5 dk karin
3 dk k calismasi
Su
2 litre
deryam hoşgeldin canım sağolasın. sen nasılsıncanımmmm canını sıkan neyse boşver hiç bişey senden değerli değil. herşey bi şekilde düzeliyor.
fulyam acayip bir durum yeminle filmlere konu yani. nasıl geldi başıma bilmiyommerhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Kaptanım kendinizi hiç üzmeyin. Bu tatilde iyice dinlenip düşünüp doğru kararlar vereceğinize eminim.
fulyam acayip bir durum yeminle filmlere konu yani. nasıl geldi başıma bilmiyom
, duymamam öğrenmemem yasak bir ilişkiyi öğrendim iş yerinde, hazmedemiyorum ağır geldi şoktaym
Bence erkenden git gel kaptanım. Akşam üstü de takımı dürtüklersin takımda bir mutsuzluk bir rehavet hakimo değilde dun izne çıkar ayak regl oldum 3 gun eve çakıldım, guya havuz deniz kum guneş yapacaktım neyse erteledim artık 3-4 gun sonraya. şimdi fitnisa gidesim var useniyorum biriniz beni iteklesin![]()
Yani yalanci durum aslinda kaptan lavasin arasina kavrulmus kiyma domates maydonoz koyup yiyoruzaynen adacım, bende annemden biliyorum hergun gorusuruz genede gun içi telefon bekler benden napalım yaşlanıyorlar bakalım biz ne olacaz dimi :)
nazarım sana nazarmı değdi noldu sendeki sıkıntı ne kuzucum. sıkıntıdan halayamı kalktın naptın
benımde horon tepesim var hakkaten öğleden sonra kaçayım spora huzurumda
sabah çok az yemişsin akşama kadar tuttumu seni yelizim.
ee bu hafta sildircezmi sarı kartı
maşallah fulyam menu spor harika. yanlız sabaha 4-5 ceviz badem gibi çerez eklesen karbonhıdrat ihtiyacın için gerekli kuzum
hadi anlat nen var
sağol yelizim
sağol banum girer elbet
menuler guzel tatlım. fundam sen memleketemi gidicektin, gittin sanırım annenlerdesin oralarda dikkatli ye bari
iremcim tek ögunmu yaptın bitanem sahur yokmu .
dun biraz yanlızda kalmışsınız sıkılmışsınız hadi ben geldim toplanın cumaya lıste sallıcaz
allah kabul etsin cnm
maşallah yelizim sporlara bayıldım nazarlık
kıymalı durum ne tatlımbilemedim
Ay kaptanim bende sana tacizde falan bulundular zannettim Allah korusun neyse sana bisey olmasinda insan ne kadr sok oluyo dimi boyle durumlarda bende bitane komsumun duymustum.ve sok olmustum kac gun kendime gelememistim bosver her koyun kendi bacagindan asilir sende istemiyorsan orayi boaska yerde is bulursun sen simdi tatilin keyfini cikargeçmişi bitirdim şukur
:)))
deryam hoşgeldin canım sağolasın. sen nasılsın
fulyam acayip bir durum yeminle filmlere konu yani. nasıl geldi başıma bilmiyom
, duymamam öğrenmemem yasak bir ilişkiyi öğrendim iş yerinde, hazmedemiyorum ağır geldi şoktaym
Ayy ben iş ile ilgili zannettim. Sen şimdi şok geçirdiğin için canın çok sıkılmış kaptanım. Öfff detayları öğrenmek istemiyorum zaten olmaması gereken bir ilişki olduğu için duyacaklarımin hiç hoş şeyler olmayacağını biliyorum.
Bence erkenden git gel kaptanım. Akşam üstü de takımı dürtüklersin takımda bir mutsuzluk bir rehavet hakim
Yani yalanci durum aslinda kaptan lavasin arasina kavrulmus kiyma domates maydonoz koyup yiyoruz
aynen kızlar huzurumda tatil yapıp kafa dinlicem. unutmaya çalışıp kendime bir yol bulucam bakalım.Ay kaptanim bende sana tacizde falan bulundular zannettim Allah korusun neyse sana bisey olmasinda insan ne kadr sok oluyo dimi boyle durumlarda bende bitane komsumun duymustum.ve sok olmustum kac gun kendime gelememistim bosver her koyun kendi bacagindan asilir sende istemiyorsan orayi boaska yerde is bulursun sen simdi tatilin keyfini cikar
90 tane de mekik çek bence tam olsun 30*3 setBen yaptim bile sporumu
45 dk yuruyus
5 dk kalca
3 dk bacak calismasi
aynen adacım, bende annemden biliyorum hergun gorusuruz genede gun içi telefon bekler benden napalım yaşlanıyorlar bakalım biz ne olacaz dimi :)
nazarım sana nazarmı değdi noldu sendeki sıkıntı ne kuzucum. sıkıntıdan halayamı kalktın naptın
benımde horon tepesim var hakkaten öğleden sonra kaçayım spora huzurumda
sabah çok az yemişsin akşama kadar tuttumu seni yelizim.
ee bu hafta sildircezmi sarı kartı
maşallah fulyam menu spor harika. yanlız sabaha 4-5 ceviz badem gibi çerez eklesen karbonhıdrat ihtiyacın için gerekli kuzum
hadi anlat nen var
sağol yelizim
sağol banum girer elbet
menuler guzel tatlım. fundam sen memleketemi gidicektin, gittin sanırım annenlerdesin oralarda dikkatli ye bari
iremcim tek ögunmu yaptın bitanem sahur yokmu .
dun biraz yanlızda kalmışsınız sıkılmışsınız hadi ben geldim toplanın cumaya lıste sallıcaz
allah kabul etsin cnm
maşallah yelizim sporlara bayıldım nazarlık
kıymalı durum ne tatlımbilemedim
Ahaha bende yaptim ama gelemedim yemek koydum filan. 1 saat toplam harika hissediyorumBen yaptim bile sporumu
45 dk yuruyus
5 dk kalca
3 dk bacak calismasi
Hakim adacim. 2. Hafta da herkes serdimerhaba kızlar ,
bugün bende 30 dakika eliptik 30 dakika yürüyüş birazda twist yaparım kızım uyuyunca ....akşamda yürüyüşe çıkacağız eşimle bugünlük yeterli olur...
Ramazan sessizliği hakim ..
Suzulmussun demek heKaptanım oruç olunca insan gündüz yemeyince alışıyor o kadarcık kahvaltı bile beni şişirdi tuttu bayağı beniii...bol su içiyorum zaten çook gaza geldim ağustos ayında tatile çıkacağız memlekette herkes biraz süzülmüşsün desin yeterrr)))