Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-:kk77:[/TD]
[TD]:kk77:-[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Ya bisey dicem acemiligime verin de :) bu tablodaki simgeler ne anlama geliyor tam olarak? Anlayamadim da ben hani yemek programimizi yazdigimiz anlamina mi geliyor?

Ya bisey dicem acemiligime verin de :) bu tablodaki simgeler ne anlama geliyor tam olarak? Anlayamadim da ben hani yemek programimizi yazdigimiz anlamina mi geliyor?
hah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldı
ama şimdiden sonra şöyle yapalım.
menusunu yazıp, beğeni alan menusu guzel olana :kk77:
menusunu yazıp, beğeni almayan cıslı menulere :KK62: yada :KK11:

menu yazmayana boş bırakalım
ifadelerini kullanalım @kitap_asigi ve zeze_84 zeze_84 okişşşşş:cool:

hah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldı

Aynen çok daha güzel olur zeki kaptanımız bizim:KK68:

Tamam kaptan iyi fikir hem menuleri de yorumlamis oluruz

Tamam kaptanim oyle yapalim.

Menu mu yazayımda zaten bu saatten sonra pek bısey yıyecwgımı zannetmıyorum. Sabah tarcınlı süt (annemın zoruyla) , arada bır fıncan dıbek kahvesı, saat uc gıbıde ıkı uc kaşık kısır, domates salatalık yedım. Akşamada en fazla yogurt yeeım cok yuklenmek ıstemıyorum mide me.

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3:

Öğlenden sonra hesapta çamaşır yıkayıp ütü yapacaktım ama Büyük kızım Anneciğim ben kardeşimide alıp Babanneme gideyim mi diyince gözlerim parladı resmen :KK48: Uzun zaman aradan sonra ev bir kaç saat bana kaldı ve bende fırsat o fırsat kendimi bakıma aldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Cilt bakımı mı yaptım :21: Ağdamı rahat rahat yaptım :21: Kapıya Anneeee diye dayananılmadan rahat rahat duşumu aldım ve üzerine de en son güzel bir keyif kahvesi içtim :21::21::21::21:
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ve tam oturdum kızlar geri geldi :KK70::KK70::KK70:

Artık çamaşırlarımıda hemen makineye atıp yıkar yarın kesin ütülerimi yaparım :KK48:

Hemen bugünki yediklerimde paylaşayım :21:

Sabah; ( 09:30 gibiydi sanırım )
1 koca kase cacık
1 domates söğüş
1 şekersiz çay

ara; 12:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:30
Şekersiz Nescafe

Akşam; 18:30
1 kase Mercimek çorbası
5 Kaşık kadar Zeytinyağlı taze Fasülye

Az gibi gözükebilir ama aralarda suyu bol tutunca acıkma hissi oluşmadı :KK53:
Bu saatten sonrada ağzıma lokma sürmem suya devam :21:

Merhabalaaar ben de yazayım bugünki menümü

Sabah
saat 12 gibi 1 büyük bardak su ve kahvaltıdan önce 1 bardak sade Türk kahvesi içtim
saat 1 gibi 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir yedim aylar sonra ilk kez yumurta yedim normalde ben haşlama yiyorum ama arkadaşımda olduğum için tavada pişirdik bir de üstüne bolca acı biber döktük o da bağırsakları falan çalıştırıyo faydalı oluyo diye sonra yanında da 1 bardak şekersiz çay içtim
bir de 1 çay kaşığı çilek reçeli yedim sadece tadımlık
kahvaltım geçe kaldım biliyorum çünkü sabah buraya mesaj attıktan sonra uyuyakalmışım arkadaşım da ben de ancak uyandık

Öğlen
saat 4 buçukta 3 köfte yanında salata ve cacık yedim normalde ekmeksiz ya da pilavsız köfte yemekten nefret ederim ama artık tuttum kendimi yemedim valla :)

Ara Öğün
saat 5 buçuk gibi sade Türk kahvesi içtik

Akşam

saat 7 buçuk gibi 1 kase yayla çorbası içtim sonra 3 kaşık barbunya yedim yanında da salata ve bir bardak ayran içtim gene evde pilav vardı babam evde olunca genelde annem ona pilav yapıyo ama postayı koydum valla anne dedim bundan sonra ben pilav milav yemiyorum yersem de bulgur yicem sonra gruptaki ablalar kızıyo bana dedim :)) o da aman aman yeme zaten dedi :D ben de yemedimm :)

Şimdi de oturdum şekersiz yeşil çayımı içiyorumm :) valla bi anda bıraktım şekeri inşallah aynen böyle devam ederim :)
meyveyi de azalttım bugün hiç yemedim şimdi akşam canım çekti gibi ama artık akşamları dikkat edeceğim için yemedim bundan sonra canım meyve isterse gün içinde yemeye çalışıcam bi porsiyon bu arada Karatay'ın kitabını da haftasonuna kadar bitirmeye çalışıcam daha çok fırsat bulamadım ama adam akıllı okucam yarın :)
Umarım bugün daha iyi olmuştur menüm :)
Biraz dinlendikten sonra sporumu da yazıcam sporla suyu sonra yazayım dedim son haliyle bir de spordan sonra aç hissedersem 1 bardak süt içebilir miyim? veya siz ne önerirsiniz? tabi su içip hala aç hissetmeye devam edersem

Bugunku menum

Sabah
Peynirli omlet
Kiraz sapi cayi

Ogle
Kiraz sapi cayi
Yumurta salatasi
Ayran

Ara
Kahveli tarcinli sut

Aksam
Eksili kofte
Makarna
Ayran
Kiraz sapi cayi

Spor
50 dk yurus

Su
3 litre

Merhabalaaar ben de yazayım bugünki menümü

Sabah
saat 12 gibi 1 büyük bardak su ve kahvaltıdan önce 1 bardak sade Türk kahvesi içtim
saat 1 gibi 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir yedim aylar sonra ilk kez yumurta yedim normalde ben haşlama yiyorum ama arkadaşımda olduğum için tavada pişirdik bir de üstüne bolca acı biber döktük o da bağırsakları falan çalıştırıyo faydalı oluyo diye sonra yanında da 1 bardak şekersiz çay içtim
bir de 1 çay kaşığı çilek reçeli yedim sadece tadımlık
kahvaltım geçe kaldım biliyorum çünkü sabah buraya mesaj attıktan sonra uyuyakalmışım arkadaşım da ben de ancak uyandık

Öğlen
saat 4 buçukta 3 köfte yanında salata ve cacık yedim normalde ekmeksiz ya da pilavsız köfte yemekten nefret ederim ama artık tuttum kendimi yemedim valla :)

Ara Öğün
saat 5 buçuk gibi sade Türk kahvesi içtik

Akşam

saat 7 buçuk gibi 1 kase yayla çorbası içtim sonra 3 kaşık barbunya yedim yanında da salata ve bir bardak ayran içtim gene evde pilav vardı babam evde olunca genelde annem ona pilav yapıyo ama postayı koydum valla anne dedim bundan sonra ben pilav milav yemiyorum yersem de bulgur yicem sonra gruptaki ablalar kızıyo bana dedim :)) o da aman aman yeme zaten dedi :KK70: ben de yemedimm :)

Şimdi de oturdum şekersiz yeşil çayımı içiyorumm :) valla bi anda bıraktım şekeri inşallah aynen böyle devam ederim :)
meyveyi de azalttım bugün hiç yemedim şimdi akşam canım çekti gibi ama artık akşamları dikkat edeceğim için yemedim bundan sonra canım meyve isterse gün içinde yemeye çalışıcam bi porsiyon bu arada Karatay'ın kitabını da haftasonuna kadar bitirmeye çalışıcam daha çok fırsat bulamadım ama adam akıllı okucam yarın :)
Umarım bugün daha iyi olmuştur menüm :)
Biraz dinlendikten sonra sporumu da yazıcam sporla suyu sonra yazayım dedim son haliyle bir de spordan sonra aç hissedersem 1 bardak süt içebilir miyim? veya siz ne önerirsiniz? tabi su içip hala aç hissetmeye devam edersem

Harikasın canım menün çok güzel ve eminim çok güzel neticeler alacaksın ;)
Bu arada Çoğu spor hocasıda Spor sonrasında protein tüketilmesini öneriyor yani süt hatta ben geçen sene spor salonuna gittiğimde bana hoca spordan yarım saat evvel şekersiz kahve içersen daha verimli olur sporun sonrasındada süt yada ayran tüket bir bardak demişti ;)

Bol limonlu su iç aralarda inanılmaz iştah kesiyor ( bugün tekrar başladım birde düzenli yapabilsem :) valla içim buruştu bugün ama iyi geldi hiç açlık hissetmedim :D )

Harikasın canım menün çok güzel ve eminim çok güzel neticeler alacaksın :KK66:
Bu arada Çoğu spor hocasıda Spor sonrasında protein tüketilmesini öneriyor yani süt hatta ben geçen sene spor salonuna gittiğimde bana hoca spordan yarım saat evvel şekersiz kahve içersen daha verimli olur sporun sonrasındada süt yada ayran tüket bir bardak demişti :KK66:

Bol limonlu su iç aralarda inanılmaz iştah kesiyor ( bugün tekrar başladım birde düzenli yapabilsem :) valla içim buruştu bugün ama iyi geldi hiç açlık hissetmedim :KK70: )

Yaa çok teşekkür ederim bunu duymak beni çok mutlu etti :) aynen devam edicem inşallah daha da iyi olucam :) o zaman çok aç hissedersem sütümü içiyorum erken erken de uyuyorum :D uykumu da düzene sokmaya çalışıyorum zaten okullara da az kaldı eski uyku düzenime dönmem lazım :) tabi uykuyu iyi almak da çok önemli değil mi :)
Ayrıca şimdi gidip direk suyuma da limonumu sıkıp geliyorum :) tavsiye için teşekkür ederim :)

Back
X