Selamün Aleyküm kızlarrrr

Hele şükür gelebildim
Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecekti

tabiki gelmedi

Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diye

uyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor

Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince
Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim

Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım
iremcim nerden çıkardın kuzum bunu. beni hiçbiriniz üzmüyorsonuz, tam tersine birbirimize yoldaşısız bunu böle düşünelim oldumu
hadi bakalım alınganlık yok gitsin kilolar
maşallah sana
sağol canıım ağrılı geçti baya bi anlatırım az sonra
maşallah gitmiş bile 1kg bak
menun guzel nur cum.
menun guzel. cansucum döndunmu, ve pazar sabah tartılıp bildirecektin bildirdin benmi kaçırdım kuzum. acilen kilo bildiremen gerekiyor değilse deneme suren 1 hafta daha uzayacak bu durumda
oy ruveydam nişanlandın demek çok tebrik ederim darısı duğune kuzum.
neler yaptın nasıl geçti. herşey gönlunce oldu işallah hadi kazasız belasızda dön.
tartıl bakalım bildir bekliyoz
toptan sağolun kızlar. dün baya zor bi gındu ömrumden ömur gitti. bizi 1 de alacaklardı ancak yanıbaşımızdaki 5 yaşındaki bebeğe ayak düzeltme ameliyatı yapıcaklardı o çok uzadı ve kızımı 4 de aldılar 1 saat sonra geldi. o 5 yaşındaki çocuk anesteziden uyandı 2 ayağı kalçaya kadar alçıda kıyametleri kopardı surekli sorular sordu, annesi bi tarafta ben bitarafata ağlamaktan helak olduk çocuga anlatmaya çalıştık derken, benim kız ilaçların etkisi geçince hastanei inletti ikisi bi taraftan helak olduk piskolojimiz altust oldu. ağrıkesicilere ragmen kızım ağrıdan resmen baygın dustu napacağımı bilemedim. neyseki saat 8 de yemek verdiler onu yeyip içince az toparladı, 10 da eve geçtik daha iidi. yavaş yavaş ağrısı geçti uykuya daldı sonra 5 gibi gene uyanıp sızlandı dolven verdik 2 saat sonra uyudu az öncede annaneye bıraktım işe geldim çok ağrım yok anne dedi. atlatıcaz sanırım azalıyor ağrısı. kısaca yaşadıklarım bunlar meleklerim.altıustu tırnak yatağı dedik ama baya zormuş sonrası
Rabbim acil şifalar versin bir dahada göstermesin canım ...Aminnnn
Gerçekten Anne olmak çok zor yaaa

onun yaşadığı acının fazlasını yaşıyoruz aslında çaresiz kalınca

Ben Akçaydayken bir gece kızı parka götürdüğümüzde bir baktık oyun parkının hemen yanındaki spor aletlerinde bir kalabalık toplanmış

ufak bir çocuk ( en fazla 6 yaşında ) şu beli inceltek dönen alete binmiş ve nasıl olduysa düşüp burnunu çarpmış

Nasıl oluk oluk kan akıyor ve Anne titremekten ağlamaktan birşey yapamıyor

Yanında bir kadın daha put gibi duruyor umursamaz ( meğer teyzesiymiş çocuğun

)
Kadının biri tutturmuş ay biri burnunu sıksın kan kesilsin diye üstelik çocuğun Thirtü bile kan revan iiçinde kalmış

Tabi görür görmez hemen müdahale ettim ( eşimin halasıda yanımdaydı oda benim kızı tuttu kargaşada kaybolmasın diye ) Burnunu sıkmadan peçete tuttum ( çocuk nasıl titreyerek ağlıyor çok acıyor diye ) tabi benimde kollar hatta çantam bile kan içinde kaldı

Baktım çocuk kendini kastıkça kan daha beter akıyor hemen başladım oğlanı sakinleştirmeye ; bak geçiyor aaa sen ne kadar cesur bir çocuksun, helal sana valla ne kadar güçlüsün, bak geçicek hem Annende üzülüyor şimdi hemen doktora gidersiniz orada sadece 2 tane ufak pamuk koyarlar burnuna geçer falan diye verdim çoşkuyu

Büyük ihtimal burnu kırılmıştı çünkü baya bir şişti

Bir yandanda Annesini sakinleştirdim ( kadın ne yapacağını bilmiyordu hatta oraya daha o sabah gelmişler tatil için ve tabiki nerede ne var bilmiyor ) hemen git Zabıtaya sor onlar gerekirse taksi yönlendirir sana dedim

Ufaklık o arada sustu abla acımıyacak dimi birşey yapmayacaklar dimi dedi

Tam onlar taksiyle hastaneye gittiler baktım 8 - 9 yaşında tombiş bir erkekde oturmuş banklarda ağlıyor ( abisiymiş ve kardeşime birşey olmayacak dimi daha Belçikadan yeni sabah geldik diye ağlıyor

haddiiiii onuda bir güzel sakinleştirdim hatta o arada yanlarında put gibi duran kadına sen nesi oluyorsun dediğimde gayet sakin Teyzesiiiiii demezmi

eee iyi de abla şu çocukları bari sen sakinleştirseydin ya madem Ablan o an panik yapıyor sen müdahale etseydin ya diye

bankta oturan çocuğa bile yakınlık göstermedi uyuz ki ben tanımadığım halde çocuğa sarılıp teselli ettim

)
Hİç tanımadığımiz halde bütün gece o çocukta kaldı halamla aklımız hatta eşimin halası keşke bizde kadına yardımcı olmak için hastaneye gitseydik dedi ( gerçi erkek kardeşide o an geldi yanına )
İnanın o an elimde olsaydı o cocuğun bile ağrılarını dindirmek isterdim

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnnnnn
Sonraki günler dolaştığımızda hep bakındık ama tabiki deng gelemedik çocuğa

inşallah ben yanılmışımdırda burnu kırılmamıştır