Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar ,

bu gün niyetliyim sahur yapmadım. akşama iftara davetliyiz ne pişirecek arkadaşım bilmiyorum süpriz ;)))

Dün dışardaydık yemek için karışık ızgara yedim yanında ayran ama yediğimi 1 saat içinde erittim dün kızım kudurmuştu sanki ayyy hiç yerinde oturmadı oyun havuzuna götürdüm oradan çıkmak bilmedi yanında ayrılamıyorum daha küçük ama kızımdan daha büyük çocuklar deli gibi kendileri sağa sola atıyorlar kızıma bişey olacak diye yanından ayrılmadım...eşimle nöbetleşe yanında bekledik...sonra yürüyelim dedik ayyyy bu başladı ağlamaya tekrar oyun havuzu istiyor çığlık çığlığa başka bir parka gittik orada oyalandı unuttu ama kızımın husursuzluğu hem bana hem eşime yansıyor geriliyoruz bi anda terliyoruz.....ne gittiğimiz insanlarla sohbetten bişey anlıyoruz ne yediğimizden hoş onlarında bir çocuk var onlarında öyle aynıı birbirlerine bakıp iyice azdılar....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bugün eşim küçük kuzuyla Eminönüne indi bende fırsat o fırsat biraz keyif yaptım :KK48:
Bana gelirken selfie cubuğu almışlar ve pembe :KK70: Anında tahmin ettim zaten kesin küçük kuşum seçmiştir diye :KK48: Eşim alırken tutturmuş Pembesini alalım Annem çok sever diye ( aslında kendisi pembe delisi :KK70: )
Normalde ben beceremem pek selfie çekmeyi ( kolum uzun değilki :KK48: ) artık tatilde kim resmi çekecek yada selfi tam olmadı derdi olmaz diye dalga geçiyor eşim tabi :KK70:

Tebrikler canım çok imrendim darısı bize kaç kilo verdin toplamda ins biz de basaririz
Yaklasik 17 kilo verdim. 10 kilosunu vermemi buraya borcluyum guzel muhabbetler kurdum sizler sayesinde oldu birazda. Eminim siz de Başaracaksiniz isteyince her sey oluyor :)

Selam meleklerim
Iftar davetindeyim bugun cok ugrayamadim.
Dunki menumu yazayim bu arada
Sabah tost
Ogle mercimek cirba yesillik
Aksam kavurma salata
Spor
Sabah 20dk bisiklet
Ogle 1 saat kardiyo
Ikindi 3 saat denizdeydim

SElamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hazır eşim oyun konsoluna geçince bende kendimi buraya atayım dedim :KK48:
Kızımın teraviden gelmesini bekliyorum oturup birlikte hatmimizi okuruz diye :KK68: Maşallah bu sene teraviyi mümkün olduğunca ihmal etmedi :KK53: banada gel diyorda acıkcası yemiyor :KK48: 5 vakit namazı kılamıyorum yine şu ara teraviye gitsem kesin bayılırım :KK53:
Kilolar iyice gitsinde belki seneye her gece bende giderim :21:tabi önce farzlarımızıda bir yerine getirelim düzenli olarakda devamı gelir nasılsa :KK68:

Hosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım ya diddah diddah
Ben de iki ay oldu sanirim burdaki arkadaşlarımla tanısali yaklaşık 5 kilo verdim 70 lere indim hedefim 65 altı şimdilik birbirimizi motive ediyoruz sen de memnun kalırsın ins güzel bi muhabbet ve ortam var

Benim bu günkü menum bu arada bugün oruca başladım tekrar ve cok zorlandim son yarım saat hiç halim kalmadı oğlan in peşinde gezecek
Sahur yumurta çorba domates salatalık peynir zeytin tam bugday ekmeği
iftar mercimek çorbası köfte salata yoğurt

Yürüyüş iftardan sonra yarım saat
şu 3 litre yi geçtim sanirim

Gunaydin
Selam kizlar
Simdi gekdik davetten receli ocaga koydum altini kistimki... ocak otmeye basladi gecmise bakarken kafami kaldirdim recel tasiyoo... valla gitti yarim kavanoz suyu kalani kurtardim devammm :)
Ay kaptan en nefret ettigim sey yemegin tasmasi bazen beklerim kaynasin da tasmasin diye 2 sn gozumu ayirinca tasar sinir olurum
Bende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz☺️☺️
canim hosgrldin her aksam menu paylasimi ve haftalik 35 mesaj zorunlulugu var gunluk 5 msj atsan yeter yani onun disinda ortam guzelve samimi sende hedefine ulasirsin insallah

Back
X