Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 425. Etap ***

nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % )
irem093 (77.0/ / /% )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )
kitap_asigi ( 63.6/63.6 / 0 /% 0)
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem

14.Takım Ortalaması:%0.
***14.TAKIM 425. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Denizmrv ( 87/86 / 1 /1.15 % ) yaş: 20 Boy: 1.65, baş. Tarihi:4.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75, mezun kilosu: 77,4

önce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:
Bu arada herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn

Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım :21:
Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attım :KK66: biraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )

Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğine :KK66: artık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir :KK48: çoğu zaman aç kalırım :KK48: tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı :KK53: görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor :KK48: Allah sonumu hayır etsin bu gece :KK70:

Aynen canım uykumuzu almamız çok çok önemli :KK66:
Bende Ramazandan beri yeni düzene girebiliyorum :KK66: Ramazanda sahurlara kadar oturunca, tatildede sabahlara kadar gezip sohbet edince uykum gelmiyordu ama iki gündür şükür uyanabiliyorum ve inan erken kalkınca kendimi daha da enerjik hissediyorum :KK66:

Dünden beri devamlı limon sıkıyorum suyuma bende :KK68: inşallah faydasınıda görürüzür ki ben gördüğüme inanıyorum çünkü iki günden beri olan ödemimden kurtuldum :21:

İnşallah görürüz faydasını valla hatta görmüş bile olabilirim :D dün içtim ya valla 1 kilo gitmiş bileee ayy çok mutluyum çok çooook şimdi kahvaltımı yapıcam sonra 1-2 saat sonra sporumu yapıcam akşam da halim kalırsa sporumu tekrar yapıcam günde ikiye çıkarmaya çalışıcam hadi inşallah :))

önce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay
Iremcim bak boyle yapicaksin canim aksam 6 ya kadar

Kizlar ben 10 gundur hergun 50 squat ve 1 aylik mekik programina gore mekim cekiyorum onceki olculerimle simdikileri yazayim
Onceki. Sonraki
Bel. 104. 101
Gobek. 116. 115
Kalca. 120. 118

Ben de bugün tam onu soracaktım ya ben de belimi göğüsümü göbeğimi kalçamı ölçmek istiyorum kilo veremediğimiz zamanlar olsa bile incelme olabiliyor ben de kayıt altında tutmak istiyorum ama nasıl ölçeceğimi bilmiyorum yani tam olarak nereden ölçüyosunuz biraz anlatabilir misiniz ben de bugün itibariyle ölçeyim

Ben de bugün tam onu soracaktım ya ben de belimi göğüsümü göbeğimi kalçamı ölçmek istiyorum kilo veremediğimiz zamanlar olsa bile incelme olabiliyor ben de kayıt altında tutmak istiyorum ama nasıl ölçeceğimi bilmiyorum yani tam olarak nereden ölçüyosunuz biraz anlatabilir misiniz ben de bugün itibariyle ölçeyim
Ben de bi ara ölçmüştüm bel üst bedeninde en ince olan kısım göbek göbek deliğinin biraz üstü kalça da tam poponun ortasın dan sanırım böledir hemem hemen ben böle ölçmüştüm ikl başladığımda sanırım şöyleydi
Bel:74
Kalça 110
Göbek:90 mıydı neydi hatırlamıyom onu pek :)

***14.TAKIM 425. Etap MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :
Rengarenknesli : +35
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123:
Denizmrv :

MASAJLARINIZI PROFİLDEN SAYIP LİSTEYİ DOLDURUN KIZLAR saat 6 ya kadar bu listeyide istiyorum

Back
X