SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir

3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum
tatil
dönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı

) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledim

birde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş

Suyu gram ısıtmıyor

tamda zamanıydı

Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandı

hatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı

Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım

Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydanda

az keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Valla genelde squat falan gibi yer hareketleri birde leslie yapıyorum tabi bugün yoğunluktan fırsatım olmadı maalesef ama yarın kesinlikle yine yapacağım
Sorma canım valla canım çıktı onları ütüleyeceğim diye gerçi kızımda 15 dakikada olsa bir ara yardımcı oldu ama tabi çoğu bendeydi üstelik bu sıcakta fan bile serinletmedi beni

Şükür bitti ama tabi bir posta çamaşır daha var ( nevresimleri değiştirmiştim daha onları yıkıyacağım

)
Allah razı olsun hiçte sevmem ama şükür bitti
Canım seni takibe aldım eğer göremezsen sende beni takibe alman lazım o zaman görebilirsin resimlerimi