Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Beyaz ekmek. Peynir. Yumurta .Meyvesuyu
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm
Iki tabak corba. Beyaz ekmek
Yogurtlu eriste. 5 tatli kasigi muhallebi.
Kizlar beyaz ekmek yedim cunku dunden beri midem bulaniyo ilac filan ictim bugun aksami kuvvetli yap diyip durdu arkadaslarim halsizdim o yuzden yedim onlar ne yediyse diyebilirim.

Yarindan itibaren esmer ekmegimi aliyorum ve bir hafta boyunca sagliksiz hiic bir sey yemiyorum.
Her gun basen egzersizimi de yapacagim.
Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir :D
Bir de 2 km yurumusumdur okuldan yuruyerek dondum ama yavas tempoda.
Dedigim gibi cuma gunune kadar her gun basen egzersizi yapacagim en az 20 dk.
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 sagol canim bemde bolbol isiriyorum zaten senin cimcimeyede masallah ilk gunlerden kendini belli eymeye baslamis senin cimcime benim buyuk kiza benziyo biraz galiba benim kizda oyleydi hemen arkadas edinirdi sarki soylerlerken ortaya atilirdi hemen hareketlerini falan yapardi bisey olsun ogretmenleri irem yapar derlerdi hala da oyle fazla merakli ve girisken fazla anlamam ama ne burcuydu senin cimcime

Aynen benim kızda öyle :KK48: birşey yapılacaksa ön planda o olacak :KK48: bazen ablası birşey anlatırken sırf ilgi çekmek için hemen oda başlar Anneciğim bak ne anlatacağım sana diye başımı çevirmeye :KK48: Ablasıda bir anda sinirlenir bağırır bazen bir sus iki dakikada anlatayım diye hadeeee bu seferde hemen eli belinde niyemiş o benimde konuşmaya hakkım var sen büyüdüysen bende büyüdüm bebek değilim artık diye ablasına çemkirmeye :KK70:
En sonunda ben çırlarım onlarda hemen odalarına kaçarlar ve bir bakmışsın sarmaş dolaş büyük kızın yatağında uyumuşlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Büyük benim çok ağırdır ama her işe oda atlar ama sessizce :KK48: Okuldaki bütün öğretmenleri çok sever hatta eski okuluna kardeşini almaya gittiğimizde hepsi yolunu çevirir sarılırlar ay senin gibi öğrencimiz yok diye ( gerçi sene yeni başladı daha :KK48: ) Hee benimkinin tek kötü huyu bir şeye canı sıkılsın karşısındaki anlamazsa hayatta ses etmez ancak susar hatta öğretmenlerinden bir tanesi çok iyi ama işte bazen görev ona vermeyince yada parmağını kaldırdığında seçmeyince hemen yüzü değişiyor derdi :KK70:
Şimdi İlkokul öğretmeni tembihliyor ufaklık seneye yazıldığında kesinlikle benim sınıfıma istiyorum Ablasına benziyor sanki diye :KK48: dedim valla sonradan pişman olmazsan iyidir çünkü bu Ablasının motor takmış hali çene hiç durmaz diye nasıl gülüyor kadın :KK70: heee tabi etkinliklerde hiç gıkı çıkmıyormuş :KK48:

Kızlar yarın aç karnına tartiliyorsunuz ve kilo bildiriyorsunuz unutmayın sakin:KK16: artı çikarsaniz kahvaltınizi ona göre hazırlayın çünkü protein günü sizi bekler :kk77: sebze meyve ekmek yok sadece yumurta et süt tavuk gibi protein tüketin :KK16:menülere bakinayim hemen:KK56:

Selinciğim valla az daha kuralları alıştıra alıştıra söyleseydin diyecektim ama maşallah kızlarla çok iyi koordine oldunuz :KK68::KK68::KK68::KK68: Bu hafta ben bile sizden korktum ama benim kızlarda fena bu hafta :KK48: Takımlar arasındaki Cuma yarışması hariç tekrar bir rekabet oluştu ne güzel :21::21::21::21:

Sabah
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm
Kizlar beyaz ekmek yedim cunku dunden beri midem bulaniyo ilac filan ictim bugun aksami kuvvetli yap diyip durdu arkadaslarim halsizdim o yuzden yedim onlar ne yediyse diyebilirim.

Yarindan itibaren esmer ekmegimi aliyorum ve bir hafta boyunca sagliksiz hiic bir sey yemiyorum.
Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir :KK70:
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan :KK66:

Geçmiş olsun canım :KK66:
Hakikaten dediğin gibi fazla kaçmış ama inşallah yarın artı çıkmazsın yoksa valla ceza geliyorum diyor artık :KK48:
Aslında şimdi düşünüyorum da eskiden senin abartılı dediğin şekilde yediğim çok oluyordu :oops: valla şimdi kendimden utandım ne yemişim yaw :KK53:
Sözünü vermişsin nasılsa yarında artı çıkmazsan sıkıntı olurmu bilemem ( Kaptanın iyi saatinemi deng gelirsin yoksa cezamı yersin :KK48: ) ama inşallah cumaya sende güzel bir rakam görürsün tartıda :KK66:
Ay valla hep diyorum sizlerin kilosunda olsam yeminle diyeti düşünmem bile :KK70: gerçi şu anda ben diyetteyim diyemem şu ünlü diyetisyenin dediği gibi yiye yiye zayıflıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Spor hem çom güzel hemde nankör canim devamlılık şart ben 8 ay falan her hafta 5 gün düzenli 1 saat spor yaptim sıfır selülit taş gibi kalça ve mide kısmından kaslanmaya baslayan karnim vardi ama ramazan falan derken 2 3 ay yapamadim tamamen bırakmadı vücut ama selülitler geri döndü:KK34: .ama geri spora dönünce sizi sevgiyle karşılıyo ve eski günleri unutmayip vücudu çok daha çabuk topluyor :cool: sorunlu bölgerine göre hergün 15 20 dk ayirip spor yapsan çok iyi olur canim bu kadar zamani hep vardr bence insanın:KK39:önemi olan devamli yapmak :KK49:

Evet ya cok haklisin kaptanim gercekten denicem spora dönmeyi cunku sadece az yemekle olmuyo bu is cidden spor sart baslicam ben dee kararliyim En Büyük KK

Çok güzel menu denizim keşke musakkaya hiç ilismeseydin pirasayi artirsaydin:kk77:canim çekti bak çok severim pirasayi:KK72: yürüyüş güzel canım dansi unutma hem kafa dağıtır hem kalori yaktirir:KK28::KK28:

Yaa valla canim cekti benim de yedim azcik :oops: dansi da yapicam az sonra derse ara verince hem uykum da acilir bu sayede :KK6:

Menün
p.tesi menum gelsin
sabah 7,40 1 brd kefir+1 elma tarçınlı
öğle 12,30 da 3 çatal yumurta+avakado ezmesi+zeytin+havuç+domates+çiğ fındık
akşam 17,40 da 1 tabak sarımsak yoğurtlu semiz otu çorbası+ 1 tabak kıymalı karnıbahar+ 1 kaşık bulgur pilav
spor: sabah 40dk fazla yurudum
akşam 10dk lesli+ 10dk mel b karın bacak ( yaklaşık 200 hareketti saydım)
ve p.teside kapandı bu satten sonra bi kahve içerim şimdi maske sürdüm size bakim dedim gidip paklanayım :KK70: yeşil kurba gibi dolanıyom :KK48:
Menun çok güzel olmuş ablacım :)

Canim dünkü menüden sonra bugün öğle ve akşam karbonhidrat yok demiştim sen arada 1 vezir parmağı akşam hem çorbana ekmek katip hemde sarma yemissin 30 dk spor yapmani istemiştim oda yok :KK43:
Kaptana fena yakalandım. Kaptaniiim evde başka yiyecek yoktu saat cok geçmesin diye me varsa onlarla doyurmaya çalıştım karnımı .çok yorgundum spor yapamadim maalesef:KK17::KK17::KK17:

selam bugünkü menüm
sabah
misafirim vardı kahvaltıyı abarttım :oops:
öğlen
salata ve yoğurt
yarım saat yürüyüs
5 bardak su
akşam
yarım tabak yemek
bugün misafirlerim vardı biraz savsakladım
bu arada selin kaptanım 6 gün kaza orucum var. artık akşam menülerini yazarım.
kek yapmıştım ama bir dilim bile yemedim. elim gitti ama burası aklıma gelince bıraktım hemen.
:KK6:

Herkese merhaba.bigün sabah bebişi doktora götürdüm ve sabah egzersilerimi yapamadım ama yarım saat yürüdüm.menümü yazayım.
Sabah...2 yumurtalı omlet 1 silim kepek ekm.gerisi klasik ve 3 şekerli 2 bardak çay.şekeri bırakamıyorum malesef.
15.30....yarım ekmek döner ama ben içini yedim sadece ekmekten hiç yemedim 1 bardak ayran 3 kuru kaysı
19.00....mantarlı ıspanak 2 bardak ayran
20.00....3 şekerli e bardak çay
Şimdiye kadarda yarım elma 3 kuru kaysı.
Bebişi şimdi uyuttum eliptik yamayı düşünüyorum 40 dk inş.yaparım . şimdilik bukadar

Kizlar ağlamak istiyorum ya.eşim geç oldu millet rahatsız olur diye bırakmadı eliptiği yapayım.sabah bebiş uyurken erken kalkıp yaparım inş.ama hiçte kalkamıyorum.150 mekik yerine 200 mekik çektim.iyiki bugün 30 dk yürümüşüm.bu aradahala regli olamadım

Menün çok iyi canim orucunu şimdiden Allah kabul etsin:KK68: tatlim sen daha önce başka bi takimda yarıştin mi??
9.takimda iki hafta kadar bir sure durdum ama sonra telime virus girince bir sure giremedim.onlarda yeterli paylasim olmadigindan ve kilo veremedigimden listede olmadigim icin baska takima gecebilicegimi soylediler.bende oyle yaptim kaptancim

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
İnşallah bugünüde kaçamaksız ve bol eksilerle bitiririz :21::21::21::21::21:

Yine bu sabaha karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK48:
Bugün Meyve günüm ve 1 adet greyfurtla bismillah diyip başladım :KK66:

Bu arada Cumartesi ( bir sonraki meyve günüme deng geliyor :KK66: ) Akraba günümüz var :KK66: tabiki meyvemide yanıma alıp gidiceğim ve kesinlikle kaçamak yapmayacağım :KK66: Aslında akşamıda eşimin ailece görüştüğümüz eski Muasebe şefine gidicektik ama Allahın sevilen kuluyum ki dün eşi beni aradı :KK68: Kızları bizi çok sever sağ olsun :KK68: ve o akşam için iptal edemiyeceği bir planı olduğu için Anne Babasına bende çok görmek istiyorum Banu ablaları diyince kadıncağız acaba Pazar sabah kahvaltısına buluşsak olurmu diye sordu :KK66: Çok sevindim açıkcası çünkü hamarat hatun ve meyve günümde ben yemem deseydim ayıp olurdu :21::21::21::21: Pazar günüde Protein gününe den geldiği için benim açımdan daha iyi oldu en azından kahvaltıyı çaktırmadan günüme uygun yapabileceğim :21::21::21::21:
Eşim duyunca gerçekten çok şanslısın dedi :KK48: Tabi sabah kahvaltı niyetine meyvemi yemiyeceğim ( kahvaltı 11 gibi en geç olacak ) onun yerine öğle yemeğimi bir nevi erkene çekmiş olacağım :KK68:

Sabah
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm

Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir :KK70:
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan :KK66:

Deniz haniiiimmm:KK12:kaçamaklarıniz sık oluyor gibi:KK20: sabah cumadan fazla çıkarsan protein gününe başla canım bugün en az 30 dk tempolu spor yapiyorsun ve menün takibimde akşam yemeğin hafif olsun oldu mu canimcim:KK19:bu arada geçmiş olsun fıstığım :KK60:

Aynen benim kızda öyle :KK48: birşey yapılacaksa ön planda o olacak :KK48: bazen ablası birşey anlatırken sırf ilgi çekmek için hemen oda başlar Anneciğim bak ne anlatacağım sana diye başımı çevirmeye :KK48: Ablasıda bir anda sinirlenir bağırır bazen bir sus iki dakikada anlatayım diye hadeeee bu seferde hemen eli belinde niyemiş o benimde konuşmaya hakkım var sen büyüdüysen bende büyüdüm bebek değilim artık diye ablasına çemkirmeye :KK70:
En sonunda ben çırlarım onlarda hemen odalarına kaçarlar ve bir bakmışsın sarmaş dolaş büyük kızın yatağında uyumuşlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Büyük benim çok ağırdır ama her işe oda atlar ama sessizce :KK48: Okuldaki bütün öğretmenleri çok sever hatta eski okuluna kardeşini almaya gittiğimizde hepsi yolunu çevirir sarılırlar ay senin gibi öğrencimiz yok diye ( gerçi sene yeni başladı daha :KK48: ) Hee benimkinin tek kötü huyu bir şeye canı sıkılsın karşısındaki anlamazsa hayatta ses etmez ancak susar hatta öğretmenlerinden bir tanesi çok iyi ama işte bazen görev ona vermeyince yada parmağını kaldırdığında seçmeyince hemen yüzü değişiyor derdi :KK70:
Şimdi İlkokul öğretmeni tembihliyor ufaklık seneye yazıldığında kesinlikle benim sınıfıma istiyorum Ablasına benziyor sanki diye :KK48: dedim valla sonradan pişman olmazsan iyidir çünkü bu Ablasının motor takmış hali çene hiç durmaz diye nasıl gülüyor kadın :KK70: heee tabi etkinliklerde hiç gıkı çıkmıyormuş :KK48:

Selinciğim valla az daha kuralları alıştıra alıştıra söyleseydin diyecektim ama maşallah kızlarla çok iyi koordine oldunuz :KK68::KK68::KK68::KK68: Bu hafta ben bile sizden korktum ama benim kızlarda fena bu hafta :KK48: Takımlar arasındaki Cuma yarışması hariç tekrar bir rekabet oluştu ne güzel :21::21::21::21:

Yerim ben o cimcimeyi:KK72::KK68::KK68:Günaydin canim kurallar iyidir banum ya:KK23: hem çok kati uyulmucak kurallar yok:KK69:olmadi öbür haftada sizin takimla yarişalim bakalim kim kazanak:KK55::KK55:

Kaptana fena yakalandım. Kaptaniiim evde başka yiyecek yoktu saat cok geçmesin diye me varsa onlarla doyurmaya çalıştım karnımı .çok yorgundum spor yapamadim maalesef:KK17::KK17::KK17:

Kiz evde ne varsa diyo :63:çorba varmiş ya cezaliydin iki kase çorba içip kalmam lazimdi:KK11: öğlen ki vezir parmağı neydi ya:110: tartil bakalim tarti sana ne dicek bugün:KK47: sporu bugün kesin görmek istiyorum tatliş:KK49::KK49::KK49: hadiii bak hafta ortasina geldik cumaya ne kaldi eksiler çoğalsinnnnnnEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Hiç olmamış bugün canim ya :KK43: yürüyüş yapmışsın evet ama öğlen onlari yedikten sonra aksami çok hafif gecirebilirdin :KK12: yarın öğle ve akşam ekmek pilav makarna vs yemiyorsun canim ve hafif bi menu bekliyorum senden yarın kahvaltini sıkı ve besleyici yap ki günün kuvvetli geçsin canım ve yarın da spor bekliyorum tamam mi :KK16:
Tamam canım benim çok iyi bir salı gecirecegim inşallah

Back
X