Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy ben niye göremiyorum anlamadım foto yüklü değil diyor albümde resim var görünüyor tıklıyorum ama göremiyorum...
Canim once oynakbasini takip etmen gerekiyor onun adinin yazdigi yere tikla resmin altinda izle var oraya tikla sonra fotolari gorursun

Selam iyi ksamlar.kizlar. bende yollarda celebi oldum. Telfonu filan attim elimden. Bugunde safari yaptık. Saklikent kanyonda rafting yaotik filan aksam geldik otele yemek fasli simdi musait oldum bir ceee diyim dedim merak etmeyin beni. Yarin donus var gene ugrayamam öptüm hepinizi cici kalin

Gunaydin guzellerim. 2 saate yola revan oluruz. Opuyorum sizi.
Yelizim her bayram olmuyor tabi bende ilk kez ciktim bayramda tatile. En fazla akraba ziyaretine memekete filan gideriz bu bayram bole oldu ;)

Kızlar bayram yoğun şimdi uzun göle gidiyorum dünün bildirimi
Sabah
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
Çay

Öğlen
1 parça tavuk
3 kaşık pilav

Spor yok koşturmaca bide 3 -4 tane bayram çikolatası :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel

Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim

Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel

Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim

Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa

Minnaklar bugün sadece yeşil kahve ve domates soslu patlıcan biber yedim. Öğlen ve akşam yarım porsiyon olarak.

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ 0/%0 )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
nazarenko (77,8 / / / %)
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ / /% )
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

14.Takım Ortalaması:%

Gunaydin kizlar
Listeleri one cektim bayram dolayisiyla kimseler yoktu ama artik listeleri dolduralim :KK15:

selam meleklerim ne çok özledim sizi. nihayet tatiller bitti artık kaldığımız yerden devam. gitsin kilolar sıkı yönetim başladı.
bende sanırım denizde habire yedim ve aldım yarın bir tartılıcam bugun unuttum sabah.
ey bir geçmiş yapayım da geleyim, bu gun evdeyim birsütrü çamaşır ve ev işi var :( yarın iş başı işallah ;)

Back
X