Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
biraz peynir
3 zeytin
domates
salatalik
2 adet kizarmis light ekmek....

dr gittim ekg cekildi kalbim coook agridi ama coook sukur iyi cikti....

iftara kadar hic bisey yemedin iftarda kahvalti yapmtim moralim bozuktu biraz cikolata kasikladim yalan yoook....

aksam bir saat yürüyüş yaptim benlik bu kadar...

Kizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna :110:

Geçmiş olsun kaptanım :( Allah beterinden korusun :(

Kizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna :110:

Geçmiş olsun kaptanım :KK43: Allah beterinden korusun :(

Kaptanim bazen hızlı hızlı bir sürü bişey demek istiyorum unutuyorum sonradan ilave ediyorum bazen menuler karışması diye ayrı yazıyorum ama mesaj sayım bu hafta az olur sanki çok giremedim artık eve dönünce normale döneriz

Bu günkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel tam bugday ekmeği

Akşam çorba patlıcan yemeği salata
yürüyüş yarım saat
Su bir buçuk litre

sabah
biraz peynir
3 zeytin
domates
salatalik
2 adet kizarmis light ekmek....

dr gittim ekg cekildi kalbim coook agridi ama coook sukur iyi cikti....

iftara kadar hic bisey yemedin iftarda kahvalti yapmtim moralim bozuktu biraz cikolata kasikladim yalan yoook....

aksam bir saat yürüyüş yaptim benlik bu kadar...

Çok geçmiş olsun. Kalp şakaya gelmez çok dikkat edin kontrollerinizi yaptırın düzenli :(

29/06/2015
Moral bozukluğum yine bana tek öğün yemekle geri döndü :(
2 dilim ekmek
1 parça süzme beyaz peynir
Birazda beyaz peynir

2 top kadarda dondurma yedim :/

Su: 2 litre
Spor: 35 dakika koşu bandında yürüyüş, 25 dakika bisiklet.

30/06/2015
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

Akşam
Chicken whopper sandviçi biraz da patates kızartması

Su: 2,5 litreden fazla
Spor: 65 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş, 18 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik.

Çok geçmiş olsun. Kalp şakaya gelmez çok dikkat edin kontrollerinizi yaptırın düzenli :KK43:
Teşekkürler canım , çook şükür bir şey çıkmadı dr stres yapar dedi o yüzden stresten uzak dur dedi ilaç olarak sana TATİL YAZIYORUM dedi ..;))) az kaldı tatile çıksak rahatlayacam...

Kaptanım çoook geçmiş olsun, bir sadaka çıkarın kaptanım ben ne olumsuzluk yaşarsam hemen sadaka çıkarırım öncesinde de yardım erderim zaten... Hatta o an elimde param varsa hiç gözüme gelmez kurban keser hepsini dağıtırım....gerçekten Rabbim bir sadaka için bin beladan koruyor insanı...

Back
X