- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.501

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe akşamlari ekmek yokiduuuSabah 3 parmak kadar normal ekmek. 3 catal omlet 3 catal kasarli mantar.peynir domates.
Aksam
4 kasik kiyma sote. 3 parmak normal ekmek. Bir bardak kola.
3u bir arada gece.
Kizlar ekmek beyazdi yine menude. Ama onu da cok az yedim yani. Cok az doyuyorum oyle avutuyorum kendimi
Yarin buyuk güün bakalim.
Persembe akşamlari karbonhidrat yok dedik ama seninki full karbonhidrat nice'cimBugün menu
Sabah sebzeli omlet zeytin peynir domates salatalık çay
Ara activia 2 hurma
Akşam 2 dolma patates salatası patatesli mantı az
Spor 8 mil Leslie
12 dak karın hareketi
150 ip atlama
Iyyim canimcimIyiyim canım benim sağolsun sen nasılsın
Vallahi bas cezayi selin kaptanPerşembe akşamlari ekmek yokiduuuhemde bide kola
gece de şekerli kahve
![]()
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun.Herkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Sahur bir tabak tarhana corbasi + bir tost
Ya kızlar kilo vermem iyi gidiyo önceki elbiselerime girmeme 3-4 kg kaldı ama göbek bela oldu sezeryan göbeği napsam mekik dışında daha etkili acaba.
Banuşum kuzuya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum
Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )
Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52
Toplam giden; 27.8 kg
Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında
Sağ olasın canımdediğin gibi beslenmeye dikkat edicek ( baharatlı çok severdi ama artık asla izin vermem kıvranacağına yemesin
) Valla ben ona daha bu sıkıntı için doktora gitmeden evvelde kızım su iç diyip duruyordum ama yok dinlemiyordu canım istemiyor diye tabi bir kaç gündür devamlı hatırlatıyorum su iç diye
Bundan sonra daha da dikkat edeceğim suyunada yediğinede![]()
Süper iremcimm zaten menülerin hep çok hafifti karşılığıni aldinBildirimimi yapayım 77.8
Ciciskocum olsun her hafta gitsin de az gitsin yeterki kalıcı olsunBen de 300 gr vermişim![]()
Geldiğin gün takım içi kurallarını belirtmiştim canim hiç olmamış akşam yemeğingünaydın kızlar
dün akşam yazamadım menümü
yarım tabak bulgur
iki kaşık patates yemeği
2 dilim baklavakan şekerim düşmüştü kötü oldum.
spor yapamıyorum şimdilik oruç tutunca halsizlik oluyor.
birazdan kilo bildirimimi yaparım.
tartı bozuk gerçi bu hafta digital bi tartı alıcam inş.
Çok iyi canim ekle kendi kilonu adaylar listesine yüzdeni de hesapla hadi bakalimS.Aleyküm Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Bu sabah tartıldım ama 64.6 çıktım2 günde 400 gr vermişim