Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bugün biraz keyifci günümdeydim :KK48: evden çıkmadım ve pek işde yapmadım :KK53: valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca :KK66:
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi :nazar::nazar::nazar::nazar:
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar :21::21:
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın :KK48: hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu :KK48:

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum :KK48: ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken :KK48: diyorum ya benim bünye muhalefet bana :KK67: ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma :21::21::21::21: Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş :KK48: ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda :KK48:
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz :21::21::21::21::21:

Yüksek lisansı kazanamamışım :KK43: Moralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff

Canım ne olur üzülme :KK60: Evet şu anda hayallerin yok olmuş gibi gelebilir sana ama belki bundada bir hayır vardır :KK66: olmadı seneye tekrar denersin sonuçta hiç bir şey senden daha önemli değil :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim başka dert keder vermesin....Aminnnnnnnnn

02/07/2015

Geç uyandım kahvaltı edemedim acelem olduğundan sadece 3 kiraz yiyebildim.

Arkadaşımın kuzenleriyle magnum store'a gittik orda 1 magnum yedim.

Akşam da tavuklu salata yedim.

Su: 2 litre
Spor: Söğütlüçeşme metrobüs durağından Bostancı'ya kadar yürüdüm.
O nasıl spor öyle gözüm kamaştı ben söğütten Göztepeye zor yürüyorum hahahahhahah

***14.TAKIM 420. Etap ***03/07/2015

aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 63,6/ / / % )
Diddah ( 71.5 / / / % )
nazarenko (76,8 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,0 / / / % )

irem093 ( / / / % ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

Ada81 (/ / / %) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede

14.Takım Ortalaması:%

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli :
Diddah
Nhtylz:
Fulias
Kitapasigi:
Nazarenko:
İrem093:
Ada81:
Masum:

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak :KK66:

sabah
biraz peynir
4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalik
2 adet form light ekmek

bool su
iftar
kahvalti yaptim yine daha guzel oluyor kismetse cumartesi tekrar oruca basliyorum....

iyi akşamlar meleklerim.
bu gun sabah biraz hobi bahçemdeki yabani otları temizledim, evi sildim supurdum. sonra klimacılar bakıma geldi gitti derken annem supriz yapıp bize geldi reglmde bitmişti toplandık denize gittik, yaklaşık 4 saat kaldık 3 tur yuzduk sporum buna sayıldı bugun.
akşama iftara misafirim vardı şimdi kalktılar koşa koşa geldim listeyi paylaşıp geçmiş yapıp kaçarım
yarın tartı yuzunuze gulsun guzllerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr :KK68:

Şükür bu sabah uykumu alabildim :KK66:
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorum :KK66: Bİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum :KK68::KK68::KK68:
Artık öyle böyle bol gelmiyorlar :KK48: Geçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu :KK70::KK70::KK70::KK70: Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama :KK48: Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım :KK48:
banucum pantolonu kırmızı al ustunede tunik ohhhh tam sezonmodası olur sanada çok yakışır eminim. makinayla bende daralttım bişiler ama buruş buruş oldu giyemedim :KK70: istersen terziye ver :KK66:

Ahhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..

Sabret canım hep sabredeceksin yoksa evlilik olmuyor ben 3 yılda en iyi bunu ogrendim

ayyyy soylemezsem cook siserim....:))))bide soylemedikce duymuyorum saniyorlar konusuyorlar onunu kesmek lazim....rol yapamiyorum bilsinler istiyorum.

sagol canim evet canimdan kiymetli degil ama yuzlerine soyleyeyim o zaman rahatlayacam...ayyy kizim biz demedik seni coook seviyoruz bilmem ne yemisim sevgilerini ama var ya kip kirmizi oluyorlar duyduklarinda ...
kızlar ne tesadufki bende bu gun "mevlanın 7 mesajı " isimli kitabını okudum. çokda etkilendim. benim hayat felsefeme çok da yakın mesajları var. hemen konuya kitaptanbir name paylaşayım, taşı gediğine koyayım ;) .biz onlar kadar kamil insan olamayız ama, elimizden geldiğince kalbi kapalı insanlara bu gözle bakarsak sakinliğimizi koruruz en azından değilmi.

"
Hazreti Mevlâna tam manasıyla bir kamil insandı. Kamil insan yani olgunluğunu tamamlamış insan… Kamil insan insandaki, hırs, şöhret, kıskançlık, kin, garaz, hiddet, cimrilik gibi manevi yaraları tedavi eden bir doktordur. Manevi hastalıklar insanın kalbinde bulunur. İnsanın kalbinde bu manevi hastalıklar olduğu sürece gerçek bilgiye ulaşması ve iyi bir insan olması mümkün değildir. İnsanlığın tedavisi için Hazreti Mevlâna’nın bize bıraktığı önemli miraslardan biri de yedi öğüdüdür. İnsanın manevi hastalıklarının reçetesi yedi altın öğüt:

- Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

- Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

- Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol.

-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

- Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

- Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

- Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol"

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir 1 tane krep

Ara
Armut

Ogle
Bir kase meyveli yulaf ezmeli sutle
Biraz patates puresi

Aksam
Zeytinyagli kabak
Makarna
Yogurt salata

Spor
15 dk bolgesel calisma

Su
1.70 litre simdilik
menu guzel spor olmadı yelizim çok az.

Yüksek lisansı kazanamamışım :KK43: Moralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff
oy kuzum sıkma canını eminim ki sen elinden geleni yaptın, kısmet artık seneye tekrar girme şansın olacak değilmi kuzum

02/07/2015

Geç uyandım kahvaltı edemedim acelem olduğundan sadece 3 kiraz yiyebildim.

Arkadaşımın kuzenleriyle magnum store'a gittik orda 1 magnum yedim.

Akşam da tavuklu salata yedim.

Su: 2 litre
Spor: Söğütlüçeşme metrobüs durağından Bostancı'ya kadar yürüdüm.
offff bu menu ne nazarım of offf senanladın onu gene aç gezmişsin
:KK11::KK11:

Ben geldiiiim.

Istanbula geldik pazartesi gunu. Ve hic bos vaktim yok resmen
Bugun de elbisem ayakkabim icin ciktik.

Hic halim kalmiyor. Kendimi eve zor atiyorum.

Iftardan once tartilamadim da unuttum.

Cok aktif de degilim.

Izne ayrilabilir miyim ben?
ruveydam tek şartım var. izin sadece 2 hafta ve kilo almadan geleceğine söz verirsen. anlaştıkmı, işlerin 2 haftada biter dimi :KK51:

***14.TAKIM 420. Etap ***03/07/2015

aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 63,6/ / / % )
Diddah ( 71.5 / / / % )
nazarenko (76,8 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,0 / / / % )

irem093 ( / / / % ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

Ada81 (/ / / %) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede

Rengarenknesli :
Diddah
Nhtylz:
Fulias
Kitapasigi:
Nazarenko:
İrem093:
Ada81:
Masum:

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak :KK66:
tatlım bu liste hatalı olmuş ben şimdi yenizini paylaşıyorum okiş
;)

O nasıl spor öyle gözüm kamaştı ben söğütten Göztepeye zor yürüyorum hahahahhahah

Tatlim saglik olsun uzulme
aycanım hoşgeldin bitanem nasılsın

Ahahahaaa :KK70: Valla çok zor oldu :) Bir de yanlış bir yoldan gidip yolu uzatıp geri döndük. Zor oldu ama başardık :KK70:

Kaptanım liste paylaşmamış ben geçen haftakinden bi şeyler yaptım ama olmayan yerleri kaptanım düzenler artık:oops:
ben onarıyorum az sonra kuzum ellerine sağlık dusunceli bızdığımmm
:KK68::KK68:
sabah
biraz peynir
4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalik
2 adet form light ekmek

bool su
iftar
kahvalti yaptim yine daha guzel oluyor kismetse cumartesi tekrar oruca basliyorum....
maşallah kuzum sporda soramıyorum. hadi allah kabul etsinbaşla bakalım ;)

***14.TAKIM 420. Etap ***

aycanhakan(/65.3/ / /% )
nhtylz. (88,8/ / / % )
kitap_asigi ( 64.0 / / % )
Diddah ( 71 / / / % )
nazarenko (76,8 / /0 / %0 )
Fulias (53,9 / / / % )
Rengarenknesli (76,9 / / / % )

irem093 (82,1 /80,8 /1,3 / %1,58 )Yeni Üye başlgç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15 haz.
Ada81 (74,4/73,6 /0,8 / %1,07)Yeni üye başlgç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , baş.tarh. 17 haz.

Rengarenknesli : 35++ mesaj

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak ;)

ismiye_1340005241192.webp

Back
X