- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.721
mesaj listesini bugun saat 24,00 a kadar dolduruyorsunuz kızlar unutanı yakarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ağustos sonunda antalyaya gidicem kiloları o zamana kadar biraz veriyimde denize su aygırı gibi girmeyim :) inşallah çok sıcak olmaz diycem de olursa da olsun tek deniz tatilim o bu yıl :) seneye yazlık alcaz inşallah :)valla alanya hissedilen sıcaklık 45derece var sanırım. klimalar 7/24 çalışıyor :))
doğrudur ankarada 33 derece burdada sıcak diyoruz ama orda resmen cehennemmiş kaptanım. Burası size yayla gibi gelir.valla alanya hissedilen sıcaklık 45derece var sanırım. klimalar 7/24 çalışıyor :))
Tam 24.00 da yapıp açığı kapıycammesaj listesini bugun saat 24,00 a kadar dolduruyorsunuz kızlar unutanı yakarım
aynen bendeTam 24.00 da yapıp açığı kapıycam![]()
ooo cansum gel alanya dan alalım sana hem benim işim emlak yardımcıda olurum. alanya bir cennet sıcagına nemine ragmen.Bende ağustos sonunda antalyaya gidicem kiloları o zamana kadar biraz veriyimde denize su aygırı gibi girmeyim :) inşallah çok sıcak olmaz diycem de olursa da olsun tek deniz tatilim o bu yıl :) seneye yazlık alcaz inşallah :)
sağol kuzum hakkaten sız sıca demeyin yayla orası.doğrudur ankarada 33 derece burdada sıcak diyoruz ama orda resmen cehennemmiş kaptanım. Burası size yayla gibi gelir.
Orda nem de var Allah kolaylık versin![]()
Tam 24.00 da yapıp açığı kapıycam![]()
uyanık meleklerim yaaaaynen bende![]()
ooo cansum gel alanya dan alalım sana hem benim işim emlak yardımcıda olurum. alanya bir cennet sıcagına nemine ragmen.
sağol kuzum hakkaten sız sıca demeyin yayla orası.
uyanık meleklerim yaaa
Meyveyi aralara bölmüştüm tek öğünde yemedim .RengarenkNesli
Tamam kaptanim yarin listedeyim o zaman insallahkitap_asigi ( 64.0 /64,0 / %0 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
bu şekilde yarın girersin listeye. eksi olmazsan giremezsin bekleriz haftayı. sabit olamaz.
hayır şekerim akşama kadar doldur mesaj sayını. geçmişi oku yorum yap, ama doldur ben anlamam![]()
Yarın sabah hemen yazcam tartıda bi problem vardı öğlen çözdüm ama sabah tartılcamRengarenkNesli
Anammm daha mesaj sayim 10 benim ya[/QU
geçmişe yaz banada yazabilirsin canım
olur tanışalım adım nur 24yaşındayım ankaradayım üniverste işletme sondayım böyle canım 58 kilodayımBiz tanismadik di mi? Hadi tanisalim![]()
Ay cok guzel fark var arada ya ben yeni gordumKızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur![]()
nurburr
SPOR VİDEOLARI
KARDİYO:
KARIN:
BACAK:
ve guzel bir detoks programı madem merak ettin yazayım dedim arşivimden bir demet ekte bakabilirsin fotolaraEki Görüntüle 1594458
Eki Görüntüle 1594459
![]()
Boy kac ki canim ya 58 kilo cok bi kilo degil aslinda.olur tanışalım adım nur 24yaşındayım ankaradayım üniletme sondayım böyle canım 58 kilodayım
bende bakayım bi merak ettimAy cok guzel fark var arada ya ben yeni gordum
Onceki fotolarla karsilastirinca yuzden falan cok fark ediliyor
Masallah![]()
Boy kac ki canim ya 58 kilo cok bi kilo degil aslinda.
Ben de Rüveyda. 21 yasindayim. Açıktan okuyorum.
Nisanim olacak diye izne ayrilmistim. Simdi geri geldim. Su an 64 kiloyum. 68Le baslamistim. Boyum da 168. Boyle iste. Hic beceremem kendimi tanitmayi boyle ya bi garip oldu![]()