Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-803

meleklerim. yukardaki linke takımlara girmek isteyen yeni yarışmacılaruğruyr biliyorsunuz çogunuz ordan geldiniz. takım sayımız azaldı ben 1 kişi daha alalım takıma diyorum ama kaçgundur yakalayamadım. buraya geldiğinizde bir göz atsanız davet almayan yeni yarışmacılardan çağırıp gruba motive etseniz çok iyi olur. teşekkürler şimdiden

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

İftarımızı yapıp eşimide dışarı uğurlayıp kendimi buraya attım ( oruç tutmamışda olsam kızımla yaptık iftarı ve tabiki gün içinde çok fazla birşey yemediğim için iftardada az yedim ve şükür şu an kendimi şiş hissetmiyorum :21: )

Akşam üzere kendime Aromali su hazırladım sahura kadar onu içeceğim :KK66: ( salatalık, limon, maydanoz ve taze nane yaprakları attım içine :KK68: )
Şimdide Annemin getirdiği bitkisel çayı içiyorum :21::21:

Sahuruda hafif geçirirsem inşallah bir daha artı görmeden devam ederim :21:

I irem093 kuzum çok tebrik ederim, böyle devam edersen hedefine hızla ulaşırsın. yanlız senden önemle rica ediyorum mesaj sayılarına dikkaet et, daha fazla katılım sağla kaynaş bu haftadan itibaren oldumu.
teşekkür ederim ablacım söz daha çok dikkat edicem iftarda ve sahurda fazla abartmadan yemeye çalışıyorum

***14.TAKIM 420. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ***

irem093 (80,8 / 78,8/2,0 / %2,48 ) :nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:
nhtylz. (88,8/ 87.8/ 1/ %1.13 ):nazar::nazar:
Diddah ( 71 / 70.5/ 0.5/ %0.70 ):nazar:

İREMCİM TEBRİK EDERİM TATLIM
yelizim artık yukarı değil aşağı ivme bekliyorum senden, bi an önce gitsinkilolar çok zaman kaybettik dimi. bu haftaki başarından dolayı tebrik ederim
fundam hadi 70 leri gördün darısı bana kuzum
Kaptanim darısı size diyeyim ozaman ins başarılı oluruz hepimiz hamile olmadan önce 67 felan dim ins az kaldı

Kaptanım bende kısmetse çarşamba akşamı tatil için yola çıkıyorum. Haftaya cuma kilo bildirimi yapamam gibi geliyor bana. Çarşamba sabahı bildiricem onu yazarız artık. Ama otelde falan tartı bulursam bildiririm tabiki. Ondan sonraki cuma da Bayram günü yani geliyorum. Nasıl yetişipte tartılıp yazıcam bilmiyorum. Kilosu sabit yazarız artık :rolleyes:
Canim bence sende kitap asigi gibi tartini yaninda gotur:KK56:

***14.TAKIM 420. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ***

irem093 (80,8 / 78,8/2,0 / %2,48 ) :nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:
nhtylz. (88,8/ 87.8/ 1/ %1.13 ):nazar::nazar:
Diddah ( 71 / 70.5/ 0.5/ %0.70 ):nazar:

İREMCİM TEBRİK EDERİM TATLIM
yelizim artık yukarı değil aşağı ivme bekliyorum senden, bi an önce gitsinkilolar çok zaman kaybettik dimi. bu haftaki başarından dolayı tebrik ederim
fundam hadi 70 leri gördün darısı bana kuzum
Insallah kaptanim bende cok sikildim artik

Gunaydin kizlar bende gune aksamdan hazirladigim cilekli ve limonlu aromatik su ile basladim ama limon mideme dokunuyo galiba kaptan icune bal koyimmi ne dersin

günaydın kızlar, iyi hafta sonları
sabah pazara gittim,çilek aldım çilek reçeli yapıyorum şimdi
işim bitince gelicem görüşürüz

sahurda
peynir
pide

iftar
1 kase mercimek çorba
kuşbaşı et
salata
4-5 tane patates kızarması ( gerçekten çokazalttım)
2 dilim kavun
spor birazdan dışarda bi 45 dk yürümeyi düşünüyorum
su 4 bardak şimdilik

Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
akşam mercimek çorbası tavuk salata
Yürüyüş yarım saat
Su 3 litre
Menuler guzel meleklerim

Vaayy ne güzel benim annem de bittikce yapar küçük bi kavanoz ben hiç denemedim daha:110:
Aslinda recel yemiyoruz ama cocuklari su cikokata kremasindan az da oksa uzak tutmak icin az da oksa yaotim bu sene gene onlardan iyidir ev yapimi
Tebrikler canım çok imrendim darısı bize kaç kilo verdin toplamda ins biz de basaririz
Basiracaz tabi kuzum

Cicuklari havuza indirdim bende 2 kulac atip guneslenivem. Sbah pazar halletim gelincede evi suourdum 1 halim kalmisti toplancak onu topladim. Yazin burda haliya tahammul.edilmiyo kaldırıyor um. Hergun oaspas yapmak daha pratik. Gene gelicem ;) kitap okuyum az guneskenirken

Cicuklari havuza indirdim bende 2 kulac atip guneslenivem. Sbah pazar halletim gelincede evi suourdum 1 halim kalmisti toplancak onu topladim. Yazin burda haliya tahammul.edilmiyo kaldırıyor um. Hergun oaspas yapmak daha pratik. Gene gelicem :KK66: kitap okuyum az guneskenirken
Ohhh kaptan bu tatil sana yaradi receller bol yuzmeler guneslenmeler kitap okumalar falan bende bi ara yapiyodum ne guzel bidiktan sonra hersey yarim kaldi imrendim alla sana

Back
X