Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

resimli-kurban-bayramı-mesajları-facebook.webp

Herkese gunaydin....aaa.ben dun hic ugramamisimm hayretlik olay dogrusu dicem ama sabah 7 de evden cikar amacina gidersen oyle olur tabikiiiii...

Menüüü
sabah domates salatalik
yarim kibrit kutusu b.peynir
2 haslanmis yumurta
sekersiz cay
1 dilim beyaz ekmek

ara
sarilan sarmalarin ic pilavindan 3 y.kasigi

ogle 2 mini minnacik kabak ve biber dolmasi ama cok kucuklerdi

aksam
3 mini minnacik eticin

kizlar litfen aa napmissin demeyin gercekten enfsimle feci imtihanlar evrdim annemde ablalarimla toplandik hamur kizartmasndan tutunki turlu turlu kizartmalar pogacalar ve uzumlu cevizli keke vardi tadina bile bakmadim:KK43:yine tartida -yok ben bu hafta sonuncumu olcam ne:KK43:((
Hergun tartilma cnm. Aliskanlik edin cuma dışında tartilma. Cuma heyecani bile insani eksiye goturuyor. Tatil bitsin hafta ici gorursun eksi meraklanma. Nefsimle bende mucadelwdeyim inan. Az once koyde akraba gezdik insanlar ozenmis bezenmis ikramlik baklava laz boregi hazirlamis bende yedim canim istemedi ama sirf hormet icin ama minik tadimlik yedim aciklamamda sekerim yukseliyo oldu. Bayramlarda oluyor mâlesef

selam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda:KK61:
Vallahi oyle yelizim. Benim oykum de bekliyoruz tuylenme basladi kışa sanirim benimkide olur regl. 2003 subat dogumlu benimki. Senin kiz kacli

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şu an resmen yorgunluktan bayılmak üzereyim o_O İlk kez bu kadar yoğun ve yorgun geçirdiğim bir bayram oldu :KK57: Sabah 06:00da uyandık ve saat 07:30da kahvaltı için Anneme gittik :KK66: Kahvaltı faslından sonra Annemlerle bayramlaştıktan sonrada direk yola çıktık köye gidip kurban kesimi için :KK66:
Hayvan faslı bittikten sonra tek tek akrabaları gezip hem paylarını dağıttık hemde bayramlaştık :KK66:

Sabah kahvaltıda herkes bin bir çeşit birşeyler yerken ben sadece 5 adet mor erik yedim :KK66: Öğlene doğru tabi acıkma başladı ve biz daha hayvanlarla uğraşırken yanıma aldığım cevizden 1 avuç kadar yedim :21: en son saat 17:00 gibi akşam yemeğimi yedim ( gittiğimiz büyük dayının evinde nişasta günüme uygun birşeyler bulabildim :KK48: 1/2 tabak kadar nohut yedim yanında çoban salatayla :KK66: yanlız yengemin çok yoğun isteği üzerine 2 yk kadar pilav yedim :oops: ) Daha sonrada en son Annemin Amcakızına gittik ve işte orada olay biraz nişastanın dışına çıktı :oops: 1 bardak fanta içtim çok varmış gibi birde 1 adet ev baklavası yedim :oops: ama Allahtan saat 17:30 gibiydi ve bir daha o saatten sonra hiç bir şey yemedim :KK66: )
Şu an aslında deli gibi açım ama sadece kendime şekersiz bir kahve yaptım ki bari tıkasın beni diye :KK66:
Yarın karbonhidrat günüm ve kesinlikle uygun olarak besleneceğim :KK66: Annem ıspanaklı börek yapacakmış ( ki ondan öğleden sonra az birşey yerim ) akşamda herkes yemeğini yedikten sonra ben sadece 1 ufak parça revani yerim ( zaten tatlı serbest o gün )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar iyi bayramlar :21:

Bugünde eşimin tarafını ziyaret edeceğiz :KK53: ASlında her sene önce o tarafı aradan çıkarıyorduk ama işte bu sene kurbana Annemlere yardımcı olacağız diye böyle oldu :KK66:
Önce Kvye oradan eşimin amcasına en sonda halalarınıda ziyaret edip direk Anneme geçeceriz ( amcamlar gelecekmiş )
Artık yarında Arkadaşlarımızla birlikte biryerlere gideriz diye düşünüyoruz ama bakalım akşam üzere bir ara arayıp planlarız herşeyi :KK66:

İnşallah bugünüde hasarsız atlatabilirim :KK66:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrr :21:

İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür :KK66:
Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik :KK53: ama baya maceralı başladı günümüz :KK48:
Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye :KK66: Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı :KK57: Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için :KK57: Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular :KK53:
Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış :KK53: Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük :KK48: Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye :KK48: hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için :KK66:

Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim :KK66: tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü :KK66:
Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum :KK68:

Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum :KK48: boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi :KK66: İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz :KK66:
Faturaların parası çıksa bile yeter :KK66:

Merhaba bende gruba katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz:KK6:

Hoşgeldin canım :KK3:
Takımda eleman alımı durumu şu anda ne bilmiyorum ama eminim takımda yer varsa Neslihan kaptan seve seve senide kabul eder ( Şimdi bayram sessizliği var ama eminim yarından itibaren daha da canlanır yine buralar )
Bu arada bende devamlı buralardayım ama 8.ci takımın kaptanı Banu :KK52:
Neslihancığım sana gereken onayı verir eğer sayı olarak dolmadıysa takım ama olurda Neslihan tamamız eleman alamıyoruz derse seve seve bizim takımada gelebilirsin ( Önce onun cevabı olması gerek çünkü öbür türlü etik olmaz ve bana yakışmaz sanki takımlarda pusuya yatıp kuzu kapan kurt gibi olmuş olurum :KK48: )
Yanılmıyorsam ama burada bir iki kişilik daha yer olması lazım ;) Eminim Neslim sana ilk fırsatta cevab yazar zaten :KK68: ona göre devam edersin :KK66:
Şimdiden inşallah bol bol eksiler görmeni diyorum canım :KK60:

kızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım

carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzum :( beynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi. :(

Kizlaar donus yolundayiz ....2 saate eve varacagiz yolculukta sizlere bakiim dedim :KK54: herkesten aldigim iltifatlarla biraz şımarıp fazla kaçırdım ama sadece bugün ...zayiflamissin dedi gören :21: yarından itibaren tam gaz devam 97 ile başlayan seruvenimin sonuna gelmeme az kaldı ...ha gayret son 10 :)

kızlar günaydın. herseyden vazgecmiştim. carsamba gunu cok kotu bisey yasadım ve paylasmam lazım

carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzum :KK43: beynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi. :KK43:
Hayır canım dünyanın sonu değil ..kendini sakin bırakma benim içinde eşimin ailesi neler neler demiş arkamdan hepsini bu sefer yüzüme söylediler sana böyle böyle demiştik diye okadarrr bozuldum ki anlatamam ama ben onlara en güzel cevabı verdim dahada vermeye devam edeceğim ...yarından sonra bomba gibi başlıyoruz tamammi :) kizlarda gelir ozamana kadar hepberaber daha motive oluruz ...sözlunde belki seni o şekilde motive ediyor olabilir tatlım.. erkeklerin destek anlayışı biraz farklii

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı :KK66:
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son :KK66:
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında :KK48: ) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik :KK66:

İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli :KK48: ) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım :KK66:

carsamba gunu sözlüm dediki senin bu halini sevmiyorum kalçan kocaman oldu ben ilk tanıdıgım kızı istiyorum. içimde umut var o haline gelirsin vs diye o kadar zoruma gitti ki sonra hızını alamadı dengesiz görünüşün ne kadar önemli olduğunu söyledi. durup durup bana diyo ki sunu yeme bugun salata yedin dimi kola diyet bile olsa içme bugun sporunu yaptınmı vs vs ben de patladım en sonunda eve geldik cok ağladım. o sırada mutfaga gittim su almaya annemle babamı duydum benım hakkımda konusurken, dediki babam bak yine mutfakta iyice hayvan gibi oldu vs. o kadar ağladım ki. ölmek istedim. neden zaten kilo için bu kadar zorlanırken emek harcarken cevremdekiler de bu kadar köstek oluyo. sonra diyeti bozdum tabi ağlayarak cıkolata cips vs yedim. sonra bulustuk sözlümle ve ayrılmak istediğimi söyledim. benı 50 li kılolarda bile böyle sıkıyosa hamile vs olsam yada kilo alıp veremesem ileride ne yapar diye düşündüm ayrılmak tek careydi. sonra cok ağladı cok özur diledi, benim yüzümden onun da bu konuyu cok taktığını söyledi vs vs. barıstık ama benım özgüvenim sıfır. ama sonra düşündüm böyle mutsuz olmaktansa mutlu olmaya karar verdim. sonucta hepimizin iskeleti aynı. yarından itibaren full baslıcam. kızlar bildiğiniz pskilog vs varsa nokur yönlendirin cok mutsuzum :KK43: beynımı bi yerlerde bıraksam kılo vercem de.... her neyse ben gercekten zor anlarımız için whatsapp grubu acmamızdan yanayım. whatsapp ta sadece zorlandıgımızda konusuruz ama burda rapor veririz yine buranın her kuralına uyarız. ne dersiniz? ben vazgecmek istemiyorum. evet moralim cok bozuk kalbım cok kırık ama dünyanın sonu olmamalı dimi. :KK43:

Canım okurken inan okadar iyi anladım ki seni ki sen alt tarafı 50li kilolarda bunu yaşamışsın ( Ailenin arkandan konuştuğu kısmı o_O ) Allah razı olsun eşim bir kez olsun bana hiç kilomla ilgili birşey demedi hee ama ben çoğu zaman sırf öyle hissediyordur diye düşünüp ağlama krizlerine çok girdim geçmişte :KK53:
Benim ailemde defalarca yüzüme bile hesapta kırmadan tam yemek yerken onuda mı yiyeceksin sonra oturup belim ağrıyor bayırda ev almasaydım diye ağlıyorsun dediler defalarca o_O O zamanlar bende çok ölmeyi düşündüm hatta belki daha evvel buradada demişimdir Ameliyata bile niyetlendim :KK53:
Şükürler olsun şeytanın bacağını kırdım ve inan sende zaten çok az fazlanı ( ki bence 50lili kilolarda biri çok zayıf :KK48: ) vererek onlara en güzel cevabı vermiş olacaksın :KK60:
Eminim bir kaç ay sonra söylediklerine çok pişman olacak hepsi :21: Benki hala obez olarak geçiyorum hesaplamalarda :KK53: bu bayram okadar güzel iltifatlar aldım ki şuanki kilomla bile kendimi fıstık gibi hissettim :KK70:
Sen zaten fıstık gibisin ve çok az bir çabayla dahada fıstık olacaksın ;)

Back
X