- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #119.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun tartilma cnm. Aliskanlik edin cuma dışında tartilma. Cuma heyecani bile insani eksiye goturuyor. Tatil bitsin hafta ici gorursun eksi meraklanma. Nefsimle bende mucadelwdeyim inan. Az once koyde akraba gezdik insanlar ozenmis bezenmis ikramlik baklava laz boregi hazirlamis bende yedim canim istemedi ama sirf hormet icin ama minik tadimlik yedim aciklamamda sekerim yukseliyo oldu. Bayramlarda oluyor mâlesefHerkese gunaydin....aaa.ben dun hic ugramamisimm hayretlik olay dogrusu dicem ama sabah 7 de evden cikar amacina gidersen oyle olur tabikiiiii...
Menüüü
sabah domates salatalik
yarim kibrit kutusu b.peynir
2 haslanmis yumurta
sekersiz cay
1 dilim beyaz ekmek
ara
sarilan sarmalarin ic pilavindan 3 y.kasigi
ogle 2 mini minnacik kabak ve biber dolmasi ama cok kucuklerdi
aksam
3 mini minnacik eticin
kizlar litfen aa napmissin demeyin gercekten enfsimle feci imtihanlar evrdim annemde ablalarimla toplandik hamur kizartmasndan tutunki turlu turlu kizartmalar pogacalar ve uzumlu cevizli keke vardi tadina bile bakmadimyine tartida -yok ben bu hafta sonuncumu olcam ne
((
Vallahi oyle yelizim. Benim oykum de bekliyoruz tuylenme basladi kışa sanirim benimkide olur regl. 2003 subat dogumlu benimki. Senin kiz kacliselam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda![]()
hosgeldin kaptanim bol enerji tepoladin oralarda ne guzel benim kiz 2004 haziran dogumluVallahi oyle yelizim. Benim oykum de bekliyoruz tuylenme basladi kışa sanirim benimkide olur regl. 2003 subat dogumlu benimki. Senin kiz kacli
Merhaba bende gruba katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz![]()
Hayır canım dünyanın sonu değil ..kendini sakin bırakma benim içinde eşimin ailesi neler neler demiş arkamdan hepsini bu sefer yüzüme söylediler sana böyle böyle demiştik diye okadarrr bozuldum ki anlatamam ama ben onlara en güzel cevabı verdim dahada vermeye devam edeceğim ...yarından sonra bomba gibi başlıyoruz tamammi :) kizlarda gelir ozamana kadar hepberaber daha motive oluruz ...sözlunde belki seni o şekilde motive ediyor olabilir tatlım.. erkeklerin destek anlayışı biraz farkliikızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım
carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzumbeynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi.
![]()
kızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım
carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzumbeynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi.
![]()