Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Siz varsınız bu cümlen bile beni mutlu ediyor :)

Tamam hatırlatayım

Kilolar azaldikca verme hızı yavaşlayabilir tatlim takilma yavas gitsin kalıcı olsun inşallah:KK19: paylaşımin iyi olursa haftaya oylama yapip listedesin canim:KK15:

kontrol ettim şimdi diskalifye olduğu etapta kilon iremcim 77kg imiş. bunun altına inmeden zaten kurallar gereği alamayız bence 2 haftaya iner girersin listeye, şimdilik free takımda devam kuzum hadi azmet az kaldı
listeye gir kapışalım senle ;)

bilgilerin şöyle iremcim

***14.TAKIM 425. Etap ***ALTINCISI

nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % ) kilosu sabit
irem093 (77.0/ / /% ) bildirim yetersizliğinden diskalifye oldu
Emirse34 ( 61.8/61.8 / / % 0) kilosu sabit
kitap_asigi ( 63.6/63.6 / 0 /% 0) kilosu sabit
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem

14.Takım Ortalaması:%0.40

bu etapta diskalifye olmuşsun

Suanda soyle bisey yapicam ogle yemegimi yedim aksam yemegi yememeye calisiorum zaten o yuzden menumu yazicam ve buraya yazdigim icinde kacamak yapamicam yoksa size yalan soylemis olucam..

sabah
3 yumurtali omlet
kasar peyniri
5 zeytin
sekersiz cay

ogle
firinda yagsiz 5 kofte ve dilimlenmis 1 buyuk patates

ara
2 hurma

saat 17.30 gibide sut icip gunu bitirme niyetine girdim oykede uapicam..
aksam yemeyince cok farkettigini gordum esimede soylicm aksam yemek istemezse oda suoer olurrrrr:)

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Teşekkür ederim.sabah tartıldım 74.6 kg geldim .30 yaşındayım hedef kilom 65.bide emziriyorum 8.5 aylık kızım var.her akşam menümü yazar gün içindede neler yaptığımı yazarım ve başlayım.
Sabah 10.30da 1 bardak ayran yarım kepekli grisini.40 dk eliptik bisiklet+200 twester+150 mekik+50'şer sağ ve sol bacak karna çekme hareketi.
14.30da yarım yağlı sütlü 3 şekerli kahve+10 badem.

Teşekkür ederim.sabah tartıldım 74.6 kg geldim .30 yaşındayım hedef kilom 65.bide emziriyorum 8.5 aylık kızım var.her akşam menümü yazar gün içindede neler yaptığımı yazarım ve başlayım.
Sabah 10.30da 1 bardak ayran yarım kepekli grisini.40 dk eliptik bisiklet+200 twester+150 mekik+50'şer sağ ve sol bacak karna çekme hareketi.
14.30da yarım yağlı sütlü 3 şekerli kahve+10 badem.

Tekrar hoşgeldin canim menünü akşam toplu yaz tatlim sporunla beraber:KK19:

Cicişkocum merhaba.bende bisikleti almadan önce leslie 1 mil yapıyodum sabah akşam 15 gün yaptım pek fark olmamıştı.yapabilirsen linda zumba yap o süper.bu arada adet söktürücü ilacın 3.günü ama hala regli olmadım.bu hafta 600 gr gitmiş benden heralde regliden inş.haftaya güzel olur.

Cicişkocum merhaba.bende bisikleti almadan önce leslie 1 mil yapıyodum sabah akşam 15 gün yaptım pek fark olmamıştı.yapabilirsen linda zumba yap o süper.bu arada adet söktürücü ilacın 3.günü ama hala regli olmadım.bu hafta 600 gr gitmiş benden heralde regliden inş.haftaya güzel olur.
Canım tek başına pek işe yaramaz heralde ama bence 16 dk baya kalori yaktırıyodur. Biraz deneyim diyorum benim için kısa olması önemli bebiş uyurken yapıyorum.

gunaydın guzellerim
doğum gunmu kutlayan kutlamayan herkese teşekkur ederim 39 yaşına basmış bulunuyorum aldık bakalım 40 tan gun:KK68:
şimdi bi şantiyeye uğrucam gene gelirim
dunki menumude aklımdayken yazayım
sabah 7,40 da yumurta avakado zeytin yeşillik ve fındıkla kahvaltı
13,00 de maş fasulyesi filizlendirdim yoğurtla yedim+taze fasulye 4 kaşık kadar
19,00 da misafirim vardı etli patlıcak+4 kaşık pirinç pilavı ve 1 dilim kek yedim
spor 30dk yurudum

Aaa kaptanimm dogum gununuz kutlu olsuuun :) ben yeni gordum

sikma canim canini bide bana bak tam kilo vermeye basladim derken esimin izni herseyi altust etti verdiklerimi fazlasiyla geri aldim sen en azindan sabitsin eminim haftaya fazlasiyla acusini cikartirsin

Yaa insallah yeliz abla umarim oyle oluur sen de en kisa surede yarisa devam edersin insallah :) simdilik 2 hafta izindesin ama aramizdasin gene de :)

hadi herşeyi geride bırakıyorsun bu hafta kapışma var. istersen senle takım içi kapışalım ne dersin.
menusu guzel olan kazansın. takipteyim menuleri ona göre. bende regl dim bak artıdayım napalım olsun.

Ya valla bu okul yoğunluğu falan yordu beni ya bu hafta da niyeyse istahim acildi bu arada bisey dicem kaptan degisikligi mi oldu ne oldu ben anlamadim ya 1 gun ortalikta yoktum neler olmus?

sevgili meleklerim
nisan ayından beri kaptanlık yapıyorum biliyorsunuz. bu ara işlerim çok yoğun ve kaptanlık görevini uzun uzun dşünmem neticesinde size yine çok faydalı olacağını bildiğim bir arkadaşıma devredip yine aranızda olarak devam etmeyi düşünüyorum. ama bi süre çok gelemeyebilirim ama hep uğrarımm. yeni kaptanınız SekerPancarii SekerPancarii sevgili selinle çok anlaşıp harika paylaşımlarda bulunacağınıza eminim. onunla tanışın bakalım hayırlı olsun hepimize
:KK60::KK60::KK60: burdan mezun olmadan gitmicem sözzz :KK68:

Hayirlisi olsun ya ben gormedim tabi bunu dun girmeyince bi sasirdim şimdi yeni kaptanimiza hayirli olsun o zaman :)

Herkese merhaba :KK54: önce ben tanitiyim kendimi ben 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında bi prensesim var:KK68: 165 boyunda 58 kiloyum 75 kilodan 55 e düşüp 20 kilo verdim ve mezun oldum 1 senedir kilomu koruyorum tabi bazen kilo artişlarim oluyor:KK23:şu anki gibi:KK23: bende diyetteyim şimdi hedefim 53 haftanın 5 günü 8 9 ay düzenli spor yaptim bi kaç ay aradan sonra 2 gündür tekrar döndüm sporuma 40 50 dk spor yapıyorum haftaiçi fit bir anne olmanin keyfini çıkarıyorum yapamazsın diyenlerin inadina:KK30:

Ayy ne guzel ya bu yasta genc ve fit bi anne olmussunuz :) selin abla diyebilir miyim acaba :)) ben de 20 yasindayim 1.65 boyundayim ve hedefim de sizin gibi 50leri gorebilmek asil hedefim 57 daha dogrusu :) 87 ile basladim mucadeleme simdi 80im insallah yakinda yillar sonra ilk kez 70lere inebiliceeemmm :) kaptanliginiz da hayırlı olsun tekrardan :)

kontrol ettim şimdi diskalifye olduğu etapta kilon iremcim 77kg imiş. bunun altına inmeden zaten kurallar gereği alamayız bence 2 haftaya iner girersin listeye, şimdilik free takımda devam kuzum hadi azmet az kaldı
listeye gir kapışalım senle :KK66:

bilgilerin şöyle iremcim

***14.TAKIM 425. Etap ***ALTINCISI

nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % ) kilosu sabit
irem093 (77.0/ / /% ) bildirim yetersizliğinden diskalifye oldu
Emirse34 ( 61.8/61.8 / / % 0) kilosu sabit
kitap_asigi ( 63.6/63.6 / 0 /% 0) kilosu sabit
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem

14.Takım Ortalaması:%0.40

bu etapta diskalifye olmuşsun
Tamam ablacım belki bi haftada gider belli olmaz :) inşallah

Back
X