Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün yine çoğu zaman evdeydim hatta hesapta bir yerlere mi gitsek derken saat 16:30 gibi Anneme geçtik akşam yemeği için

Gelinin ailesi geldi; sabah önce geliyoruz diye aramışlar sonra öğlen yok yarın geleceğiz demişler ama benimde tahmin ettiğim gibi yine fikir değiştirip geldiler

ASlında hiç haz etmem onlardanda ( anası ne ki danası ne olsun

) çok boş konuşan bir aile hatta kadın kızını kıskanan bir tip

Hadi Annemlerin hatrına az oturup öyle kaçalım dedim ( yemeğe kalmaktan vazgeçtik

)
Bİr yarım saat onlarla oturduktan sonra Annem çok ısrar etti diye mutfakta yemeğimizi yedik çaktırmadan sonrada kendimizi eve attık
Annemler daha evvel gelinin Annesine geldiğinizde rahat edin biz gider kızlarda kalırız demişler

tabi eve gelir gelmez kalan işlerimide yaptım ki titiz hatun dur birlikte temizlik yapalım demesin gece gece

Şimdi tam belli değil ama belki Dünürü gider yada sadece bir gece kalırsa evde kalma ihtimalleride varmış ama tabi ben ne olur ne olmaz her işimi bitirdim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 09:00 ) çok az üzüm
Öğlen; ( 13:00 ) 1 tabak patates salatası ( küçük kuşum çok canım çekti diyince onu yaptım banada uygun diye )
Akşam; ( 17:45 ) 1 tabak mercimek çorbası, az çoban salata
Eve geldiğimde saat 18:00 gibide kalan patates salatasını kaldırırken 2 kaşık daha yedim

kaçamak sayılmıyor ama yinede söylim istedim

Artık bu saatten sornada zaten sırf çay, kahve ve su var benim için