- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.181
Günaydın kızlar ise gidiyorum dolmustayim yağmur yağıyor yuruyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıyi abarttin ama ne kadarselam bugünkü menüm
sabah
misafirim vardı kahvaltıyı abarttım
öğlen
salata ve yoğurt
yarım saat yürüyüs
5 bardak su
akşam
yarım tabak yemek
bugün misafirlerim vardı biraz savsakladım
bu arada selin kaptanım 6 gün kaza orucum var. artık akşam menülerini yazarım.
kek yapmıştım ama bir dilim bile yemedim. elim gitti ama burası aklıma gelince bıraktım hemen.
![]()
Günaydın canim hayırlı işlerGünaydın kızlar ise gidiyorum dolmustayim yağmur yağıyor yuruyemedim
Çok güzel menun canim özellikle döner ekmeğin sadece içini yemen çok güzel dışarda da olsak az yemenin yolu varHerkese merhaba.bigün sabah bebişi doktora götürdüm ve sabah egzersilerimi yapamadım ama yarım saat yürüdüm.menümü yazayım.
Sabah...2 yumurtalı omlet 1 silim kepek ekm.gerisi klasik ve 3 şekerli 2 bardak çay.şekeri bırakamıyorum malesef.
15.30....yarım ekmek döner ama ben içini yedim sadece ekmekten hiç yemedim 1 bardak ayran 3 kuru kaysı
19.00....mantarlı ıspanak 2 bardak ayran
20.00....3 şekerli e bardak çay
Şimdiye kadarda yarım elma 3 kuru kaysı.
Bebişi şimdi uyuttum eliptik yamayı düşünüyorum 40 dk inş.yaparım . şimdilik bukadar
Aaaa olmuyor ama nesli hanimmSelinim tartilma isini unuttum aceleyle ciktim evden 2 çocuk hazirla yedir giydir bi annemde tartilayim ama kahvalti ettum![]()
Tamam canımTamam canım benim çok iyi bir salı gecirecegim inşallah
Kiz evde ne varsa diyoçorba varmiş ya cezaliydin iki kase çorba içip kalmam lazimdi
öğlen ki vezir parmağı neydi ya
tartil bakalim tarti sana ne dicek bugün
sporu bugün kesin görmek istiyorum tatliş
hadiii bak hafta ortasina geldik cumaya ne kaldi eksiler çoğalsinnnnnn
![]()
Günaydın kızlar
Kaptanim ben cuma günu 63.5 dum smdi 64.6 olmusumpazar günü çok yedim ya ondan mı arttı böyle
Tartıda bozulmuş sanırım bizim ya her seferinde farklı taryiyor birde ç gibi bi işaret çıkıyo pilimi az acaba
Yerim ben o cimcimeyiGünaydin canim kurallar iyidir banum ya
hem çok kati uyulmucak kurallar yok
olmadi öbür haftada sizin takimla yarişalim bakalim kim kazanak
![]()
gecmis olsun canim havadan midir nedir benimde kac vundur midem cok kotuydu iki gundur iyiyim cok sukurSabah
Beyaz ekmek. Peynir. Yumurta .Meyvesuyu
12 gibi az sekerli latte
5 gibi cubuk kraker
Aksam abarttimmmm
Iki tabak corba. Beyaz ekmek
Yogurtlu eriste. 5 tatli kasigi muhallebi.
Kizlar beyaz ekmek yedim cunku dunden beri midem bulaniyo ilac filan ictim bugun aksami kuvvetli yap diyip durdu arkadaslarim halsizdim o yuzden yedim onlar ne yediyse diyebilirim.
Yarindan itibaren esmer ekmegimi aliyorum ve bir hafta boyunca sagliksiz hiic bir sey yemiyorum.
Her gun basen egzersizimi de yapacagim.
Bugun tartildim 59.1 dim ama aksam yediklerimle almisimdir
Bir de 2 km yurumusumdur okuldan yuruyerek dondum ama yavas tempoda.
Dedigim gibi cuma gunune kadar her gun basen egzersizi yapacagim en az 20 dk.
3 gundur savsakladim gibi cekin saclariiiim dan![]()
Allah kabul etsin canim.butun tutan arkadaslarimizinkini de:) ben yarın oruç tutucam birazdan sahur yaparım onda da peynir domates çay falan yaparım
Çok güzel yelizcimgunaydin
kizlari okula biraktim kahvaltimi ettim cok sukur kaptanim cuma 90.6 ydim bugun 90.1
insallah selincim ya zaten 86 ydim sonra esim izne cikti ve beni mahvetti resmen tekrar 90 lara ciktim ama yine inicem insallahÇok güzel yelizciminşallah cumaya çok daha aşağısini görürsün
8 li rakamlara merhaba şimdiden o zaman
![]()