- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.661
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydim
evden çıkmadım ve pek işde yapmadım
valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca 
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi

Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar

Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın
hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim 

Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum
ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken
diyorum ya benim bünye muhalefet bana
ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma 

Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş
) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda 
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz

Canım ne olur üzülme
Evet şu anda hayallerin yok olmuş gibi gelebilir sana ama belki bundada bir hayır vardır
olmadı seneye tekrar denersin sonuçta hiç bir şey senden daha önemli değil 

Rabbim başka dert keder vermesin....Aminnnnnnnnn

Herkese hayırlı geceler

Bugün biraz keyifci günümdeydim

Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi

Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar

Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın

Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum

İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz

Yüksek lisansı kazanamamışımMoralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff
Canım ne olur üzülme

Rabbim başka dert keder vermesin....Aminnnnnnnnn