Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın fıstıklaarr:KK68::KK68::KK68:hayırlı cumalar :KK60:booll eksili bi gün olur inşallah çok merak ediyorum hemen geçmiş yapıp geliyorum:cool:

***14.TAKIM 435. ETAP***

Rengarenknesli ( 75,8 / 75.4/ 0.4/ % 0.53)
denizmrv(80 / 79.5 / 0.5 / 0.63% )
bengiisuu ( 72.8 / / / %)
nice15 (61.8 / / /% )
Moon8187 (76,8 / /% )
ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) yeni uye, 1 ekm. baş. tarh. baş. Kilosu 65.2, Hedef kilom:58

14.TAKIM ORTALAMASI:

Sabah 3 parmak kadar normal ekmek. 3 catal omlet 3 catal kasarli mantar.peynir domates.
Aksam
4 kasik kiyma sote. 3 parmak normal ekmek. Bir bardak kola.
3u bir arada gece.
Kizlar ekmek beyazdi yine menude. Ama onu da cok az yedim yani. Cok az doyuyorum oyle avutuyorum kendimi :KK70:
Yarin buyuk güün bakalim.
Perşembe akşamlari ekmek yokiduuu:63:hemde bide kola:KK11:gece de şekerli kahve:KK47:

Bugün menu

Sabah sebzeli omlet zeytin peynir domates salatalık çay

Ara activia 2 hurma

Akşam 2 dolma patates salatası patatesli mantı az

Spor 8 mil Leslie
12 dak karın hareketi
150 ip atlama
Persembe akşamlari karbonhidrat yok dedik ama seninki full karbonhidrat nice'cim :KK12:sporun harika ama akşam hić olmamış:63:

Perşembe akşamlari ekmek yokiduuu:63:hemde bide kola:KK11:gece de şekerli kahve:KK47:
Vallahi bas cezayi selin kaptan :KK48::KK48:. Ben aksam yatarken dayanmadim yattim mindere 200 âdet mekik çeşidi cektim icimde rahatladi kac gundur yapamamistim :KK55:. Misafirleri ekmeseydim bugun k3sin arti bildirimdeydim allaha sukur yirttim :KK200::KK48: bu aksam bana yemege davet ettim hamsi pulav istediler onu yapacam simdiden diyim ama fazla kacirmam soz :KK47:

Herkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Sahur bir tabak tarhana corbasi + bir tost
başın sağolsun canım. mekanı cennet olsun.
Ya kızlar kilo vermem iyi gidiyo önceki elbiselerime girmeme 3-4 kg kaldı ama göbek bela oldu sezeryan göbeği napsam mekik dışında daha etkili acaba.

ben de senin gibiyim. 5 kilo sonra eski bedenime dönücem. göbek bende de sorun. hulahop çevirmeyi düşünüyorum. göbeği ve beli inceltiyormuş. yalnız hulahop masajlı olanlardan olacak. henüz çıkıp almaya fırsat bulamadım :110:

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68:

Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım :KK66:
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış :KK53:
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum :KK66:

Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )

Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52

Toplam giden; 27.8 kg :21::21::21::21:

Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım :KK52:
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: dediğin gibi beslenmeye dikkat edicek ( baharatlı çok severdi ama artık asla izin vermem kıvranacağına yemesin :KK66: ) Valla ben ona daha bu sıkıntı için doktora gitmeden evvelde kızım su iç diyip duruyordum ama yok dinlemiyordu canım istemiyor diye tabi bir kaç gündür devamlı hatırlatıyorum su iç diye :KK66:
Bundan sonra daha da dikkat edeceğim suyunada yediğinede :KK66:
Banuşum kuzuya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin:KK200: çok güzel canim her hafta gitsin de ne kadar olursa kâr:21:500gr çok iyi:KK60: benim de 800 gr gitmiş bu hafta:oops:

günaydın kızlar
dün akşam yazamadım menümü
yarım tabak bulgur
iki kaşık patates yemeği
2 dilim baklava :KK22: kan şekerim düşmüştü kötü oldum.
spor yapamıyorum şimdilik oruç tutunca halsizlik oluyor.
birazdan kilo bildirimimi yaparım.
tartı bozuk gerçi bu hafta digital bi tartı alıcam inş.

nice15 nice15 ve -denizkizi -denizkizi sizin akşam menüleriniz perşembe akşamına uygun değil :KK12:ceza vakti:KK47: mecburi spor sayısı sizin için bir hastalığına 5 gün vee önümüzdeki hafta herhangi bi 3 gün akşam menünüz sadece çorba ve salata olacak:KK47: -lütfen cezaları uygulayin-
Cezayi uyguladığıniz gün bu cezam için diye altina not düşmeyi unutmayın fıstıklar:KK47:

günaydın kızlar
dün akşam yazamadım menümü
yarım tabak bulgur
iki kaşık patates yemeği
2 dilim baklava :KK22: kan şekerim düşmüştü kötü oldum.
spor yapamıyorum şimdilik oruç tutunca halsizlik oluyor.
birazdan kilo bildirimimi yaparım.
tartı bozuk gerçi bu hafta digital bi tartı alıcam inş.
Geldiğin gün takım içi kurallarını belirtmiştim canim hiç olmamış akşam yemeğin :KK12:helede perşembe aksami:KK12:
Ceza vakti:KK47:mecburi spor sayısı senin için bir hastalığına 5 gün vee önümüzdeki hafta herhangi bi 3 gün akşam menün sadece çorba ve salata olacak:KK47:-lütfen cezaları uygulayin-
Cezayi uyguladığıniz gün bu cezam için diye altina not düşmeyi unutma:KK47:

Adaylar listesinde olanlar kilonuzu eklemeyi unutmayın listeyee:21:

***14.TAKIM 435. ETAP***

Rengarenknesli ( 75,8 / 75.4/ 0.4/ % 0.53)
denizmrv(80 / 79.5 / 0.5 / 0.63% )
bengiisuu ( 72.8 / / / %)
nice15 (61.8 / / /% )
Moon8187 (76,8 /75.3 /% 1.5)
ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) yeni uye, 1 ekm. baş. tarh. baş. Kilosu 65.2, Hedef kilom:58

14.TAKIM ORTALAMASI:
[/QUOTE]

Herkese gunaydinnnn:)))
80.5 ile basladigimm hikayeme 1 ay 1 haftadir 75.3kg -5.2 ile devam ediyorum şükür..Cok hizli verdigim soylenemez belki ama 75 i gormek bike beni cok mutlu etti hatta dün sabah tam 75.0 dim sanirim wc problemim ve dunku poğaca 300 gr.olarak bi kaliverdi simdilik..Bu p.tesi bir taktik degistirme niyetindeyim 1-2 gunluk detox yapayim diorum önerilere açığım.. :)

Back
X