Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zayıflama konusunda ben annemden çok çekiyorum yaa. hep moralimi bozuyor cnımı sıkacak lflar ediyor bana çok mutsuzum
Canım hiiiç moralini bozma benim annemde aynı şekilde bir gün kilolarımı yerer diğer gün iyisin der ...ben senden zayıfım der ama benim pantolonlarımı giyemez içine girmez ;)))) sonra aaaa nasıl yani şimdi sen benden zayıfmısın der hahahahah ;)))geçen yaz kendine bir pantalon almış ama o zamanlar annem cidden zayıflamıştı bana verdi dedi sana olmaz ama al hadi dedi giydim oldu şoook oldu hahahah ;)))

Canım hiiiç moralini bozma benim annemde aynı şekilde bir gün kilolarımı yerer diğer gün iyisin der ...ben senden zayıfım der ama benim pantolonlarımı giyemez içine girmez :KK66:))) sonra aaaa nasıl yani şimdi sen benden zayıfmısın der hahahahah :KK66:))geçen yaz kendine bir pantalon almış ama o zamanlar annem cidden zayıflamıştı bana verdi dedi sana olmaz ama al hadi dedi giydim oldu şoook oldu hahahah :KK66:))
Anne kiz kapismasi her kulvarda var dimi

Anne kiz kapismasi her kulvarda var dimi
aynen yaşladıkça huylarıda değişiyor bazı insnaların anneme yaşlanıyorsun demek büyük bir suç bu dediysen kaç seni topa tutar vallaha ;)))) bizde yazık ablamla diyoruz ki ayyy anne çook iyisin süpersin megasın tatmin oluyor ne yapalım çocuk gibiler .....;)))))

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür gelebildim :KK68:

Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik :KK66:
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridir o_O Kızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum :KK57:
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım o_O

Sabah uyandım tabi hala devam ediyor o_O sıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor :KK53: su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor o_O
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır :KK64:

Geçmiş olsunn :(

yaaa niye kimse yok kiiii ?

bugün menüm
sabah
biraz peynir
3 yeşil zeytin
3 küçük domates
3 ceviz

akşam saat 17.00 gibi yerim
sebze yemeği
yoğurt bir kase

veeee kapanışşşş

Gerçekten niye kimseler yoooookkkk
Ben de Menümü yaziyim

Menü
Sabah
2 yumurta 2 dilim yağsız süzme peynir
1 domates

Öğlen
Kabaklı ıspanaklı kapya biberli noodle

Ara
1 kase kiraz

Akşam
1 tabak bezelye

Su: 1 Lt şimdilik
Spor: 30 dk yürüyüş ve 40dk kol ve bacak antremanı + 100 mekik

Kizlar selam
Gecmisi okudum alintilmaya mecalim yoktu aklimda kalan notlar
Iremcim anneler bazen can yakarak sonuca ulasmak ister annenin iyi niyetinden suphe etme alinma bitanem
Banum
Cok gecmis olsun ama sana kizdim simdi acilen doktoro doktora git lutfen ve gerekirse oruca ara ver iyilesince tutarsin tatlim sonucta rabbim bu imkanida vermis. Emanet bedene zulmederek oruç tutmaman gerekiyor sa tutma tatlim. Kendine ii bak
Kizlar cok buyuk stres altindayim bu sterten erken regl okdum ishal bulanti kusma herne var hepsi var u an. Isten 10 gun izin aldim bu soku anca atlatirim, is yerine bidaha donermiyim onuda bilmiyom. 10 gun kafa dinlicem cocuklarimla. Bu kadar bilin beni maruz gorun ne olur :((((

Kizlar selam
Iremcim anneler bazen can yakarak sonuca ulasmak ister annenin iyi niyetinden suphe etme alinma bitanem
Banum
Cok gecmis olsun ama sana kizdim simdi acilen doktoro doktora git lutfen ve gerekirse oruca ara ver iyilesince tutarsin tatlim sonucta rabbim bu imkanida vermis. Emanet bedene zulmederek oruç tutmaman gerekiyor sa tutma tatlim. Kendine ii bak
Kizlar cok buyuk stres altindayim bu sterten erken regl okdum ishal bulanti kusma herne var hepsi var u an. Isten 10 gun izin aldim bu soku anca atlatirim, is yerine bidaha donermiyim onuda bilmiyom. 10 gun kafa dinlicem cocuklarimla. Bu kadar bilin beni maruz gorun ne olur :KK43:(((

Kaptanım geçmiş olsun. Bu hafta yaramadı hiç birimize herhalde :( bir an önce toparlanalım yahuuu :(

Kizlar selam
Banum
Kizlar cok buyuk stres altindayim bu sterten erken regl okdum ishal bulanti kusma herne var hepsi var u an. Isten 10 gun izin aldim bu soku anca atlatirim, is yerine bidaha donermiyim onuda bilmiyom. 10 gun kafa dinlicem cocuklarimla. Bu kadar bilin beni maruz gorun ne olur :KK43:(((
kaptanim gecmis olsun..is hayati boyle stresli hic biseyi takmayin herseyin hayirlisi olsun hakkinizda....

Kizlar selam
Banum
Ay kaptanim noldu ya merak ettim ama hakkinda da hayirlisi olsun cok gecmis olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Kuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm :KK66:
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedi :KK53: dişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş :KK48: neler varmışda haberimiz yokmuş :KK48: )
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüz :KK66: diğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur :KK48:

Bugün hazır oruçluda değilken bol bol su içtim ve şükür böbrek ağrısı geçti :KK66: tahmin ettiğim gibi sussuzluktan ağrım olmuş :KK66: artık sahura kadar bol bol su içerim ki fazla sıkıntı olmasın :KK66:

zayıflama konusunda ben annemden çok çekiyorum yaa. hep moralimi bozuyor cnımı sıkacak lflar ediyor bana çok mutsuzum

Canım maalesef bazen büyüklerimiz bizi motive etmeyi hedeflerken ( aklı sıra gaza getirecekler ) insanın daha çok motivasyonunu bozuyor ama farkında bile değiller :KK57:
Ben iki sene evvel 24 kg verdiğimde ( 120den 96 kgya düşmüştüm ) ve çok büyük bir sevinçle Almanyaya gitmiştim ( Annemlerin verdiğimden haberi yoktu ve ona süpriz yapmak istedim o_O şok olacağını düşünmüştüm )
Öyle bir heycanla havaalanında Annemlerle bir araya geleceğim diye acele ettim ve hatun beni gördüğünde şok olacağına aksine hiç tepki vermedi :KK57: kız sence bende bir fark yokmu dediğimde de çok az süzülmüşsün demezmi :KK53::KK53::KK53::KK53: ulen 24 kg azmı :KK53::KK53::KK53::KK53: öyle bir canım sıkıldı ki anlatamam ve o tatilde motivasyon yerlere düştü, dönüşte RAmazandı falan derken ben 2 ayda verdiğim kiloların fazlasını geri almıştım :KK57::KK57::KK57::KK57:

Sonradan bana kilo ver muhabbeti yaptığında heee olur geçen sefer 24 kg verdim süzüldün dedin iyice canımı sıktın ne uğraşacağım demiştim :KK48: şimdi bir ara yine 3 Aylığına Almanyaya gitmişlerdi ve geldiğinde 10 kg vermiştim ( tabi öncesinde de 14 - 15 kg gitmiştik onlar buradayken :KK48: ) felaket zayıflamışsın kız helal olsun sana falan diye şaşkıa döndü beni görünce :KK48: tabi yaptığım sporunda etkisi vardır bu kez ama cidden artık geçmişte beni yanlış motive ettiğini itiraf etti :KK53:
Şimdi kendimi şiş hissediyorum dediğimde hemen aman boşver kızım okadar verdin daha verirsin bünye arada dinlenmekte ister diyor :KK53:

kızlar ofise geldim sabah sabah saçmalık yaşadım, bunaldım, kafam allak pullak oldu, az canım sıkkın geçmişide okuyamadım beni mazur görün toparlanıp gelirim gene kendinize ii bakın

Canım sıkıntı her neyse inşallah tez zamanda rayına girer :KK66:
Şükür bende çok iyiyim şu anda hatta suyumuda elimden düşürmüyorum :KK66:

Kaptanim geçmiş olsun kendini üzme bin hersey yoluna girer ben de yogunluktan bakamadım hiç ama yazamadigim için vicdan azabı çektim ev baya dolu annemler deyiz teyzemlerde gelmiş coluk cocuk her kafadan ayrı ses valla

Dünki menum
Regl olduğum için oruç tutmadim
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
akşam çorba patlıcan yemeği salata
spor 1 saat yürüyüş
şu 2 buçuk litre

Bugün ki menum
kahvaltı peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
ara kayisi Nescafe
akşam tavuk 2 kaşık pilav salata çorba

Yarım saat kalça bacak hareketi
Su 2 litre

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Kuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm :KK66:
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedi :KK53: dişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş :KK48: neler varmışda haberimiz yokmuş :KK48: )
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüz :KK66: diğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur :KK48:

Bugün hazır oruçluda değilken bol bol su içtim ve şükür böbrek ağrısı geçti :KK66: tahmin ettiğim gibi sussuzluktan ağrım olmuş :KK66: artık sahura kadar bol bol su içerim ki fazla sıkıntı olmasın :KK66:

Canım maalesef bazen büyüklerimiz bizi motive etmeyi hedeflerken ( aklı sıra gaza getirecekler ) insanın daha çok motivasyonunu bozuyor ama farkında bile değiller :KK57:
Ben iki sene evvel 24 kg verdiğimde ( 120den 96 kgya düşmüştüm ) ve çok büyük bir sevinçle Almanyaya gitmiştim ( Annemlerin verdiğimden haberi yoktu ve ona süpriz yapmak istedim o_O şok olacağını düşünmüştüm )
Öyle bir heycanla havaalanında Annemlerle bir araya geleceğim diye acele ettim ve hatun beni gördüğünde şok olacağına aksine hiç tepki vermedi :KK57: kız sence bende bir fark yokmu dediğimde de çok az süzülmüşsün demezmi :KK53::KK53::KK53::KK53: ulen 24 kg azmı :KK53::KK53::KK53::KK53: öyle bir canım sıkıldı ki anlatamam ve o tatilde motivasyon yerlere düştü, dönüşte RAmazandı falan derken ben 2 ayda verdiğim kiloların fazlasını geri almıştım :KK57::KK57::KK57::KK57:

Sonradan bana kilo ver muhabbeti yaptığında heee olur geçen sefer 24 kg verdim süzüldün dedin iyice canımı sıktın ne uğraşacağım demiştim :KK48: şimdi bir ara yine 3 Aylığına Almanyaya gitmişlerdi ve geldiğinde 10 kg vermiştim ( tabi öncesinde de 14 - 15 kg gitmiştik onlar buradayken :KK48: ) felaket zayıflamışsın kız helal olsun sana falan diye şaşkıa döndü beni görünce :KK48: tabi yaptığım sporunda etkisi vardır bu kez ama cidden artık geçmişte beni yanlış motive ettiğini itiraf etti :KK53:
Şimdi kendimi şiş hissediyorum dediğimde hemen aman boşver kızım okadar verdin daha verirsin bünye arada dinlenmekte ister diyor :KK53:

Canım sıkıntı her neyse inşallah tez zamanda rayına girer :KK66:
Şükür bende çok iyiyim şu anda hatta suyumuda elimden düşürmüyorum :KK66:
Beni ancak sizler anlarsınız

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmm :21:

Sahuru yapmadan kızımla oturup bir güzel 2 cüz kuran okuduk :KK68::KK68::KK68:
Malum ilk gün başladık üzerinede hemen regl olunca geri kaldık birde Kadir Gecesine yetişsin istiyorum o yüzden artık her gün bir cüzden fazlasını okumaya gayret ediyoruz ( kızımında regl olmasını göz önünde bulundurarak :KK66: )
Bugün şükür 8çi cüzün ortalarına geldik ve yarında 1.5 cüz okursak 10cu cüzü yakalayacağız :KK66: 4 - 5 gün daha böyle 2 şer 2şer okursak Allahın izniyle yetişir Kadir gecesine diye umuyorum :KK68:

Şimdi kızım bana şekersiz Türk kahvemi yaptı ( kaç gündür içmiyordum ) sonrada ufak ufak sahurumuzu hazırlar yiyip yatarız Allahın izniyle :KK68:

Back
X