Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam meleklerim ne çok özledim sizi. nihayet tatiller bitti artık kaldığımız yerden devam. gitsin kilolar sıkı yönetim başladı.
bende sanırım denizde habire yedim ve aldım yarın bir tartılıcam bugun unuttum sabah.
ey bir geçmiş yapayım da geleyim, bu gun evdeyim birsütrü çamaşır ve ev işi var :KK43: yarın iş başı işallah :KK66:
Sende hosgeldin kaptan

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum :KK48:
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur :KK48:
oy banum harika rengi sanada yakışmış :KK76:

Herkes ya tatilde yada bayramlasmada sanirim kimsecikler yok
bayramda gelemedik yanlız kaldın yelizim, ama mazeret geçerli bizde :KK15:

bayram dolayısıyla pek gelemiyorum üzgünüm yediklerimde tuhaf oldu elle tutulur gibi değil ...
ada hemen toplancaz kuzum hepimiz kaçırdık sanırım
:KK46:
Kızlar bayram yoğun şimdi uzun göle gidiyorum dünün bildirimi
Sabah
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
Çay

Öğlen
1 parça tavuk
3 kaşık pilav

Spor yok koşturmaca bide 3 -4 tane bayram çikolatası :)
e sen iyi bayramda yememişsin fazla :KK54:
uzun göl nasıldı ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel

Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim

Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa
banum ya regl fena denk gelmiş keşke geciktirici filankullansaydın . ee ne zaman dönüş

ay ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :KK6::KK6::KK6:
Günaydın cicişleeeeeeeeer

Herşey dahil demedim 1.5 kilo verdim geldim. :rolleyes:
ay hoşgeldin fulyammmm maşallah sana tatilde kilo veren bi sen sin sanırımm
eee yediklerini boşver gördüklerini anlat hele. bende anlatıcam az sonra :KK76:

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ 0/%0 )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
nazarenko nazarenko (77,8 / / / %) pişşşt nerelerdesin kız sen
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
I irem093 (77.8/ / /% ) ya sen nerelerdesin bakimmm
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

ellerine sağlık yelizim

evet eksikler liste tamamlansın haydi

o
ay hoşgeldin fulyammmm maşallah sana tatilde kilo veren bi sen sin sanırımm
eee yediklerini boşver gördüklerini anlat hele. bende anlatıcam az sonra :KK76:

Ayyy yüzdüm yüzdüm geldim çok güzel bir tatil oldu. 7 gün bodrumdaydık bayram sabahı geldik 3 günde istanbulda takıldık. Bugün de iş başı. Ama tatil bitti diye üzülmedim şimdilik yetti. Ağustosta yine kaçarız diye düşünüyoruz 3 4 günlüğüne.
Genel olarak otelden çıkmadık akşama kadar akşam gezdik dolandık. 1 günde yat turu yaptık bodrum koylarını gezdik. Daha ilk günden güneşte haşlandık sonra aralıklarla 2. gün 4. gün 6. gün haşlandım :rolleyes: şu an heryerim soyuluyor.

gelelim gezdiğimiz gördüğümüz guzelliklere. alanyadan çıktık. kumluca adrasan, finike,kaş,patara derken ölüdenize vardık. akşam denizine girdik ama baya hayal kırıklığı yaşadık. turizm anlayışı bizim alanyaya benzemiyor nefes almak adım atmak para ve herşey çok pahalı. 1 top dondurma 5tl misa. 2 şezlokn 1 şemsiye 24tl :KK57: haaa ölüdenizin ölü kısmına da öle elini kolunu sallayıp giremiyrorsun giriş gişelerde kişi başı 9tl ödeyeceksin :KK57: araçla girmek 22tl :KK12: içerde şezlonk şemsiye gene parayla:KK62::KK62:. ya sahil boyu okadar guzel koylarda durup denize girdimki beleş beleş oraya bunca para vermek çok gucume gitti kendi memeleketimde :KK48::KK48:. üstelik güzel alanyam dan kalkıp ölüdenize girmek. neyse gördüm gezdim diyorum. fethiyede bide saklıkent kanyonu vardı safariyle gidip raftik yaptık . araçlarda sürekli su savaşı vardı su tabancalarıyla eğlendik. velhasıl tatil guzeldi bakalım yarın işbaşı nasıl gelecek:KK70::KK70:

Ayyy yüzdüm yüzdüm geldim çok güzel bir tatil oldu. 7 gün bodrumdaydık bayram sabahı geldik 3 günde istanbulda takıldık. Bugün de iş başı. Ama tatil bitti diye üzülmedim şimdilik yetti. Ağustosta yine kaçarız diye düşünüyoruz 3 4 günlüğüne.
Genel olarak otelden çıkmadık akşama kadar akşam gezdik dolandık. 1 günde yat turu yaptık bodrum koylarını gezdik. Daha ilk günden güneşte haşlandık sonra aralıklarla 2. gün 4. gün 6. gün haşlandım :rolleyes: şu an heryerim soyuluyor.
ilahi fulyam koruyucu kullanmadınmı :KK48::KK48: eglenmene sevindim :KK55: hadi kaptan yardımcım takımıda toplayalım artık

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ 0/%0 )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
nazarenko nazarenko (77,8 / / / %) pişşşt nerelerdesin kız sen
Fulias (53.8 /52,4 /1,4 /% 2,60)
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
I irem093 (77.8/ / /% ) ya sen nerelerdesin bakimmm
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

Sanırım kendi rekorumu kırdım.

Merhaba Kızlar ,

Bayram bittti hemen toparlanmam lazım benimmmm 2 hafta sonra benim için tatil zamanııııııı ;)))) bu iki haftada 2 kilo verebilsem çook süper olacak bu gün spora başlıyorum kızım uyurken 20 dakika normal tempoda yürüyecem ayağıma yüklenmek istemiyorum 40 dakikada eliptik yapacam... Akşam eşimle kızımla yürüyüşe çıkıyoruz zaten 1,5 saat kesin yürüyoruz yeterli gibi ;)))

sabah
biraz peynir
4 yeşil zeytin
2 adet light foram kızarmış ekmek

öğle
soğan suyu
semiz otlu cacık yemeği planlıyorum soğuk soğuk iyi gelir.

akşam
ahhhhhhh ne pişireceğimi bilmiyorum ramazan dolayısıyla pilav falan bıktım yemek istemiyorum karar veremedim ???????????

bol suuuuuuu

Bende gelir gelmez yeme düzenimi oturttum yine. Azcık sapıtsamda aşırı spordan gitti kilolar.
Soğuk yenen yemekler çekiyor canım o yüzden taze fasulye ile taze börülce salatası yaptım bol sarımsaklı :rolleyes: ohh mis gibi kokular.
Akşam da kuaföre gidicem saçlarımda sarının ve kahvenin her tonu mevcut dipler olmuş 10 cm :rolleyes: bi kendime gelmem lazım. Yarından itibaren spora devam.

Ya benim bayramım diyet yönünden çok kötü geçti bi de reglim zaten tartıda +2,5 kilom var ne yapıcam ben moralim bozuldu giremediğim için özür dilerim elimde değildi internet yoktu

Herkese meraba ne güzel gezmissiniz biz hep evde takıldık çok sıcakti bu sene çok deniz tatili yok bize belki burda gireriz diye düşünüyorum bende kilo aldım sanırım çok üzülüyorum ins toparlarim

Bugunku menum
Sabah
Meyveli yulaf+sut

Ogle
Zeytinyagli barbunya
Karpuz
Ayran

Aksam
Tavuk
Pilav
Salata
Ayran